FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pachete de bilete UEFA Champions League

«12»
fcsteaua.ro01.09.2008 15:37

FC Steaua Bucuresti anunta modalitatea de achizitionare a biletelor la partidele pe care echipa noastra le va disputa in Grupa F a UEFA Champions League, editia 2008-2009.

Acestea vor fi vandute sub forma de pachete care includ tichetele pentru cele trei partide, cu FC Bayern Munchen, Olympique Lyon si AC Fiorentina.

De asemenea, clubul nostru va pune in vanzare biletele pentru fiecare partida in parte la sfarsitul perioadei de achizitionare a pachetelor de meci, in raport cu numarul de bilete ramase nevandute. Atat abonatii, cat si spectatorii care nu detin abonament pentru partidele Stelei din campionatul intern, au dreptul de a achizitiona maxim 3 pachete/bilete pentru meciurile din grupa F a UEFA Champions League.

Data punerii in vanzare si programul caselor de bilete vor fi anuntate in cateva zile, dupa aprobarea layoutului modelului de bilet de catre UEFA.

Incepand cu data de marti, 2 septembrie, pachetele pot fi achizitionate online pe www.bilet.ro si www.bilete.ro. Abonatii vor avea locurile rezervate si vor putea ridica pachetele ulterior de la casele de bilete ale clubului.

­

Un aspect foarte important este acela ca pachetele pentru partidele Stelei din grupa F a UEFA Champions League ofera din start o reducere de 10% fata de suma totala a biletelor cumparate separat.

De exemplu, in cazul in care o persoana achizitioneaza bilete separat pentru fiecare partida la tribuna a doua va plati in total 500 LEI (Steaua - FC Bayern 200 LEI, Steaua - Olympique Lyon 150 LEI, Steaua - AC Fiorentina 150 LEI), in timp ce pachetul in aceeasi zona pentru toate cele trei partide costa 450 LEI.

Preturile pachetelor pentru editia 2008-2009 a UEFA Champions League sunt urmatoarele:

Peluze 225 LEI

Tribuna II 450 LEI

Tribuna I 675 LEI

Tribuna 0 990 LEI

Fotolii 1.350 LEI

Preturile pentru fiecare partida sunt urmatoarele:

Steaua - FC Bayern Munchen

Peluze 100 LEI

Tribuna II 200 LEI

Tribuna I 250 LEI

Tribuna 0 400 LEI

Fotolii 500 LEI

Steaua - Olympique Lyon

Peluze 75 LEI

Tribuna II 150 LEI

Tribuna I 250 LEI

Tribuna 0 350 LEI

Fotolii 500 LEI

Steaua - AC Fiorentina

Peluze 75 LEI

Tribuna II 150 LEI

Tribuna I 250 LEI

Tribuna 0 350 LEI

Fotolii 500 LEI

De asemenea, FC Steaua ofera, in premiera, o politica interesanta si foarte avantajoasa de discounturi pentru abonatii clubului. Astfel, fiecare dintre detinatorii de abonament pentru sezonul competitional 2008-2009 al Ligii I va beneficia de o reducere de 20% pentru locul rezervat pe stadion, avand, de asemenea, posibilitatea de a achizitiona inca doua pachete la pretul standard afisat mai sus.

In concluzie, abonatii vor putea achizitiona pachetele de bilete pentru grupa F a UEFA Champions League cu urmatoarele preturi:

Pachet loc rezervat

Peluze 200 LEI

Tribuna II 400 LEI

Tribuna I 600 LEI

Tribuna 0 880 LEI

Fotolii 1.200 LEI

Pachete suplimentare

Peluze 225 LEI

Tribuna II 450 LEI

Tribuna I 675 LEI

Tribuna 0 990 LEI

Fotolii 1.350 LEI

Facand o analiza sumara a acestor informatii, se poate constata faptul ca abonatii Stelei vor putea achizitiona pachete mai ieftine comparativ cu editia trecuta a UEFA Champions League, atunci cand preturile au fost urmatoarele:

Pachete Liga Campionilor 2007-2008

Peluze 210 LEI

Tribuna II 400 LEI

Tribuna I 600 LEI

Tribuna 0 900 LEI

Fotolii 1.200 LEI

SteauaFC.com

w3bmaster01.09.2008 15:54

Preturi ok

O sa imi rezerv online ca e cel mai bine ca nus in buc sau in tara in perioada asta cu vanzarile de bilete ba chiar ratez meciu cu Bayern :( da asta e

Forza Steaua

1on01.09.2008 15:56

Off topic:

Bannerul de deasupra acestui articol, pe prima paginã, pe mingea stelatã a UCL, scrie "2005-2006".

sabin130701.09.2008 16:08

Preturile sunt rezonabile. Stiu ca inca e prea devreme sa pun in discutie asta, dar sper ca se va organiza ceva la Firenze. Eu oricum ¨raman pe frecventa¨ si astept detalii. Din pacate momentan nu sunt nici in Romania sa le vad pe cele din Ghencea, dar nici in Italia. Vreau macar sa vad live Fiorentina-Steaua.

