FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua și amintirea unui rapt

«12»
fcsteaua.ro12.09.2008 15:02

Ca orice stelist revoltat de "lucrãtura" din sezonul trecut, când "patrulaterul frustraților" a pus de un RAPT(Rapid, Arpazii, Poliția, Timișoara), suflându-i titlul Stelei printr-o regie grotescã, aproape la vedere, care n-a trezit bãnuiala FRF sau suspiciunea DNA, mã gândeam cã o Justiție Imanentã(pe care o asociem cu Dumnezeu, deși cred cã Prealuminatul are o armatã de consilieri cãreia i s-au repartizat nedreptãțile pãmântene) și va pedepsi pe infractori. ªi n-au trecut decât vreo șase etape cã deja s-au arãtat semnele clare cã autorii RAPT-ului au început sã plãteascã pentru nelegiuire.

Rapid s-a procopsit cu un iordanian, prea versat în sforãrii, care-l va transforma pe rapacele Copos într-un acționar "fascinant", iar în locul "litigiosului" Coman s-a ales cu doi de Carlos, suficient de gafeuri ca sã le piarã pofta de supremație. Plus cã antrenorul Peseiro se potrivește ca o mãnușã atât la cea mai incultã, închipuitã și agresivã galerie, cât și la cel mai gãlãgios staff, care confundã înjurãtura grosierã cu metafora. Doar Nae Manea mai salveazã câte ceva din stupiditatea vișinie cu acel numãr prea mare la pantofi al lui Peseiro, depãșind "involuntar" spațiul tehnic. Arpazii sunt mai versați la construcții de stadioane decât de echipe. Turul negociat și ultimele patru etape cumpãrate pe piața de gros(Bistrița cu echipa a doua; Rapid mimând jocul-lor le este atât de ușor sã piardã; Borcea le-a dãruit, pe ringul vienez, 6 puncte-3 direct, 3 în derby-ul cu Steaua, iar pe concitadini i-a lucrat printr-un "fomist" brazilian, în spelunca unei crâșme, prin ginerele Bãlãceancãi) le-a adus o ediție de coșmar: Fãlcosul înlocuit cu o Trombettã, sud-americani dezertând, stadion de 4 stele cu ghinion de 3 comete lituaniene prãbușite. ªi, vai, lui Paszkany nu-i mai reușește Târgu-Frumos!

Poliției nu-i merge bine nici vocal(looser-ul perpetuu Borcea nu o voia pe Steaua în grupele Champions League și ea de-al dracului, a treia oarã consecutiv, s-a strecurat în coșmarul lui Cristi Butelie), nici profesional, în ciuda reîntoarcerii rãtãciților ei, rezerve de lux la echipele Europei(ba Mitea se auto mitizeazã, susținând gogomãnia cã dacã n-ar fi fost accidentat ar fi jucat astãzi la Real sau Barcelona-miroase a turbare). La intern, menține din reflex "mijloacele specifice"(dar necontând în lupta pentru titlu, investitorii lui "câine plouat și poluat" negociazã puncte esențiale cu Gigi Becali, sau Mureșan pe filierã indirectã sau directã), iar în meciurile internaționale nivelul 17 Nentori le-a rãmas standard de excelențã. Lazzialii râd și azi la o pizza cu vânzãtorul Nãstase-Pepene de naivitatea lor antologicã(în ultima reprizã la București au îngropat iluziile fondate ale primelor trei).

Timișorenii, fruncea ce se crede buricul țãrii, cu o aroganțã bãțoasã, alimentatã de un rapidist, ce periodic viziteazã cantonamentele dinamoviste, au fãcut bal dupã ce au fãcut un egal cu Steaua pe Ghencea, ajutând CFR la câștigarea titlului cu cântec. ªi ditamai Banatul joacã dupã partitura unui escroc italian(conflictul secolului dintre un Jambon și o Burtã), e penalizat cu 6 puncte și Curva Sud bocește polifonic pe centura fotbalului la plesnealã. ªi sã mori de umor violet involuntar, fanii militeazã pentru pãstrarea palmaresului: o vitrinã cu douã cupe ale României stinghere, din care una adusã personal de brigandul stelist Lițã Dumitru). Dar sunt și câteva victime colaterale ale RAPT-ului: omul cu douã fețe, Mircea Sandu, peștele Prunea și "pariorul" Ionuț Lupescu(cum se mai vãicãrea el public de prea multe "arbitraje pro-Steaua"), toți, nu numai facilitând succesul clujean, dar vrând sã bage la apã Steaua cu "cazul Valiza". În vreme ce Steaua a tranșat în favoarea sa supremația Peninsulei Balcanice cu puternica Galatasaray, autorii de RAPT sunt biciuiți în contul fãrãdelegii lor. Doamne Dumnezeule, du-ți pânã la capãt dreapta Ta lucrare împotriva "lucrãturii" celor patru !

