FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

I-a turnat vin în cap! , Becali revine.

«12»
ADRIAN PACURAR18.07.2005 18:46

"Ciobanul l-a scuipat si l-a injurat pe Șerban Huidu intr-un restaurant

Vineri seara, intr-un restaurant de la parterul hotelului Marriott, Șerban Huidu a avut parte de o intilnire-șoc cu Ciobanul. Cotidianul "7 plus" a scris ieri ca aflat la masă cu doi cetățeni straini, realizatorul emisiunii "Cronica Circotasilor" a fost reperat de patronul Stelei, cel care l-a amenintat in dese rinduri, nemultumit că este luat peste picior. Becali s-a dus glonț spre masa lui Huidu si a eliberat un suvoi de injuraturi. L-a scuipat de citeva ori, apoi i-a turnat in cap un pahar cu vin! După citeva minute de spectacol jenant pentru ceilalti oameni din restaurant, Ciobanul s-a retras, vazind că Huidu nu reactionează in nici un fel, asa că incidentul nu a degenart. Scena a fost confirmată ieri si de stelist, si de "circotaș". "Becali e un badaran", a zis Huidu, care a dezvaluit că a depus o plingere la sectia 17 de Politie.

- Șerban, ce masuri crezi că se vor lua impotriva lui Ciobanul in urma plingerii tale?

- Să fie clar, nu am cerut daune materiale sau morale, ci vreau doar să se aplice legea. Este aceeasi pentru toti, nu? Strainii cu care eram la masa un american si un elvetian, chiar mi-au spus că dacă asa ceva se intimpla in Statele Unite, Jiji iși petrecea o noapte la sectie.

- Ciobanul a spus că ar fi bine să vă gasiti alte personaje de care să rideti.

- Doar nu ne spune Jiji cum să ne facem noi emisiunea, nu? Atit timp cit Jiji va face tot felul de prostii, el va fi prezent ca si pină acum in "Cronica Circotasilor".

- Nu iți este teamă că aceste amenințări vor lua si alte forme?

- Nu. Ce poate să-mi faca Doar gura e de el! Jiji e un las Mi-aș dori ca el să dispară din viata publică pentru că este un badaran si un ipocrit.

3 ani de inchisoare este pedeapsa maximă pe care Ciobanul o poate primi din partea autorităților, dacă se va stabili că stelistul este vinovat de calomnie, după ce l-a agresat pe Șerban Huidu. Pedeapsa minimă este 3 luni sau amendă

După ce i-a turnat vin in cap lui Șerban Huidu, Ciobanul s-a ales cu o nouă poreclă din partea lui Mihai Gainușă, colegul lui Șerban de la "Cronica circotasilor": Jiji Botezatorul

"A fost doar o gluma"

Contactat telefonic, Ciobanul a prezentat ieri un motiv inedit pentru scandalul cu Huidu: "A inceput să-mi placă si mie satira. Am facut o glumiță si acum el depune plingere la Politie! Lasă că fac si eu o casetă cu toate ironiile lor la adresa mea din ultimii 5 ani si vom vedea ce va hotarî judecatorul". "A zis că in America aș fi stat la zdup o noapte? Pai, in America nici el nu putea să facă ironii la televizor, iar eu nu mai aveam nici o treabă cu el".

CEALALTĂ' FAȚĂ' A LUI Becali

A donat un miliard pentru sinistrati

La teledonul organizat duminică seara de TVR, Ciobanul a donat 30.000 de euro pentru persoanele sinistrate in urma inundatiilor. El a propus guvernului să dea o ordonanță de urgență prin care să-i oblige pe toti cei prezenti in Top 300 să doneze cite un milion de euro. "După ce s-au imbogățit asa cum s-au imbogățit, toti acesti asa-zisi capitalisti ar face si ei o faptă buna Dacă se aprobă asa ceva, eu aș fi primul care aș da milionul!", a zis Becali."

sursa www.gsp.ro

Acuma si baietii astia doi prea au facut caterinca dar nu se procedeaza asa.

onlySteaua18.07.2005 19:41

pe mine nu ma mai mira nimic.se comporta exact cum si cat il duce mintea.

trebuia sa mai faca si el ceva,ca noah,cam de o saptamana prea a cam fost liniste.

dar nu-i el vinovat.cat timp in Romania iti poti face singur "dreptate",la fel cred ca o sa procedeze.

care-i urmatorul tau numar,ciobane?

reddog18.07.2005 20:54

Adriane, mi-ai luat-o inainte... Tocmai vroiam eu sa scriu ce fapta minunata, demna de toata lauda a facut nea Jiji... Faza cu vinul, ca cealalta e asa, de "spalarea tuturor pacatelor"...

