FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Victorie cu gust amar

«123»
steaua-no110.09.2008 20:56

bai astia care nu va intereseaza echipa nationala faceti-ne un bine si nu ne mai plictisiti cu comentariile voastre.

echipa asta de amatori anu' trecut a dat 2 goluri campioanei mondiale, iar acum vreo 2-3 ani germania s-a chinuit mai rau ca noi sa obtina victoria in feroe.

Adrian10.09.2008 21:00
Pițurcã: "Dinu și Petrescu sã vorbeascã despre mine când vor avea aceleași rezultate!"

Da' ce rezultatele ma-si are Piturca?

Deja vad ca o calificare la un turneu final e o performanta.

Mare performanta!

Nu am ce zice.

Mai mare ca si castigarea CCEului de catre Steaua.

LARI10.09.2008 21:09

Statistica spune ca Piturca are mai multe rezultate decat Dinu sau Petrescu.

Dinu e citat doar cand sa se puna de-un scandal. Militianu' ala imputzit nu a fost capabil sa castige ceva ca antrenor fara blaturi.

Dan Petrescu promite foarte mult. Dar pana sa confirme, mai e...

w3bmaster10.09.2008 21:14

2 mciuri de kkt ale nationalei 2 accidentati de la Steaua bine Nicolita nui pierdere da Radoi :(

Fmm de nationala sa joace la Clu pt ungaria asta nui nationala .... mie nu mai imi pasa de ei vad ca Lituania are 6 puncte o sa fie criminala grupa si complicata ... PITI dute dracu si ia si pe dinamovisti aia lesinati dupa tine ...

steaua-no110.09.2008 21:14

vb frumos bai "acesta".......nu-ti convine cum joaca nationala, ia telecomanda si schimba la lesinatii aia de carcotasi.

Adrian10.09.2008 21:19
vb frumos bai "acesta".......nu-ti convine cum joaca nationala, ia telecomanda si schimba la lesinatii aia de carcotasi.

Aha.

Deci daca nu imi place, trebuie sa inghit.

Inteleg!

Acum cateva luni, in timpul europenelor, am discutat despre aceasta Nationala si despre Piturca.

Mi-am luat atunci multe injuraturi de la oameni care il vedeau pe acest om un mare antrenor.

Insa meciurile facute de Romania in grupe mi-au dat dreptate.

Ba mai mult, meciul cu Lituania a fost exact ce am prezis.

In momentul cand norocul o paraseste, echipa lui Piturca se transforma din Leu in Soricel.

Bagati-va la cap!

piti nu e antrenor.

La Steaua nu a avut rezultate.

Si nici la nationala nu a avut rezultate.

Pana acum nationala a jucat pe bulan!

ATAT!

steaua-no110.09.2008 21:29

@Adrian

rezultatele nu prea ti-au dat dreptate, nu e la indemana oricui sa faca egal cu franta si italia la un turneu final. cu olanda ne-am facuto cu mana noastra, aia ne lasau sa-i batem si noi am fost atat de prosti ca nu am putut marca macar un gol.

asta cu norocul e cu dus si intors, daca e s-o luam asa si lituania a avut bulan ca ala a prins cel mai bun sut al sau tocmai in meciul cu Romania, iar feroe a avut noroc de capul lu' ala in prima repriza.

poate nu a avut Piturca asa multe rezultate bune la nationala ,da' el este cel mai potrivit antrenor roman pt nationala.

Adrian10.09.2008 21:44

Egal cu Franta?Aia a fost performanta?

Ai vazut cu cat i-au umilit Olandezii pe Francezi?:))

Dar pe Italieni?

Alea 2 echipe erau intr-o forma la fel de proasta ca a noastra.

Cu Lituania ce ne-a impiedicat sa le dam gol?

Iti zic eu ce: tactica lui Piturca.

Cand esti atat de batut in cap incat sa nu vezi ca jocul pe sus nu merge pt ca aia au fundasi inalti care iti iau toate minigile, nu ai cum sa castigi.

Ca au dat gol...daca au putut de ce nu?!

Pe noi ce ne-a oprit sa tragem suturi de la distanta?

