FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid – delirium tremens

«12»
nightfeever03.09.2008 18:25
"Famous Men Have The Whole Earth As Their Memorial" - Pericle

De unde si pana unde stia Pericle engleza? Si o stia si prost pe de-asupra.

Hahaha!

Corect! Mi-a placut replica!

(desi redondo avea un punct de vedere de luat in seama...replica a fost geniala!)

micodo03.09.2008 18:58

Sunt asa patetici porumbeii cu aceste osanale pe care singuri si le ridica incat imi starnesc zambete iar nu greatza. Sa-i lasam in lumea lor mica, frustrata, gravitand pemanent in jurul Stelei. Nu merita atentia noastra. Eu chiar i-as fi incurajat si impins mai mult in iluzia lor cu celebrele versuri:))

- nu e peshte ca stravidul si echipa ca rapidul

- galeria lu' rapid n-a fost membra de partid

valentin2day03.09.2008 19:00

Rapidisti se dau cu vorba

Vin la stadion cu ciorba,

Cu iq-ul ridicat

De la atat samantat

Ei legende au facut

Caci sub pod ei au crescut,

Sunt doar pasari migratoare

Pentru fotbal poluare

vanfootball03.09.2008 22:39

Hai sa ne batem joc de toata valorile Romaniei care au facut declaratii frumoase despre Rapid, indiferent daca au fost/sunt rapidist sau stelisti! Vine un neica-nimeni, coate-goale "LSD" si ne "incanta" cu niste rime de doua parale, inapte si fara niciun fel de haz, in lupta lui impotriva anti-stelistilor (atata intelege creierasul lui) si vad ca sunt destui care se entuziasmeaza de aiurelile LDS-iste.

Acum ma adresez unora ca Ovidiu, Greco sau Catalin: voi chiar nu vedeti penibilitatea situatiei, manelizarea rapida, ca de becalizare am trecut de mult, a acestui loc? Era o vreme cand priveam acest site ca pe o gura de aer curat, acum totul e imbacsit pe-aici, miroase a mici gatiti in fata blocului, se aud niste manele in fundal, iar chiotele cocalarilor sunt de-a dreptul insuportabile. Site-ul asta a devenit o rusine, poate sa se ia de mana cu alde fzr si dinamomania.

Pacat de munca unora dintre voi!

La revedere!

danimarcu03.09.2008 22:49

Cred ca tu ti-ai pierdut de tot simtul umorului.

Nu vad unde si-a batut joc @LDS de cineva,doar a ironizat osanalele ridicate cu prea mult entuziasm de unii.

Ma rog,probabil ca unii iau totul prea in serios...

dax4704.09.2008 01:11

Bestiale replici ! Bine zise ! Bravos LDS ! Tot respectul !

Living_Dead_Stripper04.09.2008 07:20

@danimarcu:

Astfel de oameni sunt de compatimit, eventual de combatut doar in cazul in care o eventuala replica le-ar ameliora depresia profunda de care sunt suferinzi. Tipologia aceasta de homo sapiens serios si intergru sfarseste de obicei ori prin a-si lua zilele, fie imbatranesc urat, ajungand sa-si traiasca varsta senectutii printr-un azil uitat de lume...

Tupac Amaru04.09.2008 09:46
Hai sa ne batem joc de toata valorile Romaniei care au facut declaratii frumoase despre Rapid, indiferent daca au fost/sunt rapidist sau stelisti! Vine un neica-nimeni, coate-goale "LSD" si ne "incanta" cu niste rime de doua parale, inapte si fara niciun fel de haz, in lupta lui impotriva anti-stelistilor (atata intelege creierasul lui) si vad ca sunt destui care se entuziasmeaza de aiurelile LDS-iste.

Acum ma adresez unora ca Ovidiu, Greco sau Catalin: voi chiar nu vedeti penibilitatea situatiei, manelizarea rapida, ca de becalizare am trecut de mult, a acestui loc? Era o vreme cand priveam acest site ca pe o gura de aer curat, acum totul e imbacsit pe-aici, miroase a mici gatiti in fata blocului, se aud niste manele in fundal, iar chiotele cocalarilor sunt de-a dreptul insuportabile. Site-ul asta a devenit o rusine, poate sa se ia de mana cu alde fzr si dinamomania.