Bravo domnule Becali!

PS: Dar cu Prima TV ce aveti??? :roll:

Virgil19.07.2005 01:26

Consider indreptatita glumita facuta de Gigi.

Mai da-i in spanac si pe Huidu si pe Gainusa.Prea li s-a urcat la cap si cred ca-si pot bate joc de oricine.

Trebuia sa-l "bage in seama" cineva pe acest maimutoi de Huidu,in cele din urma.

Si s-a intamplat sa fie Gigi.

Orice om cu onoare ar fi procedat la fel.

Trebuia sa ii arate cineva ca nu trebuie sa se intinda mai mult decat ii e plapuma acestui circar penibil.

A ajuns o persoana oficiala la Steaua,sa fie bataia de joc pe A doua TV,a acestor doi clovni?

Huidu nici macar nu e sanatos mintal,vorbeste lumea.L-ar aranja perfect o camasa de forta.

Cred ca merita sa primeasca si vreo doua palme.

Norocul lui ca Gigi,om de caracter,s-a limitat la o simpla glumita si nu i-a aplicat si corectia corporala pe care o merita din plin.

A donat un miliard de lei vechi pentru sinistrati si a propus ca fiecare dintre cei aflati in top 300 al celor mai bogati oameni din Romania sa doneze cate un milion de euro,inclusiv el.

Pentru aceste lucruri,Cinste lui ! Mare om,mare caracter. Si cu ocazia asta a demonstrat ca banii nu-i lipsesc.

Kobiy19.07.2005 07:29

Sunt de acord cu Virgil desi sunt totat antibecali si eu in locul ciobanului as fi facut la fel prea au eaxagerat oagarriii cu mistocarii la adresa lui berbecalii emisiune de emisiune era Cronica Jijioitza TV dai i kkt asas le trebuia

onlySteaua19.07.2005 08:46

probabil ca merita si huidu asta,dar totusi,cum a spus si Adrian,nu asa se procedeaza.

cand faci o donatie o faci teoretic,cu inima,pentru ca intradevar iti este mila de amaratii aia.de ce nu a donat el direct milionul ala?

alex ripper19.07.2005 10:41

Ia mai toarna-un paharel, sa ne veselim nitel

Sus paharul fiecare.

Hai cu Gigi la racoare!!! :lol:

Nero19.07.2005 11:01

Mai da-i in spanac si pe Huidu si pe Gainusa.Prea li s-a urcat la cap si cred ca-si pot bate joc de oricine.

Trebuia sa-l "bage in seama" cineva pe acest maimutoi de Huidu,in cele din urma.

Trebuia sa ii arate cineva ca nu trebuie sa se intinda mai mult decat ii e plapuma acestui circar penibil.  

A ajuns o persoana oficiala la Steaua(Campioana Romaniei 2005),sa fie bataia de joc pe A doua TV,a acestor doi clovni?

Huidu nici macar nu e sanatos mintal,vorbeste lumea.L-ar aranja perfect o camasa de forta.

Norocul lui ca Gigi,om de caracter,s-a limitat la o simpla glumita si nu i-a aplicat si corectia corporala pe care o merita din plin.

A donat un miliard de lei vechi pentru sinistrati si a propus ca fiecare dintre cei aflati in top 300 al celor mai bogati oameni din Romania sa doneze cate un milion de euro,inclusiv el.

Pentru aceste lucruri,Cinste lui ! Mare om,mare caracter. Si cu ocazia asta a demonstrat ca banii nu-i lipsesc.

