FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cum tratam meciul de Supercupa?

«12»
Adi19.07.2005 10:32

Avind in vedere ca Supercupa se va disputa 31 iulie, dupa care Steaua va intilni pe Shelbourne pe 2 august, exista posibilitatea ca jucatorii sa fie cam obositi la ora meciului cu Shelbourne. Atunci cum tratam supercupa?

Bisquit19.07.2005 10:35

Eu sunt de acord cu prima varianta!! Trebuie sa dovedim ca avem valoare si ca meritam titlul de campioana!!

Adi19.07.2005 10:37

Eu am votat pentru "daruire maxima". Nu accept o alta atitudine atunci cind jucam cu Dinamo si atunci cind e pus in joc un trofeu, fie el si Supercupa (un trofeu destul de neinsemnat, este mai mult un trofeu al orgoliilor)

alex ripper19.07.2005 10:39

eu am votat prima varianta ca trebuie sa invete o data fotbalistii noastrii ca trebuie sa joace,cate-o data, si mai multe meciuri intr-un interval scurt de timp,meciuri in care sa nu faca de ras numele Steaua.

Padrese19.07.2005 11:17

Noi suntem Steaua iar fotbalistii care joaca aici trebuie sa inteleaga ca atunci intra pe teren trebuie sa fie cu gandul numai la victorie si sa se daruiasca total pentru ea.Cu atat mai mult acum cand jucam impotriva rivalilor de o viata.

Nero19.07.2005 11:28

Toate meciurile trebuie jucate la victorie, iar daca adversara e Dinamo, sa jucam sa-i rupem :twisted: (la scor, nu la oase, sa fim si fair-play :wink: )

onlySteaua19.07.2005 12:37

nici nu intra in discutie.

daruire maxima baieti.

daca de acuma incep menajarile astea ce o sa se intample daca,Doamne ajuta,intram in cl?

Virgil19.07.2005 14:25

Evident ca vreau sa-i vad la fiecare meci dandu-si ultima picatura de energie pe teren pentru echipa.

Oleg va sti cel mai bine ce va avea de facut.Sunt convins ca o va face asa cum trebuie.

doar_stelist19.07.2005 15:26

care e problema?

2-0 pentru Steaua in primul meci

2-0 pentru Steaua in al doilea meci

ce e asa greu?:P

nimic mai simplu :wink:

Johnny`4719.07.2005 17:50

Nici nu se pune problema :!: :!: Prima varianta!

Jucam cu Dinamo...eternii rivali...Un meci al orgoliilor,al eternei rivalitati, care pe care! Tre` sa are terenu cu ei meciu asta!La fel si in celelalte!

Apropo de meciuri din 3 in 3 zile...Ce nu le convine? Asta e programu, asa tre sa joace! Imediat sa amane un meci ca vezi doamne ca sunt obositi...Ei pt ce sunt platiti??Sa joace acolo,sa alerge, sa ii vedem ca isi dau sufletu pt echipa!

SteauaToronto19.07.2005 20:36

Bai baitasule dar cine esti tu sa dai ordine pe aici(auzi tu la el cu plata)! Daca Oleg o sa decida sa se trateze meciul mai usor asa sa fie!

P.S.: Am nevoie de o informatie: Cine are drepturi la televizarea Supercupei! Stie cineva???

Adi20.07.2005 09:06
P.S.: Am nevoie de o informatie: Cine are drepturi la televizarea Supercupei! Stie cineva???

Presupun ca TVR si sunt sugur de asta in proportie de 99% :)

Sudistul20.07.2005 09:17

UNICUL DERBY...DARUIRE MAXIMA!!!

CA INTOTDEAUNA SUNTEM DOAR NOI!!!

ADRIAN PACURAR20.07.2005 09:22

RAZBOI PANA LA ULTIMA PICATURA!VICTORIE CU ORICE PRET!

alex ripper20.07.2005 09:23

io zic sa il tratam cu aspirina si daca nu merge sa o dam pe antibiotice. :lol:

weber_p20.07.2005 11:48

Prima varianta nu numai fiinca jucam cu Dinamo ci fiinca trebui sa bagam putin frica in oasele viitorilor nostri adversari indiferent ca ar fii acestia!!! Steaua ramane mereu o campioana pt noi dar mai trebui sa demonstreze si celorlalti ca nu am luat degeaba titlul !!!!!!!!!!!!

Milioane de suflete, milioane de inimi, dar toate sunt ros-albastre!!!

Adi21.07.2005 07:16

Eu nu inteleg de unde atata liniste in ajunul Supercupei. :roll: Au mai ramas exact 10 zile si nimeni nu spune nimic. Chiar am impresia ca jucatorii nostri sunt mai interesati de banii pe care nu i-au primit decit de Supercupa. Imi aduc aminte ca in retur, cu 3 saptamini inainte deja se discuta despre derby: "Meciul care va decide campioana" etc.

Johnny`4721.07.2005 09:52
Bai baitasule dar cine esti tu sa dai ordine pe aici(auzi tu la el cu plata)! Daca Oleg o sa decida sa se trateze meciul mai usor asa sa fie!

Da tu cine ejti mha??Nam inteles, ce nu-ti convine?? Daca tie iti convine ca pana si meciul cu Dinamo sa il tratam usor , care e la inceput de sezon si venim dupa vacanta si avem forte proaspete...atunci mai bine ramai acolo!!Nu avem nevoie de cei care gandesc ca tine!

BlackWoolfy21.07.2005 14:08

Daruire maxima doar jucam cu Dinamo!!!

FANATIK RED-BLUE21.07.2005 17:34

Si daca era amical nu concepeam sa nu-l abordeze serios.

sergiu_titan23.07.2005 03:41
Avind in vedere ca Supercupa se va disputa 31 iulie, dupa care Steaua(Campioana Romaniei 2005) va intilni pe Shelbourne pe 2  august, exista posibilitatea ca jucatorii sa fie cam obositi la ora meciului cu Shelbourne. Atunci cum tratam supercupa?

Ideal ar fi c.l si victorie la scor cu astia in supercupa, dar parca tot mai mult mi as dori sa i batem pe astia in Supercupa decat victorii cu irlandezii la scor ca de trecut trecem da i in colo .....

dawid23.07.2005 05:59

ii tratam cu rezervele si le scoatem fumurile din cap ......... cu milioanele lor cu tot, sa-l vad atunci pe Borcea ce mai zice

gianini23.07.2005 18:08

e clar ca trebuie sa castigam.

sorin_77725.07.2005 10:41

cu cine derby? cu maidanezii?

eu prefer sa vad o calificare in grupele CL in dauna SuperCupei.

Alin_H25.07.2005 15:05

Pana la ce data sunt puse in vanzare bilete la meci?

Sunt din PN si as vrea sa vin si eu in Bucuresti sa vad cum ii macelarim pe caini.

Daca nu ajung la asta, la cel cu Shelbourne sigur o sa ajung.

«12»