bai, ia gata cu Oli, piti, miti, diti...
Lacatus la Nyon, da? Pentru celelalte discutii exista threaduri dedicate unde puteti continua.
Mersi frumos.
bai, ia gata cu Oli, piti, miti, diti...
Lacatus la Nyon, da? Pentru celelalte discutii exista threaduri dedicate unde puteti continua.
Mersi frumos.
FELICITARI Lacatus !!!! ![]()
Poza e un fel de diploma, poti sa o pui in rama si eventual sa le-o dai in cap astora care or mai zice de tine ca nu esti ANTRENOR
@ Marius
curios cum poate intra cineva pe topic si da ordine mai cazone decat realitatea! nu-ti convine spune frumos si vezi-ti lungul nasului sau esti "patronul" si trebuie sa ne supunem ca ne dai afara? dupa evolutia ta anterioara ma asteptam sa stai ascuns o perioada sau la tine nu exista rusine? halal! ce-ai zis, hai sa fac putin misto! pentru cei isteti o sa ramai un "mistocar" neserios. s-auzim numai de bine!
AICI se discuta despre Olaroiu.
AICI despre Marius Lacatus.
AICI despre Piturca.
Cum ti-am explicat in PM, off-topicul este bun pana la un moment dat. Acum s-a pierdut esenta articolului. Daca tie se pare ordin, e problema ta!
Inca o data, putem ca aici sa discutam despre prezenta lui Lacatus la Nyon?
Din poza de grup vad ca lipseste Jose Mourinho.El nu a fost invitat?Nu-l vad nici pe Lucescu
Lucescu nu a fost dar Mourinho este in coltul din dreapta sus,pe aceeasi linie cu Lacatus.
Te inseli,ala nu e Mourinho,care lipseste cu desavarsire din poza asta...
Dick Advocaat (FC Zenit St. Petersburg), Paulo Bento (Sporting Clube de Portugal), Laurent Blanc (FC Girondins de Bordeaux), Sir Alex Ferguson (Manchester United FC), Jesualdo Ferreira (FC Porto), Erik Gerets (Olympique de Marseille), ,Manuel Jiménez (Sevilla FC), José Mourinho (FC Internazionale Milano), Manuel Pellegrini (Villarreal CF), Claude Puel (Olympique Lyonnais), Claudio Ranieri (Juventus), Thomas Schaaf (Werder Bremen), Luiz Felipe Scolari (Chelsea FC), Luciano Spalletti (AS Roma), Gordon Strachan (Celtic FC) and Arsène Wenger (Arsenal FC), Gérard Houllier.
UEFA il da prezent... poate e mai timid si nu vrea sa faca poze...
Ai enumerat aici 17 nume,iar in poza sunt 24...
Si,da,Jose lipseste.Probabil era la toaleta. ![]()
daca poate sa-mi spuna si mie cine e ala in tricou, ca e haios rau.
lui nu i-o fi spus nimeni unde se duce? ![]()
daca poate sa-mi spuna si mie cine e ala in tricou, ca e haios rau.lui nu i-o fi spus nimeni unde se duce?
![]()
Vroia si omu' sa fie mai trendy ![]()
@ Dani
doar am citat articolul ![]()
jose o fi fost fotograful ![]()
daca poate sa-mi spuna si mie cine e ala in tricou, ca e haios rau.lui nu i-o fi spus nimeni unde se duce?
![]()
Cred, in proportie de 90%, ca e Erik Gerets, antrenorul de la Olympique Marseille.
Oricum, in poza mai apar si Del Bosque sau Houllier care nu antreneaza echipe de Liga anu' asta. Multi lipsesc din poza. Ganditi-va cate echipe sunt in grupe, numarati-i pe baieti si vedeti ca in afara de cei doi pe care i-am zis mai sus mai e in centru si David Taylor.
![]()
Cred, in proportie de 90%, ca e Erik Gerets, antrenorul de la Olympique Marseille.
Oricum, in poza mai apar si Del Bosque sau Houllier care nu antreneaza echipe de Liga anu' asta. Multi lipsesc din poza. Ganditi-va cate echipe sunt in grupe, numarati-i pe baieti si vedeti ca in afara de cei doi pe care i-am zis mai sus mai e in centru si David Taylor.
Dap, ai dreptate, el e. M-am uitat mai atent in pozele de pe google, am atasat barba si parul si e clar ca e Gerets. Mersi frumos!
@ Dani
doar am citat articolul
jose o fi fost fotograful
La ce caracter are Mourinho o fi plecat cand i-a vazut pe Wenger si Ferguson...
Cat despre Lacatus, bravo lui ca a acceptat sa fie acolo si nu se considera atotstiutor(chiar daca Steaua a facut un meci perfect in fata turcilor). Omul invata pana moare, si la fel ca un fotbalist de 20-21 de ani el mai are de invatat fiind la inceput. Sper doar ca va primi sprijinul conducerii pana la capat in momentele grele ce vor urma... Insa tare mi-e frica ca dupa prima infrangere de dupa alegeri apele se vor tulbura in Ghencea...
Care e problema cu "zeroli" domnule? Ca are studii de specialitate, ca vorbeste 2-3 limbi straine, ca v-a scos in strada in 2006? Asta e, nu?
Oricum, apreciez ca maestrul Lacatus si-a pus si el un costum de data asta, chiar ma asteptam sa apara in trening!
Cam ciudate aprecierile la adresa celui care a pus piatra funerara la fotbalul ofensiv cu care Steaua ne-a incantat de-a lungul vremii, si aici as aminti cateva capodopere gen Steaua-Arges pe Lia, Steaua Sportul cu ai nostri flacai tragand de timp si stand cu fundul in poarta precum autobazele lui Cartu.
Da a jucat o semifinala de Cupa UEFA?E doar meritul lui?Sau mai bine zis, e meritul lui?
Daca imi aduc bine aminte aveai alta parere despre el cu vreo 2 ani in urma, nicidecum nu erijai in aparatorul celui care a distrus filozofia ofensiva a Stelei si l-a invatat pe cioban sa faca primul 11 cu antrenorul!!
Lacatus merita mai mult decat mistouri despre trening si infatisare, nu pentru ca e simbol ci pentru ca pana una alta e jumate din istoria Stelei!
Ciudat ca Laca e judecat diferit pentru aceeasi "crima" comisa si de Zero-ZerOl, sau Unu-ZerOlii...si stii bine la ce ma refer!
Da-mi ban ![]()
Insa tare mi-e frica ca dupa prima infrangere de dupa alegeri apele se vor tulbura in Ghencea...
nu prea cred , de data asta Becali nu are incotro- ori il tine pe Lãcã pe bancã ori isi pune toti sporterii in cap . Oricum Lãcã are un caracter mai special , nu are nici o sansa sa fie demis , doar daca pleaca el de bunaVoie .
@Verssace
Becali e un om ce invata din greselile trecutului... Asta nu inseamna ca are vreoun pic de respect pentru suporteri... El nu uita ca l-a despartit o peluza de un loc in Parlamentul European si nu va face o greseala ca aceea din toamna trecuta inainte de alegeri. Iar daca nu va intra in Parlament, ceea ce e mai mult decat sigur, cu siguranta va gasi prin inlaturarea lui Lacatus cea mai buna posibilitate de a se razbuna pe noi... Cei care "NU TE VOTAM"...! ![]()