In Constanta se prinde Telesport intr-un procent foarte ridicat 60%, majoritatea sunt abonati la Astral care transmite Telesport...dar cum ati zis imaginea este de tot kkt-ul si comentaristi penibli...oricum decat de loc mai bine il vad la Telesport...problema este, cum de sa ajuns in aceasta stare?...Pro TV-ul are o marevina...dar sa nu uitam ca nea mitica nu a vrut sa lase cluburile sa negocieze singuri drepturile de televizare...dar si asa noi am fi avut o mare problema, Jiji e in conflict cu Antena 1 si cu Pro TV, tvr1 si national TV transmit doar meciurile importante, si atunci cand Dinamo, rapid si timishoara vor avea meciuri mai importante unde il vor transmite, singura solutie ar fi o televiziune proprie a clubului, si meciurile sa fie transmise acolo, asa cum este in strainatate, si cine ar vrea sa cumpere dreptul de televizare o poate face direct de la JijiTv asa cum cred ca s-ar numi, in fine, cum ultima varianta deocamdata este imposibila, daca Jiji ar vrea sa transmita meciurile Stelei ar putea faceo doar la Otv unde l-ar prinde foarta multa lume dar calitatea transmisiei ar fi sub orice critica, dar nu cred ca Otv-ul are echipamente pentru asa ceva...Ce ramane de facut?...nimik...nu putem face nimik...