Hai sa ne batem joc de toata valorile Romaniei care au facut declaratii frumoase despre Rapid, indiferent daca au fost/sunt rapidist sau stelisti! Vine un neica-nimeni, coate-goale "LSD" si ne "incanta" cu niste rime de doua parale, inapte si fara niciun fel de haz, in lupta lui impotriva anti-stelistilor (atata intelege creierasul lui) si vad ca sunt destui care se entuziasmeaza de aiurelile LDS-iste.
Acum ma adresez unora ca Ovidiu, Greco sau Catalin: voi chiar nu vedeti penibilitatea situatiei, manelizarea rapida, ca de becalizare am trecut de mult, a acestui loc? Era o vreme cand priveam acest site ca pe o gura de aer curat, acum totul e imbacsit pe-aici, miroase a mici gatiti in fata blocului, se aud niste manele in fundal, iar chiotele cocalarilor sunt de-a dreptul insuportabile. Site-ul asta a devenit o rusine, poate sa se ia de mana cu alde fzr si dinamomania.
Pacat de munca unora dintre voi!
La revedere!
Hai mai, van, ca nu e chiar asa....acum ce oi vrea si tu, sa se discute filozofie pe acest site?
Uitandu-ma pe ce a scris LDS (la unele rime chiar am ras copios) constat ca observatiile tale se pot avea trei adresanti:
1. Pittis, Mitica Popescu, Fanus Neagu, au fost sau sunt intr-adevar valori ale artei romanesti, dar nu i-a obligat nimeni sa intre in tziganie, asa ca ironiile lui LDS sunt binevenite (desi saracul Motzu le recepteaza de pe lumea cealalta. fie-i tarana usoara);
2. Doua mari valori ale fotbalului interbelic, Raffinski si Baratki sunt amintiti doar pentru niste declaratii care nu fac referire in mod expres la Rapid, ci sunt preluate si aduse de LDS in contextul crapidist;
3. In rest nu am vazut valori pe acolo...sper sa nu fi scapat pe cineva...
Hai sa traiesti si toate cele bune!