Sa vedem ce ar dori lumea... ![]()
Sa vedem ce ar dori lumea... ![]()
am 3 gb ram si demo de la 09 imi merge super naspa ..2.00GHz , nush cum o sã-mi mearga full . eu am votat 08 ![]()
09 , logic
am 3 gb ram si demo de la 09 imi merge super naspa ..2.00GHz , nush cum o sã-mi mearga full . eu am votat 08![]()
Varianta full o sa-ti mearga cu siguranta. oricum, ar fi o tampenie sa se ramana la 2008, unii evolueaza si noi dam inapoi?
gata cu robotii care au invatat un bug si un qw.... sa-i vedem cum se descurca si pe 2009
am votat 09. tre sa evoluam.
09,dar cred ca vom astepta inca o luna pana sa inceapa noul sezon.....jocul apare in octombrie.......pana se aleg echipele etc
Macar o cupa de retragere pentru 08 , sa mai treaca timpu` ... pentru ca va mai dura ceva pana apare 09 ... ![]()
am 3 gb ram si demo de la 09 imi merge super naspa ..2.00GHz , nush cum o sã-mi mearga full . eu am votat 08![]()
Varianta full o sa-ti mearga cu siguranta. oricum, ar fi o tampenie sa se ramana la 2008, unii evolueaza si noi dam inapoi?
gata cu robotii care au invatat un bug si un qw.... sa-i vedem cum se descurca si pe 2009
ATUNCI imi retrag votul de la 08 la 09
.. sper sã imi meargã .
am 2.00 GHz , 3gb Ram , oare o sa imi mearga ? ast rsp .
Sa mor eu cu 3gb iti merge prost ? cum naiba, undeva trebuie sa fie o buba .
Ce sa zic..Trecem la 09...Dar ar mai fi frumos ceva o cupa la 08 , asa de incheiere..
08 am votat
nu-mi merge 09 si nu am chef sa dau 25 d mil p un calc nou in perioada asta ![]()
09... in perioada asta unii intra pe la facultate :X si dureaza putzin sa punem la punct probl ce tzin de net. oricm o cupa ar fi bine primita
08 am votatnu-mi merge 09 si nu am chef sa dau 25 d mil p un calc nou in perioada asta
nu tre sa dai 25 mil,e de ajuns sa schimbi placa sau ram-ul, nu zice ca n-ai chef, zi ca n-are tata bani.
mie-mi merge dar am votat tot 08 ![]()
La cum s-au ieftinit piesele , cu 10 milioane iti faci o unitate in Forza ... Sau voua va e rusine sa vi`l luati din componente ... Flanco, Ultra Pro Computer, toti baietii ....
Discutia este deocamdata inutila pentru ca nu aparut 09 full si nu stim cu ce se mananca. Nu va luati dupa demo, veti vedea ca vor fi multe lucruri schimbate in varianta finala.
99,99 % vom juca 09 in noul sezon.
Sper sa`mi mearga cum trebuie `09
08 am votatnu-mi merge 09 si nu am chef sa dau 25 d mil p un calc nou in perioada asta
INTEL CORE2 QUAD Q6600, LGA775 pret: 555.00 (acum am vazut ca s-a facut 599.00)
Placa de baza ASUS P5KC: Pret: 349.00 Lei
Memorie KINGSTON KVR800D2N5K2/ 4G DDR2 KIT 4GB Pret: 249.00 Lei
Placa video GeForce 9600SO - 384M pe 192Biti - in jur de 300 lei (am uitat)
Configuratia asta rupe orice joc si in 3dmark 2006 scoate peste 10 000 puncte. ceea ce inseamna ca va merge lejer si fifa 2020 pe ea - probabil sa se joace copiii mei :tongue:
totalul este undeva la 1500 lei.
poti opta si pt amd... si atunci pretul scade aproape de 1000.
^da ba desteptilor..calc functioneaza cu procesor placa de baza si ram
c frumoasa e lumea.
nu tre sa dai 25 mil,e de ajuns sa schimbi placa sau ram-ul, nu zice ca n-ai chef, zi ca n-are tata bani.
mie-mi merge dar am votat tot 08
esti bata? schimb ramu? placa bacteriana sau la c te referi?
ca sa schimb ceva tre sa schimb tot ca nu pot sa pun nimic p asta e öld school
Ramane acu' sa incepeti sa va laudati ce configuratii aveti sau pentru ce sistem ati face rate...
App, mie mi-o merge pe un nokia s40 v3 ?
am eu tel ala si nu merge.
testat.
i don't care :-??
Eu nu stiu sigur daca mai sunt in acest camp de pe fcsteua dar eu am votat 08 ca si mie imi merge nashpa demo-u
Ramane acu' sa incepeti sa va laudati ce configuratii aveti sau pentru ce sistem ati face rate...
Ioane, nu era de laudat, omul s-a speriat ca ii trebuie 2500, i-am dat solutia pt 1500 sau chiar 1000. atata tot. Oricum, daca mie nu-mi crapa calc. vechi, acum poate ca urlam si eu ca nu-mi merge.
Artzagosilor
oricum, tot 2009 prefer, motivele le aveti mai sus, intr-un post anterior. Robotzeii sunt de vina
Fifa 2008 ![]()
Eu nu stiu sigur daca mai sunt in acest camp de pe fcsteua dar eu am votat 08 ca si mie imi merge nashpa demo-u
![]()
Ia atitudine, implica`te mai mult !
demo cere
Minimum :
CPU with 2.4 GHz (single-core)
512 Megabytes of RAM (1 GB required for Windows Vista')
DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 128 MB video card or equivalent
probabil ca cel full va cere la nivel mediu de configuratie 1gb ram si placa 256 ...