FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Grade de rudenie

«12»
fcsteaua.ro09.09.2008 12:57

George Becali a comis o greseala atunci cand a readus in discutie episodul in care Mirel Radoi ar fi aruncat cu pietre in ziaristi. Pur si simplu nu era cazul sa comita acest act care, desi unul onest pentru ca se recunostea greseala jucatorului, este atat de imprudent.

Motivul? Subiectul se racise, fusese abordat la modul serios doar de un singur ziar important de sport si atentia era indreptata spre viitorul meci al Nationalei. Nu era niciun motiv sa fie readus in discutie, in acest fel oferindu-se prilejul si altor publicatii sa-l reia. Unde mai pui ca, daca pana in prezent fapta lui Radoi era pusa la indoiala, acum este recunoscuta in mod oficial. Amaraciunea este si mai mare pentru ca tintele initiale ale ziaristilor au fost dinamovistii Tamas si Lobont.

Nu trebuie sa uitam faptul ca, timp de doua sezoane, Radoi nu a avut cea mai fericita relatie cu mass media, fiind atacat voalat sau direct prin articole acide, banuit ca si-ar fi adus o contributie consistenta in procesele de investire sau debarcare a antrenorilor echipei Steaua. In fapt era atacat pentru ca era finul lui George Becali dar, in ultima perioada atitudinea ziaristilor era una corecta si laudativa. Acum nasul sau i-a aplicat o corectie publica.

The Flyer09.09.2008 13:21

@cataline

dupa tine,problema e ca s-a readus in discutie gestul infantil al lui Radoi sau ca finul s-a comportat ca un retard?prin gestul asta,pe care nici macar nu si l-a recunoscut,a dovedit ca nu e departe de maimutele contra,tamas sau cacatul de Lobont!

Garrincha09.09.2008 13:23

Si mie imi pare rau ca e vorba de Mirel, mai ales dupa comentul pe care l-am facut la articolul anterior. Oricum sper sa nu se mai repete, ca nu-i face cinste un astfel de comportament.

Virgil09.09.2008 13:25

Admitand ca Radoi a aruncat cu o piatra in directia celor din presa, a lovit pe cineva? Exista vreo victima? Chiar daca ar fi fost o victima, dar cu atat mai putin pentru faptul ca nu exista, nu ar fi trebuit sa se faca atata caz.

Radoi nu a facut degeaba acel gest. Nu e nebun. Ei insa, ziaristii, sunt mai rai decat taximetristii, mai rai decat clanurile tiganesti. Sunt niste hiene.

E posibil ca dintr-un gest facut probabil in joaca, sa faci un scandal national? E posibil ca toata presa din Romania sa-l insulte, sa-l jigneasca? Este desigur! Ziaristii. Acea specie afurisita, fara scrupule, lipsita de cel mai elementar simt al onoarei. Au facut din nou din tantar armasar.

Sa le fie rusine!

Il Soldatino09.09.2008 13:30
@cataline

dupa tine,problema e ca s-a readus in discutie gestul infantil al lui Radoi sau ca finul s-a comportat ca un retard?prin gestul asta,pe care nici macar nu si l-a recunoscut,a dovedit ca nu e departe de maimutele contra,tamas sau cacatul de Lobont!

Articolul nu analizeaza gestul lui Radoi ci reactia nasului. Daca doresti o pozitie si fata de acesta sa stii ca s-ar putea rezolva (desi, ma tem ca as repeta oarecum greseala finantatorului).

Asa cum am scris si-n articol subiectul se racise. Pur si simplu nu era cazul sa fie scos in evidenta acum dupa ce ziaristii lasasera acest episod de-oparte. Daca eram in locul lui George Becali as fi avut o discutie privata cu Mirel, l-as fi certat, l-as fi amendat.

Din pacate Gigi Becali a ales sa iasa in public cu o declaratie care-l pune pe Mirel intr-o situatie delicata.

Marius09.09.2008 13:32
Ziaristii. Acea specie afurisita, fara scrupule, lipsita de cel mai elementar simt al onoarei. Au facut din nou din tantar armasar.

Sa le fie rusine!

Sa-i punem la colt, in genunchi, pe coji de nuca. Sa-i spanzuram in piata publica. Sa-i aruncam in custile cu lei. :rolleyes:

Virgil09.09.2008 13:57

Gigi nu a facut dext sa raspunda unei intrebari. "Ce parere aveti despre gestul lui Radoi?"

Putea sa taca, dar a preferat sa raspunda in doi peri, in stilu-i caracteristic:

- Nu trebuia sa arunce cu pietre, e prea tanar. :)))))))

-

Gica Chioru09.09.2008 13:58

Dar chiar a aruncat? Eu nu l-am vazut in imagini si nici vocea nu i s-a auzit. Ar trebui sa incercati sa-i luati o declaratie.

Adrian09.09.2008 14:01

Cum se face ca aruncatul asta a venit chiar dupa ce Steaua le-a ridicat din nou acreditarile ziaristilor respectivi?!

Il Soldatino09.09.2008 14:08
Dar chiar a aruncat? Eu nu l-am vazut in imagini si nici vocea nu i s-a auzit. Ar trebui sa incercati sa-i luati o declaratie.

