FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Programul televizărilor în primele 4 etape ale Diviziei A

«123»
zarboss01.09.2005 18:51

astia is prosti de bubuie.. vor sa introduca sistemul deja implementat cu succes in alte tari din europa.. dar nu si-au pus intrebarea cati oameni or sa vrea sa plateasca sa vada un meci pe luna din campionat(care ne intereseaza si unul ocazional asa din cand in cand) ei spera sa aiba succes si sa faca abonamente individuale(50000) in stilul HBO.. nu e mult .. dar cred ca nu vor avea clienti decat aici in capitala si vreo 2-3 prin ardeal .. 1 prin moldova si cam atat...aa si 2 prin constanta de samanta...

Pot sa ia dreprturile si sa se stearga cu ele la cur.. ca is prosti bata

onlySteaua06.09.2005 21:00

dar ce trebuie facut totusi pentru a-i receptiona?

eu am incercat sa-i intreb pe ei lucrul asta,dar "profesionisti" cum sunt,magarii nu mi-ai raspuns la nici un mail,iar pe site-ul lor eu nu am gasit vreo informatie referiotoare la asta.

ADRIAN PACURAR07.09.2005 05:22

abonament la Telesport 5 RON pe luna , pentru a-l putea viziona trebuie sa ai parte de operatorii de cablu Focus Sat si MaxTV, acuma eu am cam facut reclama ar trebui sa imi dau avertisment dar e pentru informarea poporului stelist.nu va dau numerele de telefon decat un telverde unde va puteti informa 0800.88.33.88 a si inca ceva :LASATI TELEVIZORUL SI UMPLETI STADIOANELE ATAT ACASA CAT SI IN DEPLASARE !

zarboss07.09.2005 07:07

astia vor sa-ti faci abonament la ei.. dar am inteles ca fac niste transmisiuni si comentarii de kk... asa e????????

eu nu stiu ca nu am Telesport.. si nu am vazut nici un meci

misha07.09.2005 07:11
astia vor sa-ti faci abonament la ei.. dar am inteles ca fac niste transmisiuni si comentarii de kk... asa e????????

eu nu stiu ca nu am Telesport.. si nu am vazut nici un meci

eu am si nu se vede nimic pe Telesport .....eu cel putin nu vad apropape nimic ...de comentariu nici nu mai spun :lol:

cum a zis si Sorin_777 ..telesportul de vede doar la firma la ei :lol:

zarboss07.09.2005 07:40

aha.... cu alte cuvinte platesti si nu vezi.. ce pretenti mai au si astia... tot hoti si banditi ca de obicei =Romania

FanSteaua4Life07.09.2005 08:46

In Constanta se prinde Telesport intr-un procent foarte ridicat 60%, majoritatea sunt abonati la Astral care transmite Telesport...dar cum ati zis imaginea este de tot kkt-ul si comentaristi penibli...oricum decat de loc mai bine il vad la Telesport...problema este, cum de sa ajuns in aceasta stare?...Pro TV-ul are o marevina...dar sa nu uitam ca nea mitica nu a vrut sa lase cluburile sa negocieze singuri drepturile de televizare...dar si asa noi am fi avut o mare problema, Jiji e in conflict cu Antena 1 si cu Pro TV, tvr1 si national TV transmit doar meciurile importante, si atunci cand Dinamo, rapid si timishoara vor avea meciuri mai importante unde il vor transmite, singura solutie ar fi o televiziune proprie a clubului, si meciurile sa fie transmise acolo, asa cum este in strainatate, si cine ar vrea sa cumpere dreptul de televizare o poate face direct de la JijiTv asa cum cred ca s-ar numi, in fine, cum ultima varianta deocamdata este imposibila, daca Jiji ar vrea sa transmita meciurile Stelei ar putea faceo doar la Otv unde l-ar prinde foarta multa lume dar calitatea transmisiei ar fi sub orice critica, dar nu cred ca Otv-ul are echipamente pentru asa ceva...Ce ramane de facut?...nimik...nu putem face nimik...

sorin_77708.09.2005 04:53

In orasele mici unde exista 1 sau maxmim 2 firme de cablu se vede in procent de 100%... In Bucuresti sunt tot 2 dar interesele sunt diabolice... Nu vor sa castige nici unii si nici altii... Sa nu ia altul mai mult ca e CRIMA impotriva umanitatii...

ulivius08.09.2005 06:54

La Tulcea spre exemplu sunt 3 firme de televiziune prin cablu si toate 3 au in grila TvSport si Telesport, numai 2 au EuroSport.