Aceeasi tactica piturciana.

poate nu a avut Piturca asa multe rezultate bune la nationala ,da' el este cel mai potrivit antrenor roman pt nationala.

Ma faci sa rad.Si sa ma intreb daca stii fotbal.

contra,cocis,tamas,moti,radustefan,Marius niculae,fl Petre,etc - astia nu au ce cauta prietena la nationala!

Piturca ii aduce constant.

Cand il vad pe contra ala cu banderola pe mana imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii.

Ala e fotbalist?

Descultu' ala de la Feroe i-a dat mingea printre picioare!!!

Piturca face selectia pe pile si impresari.

EL E CEL MAI NEPOTRIVIT SELECTIONER!

Ganditi-va doar la ce va spun acum.

Numarul 8 de la feroe era politist.Portarul era profesor(avea si 38 de ani) - Ce pregatire fizica credeti ca au astia?

Credeti ca fac exercitii asa de detalitate ca cei pt care fotbalul se joaca cu carte de munca?

VA SPUN EU CA NU!

Ca fac saracii seara dupa ce vin de la lucru cate ceva acolo.

Se mai uita la un meci sa vada ce si cum.

Dar atat.

In schimb joaca fotbal si sunt seriosi!

Pe cand la noi, aroganta e maxima!

Sunt curios cate meciuri de-ale insulelor feroe au vizionat tricolorii.

ultrash10.09.2008 21:57

INCREDIBIL! cat ghinion poate avea Mirel. Ce soarta jegoasa sa ratezi meci cu Bayern in Liga Campionilor pentru o intalnire cu niste pescari din Insulele Oilor....Tocmai el,altu nu se putea accidenta,decat el,sunt altii care fac umbra terenului degeaba si taman lu` Mirel i se intampla

Cati nervi am!Tu-i rasa masii de nationala de drogati...adunatura de infatuati de fitosi si figuranti

xray_rom10.09.2008 21:58

Nu dati cu pietre nici in Piturca si nici in jucatori. Nu-i dracul atat de negru pe cat il vopsim noi la nervi:))

Amititi-va ce greu ne-a fost si noua(Steaua) cu echipe de 2 lei cand statea cu fundul in poarta.

Intr-o padure de picioare, nici daca dai mingea cu tacul sau cu mana, parca nu ajunge la destinatie.

Nu pot fi acuzati de dezinteres si ca nu au avut determinare, dar ... fotbalul se joaca pe goluri. Marius Nicolae a fost o catastrofa nationala in materie de ratari:)La un moment dat, exasperat, Goian si-a asumat si rolul de atacat.Chiar a fost amuzant...adica sa razi cand putea la fel de bine sa plangi! Finalul a fost penibil si chiar m-a ingrijorat Goian cum poate gafa, ca despre Moti...sa fie acolo la Siena lui:))

Si Ghionea m-a (re)deceptionat dupa episodul Vaslui si altele ... El care a luat la greu coate-n gura nu s-a invat minte ca un jucator de clasa nu face asa ceva, mai ales cand ai in fata niste desculti. Colac peste pupaza, l-a facut tot de-a sulea intr-o zona neutra!

In paranteza fie spus, e alarmanta tendinta unor jucatori de la Steaua de a faulta absolut gratuit si a incasa cartonase cand nu era cazul.... Nu mai dau aici exemple, ca le stiti mai bine decat mine. Nesu a plecat, dar au mai ramas suficienti capabili sa te lase in 10 atunci cand iti frige buza mai tare:)

Hai sa vedem si partea plina a paharului...Sa vedem cum si alte nationale cu blazon s-au chinuit in seara asta cu echipe "mici". Ne place, nu ne place, nu suntem nici o superputere in fotbal si nici un meci nu este dinainte castigat 100 %, indiferent de echipa. Traim globalizarea si se rescrie harta fotbalului. Vedeti Austria? Dupa ce a dat 3-1 Frantei, toti au pus-o pe seama antrenorului, ca deh...a schimbat stilul, bla,bla,bla...nu ca la noi...jocul batrinesc a lui Piturca.