De la inceput trebuie sa specific ca nu mai sunt in tara de vreo 5 ani, deci nu mai stiu ce emisiune face Huidu. Insa as fi vrut sa dau exemplul "teatrului de papusi" din Franta (pe canal+), unde sunt mistocariti toti, de la presedinte (considerat betiv, prost si mafiot, dar mereu la putere) pana la gunoieri. Si cu toate astea n-am auzit NICIODATA SI NICAIERI opinii de genul asta. Umorul ramane umor, exista probabil si niste limite ale bunului simt pe care trebuie sa le stie fiecare si nu cred ca a tabaci nebunul clown al regelui schimba cu ceva adevarul.

Sa-l inchida naiba mai repede, ca asta-i pericol public :evil: !

SSK19.07.2005 11:10

Virgile, cred ca deviezi de pe calea cea dreapta :roll: Ai inceput sa-l scuzi pe cioban ? 8O Maine poimaine o sa te aud spunand ca e normal sa-si trimita bodiguarzii peste noi, ca si-asa ne-am luat-o in cap, injuram si ne permitem sa-l contestam de prea multa vreme...

Virgil19.07.2005 13:39
Virgile, cred ca deviezi de pe calea cea dreapta  :roll: Ai inceput sa-l scuzi pe cioban ?  8O Maine poimaine o sa te aud spunand ca e normal sa-si trimita bodiguarzii peste noi, ca si-asa ne-am luat-o in cap, injuram si ne permitem sa-l contestam de prea multa vreme...

Stai linistit,sunt chiar pe calea cea dreapta.Am facut abstractie de faptul ca persoana care a avut "onoarea" sa spele rusinea celorlalti multi a fost Gigi.

Chiar mi-am imaginat ca in locul lui ar fi fost pe rand in aceeasi ipostaza SSK sau neo.

Huidu si Gainusa nu au exploatat o data sau de doua ori iesirile lui Gigi,dar nu numai ale lui,ale multora,ci le-au dus pana la exasperare.Ca intr-un dans nebun.Sunt de acord cu satira dar nu cu aceea dusa la limite extreme.

Amintiti-va ce fac de fiecare data cu Izvoranca,cu Andreea Marin,etc.Nu exista emisiune de a lor in care sa nu fie "bagate in seama".Fara limita de bun simt.

V-ati pus vreodata in pielea lor?

As dori sa fie intrebati toti cei care au fost luati peste picior fara incetare,daca Huidu si-a meritat "glumita".

SSK,la tine am observat o anumita predilectie de a imi critica opiniile.Avem ceva de impartit?Nu cred.Asta a fost parerea mea in cazul acesta si nu am de gand sa mi-o schimb,pentru ca sunt ferm convins ca lui Huidu i s-a dat posibilitatea sa gandeasca de acum,de doua ori inainte de a deschide gura...

De la inceput trebuie sa specific ca nu mai sunt in tara de vreo 5 ani, deci nu mai stiu ce emisiune face Huidu. Insa as fi vrut sa dau exemplul "teatrului de papusi" din Franta (pe canal+), unde sunt mistocariti toti, de la presedinte (considerat betiv, prost si mafiot, dar mereu la putere) pana la gunoieri. Si cu toate astea n-am auzit NICIODATA SI NICAIERI opinii de genul asta. Umorul ramane umor, exista probabil si niste limite ale bunului simt pe care trebuie sa le stie fiecare si nu cred ca a tabaci nebunul clown al regelui schimba cu ceva adevarul.  

Sa-l inchida naiba mai repede, ca asta-i pericol public  !

neo,zici ca esti plecat de 5 ani din tara.Sa stii ca si pe aici lumea e capabila sa guste o gluma,o satira sau ceva de genul.In nici un caz insultele duse pana in panzele albe ale unui Huidu,care in nici un caz nu mi se pare a fi in deplinatatea facultatilor mintale.E o mica mare diferenta intre satira si ceea ce face el.

Sunt convins ca ti-ai schimba subit parerea daca ai fi in locul celor facuti praf de el si de uratania aia de Gainusa.

Iti sugerez sa comentezi fapte de care esti in cunostinta de cauza.

