FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cum tratam meciul de Supercupa?

«12»
marcko26.07.2005 14:46

biletele cand s pot cumpara?

sudul unde o sa stea?

la tribuna sau la peluza?

Johnny`4726.07.2005 18:28

Scria si pe alt topic mai vechi...deschis de Adrian Pacurar...Biletele se pun in vanzare de azi , 27.07.2005 , incepnad cu ora 12(parca...)

Pana la ce data sunt puse in vanzare bilete la meci?

Pai o sa fie de vanzare pana cand o sa se termine...1 zi,doua...e de asteptat la cat de multe sunt... :P

sudul unde o sa stea?  

la tribuna sau la peluza?

Doar ei stiu...Presupun ca o sa stea la tribuna...ca la peluza o sa stea cei de la nord...(la meciu cu FC.national din retur au stat la tribuna I ) - parerea mea...

Bodanel27.07.2005 07:43

Sa ii batem 5-0 pe caini sa le aratam ca suntem superiori. Sa nu uitam ca anul trecut i-am batut de 2 ori. Ce atata oboseala ca doar meciurile se joaca amandoua in Bucuresti nu trebuie sa se deplaseze nicaieri.

SteauaToronto27.07.2005 17:04

In Supercupa va zic de acum Dinamo nu are nici o sansa! O sa vedeti!

gianini30.07.2005 12:20

n-o sa fie un meci usor, sa dam noi cu un gol mai mult decat ei.

SteauaToronto30.07.2005 12:57

Am cumparat un Video Input ca TV Tuner si asta inseamna ca pot sa inregistrez meciurile Stelei 90 de minute sau pot sa fac rezumate! Eu aici prind numai TVR International Pro TV International Antena 1 Realitatea TV! Deci o sa pot sa inregistrez toate meciurile si o le dau lui George sa le puna pe site!

ANTIgigi30.07.2005 16:44

Mai era nevoie sa ne punem intrebarea asta?eu zic ca nu.normal ca orice trofeu e important pentru Steaua,cu atat mai mult cu cat va fi obtinut in fata javrelor.eu zic 1-0 pt noi...gol Iacob ca tot trebuie sa creasca in ochii suporterilor.

Grinch30.07.2005 17:15

Ma voi stati cu globu in mana si ghiciti viitorul...dar sa veniti la meci sa strigati si voi un "Forza Steaua" va doare inima. Ma rog unii...nu e cazu sa ma atace toti acum :wink:

reddog30.07.2005 20:46
Mai era nevoie sa ne punem intrebarea asta?eu zic ca nu.normal ca orice trofeu e important pentru Steaua(Campioana Romaniei 2005),cu atat mai mult cu cat va fi obtinut in fata javrelor.

Poate ai vrut sa scrii "caini"...suna mai frumos si denota un caracter mai fair. Ce spui? Oricum, sa castige cei mai buni! Sper sa fie un meci frumos, nu ca cel din campionat, din retur, total lipsit de stralucire.

reddog30.07.2005 20:48
Daruire maxima doar jucam cu Dinamo!!!

Ma incanta cand vad ca tratati acest meci la adevarata lui valoare. Totusi, un "D" e mult daca-ti cer? :twisted:

g_funk2831.07.2005 07:17

darurie maxima victorie obligatorie !!!

«12»