FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Grade de rudenie

«12»
xDaJACKALx09.09.2008 18:40

Ziaristii astia sunt ca homosexualii, nu-si vad decat drepturile lor si atat.

Il Soldatino09.09.2008 18:44
Pe mine ma deranjeaza ca numele lui Radoi a fost implicat in aceasta poveste,si nu apare nimeni sa dezminta.Chiar daca nu-i sufar pe ziaristi,nu pot sa cred Mirel ar fi putut sa faca asa ceva.Niciodata nu am crezut cand singura dovada este "o sursa autorizata,dar care a refuzat sa-si dezvaluie identitatea".Totusi,era de asteptat o reactie din partea lui Radoi sau a Stelei.

Asta spuneam eu pe celalalt topic,despre evenimentele din gradina botanica.

M-a ingrijorat faptul ca nici Mirel,nici clubul Steaua nu au infirmat zvonul.Acum,e clar ca este adevarat.Pacat,am crezut pana in ultima clipa ca este o alta inventie a presei...

Referitor la articolul de fata,nu cred totusi ca Jiji a gresit aducand aminte de episod.E mai bine ca lucrurile sa se lamureasca acum,cred ca ar fi bine ca Mirel sa-si ceara scuze pt iesire,si cu asta-basta.Nu a murit nimeni,si sunt convins ca s-a exagerat mult stirea.Daca se spune ca a aruncat cu pietre dupa ziaristi,inseamna ca o fi aruncat cu ceva mai mult in gluma,in directia lor.Nu-mi place felul in care ziaristii isi fac treaba in Romania,dar nici gluma de prost gust a lui Mirel nu e chiar ok.Personal,o sa dau vina pe anturaj pt gestul lui!... :wink:

Salut ardelene. Ce zici de urmatoarea rezolvare?: Radoi ii suna pe ziaristi spre care a aruncat cu pietre (la indemnul nasului, daca nu din prorpie initiativa), isi asuma gestul si-si cere scuze. Totul se rezolva in liniste, fotbalistul da dovada de bun simt si reuseste sa intoarca roata prin sinceritate si buna crestere.

Nu vreau sa inteleg gresit (deja unii au rastalmacit ce am analizat eu si au mers pe firul analizei mai mult decat am scris punandu-mi "in condei" cuvinte si ganduri pe care nu le-am exprimat) dar cred ca rolul unui presedinte sau finantator este sa rezolve o problema in liniste si cat mai discret, astfel incat imaginea clubului si a jucatorilor reprezentativi sa nu aiba de suferit.

Din pacate pentru Becali eu am vazut altceva. Am vazut acel exces de zel al unui finantator, un gest populist atunci cand nu se impunea. Una era sa condamne IMEDIAT gestul finului si alta este sa iasa in fata cu o astfel de declaratie cand putea foarte simplu sa procedeze elegant si constructiv. Parerea mea :). O sa vedem ce va urma.

xray_rom09.09.2008 19:56

Cataline!

Am vazut conferiinta de presa. Ziaristii l-au intrebat ce parere are despre gestul luii Radoi si nu Becali a adus in discutie evenimentul. Daca ar fi tacut, refuzand sa raspunda la intrebare, ar fi insemnat ca, fie il acopera in calitate de nash, fie ca e de acord cu ceea ce a facut in calitate de sef.

Pozitia lui Becali cred ca a impacat si capra si varza. Nu a fost de acord cu gestul, dar i-a si gasit circumstante atenuante: tineretea si stresul din cantonament!

O parere apropiata o am si eu, numai ca scuza nu o pun pe seama varstei sau a stresului din cantonament, ca Becali, ci pe urmatoarele cauze:

1) Nu era normal ca in perioada de relaxare sa fie vanati ca de paparazzi. Nu te poti relaxa daca nu te poti manifesta in largul tau, ci trebuie sa-ti cenzurezi gesturile si miscarile de teama ca a2a zi apari in presa ca te scarpinai in fund, de exemplu. Asta nu au inteles cei care au primit ceea ce au cautat si provocat prin atitudinea lor insolenta de a le "viola" intimitatea din sanul naturii. Cred ca insistenta lor de un "tupeu obraznic":) a fost premeditata pt a avea reactii pe masura unor bombe de presa.