Iata ca au furat-o cu 2-0 de la invingatorii nostri:))Aia care ne-au dat 2 suturi si 3 goluri si au avut bulan cat cuprinde:))

Se poate spune ca Lituania e mai buna decat Franta?Dupa rezultate asa s-ar zice, dar realitatea este cu totul alta!

Serbia abia au luat-o cu 2-1 de la Franta, dupa ce abia a batut Feroe cu 2-0 printr-un autogol si 1 gol dupa min. 90.

Ce s-ar mai putea spune? Multe, dar trebuie sa admitem, cu realism, ca Romania nu este buricul Europei si ca fiecare joc trebuie abordat la castig si nu la impresie artistica. Sa avem pretentia de a calca in picioare toate echipele, indiferent de brand, si sa le cerem determinare maxima in joc, dar sa nu-i calcam noi in picioare pe ei cand acest lucru ne le prea reuseste, atat ca scor cat si ca joc.

Ar mai fi ceva!

Sa nu credeti ca starea de rahat care este la nivel mediatic, la nivel de FRF si LPF, etc nu afecteaza si jucatorii. Te duc plamanii si picioarele, dar nu te mai duce capul daca mintea e intetzosata de nervi si probleme. Cine a facut sport competitional stie f bine cat de important este moralul si mintea limpede ca sa-ti iasa ceva, oricat de bun ai fi ca sportiv.

In rest, sa batem Farul!:)))

Joga Bonito10.09.2008 22:09
"Mi-e teama sa nu aiba vreo ruptura. Ar fi grav pentru ca s-ar putea sa nu il foloseasca nici clubul si nici echipa nationala in meciul cu Franta", a spus Victor Piturca la TVR.

manca-te-ar gaura neagra, barbugiule!!!

Unde e ma ala de cobea pe aici ca o sa se accidenteze grav Radoi, acum 2-3 zile, f****** ?

Student la Teologie. Se jura omul ca a visat accidentarea lui Mirel. Mai rar asa ceva.

CoRsSo10.09.2008 22:12

Ba unde e studentu la teologie frate? e incredibil cum a stiut ala ca se accidenteaza Mirel. Pe mine m-a lasat cu gura cascata sincer.

Cat despre Romania... Nu mai zic nimic! Nu ma mai pasioneaza acest subiect! In fotbal ma uit la Steaua, la CSM Ploiesti (ca e echipa ploiestiului), si la meciurile bune din europe. Restu nu mai conteaza pt mine.

danimarcu10.09.2008 22:18

O intrebare: de ce pe prima pagina acest articol e intitulat "Ole,ole,am batut in insule!",iar pe forum are titlul:"Victorie cu gust amar"? :blink:

Despre meci nu cred ca sunt prea multe de zis.Piturca nu mai poate scoate echipa din pasa proasta,trebuie demis urgent.De ani de zile pacalim fotbalul,nu mai merge asa.A venit momentul sa avem si noi selectii facute pe valoarea fotbalistilor,nu pe pile.

Ai dreptate,Cataline cand vorbesti despre lipsurile fotbalistului roman.Cred ca mediul e de vina.Mediul in care au crescut,adica Romania...

danimarcu10.09.2008 22:22
"Mi-e teama sa nu aiba vreo ruptura. Ar fi grav pentru ca s-ar putea sa nu il foloseasca nici clubul si nici echipa nationala in meciul cu Franta", a spus Victor Piturca la TVR.

manca-te-ar gaura neagra, barbugiule!!!

Unde e ma ala de cobea pe aici ca o sa se accidenteze grav Radoi, acum 2-3 zile, f****** ?

Student la Teologie. Se jura omul ca a visat accidentarea lui Mirel. Mai rar asa ceva.

Prostii.El a spus ca se va accidenta la meciul cu Farul.Deci nu a profetit bine.

In plus,inca nu se stie cat e de grav,poate e doar o intindere usoara,si il vedem pe teren zilele urmatoare.

medichit10.09.2008 22:29

Aha.

Deci daca nu imi place, trebuie sa inghit.

Inteleg!

Acum cateva luni, in timpul europenelor, am discutat despre aceasta Nationala si despre Piturca.

Mi-am luat atunci multe injuraturi de la oameni care il vedeau pe acest om un mare antrenor.

Insa meciurile facute de Romania in grupe mi-au dat dreptate.