kaladze01.09.2008 16:21
Preturile sunt rezonabile. Stiu ca inca e prea devreme sa pun in discutie asta, dar sper ca se va organiza ceva la Firenze. Eu oricum ¨raman pe frecventa¨ si astept detalii. Din pacate momentan nu sunt nici in Romania sa le vad pe cele din Ghencea, dar nici in Italia. Vreau macar sa vad live Fiorentina-Steaua.

da preturi bune,speram sa fie spectacol :steag_cruce_invers:

axl01.09.2008 16:23
abonatii Stelei vor putea achizitiona pachete mai ieftine comparativ cu editia trecuta a UEFA Champions League

Asta-i bine. Se fidelizeaza suporterii si se mareste numarul abonamentelor de la anu', cand vom juca din nou in CL.

Korado01.09.2008 19:03

Iar isi freaca mainle becalii de participarea si in anul asta in UCL

alex_costin8001.09.2008 19:13

e prea mult dar cine vrea da.mai bine ar fi marit stadionul,dar asta e sper sa prind ceva afara!

Heart_For_Steaua01.09.2008 19:58

Din matematica mea 20% din 225 Lei = 45 de lei si rezulta ca pretul pentru abonati ar trebui sa fie 225-45=180 LEI... in fine , mai bine ziceau reducere de 10% pentru ca atunci era pretul afisat de ei adica 200 Lei ...

ultras_andrei_i01.09.2008 20:04

nu ai citit bine ;).10% are reducere un pachet,iar abonatii mai avand inca 10 adica 20;).pachetul ar fi costat 250(100+75+75).

metzzz01.09.2008 21:09
e prea mult dar cine vrea da.mai bine ar fi marit stadionul,dar asta e sper sa prind ceva afara!

Prietene , daca tie ti se pare mult 200 RON , atunci e grav. Daca nu te duci cu o saptamana inainte sa se puna biletele in vanzare la Mc`Donalds sau KFC ori Springtime , ai facut cei 200 RONI , asta in caz ca ai abonament la peluza , daca nu , trebuie sa postesti mai mult.

MALDINI01.09.2008 21:17
Iar isi freaca mainle becalii de participarea si in anul asta in UCL

Si acuma ce ai vrea ... ? Pana la urma e normal sa fie preturile astea , care nu sunt chiar asa de exagerate...Bistrita in Liga I a pus bilet de 50 RON ... dar apoi Steaua ca joaca in CL...totusi sunt meciuri din CL , si in comparatie cu alte echipe participante acolo , sunt preturi rezonabile zic eu

danimarcu01.09.2008 21:31

Preturile par rezonabile.Daca ar fi prea ieftine,s-ar umple stadionul de cocalari...

w3bmaster01.09.2008 21:48

Iar incep "unii" (ca sa nu le zic altfel) cas preturi mari ca etc ....

1 . Anu trecut nu miam luat bilet ca juca echipa execrabil / anu asta joaca si sunt premize sa crestem destul de mult plus e AMBITIA lui Lacatus

2 . Daca nu aveti bani la munca sau nu mai va vaitati ... ca m-am saturat mereu acelasi disc obosit cam scumpe cam nuj ce ba e LC nu e meci cu amatorii din Liga lu Mitica

3 . Desi uni se vaita va fi plin stadionu

4 . Sau luat jucatori avem un nivel salarial destul de ridicat in alte tari unde CIVILIZATIE exista nui doar un termen in DEX suporteri aduc sume importante la bugetu clubului prin : Abonamente Bilete / Shopping de la magazinu clubului la noi cum vreti sa ajungem acolo daca mereu cineva se vaita La Liverpool e 20 lire cel mai prost bilet (si nu e putin nici pt un englez care are cam 2 mii lire salariu 20 x 8 meciuri 160 lire / luna cam scump nu ) la noi ii 200 miii 4 meciuri dacas si alea pe luna si cand tre sa dai 2 mil pt lc incepi sa te vaiti nah ce pretentii sa ai de la conducatori cand si suporterii is ....

Zicea cineva sus ca sa se mareasca stadionu si eu as vrea sa fie de 40 mii (da sa fie acelasi pret la bilete)

Cam atat am avut de zis daca par cam vehement scuze dar e deja exagerat faza cu cam scump cam nuj ce stiti ceva nu va obliga nimeni sa veniti la stadion stati acasa la TV cu o bere injurati ca asa fac alde destia ..

Rog admini sitului daca se organizeaza ceva Firente si Bayern ma intereseaza dar anuntati din timp sa vedem cu bani etc ca eu nu iau bani constant si sa stiu :)

Forza Steaua

eferman02.09.2008 06:17

225 de lei e mult!! **** CONDUCEREA!!! Pana acum mi-am luat pachete in fiecare an.... acum imi bag ****

Preturile par rezonabile.Daca ar fi prea ieftine,s-ar umple stadionul de cocalari...

