FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua și amintirea unui rapt

«12»
Korado13.09.2008 22:12

Samer dute si mai invata fotbal...pe cine vrei sa aducem antreonr de Steaua pe Viorel Vitzo , Jose Vulacno Pseioroi , Mircea SmS , ??? sincer poate Dan Petrescu dar el face treab buna la Urziceni ! Frate pana nu bagi bani in echipa nu vb. Acuma trebuie sa ne dam toti antrrenori de asta eu niciodata nu comentez ce face un antrenor sa`u altul... ca doar e piepea lui in joc.Lacatus preluat echipa sezonu treut de pe lcul 6 si a ajuns pe 2 la dist de 12 puncte de locu 3 ! cauta`ma mia incolo !!!

Lacatus :steag_cruce_invers: Lacatus fularsteaua2 Lacatus :hai_steaua:

Rerun14.09.2008 09:29

Hai frate ca nu ne-a furat nimeni titlul. Ce-ai fi vrut ? ca dinamu si Timisoara sa se lase sa le dam noi 3-4 boabe? Ai uitat cat de slab am jucat in retur? Cred ca nu realizezi ca daca era s-o luam pe meritul fotbalului jucat nu mai ajungeam in situatia dramatica de a fi pe primul loc cu 2-3 etape inainte de final si ramaneam dreacu p locu 4.

Desi e adevarat ce spui despre fiecare dintre cele 4 echipe in parte, asta n-a avut treaba cu faptu ca am jucat noi ca un cur anul trecut.

Virgil14.09.2008 09:39
@dee

Nu ma astept ca o fana a sepcilor rosii sa aiba trairi de stelista, deci nu ai cum sa intelegi acest articol(in definitiv sezonul trecut erai mai atenta la lupta pentru retrogradare). Iti raspund cum vreau(in limita regulamentului) deoarece esti responsabila de ce scrii pe aici.

Din respect pentru domnul Ardeleanu voi inceta aici si nu voi mai manji acest articol cu polemici...

Si totusi ai polemizat. Sa stii insa ca Dee e stelista, iar a doua ei echipa e U din Cluj. Firesc. In aceeasi situatie esti si tu cu FC Brasov al tau. Nimic nelalocul lui. Vezi? De-aia n-are ursul coada si maimuta par la noada. Fiindca nu-si vede fiecare de treaba lui. :)

MoWeed14.09.2008 09:54

Am zis acolo ca nu voi mai polemiza pe acest topic, decizie pe care o mentin

cl65ene15.09.2008 16:44

Un articol prost, plin de ura si frustrare, ca multe altele scrise de dvs. in ultimul timp! Nimeni nu va poate contesta atasamentul fata de Steaua, dar de la acest lucru si pana la ura fara limite fata de adversarii nostri este cale lunga! Nu ne-a furat nimeni titlul! Noi singuri l-am pierdut, si daca stam si judecam drept trebuie sa recunostem ca fara celebrele "butoane" ale lui Becali nici nu am fi contat in lupta pentru titlu. De ce nu amintiti de meciurile castigate in returul campionatului trecut cand ne era rusine de modul cum erau obtinute? De ce nu recunoasteti ca aceasta echipa este din ce in ce mai putin Steaua si din ce in ce mai mult Fc Steaua? Chiar atat de indoctrinat sunteti de Becali? Am fost sunt si voi fi mereu stelist, dar asta nu inseamna ca imi urasc adversarii. Nu ii iubesc, doar ii respect, pentru ca asta este esenta unei competitii sportive. Daca noi avem astfel de iesiri fata de adversarii nostri la fel vom fi si noi tratati de ei. Oare ar fi fost mai bine daca Dinamo se dadea la o parte din fata noastra? Eu nu am trait umilinta mai mare dacat atunci cand cu ajutorul lui Dinamo am luat locul 2 acum 2 ani! As fi fost si mai umilit daca Steaua ar fi castigat un titlu cu ajutorul lui Dinamo! Dar se pare ca dvs. nu intelegeti asemenea lucruri. Sunteti orbit de ura si plin de frustrare! Promit sa nu va mai scriu niciodata dar nici nu va voi mai citi articolele! HAI Steaua!

«12»