Sunt prea mari preturile oricum o dai.
Face 150 lei meciul cu Fiorentina la T2 ??? Vedeti lista lor de jucatori. E o echipa de UEFA.
Cei care ati fost la Galatasaray, amintiti-va cum a fost la intrare. Era sa imi rup gatul pe sticlele pline aruncate la intrare. Va place la sfarsitul meciului cum se face evacuare stadionului? Eu ce vina am ca scaunul meu sta doar intr-un surub iar cand ma asez sta sa cada tot randul?
Discutia cu suporterul adevarat nu tine. Ce conditii mi se ofera mie ca fan? Inteleg cum e sa fii suporter la bine si la rau dar rau nu inseamna bataie de joc.
Poate aveti ocazia sa mergeti pe Allianz Arena si sa vedeti conditii de acces in stadion iar apoi comparati preturile lor cu ale noastre si amintiti-va si de nivelul lor de salarizare.
Sahtiorul cum poate suporta preturile alea "nebunesti" pt un bussiness? Iar Ahmetov nu prea se zgarceste sa arunce cu banii pentru Lucescu, fara a avea rezultatele unei Zenith sau CSKA.
Ati vazut ce bine arata gazonul? Pai se compara cu ce a fost la meciul cu Lyon de acum doi ani?
Adevarul dureros este ca se face totul pt a iesi in profit fara scupule. Minim de efort financiar, maxim de rezulatate.
In concuzie ce ma supara cel mai tare sunt conditiile legate de stadion, care nu justifica sub nicio forma pretul din bilete.
Va mai amintesc si de "costisitoarele" achizitiile Stelei (pentru cei interesati de matematica, a spus Gigel aseara pretul corect pt fiecare achizitie):
Arthuro: "Nu e el foarte valoros dar imi fac treaba cu el..."
Abel Moreno: "Atat dai atat face..."
Kapetanos: "...pai ramane si el in lot, pt ca e nevoie de multi jucatori"
Singurul aspect pozitiv il constituie recenta politica a clubului fata de abonati. Puteau interveni totusi cu reduceri mai consitente.
Poate mai reflectati.