Constantin Ardeleanu

Bodanel12.09.2008 15:51

Un articol superb. Felicitari domnule Ardeleanu.

MoWeed12.09.2008 16:02

Nici nu am cuvinte sa descriu acest articol. Felicitari, este exact acelasi tip de articole cu care ne-ati obisnuit domnule Ardeleanu!

STARforce12.09.2008 16:24

Mucho respectooo.Good shit!!!Grade A

Adrian12.09.2008 16:38

Abia astept sa vad cum sta treaba cu lista aia inceputa de Gigel.

As da orice sa il vad pe Sandu decoland din fotbalul Romanesc(mai bine sa mearga sa se ocupe de lupte in SUA cu Tod si Raluca-Alba Ca Cocaina), pe lupulescu mancand borduri si pe pruna intorcandu-se pe centura.

Ca daca scapam de astia, incet, incet, vom scapa si de restul jegosilor(il includ aici si pe Gigel).

Sa dea Dumnezeu sa fie asa!

f234567k12.09.2008 17:11

Greu sa luam titlul cand cei 4 sunt impotriva noastra. Asa a fost in 2006-2007 si in 2007-2008. Asa o sa fie mereu..

zloty12.09.2008 17:24

ce lucratura??? am fi trebuit sai strivim pe gandacii aia de la Timisoara si pe dinamuisti , consider ca l-am pierdut pe mana noastra

dee12.09.2008 17:34
Nici nu am cuvinte sa descriu acest articol.

o portie de ras prematura, zic eu.

later edit:

da, aici e Steaua, insa ce vrei sa fac?! Articolul sufera pe alocuri de exagerari voite, deci, nici de data aceasta nu ma pot inscrie in randul aplaudacilor.

Adrian12.09.2008 17:46

Ai dreptate....stai un pic!

Tu nu tii cu u Cluj?

Aici e Steaua...in caz ca nu stii.

Living_Dead_Stripper12.09.2008 17:56
Borcea le-a dãruit, pe ringul vienez, 6 puncte-3 direct, 3 în derby-ul cu Steaua

Cu tot respectul, nu pot fi de acord cu aceastã afirmație. Borcea le-a dãruit doar cele trei puncte din meciul direct. Pentru celelalte trei, din meciul direct cu Steaua a trebuit sã lupte. A luptat, a învins, A PUTUT sã facã clujenilor acest cadou. Vinovații sunt doar în curtea noastrã!

În rest subscriu în totalitate, cu mențiunea cã oricât ar lovi Providența în acest RAPT, noi suntem pricopsiți cu ciobanul din Pipera, cel care mai recent s-a luat tare-n gurã cu NAªUL SUPREM al fotbalului românesc, așa cã Steaua este din nou exclusã și în acest an din orice calcule privind câștigarea mult-doritului Titlu de Campioanã...

mNiosu12.09.2008 18:39

"(conflictul secolului dintre un Jambon și o Burtã)" - geniala linia asta :laugh: .... ma doare burta de ras(si nu e de la jambon :laugh: )! Rectific:genial tot articolul.Foarte tare frate!

A si da multumim Doamne ca platesti si rasplatesti dupa cum se cuvine ;)!!

FORZA Steaua!!! INTODEAUNA SUPERIORI!!!

:steag_cruce_invers:

MoWeed12.09.2008 20:50

O portie de ras prematura as avea daca m-as uita pe linia de clasament din sezonul trecut al slugilor dinam0-viste din Cluj sau daca as asculta scuzele acelui geniu care a atacat cameramanu cu dala de beton.

