Eu mi-am facut azi si da se pare ca mai sunt!!!
Eu mi-am facut azi si da se pare ca mai sunt!!!
sa vezi aglomeratie la casele de bilete cand se vor vinde tichetele pt CL din cauza oportunistilor care au asteptat sa intre Steaua in "sampion"...ca deh , ei nu servesc meciurile cu echipe discrete ![]()
Dau 6 abonamente la Peluza Nord. Nu fac bisnita, tocmai de aceea, fiecare il dau cu 500 000. Detalii pe privat.
dc nu ai lasat si u o adresa de yahoo de ceva ??? asa nu pot sa dau de tine pe privat ....
sa vezi aglomeratie la casele de bilete cand se vor vinde tichetele pt CL din cauza oportunistilor care au asteptat sa intre Steaua in "sampion"...ca deh , ei nu servesc meciurile cu echipe discrete![]()
Sa le-o trag alora care si-au facut abonamente doar ca sa isi rezerve biletele in shampions lig! Daca erati suporteri, macar mergeati pana la Istanbul, scarbelor! Pentru 250 mii.. atat valorati!!
Conform gsp, in "zilele suplimentare" s-au inscris aproximativ 3500 de abonati noi, aducand totalul la 9000, mai mult decat catzeii+bragadiru+chefere la un loc sau ceva de genul. Sper ca acest "boom" sa fie pentru ca oamenii vor chiar sa vina sa vada Steaua si in campionat, nu doar pentru ca au 200.000 in minus la biletele de UCL si doua zile in plus de cumparat pachete..
poate sunt prea idealist...
. Sper ca nu e vorba doar de
si
pentru echipele mari care vin in vizita... ![]()
Un simplu calcul matematic (pt peluza sa zicem), le-ar spune celor care isi fac abonament ca sa ia pachetele mai ieftin ca un pachet pt un neabonat = 225, abonament + pachet redus = 70+200 = 270. Pierd 45 roni. Sa speram ca vor veni si la meciurile din campionat si la oricare alt meci pe care echipa Steaua il va sustine.
@carmina
O sa vina ca unora nu le convina sa piarda meciurile pe care le-au platit atunci cand au luat abonament. Una peste alta ar trebui sa ne bucure faptul ca de vreo 3 ani numarul abonatilor creste in fiecare an. Daca ritmul de crestere se pastreaza atunci vom face rezervari in avans pe nu stiu cati ani dupa modelul Liverpool sau Manchester
.