2) La cat rahat au mancat unii din presa scrisa si vorbita pe seama lui Radoi si a Stelei, cam putine pietre au primit sau poate nu au primit cei care meritau stanci nu pietre:) Chiar in episodul cu femei la lot. Mitica a spus clar ca nu la jucatori s-au adus fufe, dar o zi intreaga pe toate posturile TV a circulat stirea ca femeile erau pt jucatori. Cam cate pietre-n gura meritau aia?:))

Oricum, nu poti sa ai pretentia la un comportament civilizat atat timp cat tu(presa) ai uneori comportamente necivilizate, sa folosesc un termen gingash!:)

danimarcu09.09.2008 20:43
Salut ardelene. Ce zici de urmatoarea rezolvare?: Radoi ii suna pe ziaristi spre care a aruncat cu pietre (la indemnul nasului, daca nu din prorpie initiativa), isi asuma gestul si-si cere scuze. Totul se rezolva in liniste, fotbalistul da dovada de bun simt si reuseste sa intoarca roata prin sinceritate si buna crestere.

Salut moldovene..))

Si daca facea asa ,de unde ai tu certitudinea ca nu apareau a doua zi in presa articole despre asta?

Sunt sigur ca nu pierdeau cameleonii ocazia de a arata lumii ca ei au avut dreptate...Apoi,dupa cum spunea cineva mai sus,Jiji a raspuns unor intrebari,nu putea sa nu zica nimic daca a fost intrebat.Oricum,sper ca Mirel sa dea dovada de caracter si sa-si ceara public scuze pt gestul sau,si cu asta sa se incheie subiectul.

maye10.09.2008 01:13

pacat ca nu a aruncat cu mai multe...ziaristii , in marea lor majoritate , sunt niste gunoaie si merita asta...dak eram in locul lui Mirel si acum mai aruncam dupa ei...

udaradu10.09.2008 04:34

Nu va impacientati fratilor,hienele astea merita o bascula de pietre.Punetiva in situatia lor,nu pot sa iasa din casa, nu pot sa-si pupe pe cei dragi ,nu pot sa se comporte asa cum ar vrea caci hienele sunt pe ei,asa ca,isi cam merita tratamentul.

steado10.09.2008 07:33
Radoi a gresit (daca a facut cu adevarat tampenia sa arunce cu pietre), iar un capitan la Steaua, un om care reprezinta Steaua in toata Europa, ar trebui sa se poarte ca un gentleman, nu ca un marlan... Nu cred ca l-as fi putut vedea pe T Stoica aruncand cu pietre...

Excelent sintetizat ! Asta este concluzia si morala acestui episod nedorit daca el a avut intr-adevar loc. Din pacate nu stiu daca si Radoi judeca asa...

Tupac Amaru10.09.2008 07:57

Bineinteles ca Radoi a gresit aruncand cu pietre!

Trebuia sa arunce cu grenade!

Korado10.09.2008 08:34

Bata-iar cu bombeee pe ziaristii mincinosi !!! fular-campionii

catasteaua1710.09.2008 10:45

oameni sunt prosti ca le cumpara ziarele si jucatori ca le acorda atentie :steag_sah_mic::steag_cruce_invers::steag_sah_mic::steag_cruce_invers::steag_sah_mic:

Miaus10.09.2008 13:20
Radoi a gresit (daca a facut cu adevarat tampenia sa arunce cu pietre), iar un capitan la Steaua, un om care reprezinta Steaua in toata Europa, ar trebui sa se poarte ca un gentleman, nu ca un marlan... Nu cred ca l-as fi putut vedea pe T Stoica aruncand cu pietre...

Excelent sintetizat ! Asta este concluzia si morala acestui episod nedorit daca el a avut intr-adevar loc. Din pacate nu stiu daca si Radoi judeca asa...

Adevarul ca nici pe Lacatus nu l-as fi vazut facand asa ceva.Doamne Fereste.Sau poate da?

Nu mai comparati merele cu litrii de tuica doar de dragul comparatiei.

Fiecare capitan a avut bunele si relele lui. Reactia lui Radoi mi se pare deplasata si nu pot sa o aprob DAR pot sa o inteleg.Daca eu vreau LINISTE si tu ma vanezi s-ar putea sa ai surprize.Cu alte cuvinte "Semeni vant si culegi furtuna".

Eu il respect pe Radoi in continuare pentru ce face pe teren nu ce face in viata privata.Degeaba e baiat de bun simt in viata privata si fundas mediocru (vezi Chivu).

steado10.09.2008 14:24
Reactia lui Radoi mi se pare deplasata si nu pot sa o aprob DAR pot sa o inteleg.Daca eu vreau LINISTE si tu ma vanezi s-ar putea sa ai surprize.Cu alte cuvinte "Semeni vant si culegi furtuna".

