FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pachete de bilete UEFA Champions League

«12»
metzzz02.09.2008 17:05

Nu iti convine pretul , nu te obliga nimeni sa cumperi. Dar eu te sfatuiesc sa te duci la Opera Romana , dar te anunt ca acolo daca nu ti-ai facut rezervare cu vro 2-3 luni inainte nici macar nu gasesti bilet...iar daca , gasesti te costa vro 3,4 milioane.

Hai ciao dragosdrl.

w3bmaster02.09.2008 18:02

Sunt satul de bociferarilor unor ciumpalaci care nu au muncit si se vaita pt 2.3 mil de parca zici ca nuj ce

Dar se dau mari stelisti

Stati acasa si gura mica ca mereu acelasi cd unora dintre noi le este zgariat auzi si vederea de aberatiile Vostre ...

In afara de Shatior restu au preturi sus stati calmi ca mereu stim numa sa comparam si ATAT

alex_costin8002.09.2008 18:31

mesaj pt metzzz! prietene,nu am zis ca este mult,dar fiecare are parerea lui pina la urma.sunt stelist am facut sport la Steaua si pot sa iti spun ca dau oricit de mult ar fi daca tu ai inteles gresit e parerea ta.sunt foarte multi care vin la stadion si stau pe scaune maninca seminte si nu cinta deloc de aia ce mai zici?am patit multe pt Steaua si nu cred ca mi-au dat ei bani pt amenzile care le-am platit sau incidentele care au fost.apropo fiecare munceste ce vrea si unde vrea nu vad rostul cu mc,kfc etc!

dragos_drlsteaua02.09.2008 18:42

Dragii mei metzzz si maestru al web-ului, daca asta ati inteles, atunci imi pare rau pentru voi. Nu atat cat le pare profesoarelor voastre de limba romana, dar asta e alta discutie. A concluzionat foarte bine alex_costin80 inaintea mea, asa ca nu o mai repet. In rest, toate cele bune si ne vedem la meciuri.

P.S. Sper sa nu va ocup, din greseala, locurile...

metzzz02.09.2008 20:46

bine ba baieti , sa facem o propunere sa fie biletele ca la meciurile cu Otopeni , Panduri , Brasov , Poli Iasi , Farul etc , etc................

w3bmaster02.09.2008 22:22

Dragos eu am zis 3 mesaje despre asta 2 inainte ca tu sa postezi stai lin nu m-am referit la tine ci asa general

Cat despre limba romana (eu unu nus nici ziarist si scriu repede dupa o tasta pe care nu se vad tastele daroira uzuri si nu stau sa ma verific si suntem cumva la cenclu Flacara ? )

In fine unii is limitati rau ... nu imi iei tu nici un loc ar fi loc pt toata lumea macar dear fi numa Stelisti da o sa vina iarasi vreunt taran care a vandut cartofi sa vada si el Bayernu (Cand am fost la meciu cu Real era unu in spate care il injura pe Para de mama foculuii si zice la un momendat jucati bai stiti cati cartofi am vandut eu sa vin la meci ...) decat asa suporteri mai bine sa nu mai vina ...

bumbescu03.09.2008 07:31

Sunt prea mari preturile oricum o dai.

Face 150 lei meciul cu Fiorentina la T2 ??? Vedeti lista lor de jucatori. E o echipa de UEFA.

Cei care ati fost la Galatasaray, amintiti-va cum a fost la intrare. Era sa imi rup gatul pe sticlele pline aruncate la intrare. Va place la sfarsitul meciului cum se face evacuare stadionului? Eu ce vina am ca scaunul meu sta doar intr-un surub iar cand ma asez sta sa cada tot randul?

Discutia cu suporterul adevarat nu tine. Ce conditii mi se ofera mie ca fan? Inteleg cum e sa fii suporter la bine si la rau dar rau nu inseamna bataie de joc.

Poate aveti ocazia sa mergeti pe Allianz Arena si sa vedeti conditii de acces in stadion iar apoi comparati preturile lor cu ale noastre si amintiti-va si de nivelul lor de salarizare.

Sahtiorul cum poate suporta preturile alea "nebunesti" pt un bussiness? Iar Ahmetov nu prea se zgarceste sa arunce cu banii pentru Lucescu, fara a avea rezultatele unei Zenith sau CSKA.

Ati vazut ce bine arata gazonul? Pai se compara cu ce a fost la meciul cu Lyon de acum doi ani?

Adevarul dureros este ca se face totul pt a iesi in profit fara scupule. Minim de efort financiar, maxim de rezulatate.

In concuzie ce ma supara cel mai tare sunt conditiile legate de stadion, care nu justifica sub nicio forma pretul din bilete.

Va mai amintesc si de "costisitoarele" achizitiile Stelei (pentru cei interesati de matematica, a spus Gigel aseara pretul corect pt fiecare achizitie):

Arthuro: "Nu e el foarte valoros dar imi fac treaba cu el..."

Abel Moreno: "Atat dai atat face..."

Kapetanos: "...pai ramane si el in lot, pt ca e nevoie de multi jucatori"

Singurul aspect pozitiv il constituie recenta politica a clubului fata de abonati. Puteau interveni totusi cu reduceri mai consitente.

Poate mai reflectati.

«12»