Nici eu nu am crezut ca a facut-o. De altfel ma si pregateam sa condamn atitudinea celor de la Prosport pentru ca nimeni nu semnase articolul de acum cateva zile. Din pacate, finantatorul Becali a iesit in fata cu aceasta declaratie prin care nu face altceva decat sa confirme ceea ce a aparut in Prosport. Acum a aparut si-n GSP un articol (cei de la gsp nu au scris absolut nimic pana la iesire la rampa a finantatorului). Pacat, se putea rezolva in liniste si cu efecte mai bune. Sa vedem ce va urma...

yozisss09.09.2008 14:19

Asa cum nu am fost de acord cu ce au facut retarzii de Lobont si Tamas, asa nu pot fi de acord nici cu gestul lui Radoi. Si e o mare amaraciune ca Mirel a intrat in acest cerc, care nu reprezinta stilul de viata stelist.

Poate acest gest al lui Becali va fi un semnal de alarma pentru el. Este ultimul lucru de care are Mirel nevoie, tovarasia "tartorilor" de la nationala.

Si Catalin, solutia nu este sa musamalizam, doar pentru ca este capitanul nostru. Cu atat mai mult nu trebuie ascuns.

Il Soldatino09.09.2008 14:22
Asa cum nu am fost de acord cu ce au facut retarzii de Lobont si Tamas, asa nu pot fi de acord nici cu gestul lui Radoi. Si e o mare amaraciune ca Mirel a intrat in acest cerc, care nu reprezinta stilul de viata stelist.

Poate acest gest al lui Becali va fi un semnal de alarma pentru el. Este ultimul lucru de care are Mirel nevoie, tovarasia "tartorilor" de la nationala.

Si Catalin, solutia nu este sa musamalizam, doar pentru ca este capitanul nostru. Cu atat mai mult nu trebuie ascuns.

Cine a vorbit de musamalizare? Radoi putea fi taxat mult mai dureros de catre nasul sau. Putea fi certat, putea sa i se ia banderola de capitan al Stelei pentru o anumita perioada (si toata lumea din fotbalul romanesc ar fi vazut si apreciat gestul), putea fi amendat. Apoi, daca tot s-a vrut sa se ia atitudine in public, aceasta trebuia sa aiba loc IMEDIAT dupa episod (tocmai de aceea am scris acest articol: ori adopti imediat o atitudine, ori stai linistit daca subiectul s-a racit).

MoWeed09.09.2008 14:31
Cum se face ca aruncatul asta a venit chiar dupa ce Steaua le-a ridicat din nou acreditarile ziaristilor respectivi?!

Sincer sa fiu si mie imi pare suspect asta. Cine stie ce a declarat Becali si ziaristii in stilul lor inconfundabil au restalmacit vorbele lui!

Dar GSP-ului nu le-a ridicat acreditarile? Ei de ce publica un articol cu Becali, daca nu mai au acreditare? Pana nu vad la televizor nu ii cred...

LARI09.09.2008 14:34

Si eu sunt convins ca "aruncatul cu pietre" nu a fost un incident atat de grav.

Totusi, ca gest, cred ca este condamnabil. Civilizatia s-a cladit tocmai pe puterea interioara a oamenilor de a nu reactiona violent la adresa celor din jur.

Da, majoritatea reporterilor si a ziaristilor sunt "slugareti". Presa de la noi se afla la nivelul copitei porcului fata de cea din Occident sau din SUA. In primul rand datorita mass-media, dar nici cu fotbalistii nu mi-e rusine.

Gestul lui Becali amintit de Catalin, din perspectiva imaginii lui Radoi si a Stelei, este unul stupid.

Din perspectiva civilizatiei spre care tindem, cred ca este unul normal.

yozisss09.09.2008 14:36

Cine a vorbit de musamalizare? Radoi putea fi taxat mult mai dureros de catre nasul sau. Putea fi certat, putea sa i se ia banderola de capitan al Stelei pentru o anumita perioada (si toata lumea din fotbalul romanesc ar fi vazut si apreciat gestul), putea fi amendat. Apoi, daca tot s-a vrut sa se ia atitudine in public, aceasta trebuia sa aiba loc IMEDIAT dupa episod (tocmai de aceea am scris acest articol: ori adopti imediat o atitudine, ori stai linistit daca subiectul s-a racit).

Daca intr-adevar a avut loc acest gest, nu cred ca era cazul sa nu se vorbeasca despre el. Fara a fi un aparator al lui Becali, ba dimpotriva, eu cred ca de data asta a facut un gest care trebuia facut. Felul in care este tras la raspundere conteaza mai putin. Si eu nu cred ca subiectul s-a racit, atata timp cat ne ramane in memorie rezultatul. Nu poti sa nu te gandesti la rezultat fara sa iti vina in minte si incidentul.

Si ca o paranteza, parerea mea este ca presa nu a vorbit prea mult de Radoi pentru ca din interior se stia ca Radoi nu face parte din gasca Mutu, Lobont, Chivu Contra etc. Senzatia a fost ca la Radoi a fost un doar un incident izolat, in timp ce la ceilalti, un nou caz pe langa cele deja relatate sau doar banuite (bautura, femei, cluburi).

