"Ciobanul l-a scuipat si l-a injurat pe Șerban Huidu intr-un restaurant
Vineri seara, intr-un restaurant de la parterul hotelului Marriott, Șerban Huidu a avut parte de o intilnire-șoc cu Ciobanul. Cotidianul "7 plus" a scris ieri ca aflat la masă cu doi cetățeni straini, realizatorul emisiunii "Cronica Circotasilor" a fost reperat de patronul Stelei, cel care l-a amenintat in dese rinduri, nemultumit că este luat peste picior. Becali s-a dus glonț spre masa lui Huidu si a eliberat un suvoi de injuraturi. L-a scuipat de citeva ori, apoi i-a turnat in cap un pahar cu vin! După citeva minute de spectacol jenant pentru ceilalti oameni din restaurant, Ciobanul s-a retras, vazind că Huidu nu reactionează in nici un fel, asa că incidentul nu a degenart. Scena a fost confirmată ieri si de stelist, si de "circotaș". "Becali e un badaran", a zis Huidu, care a dezvaluit că a depus o plingere la sectia 17 de Politie.
- Șerban, ce masuri crezi că se vor lua impotriva lui Ciobanul in urma plingerii tale?
- Să fie clar, nu am cerut daune materiale sau morale, ci vreau doar să se aplice legea. Este aceeasi pentru toti, nu? Strainii cu care eram la masa un american si un elvetian, chiar mi-au spus că dacă asa ceva se intimpla in Statele Unite, Jiji iși petrecea o noapte la sectie.
- Ciobanul a spus că ar fi bine să vă gasiti alte personaje de care să rideti.
- Doar nu ne spune Jiji cum să ne facem noi emisiunea, nu? Atit timp cit Jiji va face tot felul de prostii, el va fi prezent ca si pină acum in "Cronica Circotasilor".
- Nu iți este teamă că aceste amenințări vor lua si alte forme?
- Nu. Ce poate să-mi faca Doar gura e de el! Jiji e un las Mi-aș dori ca el să dispară din viata publică pentru că este un badaran si un ipocrit.
3 ani de inchisoare este pedeapsa maximă pe care Ciobanul o poate primi din partea autorităților, dacă se va stabili că stelistul este vinovat de calomnie, după ce l-a agresat pe Șerban Huidu. Pedeapsa minimă este 3 luni sau amendă
După ce i-a turnat vin in cap lui Șerban Huidu, Ciobanul s-a ales cu o nouă poreclă din partea lui Mihai Gainușă, colegul lui Șerban de la "Cronica circotasilor": Jiji Botezatorul
"A fost doar o gluma"
Contactat telefonic, Ciobanul a prezentat ieri un motiv inedit pentru scandalul cu Huidu: "A inceput să-mi placă si mie satira. Am facut o glumiță si acum el depune plingere la Politie! Lasă că fac si eu o casetă cu toate ironiile lor la adresa mea din ultimii 5 ani si vom vedea ce va hotarî judecatorul". "A zis că in America aș fi stat la zdup o noapte? Pai, in America nici el nu putea să facă ironii la televizor, iar eu nu mai aveam nici o treabă cu el".
CEALALTĂ' FAȚĂ' A LUI Becali
A donat un miliard pentru sinistrati
La teledonul organizat duminică seara de TVR, Ciobanul a donat 30.000 de euro pentru persoanele sinistrate in urma inundatiilor. El a propus guvernului să dea o ordonanță de urgență prin care să-i oblige pe toti cei prezenti in Top 300 să doneze cite un milion de euro. "După ce s-au imbogățit asa cum s-au imbogățit, toti acesti asa-zisi capitalisti ar face si ei o faptă buna Dacă se aprobă asa ceva, eu aș fi primul care aș da milionul!", a zis Becali."
sursa www.gsp.ro
Acuma si baietii astia doi prea au facut caterinca dar nu se procedeaza asa.