I.N.Money08.09.2005 06:58

Liga este de vina si echipele mici pt ca totzi ziceau ca Jiji e nebun cand vroia ca Steaua sa isi vanda singura drepturile de televizare

sorin_77708.09.2005 08:58

Mai baieti, Liga nu e de vina cu nimic... a vandut drepturile cui a dat mai mult... De ce nu a dat TVR-ul sau Antena mai mult? Sau TVSport a lu Sarbu? Eu cred ca Liga a procedat bine... Daca vreti sa dati cu pietre dati in Sarbu si in companiile de cablu TV... Mai ales in RCS... De Astral se aude ca in maxim 2 saptamani va furniza si Telesport. Si-au montat deja aparatura necesara...

I.N.Money08.09.2005 09:07

eu ziceam ca Liga e d vina pt ca nu lasa Cluburile sa-si vanda drepturile de televizare....si daia vedem nu vedem noi unele meciuri....iar la Sarbu..parca PRO Sport GRupu (parca aja s chema) nu prea a platit

sorin_77708.09.2005 09:12

Liga va permite de la anul doar luarea partii la negocieri si nimic mai mult... Tot la ei vor ajunge banii initial... Pro TV-ul s-a axat ca de obicei pe Liga Campionilor. Adevarul e ca investitia e singura care merita. Divizia A este un mare fiasco din acest punct de vedere...

OTAKU08.09.2005 10:59

oricum de tot rahatu faza

la meciurile din deplasare ascult la radio..?

ce draq

sorin_77708.09.2005 11:14

e intradevar de rahat... sper sa nu mai tina mult... Eu ma duc la 60 km de Bucuresti la parinti cand joaca in deplasare Steaua, ei prind Telesport...

zarboss08.09.2005 14:12
e intradevar de rahat... sper sa nu mai tina mult... Eu ma duc la 60 km de Bucuresti la parinti cand joaca in deplasare Steaua, ei prind Telesport...

macar ai unde sa-l vezi.. daca as avea niste prieteni as merge si 100 km numai sa vad meciul.. asa toti pritenii care ii am nu prind nici unul Telesport

onlySteaua08.09.2005 14:59
abonament la Telesport 5 RON pe luna , pentru a-l putea viziona trebuie sa ai parte de operatorii de cablu Focus Sat si MaxTV, acuma eu am cam facut reclama ar trebui sa imi dau avertisment dar e pentru informarea poporului stelist.nu va dau numerele de telefon decat un telverde unde va puteti informa 0800.88.33.88 a si inca ceva :LASATI TELEVIZORUL SI UMPLETI STADIOANELE ATAT ACASA CAT SI IN DEPLASARE !

10x Adrian!

daca as sta cat de cat mai aproape,as veni cu siguranta la majoritatea meciurilor,dar din pacate distanta este cam mare.ar trebui ca pentru fiecare meci la care vin sa stau cam vreo 20 de ore numai in tren.dar s-a mai discutat despre asta.

mersi inca o data!

I.N.Money09.09.2005 08:43

Macar sa dea telesportu meciurile de pe Ghencea...cum a facut cu Otelul

sorin_77709.09.2005 09:24

Cele de pe Ghencea nu ne afecteaza pe cei care suntem din Bucuresti, dar gandeste-te ca Steaua are suporteri adevarati si in SatuMare... sau Suceava... sau Constanta...s.a.m.d. Ei ce pot face daca nu prind Telesport...??? nu toti din provincie au acest canal in grila.

«123»