FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Victorie cu gust amar

«123»
Adrian11.09.2008 08:54

Ia scapa tu de mircica Sandu, de lupulescu si de restu' imbecililor de acolo si vezi atunci daca nu poti sa aduci un antrenor serios.toti hotii aia trebuie sa plece!

iNsTiGaToR11.09.2008 09:06

Suntem cei mai tari din looome...neam luato-n gura rau de la Lituania si abea am batut pe Feore....hai ca suntem PRAF ....ne bate si Franta de ne rupe (parerea mea)

MALDINI11.09.2008 10:00

Mi-ar place sa se califice Lituania in dauna noastra , sincer! Aia chiar joaca fotbal !

stelist pan' la moarte11.09.2008 10:45

:hooray: degeaba..Romania e tare..dak cineva zice ca nu suntem chiar e fraier..poate ca nu o sa

castigam cupa modiala .,dar macar o sa o pierdem cu stil;) steagro

ebonyc11.09.2008 11:24

aduc in discutie 2 fosti antrenori ai Stelei: Piturca (ca tot vorbeam de el) si Olaroiu. amandoi forteaza cu mingi inalte si cu centrari in careu atunci cand au de-a face cu aparatori masivi. e un lucru pe care nu-l inteleg. probabil ca unde au facut ei scoala de antrenorat asa scrie la manual ca daca ai nevoie disperata de gol sa joci cu mingi lungi, cu mingi inalte. dar parca ei mai mult insista p mingi inalte cand au de-a face cu aparatori masivi. a fost acel meci al Stelei cu FC National cand ne-au batut cu 1- 0 (gol rada) in care s-a insistat bezmetic pe mingi inalte in careu cand aveam de-a face cu aparatori ca mckain , canu sau mehmedovici. ideea e ca antrenorii romani sunt scoliti, stiu toate regulile antrenoratului dar.. antrenorul este ca un poet: trebuie sa respecte masura si ritmul dar trebuie sa diversifice si sa suprinda. trebuie sa se adaptez la adversar, nu sa joace pe stereotipuri. Ienei si Protasov au fost 2 antrenori apreciati pentru ca nu isi limitau jucatorii cu sarcini infinite. fiecare jucator stia de capul lui ce sa faca cu mingea , treaba antrenorului e sa creeze grupul si jucatorii sa se sincronizeze. e adevarat ca echipele mici au succes pentru ca se baga cu curu-n poarta si atat dar trebuie sa aiba un punct sensibil, si daca se baga cu curu-n poarta ,acar sa ii ataci tu in continuu nu cum a fost cu feroe de era sa ne-o infiga grav. pai ori dam vina pe adversari ca se apara orice facem? cum poate un adversar sa-ti puna poarta in pericol daca doar se apara? pai cu stereotipuri d-astea. se vede clar punctul nevralgic cand nu improvizezi ceva, nu-ti surprinzi adversarul in vreun fel. daca n-ai cum sa treci de zidul facut de echipa adversa paseaza la mijlocul terenului pana desprinzi un jucator din aparare si iti creezi un culoar. dar oi nu suntem capabili de asa ceva. antrenorul nu-i invata cum sa stea pe teren in asa fel sa nu piarda mingi,sa nu existe pase incomode.

respect Protasov (chiar daca nu a avut mari performante) si respect mai ales domnului Ienei pentru modul de a vedea fotbalul.

DanStan11.09.2008 12:04
Ia scapa tu de mircica Sandu, de lupulescu si de restu' imbecililor de acolo si vezi atunci daca nu poti sa aduci un antrenor serios.toti hotii aia trebuie sa plece!

Prietene, m-am saturat pana-n gat de lozinci. Care erau in viziunea presei 'salvatorii fotbalului romanesc' la precedentele alegeri de la FRF ? Gica Popescu (omu' lu' Giovanni), Lupescu, Prunea. Cine vor fi cei ce ii vor inlocui pe Sandu si gasca sa ? Oamenii lu' Giovanni si pretenarii lor.

Problema fotbalului romanesc e ca produce pe banda rulanta fundasi si atacanti dar nu si mujlocasid e valoare. E normal, un fundas sau un atacant se poate forma mai usor pentru ca valoarea lui finala depinde mult de aptitudinile jucatorului. Mijlocasul trebuie sa 'invete fotbal', nu e suficient sa se bazeze pe talent si reflexe. Trebuie sa vada terenul si chiar as vrea sa va rog sa-mi dat un singur nume de mijlocas roman capabil sa conduca mingea fara sa tina capul in pamant. Asta ca sa nu mai zic de problema incapacitatii majorittatii mijlocasilor romani de a lovi mingea corect in miscare. Asta e motivul pentru care in Liga 1 vedem foarte rar un-doi-uri in viteza. Nu-s in stare sa controleze mingea si sa paseze corect pe pozitie viitoare. Nu-s in stare uneori nici sa ia fata adversarului. Orice antrenor al nationalei care va lucra cu material de genul asta va fi tentat sa imprime echipei un joc defensiv pentru ca nu poti juca ofensiv daca ai jucatori care-s incapabili sa construiasca.

