FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Regrete si un selectioner orb

«12»
danimarcu11.09.2008 11:01
pt toti boii care au sarit sa ma critice: nu l-am injurat pe gunoiul rapidist si nici nu i-am transmis condoleante... daca din intamplare era Radoi (DOAMNE FERESTE) in locul lui ,ii transmitea cineva dintre suporterii lui rapid sau Dinamo ceva??? poi atunci bai BOILOR ce-mi sariti in cap? **** lu co-Steaua( co de la coi???), somanescu,danimarcu,mariusmiheNt...

Astia ca tine ar trebui trimisi pe o insula pustie,departe de oameni.

Sper sa iti primesti pedeapsa ,tu nu ai ce cauta pe acest site.

Azzido11.09.2008 11:15
pt toti boii care au sarit sa ma critice: nu l-am injurat pe gunoiul rapidist si nici nu i-am transmis condoleante... daca din intamplare era Radoi (DOAMNE FERESTE) in locul lui ,ii transmitea cineva dintre suporterii lui rapid sau Dinamo ceva??? poi atunci bai BOILOR ce-mi sariti in cap? **** lu co-Steaua( co de la coi???), somanescu,danimarcu,mariusmiheNt...

Astia ca tine ar trebui trimisi pe o insula pustie,departe de oameni.

Sper sa iti primesti pedeapsa ,tu nu ai ce cauta pe acest site.

ban 7 zile.

sa-l stapaneasca sanatos

cred in steaua mea12.09.2008 22:13

Poate a fost folosit ca sa aibe scuza pt ca se astepta sa pierdem... "ala a fost accidentat, alalalt nu a fost, lu' ala i-a murit tatal, am avut doar ghinion" :ce_oameni: , texte din astea romanesti cu care suntem obisnuiti. Ca si atunci cu Mutu in meciul cu Italia... In fine, sper sa nu ne calificam in WC (a se intelege World Cup, cu toate ca la WC ne e locul) pentru ca ne-am face de rusine. Sper sa plece Pitzipoanca pana nu e prea tarziu :naughty: .

Imi pare rau ca s-au accidentat Radoi si Banel, cand erau in forma maxima. Sper sa batem Bayern :steag_cruce_invers:forzateaua

«12»