A zis bine Adrian, ia mai bine du-te tu pe site-ul vostru unde poti sa razi linistita de situatia echipei tale de suflet. Nu te tine nimeni cu forta pe aici!

Cand o sa tii cu Steaua Bucuresti si numai cu Steaua, atunci vei avea dreptul sa ne dai noua lectii de moralitate...

maye12.09.2008 21:26

later edit:

da, aici e Steaua, insa ce vrei sa fac?! Articolul sufera pe alocuri de exagerari voite, deci, nici de data aceasta nu ma pot inscrie in randul aplaudacilor.

hai drum bun...ca voi astia din ligile inferioare aveti meci la acu sambata...deci si in concluzie...PA!!!

fansteaua4613.09.2008 01:13

e vechi subiectul

Tupac Amaru13.09.2008 05:15

Daca inteleg eu bine, altii sunt de vina pentru ca n-am luat titlul in campionatul trecut!

Nu, oameni buni, titlul l-am pierdut din cauza noastra.

Hai sa recapitulam:

- i-as felicita pe cei implicati si pentru locul 2 obtinut (care totusi nu e o performanta pentru Steaua!) daca nu mi-as aminti de declaratiile lui Becali cu butoanele, declaratii pentru care eu as fi retrogradat Steaua imediat, daca as fi fost presedintele FRF;

- nu am avut antrenor si cred in continuare ca Lacatus nu este antrenor de Steaua; ca atare nici in acest an nu avem fata de campioni dar asta nu e nimic, nici celelalte echipe n-au, doar ca am coborat noi stacheta si ne balacim in aceeasi ciorba numita pompos "Liga I de fotbal";

- cata vreme 99,9% dintre suporteri il vad pe Pardailan de Faurei fotbalist nu avem sanse la nici un fel de performanta.

Reveniti-va, asadar! Aceasta nu este Steaua, este Fc Steaua!

Incredibil in ce hal va poate spala creierii presa!

dee13.09.2008 05:41

@Moweed,

Te-as ruga sa nu-mi mai secondezi fiecare postare de-a mea cu atacuri puerile la persoana, nejustificate (valabil si pentru Adrian). Imi exprim intotdeauna punctul personal de vedere si nu vad de ce trebuie sa-ti dau tie explicatii suplimentare.

Am spus ca articolul mi se pare prematur, stii si tu, "cine rade la urma, rade mai bine". Nu mi se pare normal sa ne ascundem dupa aceasta scuza indirecta ,"rapt",pentru a justifica pierderea campionatului, omitand cauza directa- propria ineficienta demonstrata in unele partide. De asemenea nu mi se pare normal sa ironizezi defectele fizice ale unora, ci mai degraba actiunile lor. O sa-l astept pe dl Ardeleanu cu un astfel de articol la finalul turului, cand vom putea rade si ironiza linistiti pe ceilalti, insa acum, mie mi s-a parut prematur. Nu dau lectii de moralitate, pur si simplu e parerea mea, cu care poti fi de acord sau nu.

Virgil13.09.2008 07:14

Domne, ce-i drept nu-i pacat.

Raptul a fost.

Chiar daca noi am fost slabi si ne-am dat cu stangul in dreptul in fata lui Poli si mai ales in fata alora de-si ziceau spartani.

Ca sa nu mai zic de meciurile din tur cu U Cluj si, de rasul curcilor, cu Gloria Buzau.

Asa a fost sa fie.

Macar sa fi invatat ceva din aceste greseli, cei 11 din iarba si elitistul lor antrenor.

Asta ar fi concluzia.

Alex88pl13.09.2008 07:25

Titlul nu ni l-a furat nimeni...caci cu un punct in plus eram campioni.asadar nu la spart(an)i s-a pierdut campionatul...ci undeva in loja oficiala din Ghencea.

paraipan_2913.09.2008 09:00

Fratilor, ma contrazic cu un prieten ne puteti lamuri referitor la intrebarea> Cine a fost jucatorul Stelei ce in meciul din 23.10.1990: MONTPELLIER - Steaua 5 - 0 (1 - 0), s-a oprit cand a scapat singur cu portarul in pozitie ideala de a marca, crezand ca s-a fluierat off-side?

