FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

I-a turnat vin în cap! , Becali revine.

«12»
Padrese22.07.2005 01:44

Cand am auzit de acest incident mi-am amintit de altul mai vechi (auzit de la niste prieteni) - cica intr-un bar sau pe strada undeva (nu mai stiu sigur)Becali a vazut pe cineva care semana cu gainusa si a pus bodyguarzi pe el, din pacate/ fericire (luati-o cum vreti) omul in cauza nu era gainusa ci alta vedeta de pe sticla - Oreste care cu greu i-a explicat asta latifundiarului.Nu stiu daca are vreo relevanta acesta poveste insa cred ca Becali ii vana de mult pe carcotasi iar acest incident nu a fost rodul intamplarii.

Problema lui Gigi este ca nefiind un om educat sau destul inteligent reactioneaza la ironie cu cea la mai indemana arma cu care o are - violenta, nu stie ca fiind o persoana publica trebuie sa suporte si astfel de chestii.Acest incident se alatura celor cu Malonga Parfait si Mugur Mihaiescu in care actionarul majoritar al clubului arata ca mare carente de educatie si nu numai si ca locul lui nu este in nici un caz in fruntea celei mai glorioase echipe din Romanai.

Virgil22.07.2005 03:11

Poate ca numai aversiunea pe care o simt uneori fata de Huidu,m-a determinat sa vad altfel lucrurile.

Intr-adevar Gigi a facut din nou un gest care l-a descalificat.

Desi am mai vazut astfel de faze,la anonimi,el nu trebuia sa se coboare la un nivel atat de nedemn pentru un om foarte cunoscut.

Evident ca daca ar fi fost un ins oarecare,momentul nu ar mai fi luat amploarea publicarii la loc de cinste in presa.

Si criticarea gestului sau de atat de multa lume.

Care sunt convins ca-l denigreaza pe faptuitor,nu ca ar fi el GB,ci pentru ca asa e normal.

Multumesc celor care prin reactiile lor m-au determinat sa-mi schimb punctul de vedere.

Astfel s-a ajuns si la unanimitate de opinii.

Ceea ce e foarte important pentru linistea noastra.Suntem toti ca unul si unul ca toti.Asta se numeste unitate.

Sunt mandru ca gandesc la fel ca toata lumea.

M-am regasit.

Dansan22.07.2005 04:30

Acum ca tot ati ajuns la un consens, intr-un subiect care nu ar fi trebuit dupa parerea mea sa apara niciodata pe acest forum pentru simplul fapt ca nu are nici o legatura cu FCSTeaua ci mai degraba cu persoana GB, ce ar fi daca ati incerca sa nu mai acordati atentie unor astfel de "mondenitati" si sa comentati mai mult viitorul echipei si alte lucruri care intereseaza cu siguranta mai mult decat pe cine l-a "botezat" GB, ce-a mai spus prietena lui Cristea samd....

onlySteaua22.07.2005 08:37

sunt intr-adevar mondenitati,dar,ne place sau nu,toate aceste mondemitati umbresc imaginea Stelei.

despre viitorul echipei s-a discutat si inca se discuta destul de mult,dar datorita "poliabilitatilor" lui "Mihai viteazu" cam in orice subiect trebuie amintit si numele lui.

Alexandru22.07.2005 18:26
A donat un miliard de lei vechi pentru sinistrati si a propus ca fiecare dintre cei aflati in top 300 al celor mai bogati oameni din Romania sa doneze cate un milion de euro,inclusiv el.

Pentru aceste lucruri,Cinste lui ! Mare om,mare caracter. Si cu ocazia asta a demonstrat ca banii nu-i lipsesc.

beeeeeeee! beeeeeeeeeee!

virgil, si daca eu nu sunt de acord cu tine, cand ne intalnim iti torn un pahar de vin in cap, sa fiu si eu trendy. hai sa fim seriosi... ziarele sunt cat se poate de indreptatite sa ia Steaua peste picior. la asa suporteri...

Virgil23.07.2005 03:07
beeeeeeee! beeeeeeeeeee!

La tine ma asteptam la mai mult decat la doua behaituri si o mini morala tardiva.

Dar daca tu ai vrut sa-mi arati atata simpatie,ma rog...

sorin_77723.07.2005 03:28

una peste alta, huidu isi cam merita paharul... daca s-a umplut :lol:

Eu il admir foarte mult pe gainusa, huidu are si el rolul lui in emisiune insa daca nu primesc niste atentionari ajung sa uite cine sunt si poate dau peste un "sfarma piatra" care nu are prea multe in cap si ii baga in spital pe amandoi.

Alexandru23.07.2005 07:09
beeeeeeee! beeeeeeeeeee!

La tine ma asteptam la mai mult decat la doua behaituri si o mini morala tardiva.

Dar daca tu ai vrut sa-mi arati atata simpatie,ma rog...

ai evitat continutul mesajului meu. behaiturile mi se par normale, din moment ce esti pe aceeasi lungime de unda cu patronul.

Virgil23.07.2005 07:42

Cine ti-a spus tie ca as fi pe aceeasi lungime de unda cu el?

Te rog,vezi-ti de ale tale.Nu confunda marfa cu ambalajul.

Daca mi-ai citi macar 1/100 din cele 1200 si ceva de posturi,ai ajunge la concluzia ca postezi doar ca sa te afli in treaba.

Daca ai un dram de bun simt inceteaza cu aceasta sicana de gradinita.

Tin cu Steaua de cand tu nu te aflai nici pe teava armei.Asa ca,pastreaza-ti frustrarile. :wink:

Alexandru23.07.2005 12:28
Cine ti-a spus tie ca as fi pe aceeasi lungime de unda cu el?

Te rog,vezi-ti de ale tale.Nu confunda marfa cu ambalajul.

Daca mi-ai citi macar  1/100 din cele 1200 si ceva  de posturi,ai ajunge la concluzia ca postezi doar ca sa te afli in treaba.

Daca ai un dram de bun simt inceteaza cu aceasta sicana de gradinita.

Tin cu Steaua(Campioana Romaniei 2005) de cand tu nu te aflai nici pe teava armei.Asa ca,pastreaza-ti frustrarile. :wink:

daca in calitate de fost candidat la presedentia tarii injuri ca ultimul om, pleznesti sau torni vin in capul persoanelor care te deranjeaza, nu mai poti pretinde respect din partea celor care nu se aflau macar pe teava armei cand tu deja tineai cu Steaua.

Virgil23.07.2005 14:31

Frumos raspuns.E placut sa polemizezi cu o persoana atat de inteligenta.

Sper ca ai inteles ca pana acum nu am facut decat sa te provoc,ca sa dai tot ce e mai bun din tine.

E posibil sa nu fi fost pe teava la varsta cand eu tineam cu Steaua.Dar din motivul ca glontul fusese deja tras.

Sa ai o seara frumoasa ! Cum de altfel le-o doresc tuturor celor care acceseaza acest forum.

reddog30.07.2005 22:27

Wow, interesanta discutie. Trebuie sa recunosc ca m-ati amuzat, parca ati fi doi copii de gradinita, nu doi oameni maturi. Poate ar trebui sa constientizati ca omului ar trebui sa i se permita sa isi spuna parerea fara sa fie luat la misto sau ironii.

Scuze de intrerupere, continuati va rog. :wink:

«12»