Asa se umple stadionu de cetatzeni... jmecheeeeeeeeer!

Getodacu02.09.2008 08:40

Preturile sunt mari! Dam aceeasi bani ca si suporterii lui Bayern sau ai Fiorentinei, in conditiile in care facilitatile de pe stadion sau banii investiti in echipa nu se ridica la acelasi nivel cu al lor.

douaculori02.09.2008 09:07
225 de lei e mult!! **** CONDUCEREA!!! Pana acum mi-am luat pachete in fiecare an.... acum imi bag p.w.l.a.

Asa se umple stadionu de cetatzeni... jmecheeeeeeeeer!

i-auzi ? ce ar mai fii sa mergetzi voi totzi "ultrasii" 500 pe stadion . Ma baiete cred ca suporterii Stelei sunt compusi din ultrasi dar si din asa zisii cetateni. ;):steag_sah_mic:

AdrianUltras2502.09.2008 09:11

Cam mult.

Avand in vedere ca cel mai ieftin bilet de la meciurile lui Sahtior in CL e de 3,5 lei, e cam mult ce se cere!

Dar ce sa ii faci?!

Patronul lui Sahtior are bani.

becaliiii, nu!

Heart_For_Steaua02.09.2008 12:32
nu ai citit bine ;).10% are reducere un pachet,iar abonatii mai avand inca 10 adica 20;).pachetul ar fi costat 250(100+75+75).

Acum am inteles...Dar in orice caz felul in care este scris in comunicat este ambiguu si probabil nu sunt singurul care a inteles gresit...:)

MoWeed02.09.2008 12:35

Asa o sa se umple de copii de bani gata care vin sa vada bayern, Lyon sau fiorentina, nicidecum sa incurajeze Steaua...

robson02.09.2008 12:53

Asa o sa se umple de copii de bani gata care vin sa vada bayern, Lyon sau fiorentina, nicidecum sa incurajeze Steaua...

Nu, o sa fie si cocalarii prezenti. Sau voi credeti ca baieteii cu mercedes, lant de doua degete la cat si culoarea lui Banel la fata nu au bani ? Sa fim seriosi. I-am vazut in anii trecuti, o sa-i vedem si anul asta in tribune.

dragos_drlsteaua02.09.2008 13:35

E clar ca preturile sunt exagerat de mari! Si asta nu raportand la preturile din anii trecuti, ci in comparatie cu cele de la Bayern, Lyon, ca sa nu mai spunem Shahtior! Adica eu inteleg ca s-au facut transferuri multe, dar nici chiar asa...haideti sa facem un calcul simplu, reducand totul la preturile minime:

peluza 1: 5945 locuri, minus acel 5% impus de UEFA = 5647 locuri x 225 = 1.270.575 RON

peluza 2: 5931 locuri-5%=5634 - 1000 eventuale locuri de siguranta intre galerii=>1.042.650 RON

tribuna 2: 7662 locuri-5%=7278 locuri x 450 = 3.275.100 RON

tribuna 1: 6056 locuri-5%=5753 locuri x 675 = 3.883.275 RON

tribuna 0: 1472 locuri-5%=1398(hai sa zicem 1000 cu eventuale invitatii)= 990.000 RON

fotolii: 733 locuri x 1350 = 985.550 RON

TOTAL:...............................11.447.150 Ron : 3.5345 = 3.238.690 euro!!!

Si acum hai sa facem altceva:

Toja.....750.000 dolari

Semedo: 950.000 euro

Pedriel: 250.000 euro

Arthuro: 800.000 euro

Tiago 300.000 euro

Abel Moreno: 200.000 euro

Ee, asta inseamna ca daca se umple stadionul la toate cele 3 meciuri, noi, suporterii, am platit transferurile celor 6!!! Stau si eu si ma intreb...cu restu de bani din Liga ce se face?

Korado02.09.2008 14:52

Hai voi face`ti matematica ca eu is suporter adevarat ... pretul are o importanta mai mica imi cumpar pachet de bilete si ma duc la meci !!! p.S : Mandru ca sunt stelist !!!

steaua-no102.09.2008 15:11

@dragos_drlsteaua

ce-s cu intrebarile astea? stii foarte bine ca restul de bani sunt investiti in centrele de copii si juniori, in infrastructura stadionului si alte prioritati ale clubului Steaua. sau nu?......:))))

laur_2302.09.2008 15:17

Asa era acum 2 ani cu Real, in peluza...ca la teatru!

Fiecare dorea pe locul lui, cel din spate cat si cel din fata sau aiurea...iti ''tipa'' ca el a venit sa vada meciul, nicidecum niste nebuni care striga, isi sustin echipa, se ridica in picioare...

Asta-i ''atmosfera'' promisa in UCL. Bineinteles ca mai exista si ''tampiti'' dornici de a-si striga iubirea pentru Steaua, dar ei sunt in inferioritate clara la aceste preturi...C

Ce mai conteaza insa aportul fanilor, cand scopul de a-si umple ei buzunarele este atins?!

«12»