Eu il respect pe Radoi in continuare pentru ce face pe teren nu ce face in viata privata.

Punand problema asa putem sa intelegem si reactiile lui Becali.Pana la urma ce diferenta e intre nasul care face ziaristii hahalere si finul care da cu pietre dupa ei ? Comportamentul reprobabil (daca povestea s-a intamplat cu adevarat, repet) al lui Radoi s-a manifestat intr-un loc public, fiind imbracat in tricoul echipei nationale (firesc deci sa fie observati si "vanati", el si ceilalti coechipieri, de catre ziaristi), nu in viata privata.

Sa fim seriosi, atitudinea lui Radoi nu are nicio scuza, a fost probabil acel spirit de gasca manifestat in sensul negativ - daca unul incepe si face o prostie ceilalti i se alatura, atitudine care, din pacate, nu poate fi pusa decat pe seama lipsei unei suficiente maturitati.Sper ca e vorba doar de asta si nu de niste deficiente educative ceea ce ar fi mult mai grav.Fiindca asa ceva si-ar pune amprenta asupra caracterului omului Radoi, care, din nefericire, nu poate fi despartit in cel de pe teren si cel din viata privata.

Reactia lui Radoi nu mi se pare deplasata, n-ar fi nimic.Sunt pur si simplu dezamagit.

xray_rom10.09.2008 22:25
Reactia lui Radoi mi se pare deplasata si nu pot sa o aprob DAR pot sa o inteleg.Daca eu vreau LINISTE si tu ma vanezi s-ar putea sa ai surprize.Cu alte cuvinte "Semeni vant si culegi furtuna".

Eu il respect pe Radoi in continuare pentru ce face pe teren nu ce face in viata privata.

Punand problema asa putem sa intelegem si reactiile lui Becali.Pana la urma ce diferenta e intre nasul care face ziaristii hahalere si finul care da cu pietre dupa ei ? Comportamentul reprobabil (daca povestea s-a intamplat cu adevarat, repet) al lui Radoi s-a manifestat intr-un loc public, fiind imbracat in tricoul echipei nationale (firesc deci sa fie observati si "vanati", el si ceilalti coechipieri, de catre ziaristi), nu in viata privata.

Sa fim seriosi, atitudinea lui Radoi nu are nicio scuza, a fost probabil acel spirit de gasca manifestat in sensul negativ - daca unul incepe si face o prostie ceilalti i se alatura, atitudine care, din pacate, nu poate fi pusa decat pe seama lipsei unei suficiente maturitati.Sper ca e vorba doar de asta si nu de niste deficiente educative ceea ce ar fi mult mai grav.Fiindca asa ceva si-ar pune amprenta asupra caracterului omului Radoi, care, din nefericire, nu poate fi despartit in cel de pe teren si cel din viata privata.

Reactia lui Radoi nu mi se pare deplasata, n-ar fi nimic.Sunt pur si simplu dezamagit.

Hai sa fim seriosi! Daca a facut-o, desi nu sunt sigur, a dat in unii ziaristi care la randul lor lovesc si ei sub centura si lovesc cu ce doare mai tare. Cu vorbe!! Cate super-vedete nu au mai dat cate o scatoalca la ziaristii-paparazzi!!!In toate exista o limita a rabdarii si nu e nimeni nebun sa dea aiurea.

Apoi!Radoi e un fotbalist foarte bun, lider de echipa, exemplu de daruire in teren si atat! Era in tricoul si nu in sutana!:))

Nu e un calugar, nu e un model formator de opinie si comportament. Cel mult poate fi un model de urmat ca performanta sportiva. La cate coate, pumni, picioare flegme si injuraturi isi trag in teren si asta in vazul tuturor si in loc public...stadionul, nu pot fi decat fotbalisti, nu si sfanti!:)

Noi vrem performanta. daruire, lupta si fair play pe teren si nu modele de comportament in raport cu presa. E treaba fiecaruia cum decide sa-ti conserve si sa-si vanda imaginea extra-sportiva pt ca ii apartine in exclusivitate si noi nu avem nici un drept sa-i judecam pe tema asta, atat timp cat imaginea nu-i afecteaza performanta!

fansteaua4610.09.2008 23:34

hai sa ne ascundem dupa deget si sa ne punem niste pampersi , nu de alta dar ne-am cacatt pe noi

«12»