Inca ceva. Vad ca toata lumea se concentreaza acum pe debutul foarte slab al nationalei in preliminariile CM. Dar un alt esec, mult mai serios - dupa parerea mea - e ignorat : infrangerea catastrofala a tineretului in meciul decisiv. Si asta spune multe despre amatorismul presei romane si chiar al suporterului roman. Treba e foarte serioasa deoarece s-a dovedit ca fotbalistul roman are niste defecte ce se propaga din generatie in generatie si care tin mai degraba de mediul lipsit de profesionalism si seriozitate in care se formeaza tinerii jucatori romani.

mountytoma11.09.2008 13:00
Au prins aripi dupa victoria cu noi.

Asta nu schimba insa nimic.

Tot o echipa de duzina sunt.

Dar probabil ca Piturca va profita la maxim de acest rezultat pt a continua cu nesimitirile.

Lituania e o echipa a carei jucatori joaca in mare parte in campionate slabe!

Lituania e o echipa slaba.

Lituania trebuia umilita la Cluj.Nu invers!

daca lituania a batut austria, care a batut pe franta, va dat seama ce bataie la curul gol le dau lituanienii francezilor? au, scuze, asta era logica boului ala care a zis ca daca Vaslui a batut pe Steaua si Steaua a batut pe galata, inseamna ca vasluiul snopea galata...

Lituania nu e o echipa slaba, Adriane. Jucatorii ei isi cunosc lungul nasului, si scot cat pot de mult din ceea ce au. Noi ne c...m pe ceea ce avem, daca mai avem!

in privinta lui Radoi, sper sa fi simulat accidentarea pentru a putea juca in CL. si pentru a nu juca la Constanta unde urma sa se accidenteze dupa cum prevedea clarvazatorul nostru :-)

JDERUL11.09.2008 13:29

Fereasca Dumnezeu sa fie demis ,,marele maestru piti"de la nationala! Consecinta ar fii ca ne-ar pricopsi jjjjj cu el la Steaua pe post de virtuoz dirijor!

(ptiu drace!!!!!!!)

danimarcu11.09.2008 13:33
in privinta lui Radoi, sper sa fi simulat accidentarea pentru a putea juca in CL. si pentru a nu juca la Constanta unde urma sa se accidenteze dupa cum prevedea clarvazatorul nostru :-)
Serios vorbind,si eu sper sa nu fie nimic serios.Poate chiar a gandit Radoi ca ar fi bine sa iasa din luneta presei pt gestul de la Cluj..))Astept cu nerabdare un comunicat din partea Stelei,sa vedem cat e de grav.Cred ca va juca cu Bayern...
il_scorpio11.09.2008 13:50

Mha baieti cum sa va explic se poate si mai rau Elvetia-Luxembourg 1-2. :yeahh:

sorineatza11.09.2008 14:35
Mha baieti cum sa va explic se poate si mai rau Elvetia-Luxembourg 1-2. :yeahh:

ha ha ha!

hai Steaua!

stelist nebun11.09.2008 16:03

vad ca tot comentati aici de ce a facut Romania cu feroe....eu un singur il am in minte..accidentarea lui Radoi...pur si simplu incep sa cred ca are ghinion mare baiatul asta...anul trecut sa accidentat tot inainte de preliminari..si acuma iar....sper sa isi revina..altfel arata Steaua cu el in teren..si anul trecut sa vazut lipsa lui

Korado11.09.2008 16:39

vai ce bine ca am batut pescarii . Asta era derbiul grupei :))

Sunnyblack11.09.2008 16:49
Afara cu Piturca!

meciul nici nu trebuie comentat!

afara cu Piturca si cu panarame gen cocis, contra sau Marius niculae!

Sper ca Radoi sa nu aiba nimic!

Daca a patit ceva, atunci sper ca nationala sa prinda numai umilinte cu piti la carma!

dece afar cu piti??

afara cu mitica, afara cu Mircea sadu si cu lupescu care nu o facut nimik absolut nimik pt fotbalul romanesc.

FRF = Miserie

dax4711.09.2008 16:51

Sa va fie rusine ca n-ati iesit in piata ! Asa o mare victorie merita sarbatorita. Ma intreb daca se poate "mai bine" de atata. Orice echipa din campionat cred ca ii calca pe aia in picioare. Urmeaza meciul cu Franta, deci o alta infrangere, deci alte scuze, deci ramane tot pitzi.

Cand s-o termina cosmarul asta ?

enjoy11.09.2008 19:17

@ Il Soldatino

apropo' omule chiar nu-ti dai seama ca esti paralel, chiar crezi ca te rastalmacesc? cred ca tu nu pricepi ce scrii uneori si te lasi dus de val! chiar n-ai vazut si nu vezi ca exprimarea cu "creierul juniorului si sufletul seniorului" seamana leit cu una de Caragiale? Acum piceput-ai?

DanStan12.09.2008 05:32
Orice echipa din campionat cred ca ii calca pe aia in picioare.

Cand s-o termina cosmarul asta ?

Fii serios. Vei vedea in cupele europene ce campionat de doi lei avem si cat de valoaroase sunt marile echipe romanesti.

In alta ordine de idei, arbitrul ala a fost genial. Daca jegurile din presa nu mint si nu inventeaza atunci ce i-a zis arbitrul lu' Contra e cea mai mare injuratura pe care si-a luat-o figurantul ala in ultimul timp. Cica i-ar fi zis 'aveti nevoie de penalty ca sa-i bateti pe astia ?'.

«123»