Ba mai mult, meciul cu Lituania a fost exact ce am prezis.

In momentul cand norocul o paraseste, echipa lui Piturca se transforma din Leu in Soricel.

Bagati-va la cap!

piti nu e antrenor.

La Steaua nu a avut rezultate.

Si nici la nationala nu a avut rezultate.

Pana acum nationala a jucat pe bulan!

ATAT!

Adrian, ai dreptate mare, Piti nu a avut rezultate la Steaua, este un nimeni in fotbalul romanesc!!!!

Ce poti invata de la nimeni?

Nimic .... . Sincer nu i-as accepta demisia, l-as da afara cu cei care l-au promovat!!!!

REzultatele nationalei se datoresc exclusiv jucatorilor, valorilor noastre fotbalistice, scolite prin echipe straine, gen fiorentina, etc, si de ce nu chiar mai ales si la Steaua noastra, sau la Dinamo - Lobont.

E neplacut ca Ghionea a lovit cu cotul, nu se face asa ceva, rusine lui.

joitaru11.09.2008 05:23

SUNTEM PRAF, la nivel de nationala.

Am ajuns sa fim eroi cu feroe,

eddie the 'ead11.09.2008 05:28

La acel sondaj cu "cel mai antipatic personaj din fotbalul romanesc" lipseste insipidul asta de Piturca. Nu mi-am dat seama pina acum, desi nu cred ca l-am vazut vreodata schitind macar o urma de zambet pe dobitoc. Cit despre meci, vorba lui, "am jucat spectaculos". E un antrenor cu rezultate, stie ce spune...

MoWeed11.09.2008 06:15

Culmea, el a vazut un joc spectaculos cu Feroe.

Asta tinand cont ca ne-am aparat eroic in ultimele minute cu schimbari de genul Aliuta-Moti. Atat de rau am ajuns incat sa ne aparam cu Feroe

Piti, Piti, Piti lasa-neee

udaradu11.09.2008 06:29

Pentru remotarea echipei este nevoie de alt antrenor fara discutie ,nu spun ca Piti nu a avut rezultate dar cred ca este nevoie de metode noi de anrenament si o alta conceptie de joc.asa cred ca vor iesi actuali jucatori din aceasta monotonie,plictiseala,lehamite si ar mai fi nevoie de inca ceva singe proaspat .Am vazut citeva comentarii care se refereau la atitudinea si comportamentul jucatorului romin,dar de pregatirea antrenorilor si profesionalismul lor nu zice nimeni nimic?de aici incepe formarea jucatorului.

steaua-no111.09.2008 07:35

adriane fotbalul s-a schimbat taticu', nu mai suntem in anii 80' -90' s-a batem pe feroe cu 4-0 sau pe luxembourg cu 8-0. pai la ce rezultate au obtinut unele echipe in precedentele sau actualele preliminarii ar trebui desfiintate, vorba spurcatului. sa-ti aduc aminte de lichenstein-portugalia 2-2, malta-turcia 2-2 sau elvetia-luxemburg 1-2 ?

si daca e s-o luam si pe partea cealalta.....ce mare echipa este Romania? ce mari performante am avut in trecut de ne este rusine acum de 1-0 obtinut in feroe pe un semiintuneric si-n 10 jucatori (Ghionea nu este prima data cand o comite, ar cam trebui sa-si scoata arfele din cap) ?

p.s. daca noi ne-am facut de rusine in feroe, ce sa mai zicem de brazilia lui Ronaldinho si robinho care a facut egal cu bolivia, bolivie care a jucat si-n 10 aproape o repriza intreaga?

steaua-no111.09.2008 07:45

sa batem*

ge6rge_steaua11.09.2008 07:46

NU UITATI !!!

studentul la teologie a zis ca Mirel se va accidenta in meciul de la CT cu Farul. deci, nu prea a prezis bine, insa a nimerit-o cu accidentarea. mi-as fi dorit insa sa greseasca, sa nu fie Mirel, sa nu se accidenteze, pt ca nu merita dupa cat a luptat pt calificare.