Inca o data, este parerea mea, nu tin sa o impartasiti toti.

danimarcu09.09.2008 14:38
Pe mine ma deranjeaza ca numele lui Radoi a fost implicat in aceasta poveste,si nu apare nimeni sa dezminta.Chiar daca nu-i sufar pe ziaristi,nu pot sa cred Mirel ar fi putut sa faca asa ceva.Niciodata nu am crezut cand singura dovada este "o sursa autorizata,dar care a refuzat sa-si dezvaluie identitatea".Totusi,era de asteptat o reactie din partea lui Radoi sau a Stelei.

Asta spuneam eu pe celalalt topic,despre evenimentele din gradina botanica.

M-a ingrijorat faptul ca nici Mirel,nici clubul Steaua nu au infirmat zvonul.Acum,e clar ca este adevarat.Pacat,am crezut pana in ultima clipa ca este o alta inventie a presei...

Referitor la articolul de fata,nu cred totusi ca Jiji a gresit aducand aminte de episod.E mai bine ca lucrurile sa se lamureasca acum,cred ca ar fi bine ca Mirel sa-si ceara scuze pt iesire,si cu asta-basta.Nu a murit nimeni,si sunt convins ca s-a exagerat mult stirea.Daca se spune ca a aruncat cu pietre dupa ziaristi,inseamna ca o fi aruncat cu ceva mai mult in gluma,in directia lor.Nu-mi place felul in care ziaristii isi fac treaba in Romania,dar nici gluma de prost gust a lui Mirel nu e chiar ok.Personal,o sa dau vina pe anturaj pt gestul lui!... :wink:

Fane_casieru'09.09.2008 14:46

Sa admitem ca ar fi aruncat cu piatra in ziaristi....SI CARE-I PROBLEMA ? Nu meritau ?

Adrian09.09.2008 15:40

Daca Radoi va juca in continuare cel putin la fel cum a jucat si pana acum, eu il voi ajuta sa arunce cu cate pietre vrea in ei.

korynna09.09.2008 16:06

Pacat ca n-a si nimerit unul....

Yoyoyoi09.09.2008 16:17
Unde mai pui ca, daca pana in prezent fapta lui Radoi era pusa la indoiala, acum este recunoscuta in mod oficial. Amaraciunea este si mai mare pentru ca tintele initiale ale ziaristilor au fost dinamovistii Tamas si Lobont.

si acum ar fi trebuit sa ne facem ca acest gest nu a existat, doar pentru ca initial cei incriminati erau de la Dinamo? In primele ore de dupa incident multi stelisti aruncau fel de fel de replici impotriva jucatorilor, dar cum a aparut zvonul ca era vorba si de un stelist, tonul s-a mai indulcit.

A facut-o, este al nostru, mergem mai departe cu pata asta.

dax4709.09.2008 16:20

Chiar nu il cred pe Radoi in stare de asa ceva.

Referitor insa la imputiciunea de machedon, nu vad de ce va mai mirati. E retard mintal cu acte, e normal sa o faca de oaie in orice situatie. Pe asta il avem de patron la Steaua, cu asta defilam. Bravo timisorenilor daca scapa de jabba ! Noi cand scapam ?

Verssace09.09.2008 17:12

aici sigur e bãgatã treaba cu acreditarile ! chiar nu cred ca Radoi sa faca asa ceva . ( poate doar in joaca) . ganditi-vã cat de serios este la interviuri ..

kosm1n09.09.2008 17:30

Eu daca as fi Mirel i-as omori la foc automat pe toti ziaristii pt toate spurcaciunile care le inventeaza, pt toate show-urile de la TV, pt proasta influenta pe care o fac si pt lipsa de profesionalism si respect! Mi se pare normal ca jucatorii sa isi iasa din minti si sa-i loveasca cate o nebunie tranzitorie si sa dea cu pietre in ei dar sa fim seriosi cui i-ar place sa fie filmat in permanenta?!

FortuneTeller09.09.2008 17:56

Prea multe reactii aiurea... Deci daca ziaristii sunt cum sunt, asta inseamna ca Radoi are dreptul sa se poarte ca un mujic? Nu imi vine sa cred ca vreunul dintre cei care-i aproba fapta vitejeasca pe acest site au fost invatati in cei 7 ani de acasa ca aruncatul cu pietre este corect daca tinta este un ziarist jegos. Radoi a gresit (daca a facut cu adevarat tampenia sa arunce cu pietre), iar un capitan la Steaua, un om care reprezinta Steaua in toata Europa, ar trebui sa se poarte ca un gentleman, nu ca un marlan. In definitiv sa nu uitam ca el reprezinta deocamdata modelul de urmat pt tinerii Stelei, iar porcaria asta nu e ceva care as vrea sa-i vad pe Stancu sau Ochirosii invatand. Nu cred ca l-as fi putut vedea pe T Stoica aruncand cu pietre...

w3bmaster09.09.2008 18:26

Mie nu imi pasa de acest subiect ...

«12»