In rest,ce sa am cu tine?Suntem amandoi iubitori ai aceleiasi echipe.Asa ca nu poti sa-mi fii decat simpatic.

Mi-am permis sa comentez si gestul unui om care a ajutat de multe ori pe cei in nevoi.

Vad ca pentru multi acest "mic" gest in valoare de 30.000 de USD a trecut neobservat.Pentru ca a venit de la Gigi?

Nimeni nu a comentat in nici un fel.Exista probabil acea teama de cel de langa tine,care vine si te trage de maneca si te intreaba daca nu ti se pare ca ai gresit calea.Mie nu mi-e teama.Am comentat si de bine si de rau.Nu intr-o singura directie,ci asa cum am considerat ca e corect.Sunt pe un site democratic si nu trebuie sa ma intreb daca o sa-i placa lui "s" sau "n" ceea ce spun eu.Asa cum nici ei nu au interzis sa ma intrebe daca am judecat bine sau rau sau sa se mire de o astfel de pozitie.

S-auzim de bine,ca de vazut...

doar_stelist19.07.2005 15:33

gainusa si huidu au facut si fac "misto" de foarte multa lume/persoane.cum draq se face ca exact iubitul nostru conducator "se pune la mintea lor"?

de ce nu au facut si altii la fel?si vorba aceea au fost destui deranjati de emisiunile celor 2...

se trezesti "nea ciobanul"...

Teoctist21.07.2005 04:02

Orice fapta isi are plata.

Dupa fapta si rasplata.

SSK21.07.2005 04:59
Chiar mi-am imaginat ca in locul lui ar fi fost pe rand in aceeasi ipostaza SSK sau neo.

Huidu si Gainusa nu au exploatat o data sau de doua ori iesirile lui Gigi,dar nu numai ale lui,ale multora,ci le-au dus pana la exasperare.Ca intr-un dans nebun.Sunt de acord cu satira dar nu cu aceea dusa la limite extreme.

Amintiti-va ce fac de fiecare data cu Izvoranca,cu Andreea Marin,etc.Nu exista emisiune de a lor in care sa nu fie "bagate in seama".Fara limita de bun simt.

V-ati pus vreodata in pielea lor?

As dori sa fie intrebati toti cei care au fost luati peste picior fara incetare,daca Huidu si-a meritat "glumita".

Din punctul meu de vedere, atata timp cat limbajul este decent si ironia nu este indreptata impotriva vietii personale, umorul este in limita bunului simt. Iar intr-o tara ca a noastra, prestatia persoanelor publice merita ironizata din plin. Mai mult, un afacerist respectabil dintr-o tara civilizata (nu e cazul lui Gigi, stim cu totii...), are la dispozitie o Armata de avocati si o instanta de judecata competenta care sa puna lucrurile la punct. Insulta si calomnia sunt infractiuni in Codul Penal. Daca in schimb esti de parere ca incalcarea bunului simt (discutabila, oricum) trebuie taxata de fiecare dupa bunul plac, asta e ! Eu nu sunt. Iar ciobanul este oricum un "recidivist" in materie...

SSK,la tine am observat o anumita predilectie de a imi critica opiniile.Avem ceva de impartit?Nu cred.

Chiar nu. Nu avem absolut nimic de impartit. Asa cum am mai spus, si cum mi se pare si normal, eu critic ideile, nu oamenii ! Iar ideile tale din ultima vreme sunt foarte criticabile, asta e parerea mea. Intrucat suntem intr-o tara libera si pe un site democratic, asa cum chiar tu ai spus, esti liber sa-mi ignori criticile sau sa raspunzi argumentat la ele. Dar repet, chiar nu am nimic cu tine ! As fi criticat pe oricine ar fi spus acelasi lucru.

Neaga8821.07.2005 05:06
Acuma si baietii astia doi prea au facut caterinca dar nu se procedeaza asa.

ce-ai vrut sa zici ? ca ii dai dreptate lu Jiji ?

Neaga8821.07.2005 05:10

A ajuns o persoana oficiala la Steaua(Campioana Romaniei 2005),sa fie bataia de joc pe A doua TV,a acestor doi clovni?

vaiiiiiii 8O :x ce faci ma ? bha voi a-tzi innebunit ... FMM Becali !