Mirel SA SPERAM CA NU E GRAV, SI CA VA FI APT PT MECIUL CU BAYER !!!

fz Steaua :steag_cruce_invers:

Azazello11.09.2008 08:06
adriane fotbalul s-a schimbat taticu', nu mai suntem in anii 80' -90' s-a batem pe feroe cu 4-0 sau pe luxembourg cu 8-0. pai la ce rezultate au obtinut unele echipe in precedentele sau actualele preliminarii ar trebui desfiintate, vorba spurcatului. sa-ti aduc aminte de lichenstein-portugalia 2-2, malta-turcia 2-2 sau elvetia-luxemburg 1-2 ?

si daca e s-o luam si pe partea cealalta.....ce mare echipa este Romania? ce mari performante am avut in trecut de ne este rusine acum de 1-0 obtinut in feroe pe un semiintuneric si-n 10 jucatori (Ghionea nu este prima data cand o comite, ar cam trebui sa-si scoata arfele din cap) ?

p.s. daca noi ne-am facut de rusine in feroe, ce sa mai zicem de brazilia lui Ronaldinho si robinho care a facut egal cu bolivia, bolivie care a jucat si-n 10 aproape o repriza intreaga?

Foarte corect comentariul. Avem pretentii cu carul dar uitam ca suntem singura tara din blocul central-estic care nu avem o performanta notabila la vren turneu final (macar o semifinala) ma rog - exceptand tari ca Macedonia, Slovenia sau Bosnia, nou aparute pe harta fotbalistica. Pana una alta am castigat iar exemplele date de 'Steaua-no1' cu echipele care au comis-o sunt elocvente.

Adrian11.09.2008 08:33

Nu prietene.Fotbalul nu s-a schimbat.Tot cu mingea rotunda se joaca.

In schimb aroganta e mult mai mare acum pt ca se castiga enorm.

Unii castiga mai mult decat merita si asta ii face sa se simta superiori.

Sunt curios cate meciuri de-ale Insulelor Feroe au vazut internationalii nostri.

Sunt curios cati jucatori din acea echipa cunosteau.

Au studiat tactica adversarului?

NU CRED!

S-au uitat probabil la meciul Feroezilor cu Sarbii si si la ala s-au uitat probabil in scarba.

Pai si normal ca daca nu esti serios nu ai cum sa faci treaba.

In fotbalul de azi domina stilul italian de organizare al echipei.

Iar asta ajuta echipele mici.

Daca joci italieneste(defensiva solida pana la antijoc si joc pragmatic in atac, sau mai bine zis pe contraatac) si adversarul te mai ia si de sus, nu ai cum sa nu reusesti sa faci o "performanta" din asta.

In schimb, valoarea nu s-a schimbat.

Echipe ca Luxemburg,Insulele Feroe,Lichtenstein,etc au jucatori "la fel de buni" ca cei pe care ii aveau acum 10 sau 20 de ani.

Cand echipa cu care joci are in poarta un portar de 38 de ani care in viata de zi cu zi e profesor, e indicat sa tragi de la distanta.

Cate suturi au tras romanii de la distanta?

ZER0!!!

Si sa nu imi spuneti ca baiatul ara care era politist avea aceeasi pregatire fizica ca orice jucator al nationalei.

Nu era asa de greu sa ii bati pe aia.

Trebuiau ai nostri doar sa puna mingea jos.Sa joace la firul ierbii, in viteza(asa a si venit golul-culmea,sutul a fost tras si de la 16 m pe coltul scurt-o distanta medie).

Dar daca ei joaca tot pe sus si previzibil si fac practic ce vrea adversarul, ce mai vrei?!

DanStan11.09.2008 08:40
Piturca face selectia pe pile si impresari.

EL E CEL MAI NEPOTRIVIT SELECTIONER!

Prietene, TOTI antrenorii romani ar face acelasi lucru. Inclusiv Dan Petrescu, inclusiv Lucescu (indiferent care, ala mare sau ala mic). Si nici dac-ar fi strain nu cred ca s-ar complica. In plus, stii cati presari sunt sclavii lu' Giovanni ? Orice antrenor care si-ar permite sa nu asculte ordinele 'fratilor' ar fi executat de presa. De exact aceeasi presa care acuza Steaua de manarii.

«123»