Multumim anticipat pentru ajutor!

aurelultras13.09.2008 09:53

Romania inseamna doar Steaua.

ATAT !

Restul e mocirla....si din pacate au murdarit si distrus si echipa nationala.

Sunt 0, danseaza pe strada cand noi nu ne calificam in finala cupei UEFA, sau cand ne umileste Arsenal acasa la ei cu fantasticul 2-1.....

nu uita de Knatsfirnufelag...nu stiu daca am scris bine....cand le-au aratat pestii la fotbalisti....

Nu va mai uitati in spate, sa ne uitam la CL...si sa ne bucuram...

Kreator13.09.2008 12:33
.... Cine a fost jucatorul Stelei ce in meciul din 23.10.1990: MONTPELLIER - Steaua 5 - 0 (1 - 0), s-a oprit cand a scapat singur cu portarul in pozitie ideala de a marca, crezand ca s-a fluierat off-side?

Ilie Dumitrescu

loveyousteaua13.09.2008 14:20
Daca inteleg eu bine, altii sunt de vina pentru ca n-am luat titlul in campionatul trecut!

Hai sa recapitulam:

- i-as felicita pe cei implicati si pentru locul 2 obtinut (care totusi nu e o performanta pentru Steaua!) daca nu mi-as aminti de declaratiile lui Becali cu butoanele, declaratii pentru care eu as fi retrogradat Steaua imediat, daca as fi fost presedintele FRF;

- nu am avut antrenor si cred in continuare ca Lacatus nu este antrenor de Steaua; ca atare nici in acest an nu avem fata de campioni dar asta nu e nimic, nici celelalte echipe n-au, doar ca am coborat noi stacheta si ne balacim in aceeasi ciorba numita pompos "Liga I de fotbal";

- cata vreme 99,9% dintre suporteri il vad pe Pardailan de Faurei fotbalist nu avem sanse la nici un fel de performanta.

Reveniti-va, asadar! Aceasta nu este Steaua, este Fc Steaua!

Incredibil in ce hal va poate spala creierii presa!

perfect de acord cu tine, exact la fel vad si eu lucrurile

nu postez eu prea des, dar va asigur ca citesc zilnic posturile voastre

numai de bine la toti stelistii

LOVEYOUSTEAUA FOREVER!

MoWeed13.09.2008 14:25

@dee

Nu ma astept ca o fana a sepcilor rosii sa aiba trairi de stelista, deci nu ai cum sa intelegi acest articol(in definitiv sezonul trecut erai mai atenta la lupta pentru retrogradare). Iti raspund cum vreau(in limita regulamentului) deoarece esti responsabila de ce scrii pe aici.

Din respect pentru domnul Ardeleanu voi inceta aici si nu voi mai manji acest articol cu polemici...

kosm1n13.09.2008 15:07

Din toate scandalurile astea a iesit si ceva bun, ca acum toti se toarna unii pe altii si va mai spun ceva E foarte bine ca Becali e sifon si spune tot ca sa stie lumea toate porcariile care se fac si din partea lui dar si din partea altora! Presa e o curva cu 1 milion de fetze cand face pe victima sau pe moralista si defapt tot ce fac e sa aprinda scandaluri pe banda rulanta!

Samer13.09.2008 21:16

Hai sa recapitulam:

Frate am impresia ca voi nu ganditi cu capul ci cu fundul... totii aveti ce aveti cu Becali.. intr-adevar e prost de gura ...si face si el greseli.. dar voi credeti ca altii... care sunt in fottbal.. nu fac sau altii care ar veni la Steaua nu ar face? iti zic eu ar face numai ca nu ar fi prosti ca Becali sa se arate... eu nu cred in nimeni.. deci mai bine asa decat mai rau....apropo vorbiti de fotbal multi dar putin l-ati practicat sa vedeti cum e.. e mult mai greu decat atunci cand il vezi la televezior si zici de ala ca nu joaca bine.. oricum toate la timpul lor... :steag_cruce_invers:

«12»