Virgil21.07.2005 07:20
Iar ideile tale din ultima vreme sunt foarte criticabile, asta e parerea mea. Intrucat suntem intr-o tara libera si pe un site democratic, asa cum chiar tu ai spus, esti liber sa-mi ignori criticile sau sa raspunzi argumentat la ele. Dar repet, chiar nu am nimic cu tine ! As fi criticat pe oricine ar fi spus acelasi lucru.

Ultima vreme asta,cam de cand ar fi ?

Dinainte de a te avanta cu capul in gard,fara sa-ti dai seama ca facusem o gluma pe seama unui personaj imaginar (Koorania),dupa care ti-ai cerut scuze ? Sau dupa ?

Referitor la glumita lui Gigi,as fi fost de acord cu ea,oricine ar fi fost autorul ei.Inclusiv tu sau neo,principalii surprinsi de atitudinea mea.Si bineinteles Neaga 88,care nu e decat un pusti si din cate remarc,spre deosebire de altii,se infierbanta prea repede si se lasa usor pacalit de aparente si de binevoitori care adancesc aceste aparente.

Asa ca te rog nu mai incerca sa le induci colegilor de forum ideea ca as fi aparatorul lui Gigi.Eu tin cu Steaua si asa cum am mai spus nu am de gand sa fiu sustinatorul sau aparatorul lui GB.Se apara el singur.

Rezuma-te la a-ti face cunoscuta opinia,lasa-i pe ceilalti sa discearna singuri.Sau ti-e teama ca nu pot fi capabili sa sesizeze lucruri evidente ? Asta ar insemna ca-i desconsideri.Lucru deosebit de grav.

Finish.

Neaga8821.07.2005 07:57

mosule ... scuza-ma ca am indraznit sa te contest ... asa e am observat si io .. ca voi astia "batrani" suntetzi cei mai desteptzi ... sau cel putzin asa va credetzi .. ex. : reddog, tu ... si sa stii ca nu ma las deloc pacalit ... doar ca exact asta s-a intzeles din post-ul tau, ca ii iei apararea ... nu io le induc ideea ca esti aparatorul lui Jiji, tu singur faci asta, nu mai ma acuza pe mine aiurea ! ... :P si daca ma infierbant ? care-i problema ? n-am voie sau ce ? asta-i temperamentu' meu ? nu-tzi convine ? da-tzi delete la userul tau de pe acest forum ... si nu mai ne luam pe noi cu post-uri din astea de intelectuali ... :evil:

SSK21.07.2005 08:01

Bine, Virgile. Nu am de gand sa incerc eu sa dovedesc ca esti tu vreun suporter al lui Becali. In fond, sa fii sanatos daca esti. Asta ar trebui intr-adevar sa aprecieze fiecare participant la acest forum.

Din punctul meu de vedere, in acest moment, cine tine cu Steaua ar trebui sa fie impotriva lui Becali. Orice continuare, in orice forma, cu acest individ in fruntea clubului, va trage Steaua mai in jos decat este acum, la toate capitolele. Parerea mea este ca si daca ne va fi mai rau dupa ce pleaca ciobanul, tot ne va fi mai bine. Dar repet, acesta e doar punctul meu de vedere. Cu tine acest "conflict" (doar de idei, in ceea ce ma priveste) nu mai are rost sa continue.

ADRIAN PACURAR21.07.2005 08:52

mai usor cu infierbantatul nu ai inteles de la Virgil ca de fapt el apara intai clubul si e la fel de stresat ca fiecare dintre noi ca echipa s-ar putea sa ramana in paragina si cineva sa nu renunte la ea atat de usor si zile negre ne astepata.

Bisquit21.07.2005 09:52

Becali e ca un "caine prin la colt"!! In disperarea lui, avand toate pe cap si pe toti impotriva lui, recurge la tot felul de actiuni necontrolate....care mai rau ii strang latul!! Din ce in ce se afunda tot mai mult in mocirla si nu cred ca mai are sanse reale de scapare... Mai sunt si alti oameni bogati, influienti, smecheri..si care in plus au si un pic de minte!!!