Pacat de munca unora dintre voi!

La revedere!

Hai mai, van, ca nu e chiar asa....acum ce oi vrea si tu, sa se discute filozofie pe acest site?

Uitandu-ma pe ce a scris LDS (la unele rime chiar am ras copios) constat ca observatiile tale se pot avea trei adresanti:

1. Pittis, Mitica Popescu, Fanus Neagu, au fost sau sunt intr-adevar valori ale artei romanesti, dar nu i-a obligat nimeni sa intre in tziganie, asa ca ironiile lui LDS sunt binevenite (desi saracul Motzu le recepteaza de pe lumea cealalta. fie-i tarana usoara);

2. Doua mari valori ale fotbalului interbelic, Raffinski si Baratki sunt amintiti doar pentru niste declaratii care nu fac referire in mod expres la Rapid, ci sunt preluate si aduse de LDS in contextul crapidist;

3. In rest nu am vazut valori pe acolo...sper sa nu fi scapat pe cineva...

Hai sa traiesti si toate cele bune!

Tupac Amaru04.09.2008 09:51

m-am uitat mai atent, mai e un Ion Baiesu, un Colea Rautu, poate si Ioan Chrila (un mare antistelist, dar atunci ar trebui sa il includem la valori si pe Il Muce, ceea ce - sa fim seriosi - e cam imposibil)

D C Tanasescu (e mare stelist,

Dan Claudiu Tanasescu chiar e rapidist. Fratelel lui a fost doctor la echipa de fotbal.DC Tanasescu este fostul primar al Mogosoaiei.

Nu, e stelist, stiu foarte bine ce spun.

Confirm ceea ce zice Gica.

Co-Steaua04.09.2008 11:08

Spuneti-mi si mie pe blogul cui ati gasit astea ca vreau sa-l citesc si eu....

refresh04.09.2008 12:08
Spuneti-mi si mie pe blogul cui ati gasit astea ca vreau sa-l citesc si eu....

Ma pescarusule ce faci tu pe aici? Nu ai gresit cumva cuibul? Sau de la zgomotu' lu' 41 ai migrat? Am eu o vaga presimtire ca tu nu prea ai treaba asa de felul tau cu Steaua. Poti sa spui ce vrei, dar in 70% din posturile tale apar referiri la colegii tai de zbor. Daca ma insel, imi cer scuze. Daca nu, te rog vino la anul' sa vorbim, cand o sa faceti si voi ceva mai mult decat sa iscati scandaluri.

Co-Steaua04.09.2008 13:27

Te inseli stai linistit....ai dreptate ca vorbesc mai mult decat trebuie despre ei insa din pacate la mine in casa eu sunt singurul stelist printre 5 rapidisti si este destul de stresant,imi raman in cap...voiam sa citesc mai mult din curiozitate nu cred ca e un lucru asa rau..

refresh04.09.2008 17:13
Te inseli stai linistit....ai dreptate ca vorbesc mai mult decat trebuie despre ei insa din pacate la mine in casa eu sunt singurul stelist printre 5 rapidisti si este destul de stresant,imi raman in cap...voiam sa citesc mai mult din curiozitate nu cred ca e un lucru asa rau..

In cazul asta imi cer scuze. Erai prea convingator :)). In orice caz, nu cred ca sunt atat de interesante declaratiile alea. Interesant e acum precedentul stabilit de FRF in cazu' Poli Tim. Avem noi ce avem cu Iancu, dar deja mi-e frica sincer. Noi am pierdut sezonul trecut puncte si e posibil sa mai fim taxati. Nu ajunge doar cu Mitica la puscarie. Trebuie si Nasu' dupa GRATII! Altfel o sa ajungem sa ne uitam la dinamu si altii, care pupa in fund feredatia, cum nu au probleme de nici un fel, strang puncte cu arbitrii, si noi care o sa ne chinuim sa castigam o sa le pierdem de parca am juca la cazino.

«12»