Virgil21.07.2005 14:38

Stefan Huidu a primit o lectie binemeritata.

Poate prima din cenusia lui cariera de vanator de greseli omenesti.

Asta era de fapt mesajul postului meu.Ca s-a gasit in cele din urma cineva care sa-l ia la intrebari.

Nu conta cine a fost cel care i-a servit-o.Putea sa fie oricine.Am mai spus-o.

Sunt sigur ca toata lumea a inteles foarte bine asta,in afara de cei care nu au vrut sa inteleaga si pe care din cate observ ii enerveaza in mod vadit prezenta mea pe acest forum.

Pustiule,ar fi cazul sa ai mai mult respect pentru "batranii lupi de mare",care au fost mai multi ani decat ai tu,alaturi de echipa.Inclusiv atunci cand Steaua a fost regina Europei.Pastreaza-ti energia pentru sustinerea echipei in importantele meciuri care urmeaza.Altfel s-ar putea sa aluneci si sa-ti rupi dintii.

Adi21.07.2005 14:57

Eu propun sa nu facem o prapastie intre "cei batrani" si "cei tineri', pentru ca cu totii suntem suporterii Stelei. "Cei batrani" au fost si ei "tineri", iar "tinerii" vor fi si ei candva "batrani", asa ca..... sa incercam sa fim mai intelegatori.

Dat fiind faptul ca nici eu nu sunt chiar batran, cel putin eu nu ma consider batran :) , as vrea sa le spun celor "batrani", mai in gluma, mai in serios, ca si pentru ei se vor gasi suporteri "mai batrani", asa ca nu va dati batrani printre tineri :) :wink:

Sper ca ati inteles mesajul meu :)

Virgil21.07.2005 15:40
Sper ca ati  inteles mesajul meu :)

E cat se poate de clar si are cat se poate de mult bun simt.

A nu se intelege ca am ceva de impartit cu pusti simpatici ca Neaga 88.

I-am facut o simpla recomandare.Ca de la stelist la stelist.

Nero21.07.2005 17:31

In ce ma priveste, lucrurile sunt clare: nu rezolvi nimic cu bata, deci chiar daca Huidu merita o corectie, metoda e nepotrivita, cu atat mai mult cu cat GB era SIGUR ca Huidu n-are curaj sa riposteze (normal, cand stii ca body-guarzii de-abia asteapta sa misti un deget...). Speta cea mai joasa de lasi pe care n-o suport :evil: Daca e destept, GB (si as putea chiar generaliza) trebuie s-o dovedeasca cu vorba, ca si Huidu (si ca sa evit orice comentarii, n-am nici cea mai mica intentie de a-l considera pe Huidu destept, poate cel mult mai destept ca Becali), nu cu bataia. Arme egale!

In ce priveste donatia, tocmai am vazut o stire in care Gica Popescu anunta o donatie de 100.000$ din partea unei persoane care doreste sa ramana anonima. Ca sa rezum, frumos, laudabil si demn de urmat exemplul lui Becali, dar daca nu se dadea el asa grande, nu era si mai frumos? Daca faci un bine, fa-l si nu scoate ochii pentru el :wink: De-aia n-am zis nimic de donatia lui, cica ca la pomul laudat sa nu te duci cu sacul. De ce oare? :?

Si in concluzie, n-am nimic cu tine, Virgil, e o parere a mea si am trantit-o :) Ca deh, contradictiile duc la progres :idea:

Toate cele bune si la mai mare, cand mai trec prin tara dau o bere sa-ti treaca supararea :P

greco21.07.2005 18:50
Stefan Huidu a primit o lectie binemeritata.

Nu mi se pare ok afirmatia asta, in orice context am pune-o. Evident, e parerea ta si trebuie respectata, dar atata timp cat nu traim in jungla nu putem sa ne facem dreptate dupa capul nostru... Daca Ciobanul considera ca ironiile carcotasilor intra sub incidenta legii, trebuia sa ii actioneze in judecata. Insa, dupa cum stie si el foarte bine, Huidu si Gainusa nu au facut nimic ilegal, ci ceva foarte intalnit intr-o tara democratica.

«12»