FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Excepții care confirmã regula

«12»
Miaus01.09.2008 07:31
Credeti ca vom putea sa jucam vreodata ca Zenit cu Lacatus antrenor???

FORZA Steaua

Poti sa imi listezi si mie transferurile facute de Zenit anul asta precum si ce salarii au primii 5 jucatori de acolo?

Treziti-va bai si nu mai visati cu ochii deschisi.In Rusia sunt foarte multi bani si in aceste conditii e mult mai usor sa faci performanta, dar atunci cand aia de la Gazprom o sa se plictiseasca la revedere si fotbal.

Daca vreti modele uitati-va la Lyon, Rosenborg unde managementul echipei le-a dus de 11 ori in Liga pe Rosenborg si le-a adus 7 titluri celor de la Lyon.

Mica problema e ca lucrurile astea dureaza si trebuie un management foarte cu cap ca sa le realizezi.

Piece of Mind01.09.2008 10:04

Deocamdata, din perspectiva antrenorului, Lacatus mai are foarte mult pana sa fie pus pe aceeasi treapta cu Olaroiu.

Cand ii sariti la jugulara lui Olaroiu, incercati sa fiti cat de cat obiectivi! Puteti incepe de altfel prin a va pune urmatoarea intrebare: cam ce lot si care erau primele rezerve in epoca Olaroiu, comparativ cu ce este acum la Steaua? Cati fotbalisti erau pe la Bologna?

Indraznesc sa spun ca Lacatus dispune in momentul de fata de cel mai puternic lot pe care l-a avut Steaua dupa Revolutie. Depinde doar de el daca va performa in conditiile date!

sabin130701.09.2008 12:11
Deocamdata, din perspectiva antrenorului, Lacatus mai are foarte mult pana sa fie pus pe aceeasi treapta cu Olaroiu.

Cand ii sariti la jugulara lui Olaroiu, incercati sa fiti cat de cat obiectivi! Puteti incepe de altfel prin a va pune urmatoarea intrebare: cam ce lot si care erau primele rezerve in epoca Olaroiu, comparativ cu ce este acum la Steaua? Cati fotbalisti erau pe la Bologna?

Indraznesc sa spun ca Lacatus dispune in momentul de fata de cel mai puternic lot pe care l-a avut Steaua dupa Revolutie. Depinde doar de el daca va performa in conditiile date!

Din perspectiva caracterului si al mentalitatii, Olaroiu mai are mult pana sa fie egalul lui Lacatus, daca nu cumva imposibil, tinand cont ca nu e vorba de ceva matematic, pe bani.

Cand sariti la la jugulara lui Lacatus amintiti-va ca nu are niciun an pe banca (incluzand si pauza competitionala). Oricare antrenor din lumea asta are nevoie de timp sa construaisca intr´adevar o echipa, sa-i imprime un stil; aici sa nu uitam conditiile antrenorului si prerogativele de la Steaua. Avem motive de orice fel sa credem ca se merge intr-o directie buna, in aceasta constructie. Si in niciun caz Marius nu are relatiile intime, pe care le avea acelasi Olaroiu cu becali. Sa ne amintim cat de satui eram toti de stilul ¨italian¨, si dintre acestia multi ar fi dat toate rezultatele pe un joc mai spectaculos, mai ¨vitezist¨. Corect, lotul actual e superior si numeric, dar mai ales valoric. Dar cu lotul asta a plecat Lacatus din prima zi pe banca Stelei sau l-a avut mereu la dispozitie in totalitatea sa? Da-ti-i timp, oameni buni, ca el ne arata ca avem motive sa facem asta.

Iar daca vorbim despre motivatii financiare nu cred ca in era Oli jucatorii se plangeau din acest motiv, iar diferentele actuale nu cred ca reprezinta destul de mult sa justifice ceva.

Cand e vorba de acordat merite, toti suntem prezenti, cand e vorba sa se asume raspunderi si pareri nu ramane (mai) nimeni.

MoWeed01.09.2008 12:16
Uite ce iti propun:

Haide sa urmarim amandoi acest aspect: Luna aceasta Steaua are doua meciuri CAPITALE ca importanta. Nu atat ca miza, deoarece ne aflam la a patra tentantiva consecutiva de a accede in grupele UEFA Champions League, in aceste doua meciuri se va juca prestigiul imaginii Stelei pe plan intern, prin prisma faptului ca chefereii sunt deja in Liga, iar noi trebuie sa trecem de aceasta dubla mansa infernala. Daca cumva ratam intrarea in grupe, daca Trica va juca in Liga in timp ce noi in Cupa UEFA, atunci echipa franelor de la Cluj va avea un important ascendent moral in fata noastra, care va fi foarte greu de remontat.

Iata asadar un motiv foarte serios care va face din aceasta dubla mansa cu Galatasaray un meci cu presiune imensa, comparabil cu semifinala de la Middlesbrough.

Hai sa urmarim evolutia jucatorilor din lotul Stelei in aceasta dubla-mansa CAPITALA. Implicit vom urmari si evolutia lui Mirel. Dea Domnul sa fii tu cel care are dreptate, iar eu sa fiu cel ce se inseala. Voi fi primul care sa retracteze aceste consideratiuni de mai sus...

Nu crezi ca ai ceva de retractat? Adica vorba-aia, Radoi a fost cam cel mai bun de la Steaua in ambele meciuri.....

Living_Dead_Stripper01.09.2008 13:14

@MoWeed.

A dat Domnu' si am fost eu cel care s-a inselat. Nu stiu daca ma crezi sau nu dar si eu sunt bucuros. Pe viitor o sa am grija mai mare la opiniile pe care le postez, intru-cat vad ca pe aici se pastreaza dosare cu postarile mai vechi ale userilor.

Cat despre cei care sunt mai iritati de acest articol nu le pot spune decat atat: Am mai vazut odata acest film dupa acel 4-1 de la Kiev si nu doresc ca scenariul sa se repete si acum. Si atunci era acelasi val de entuziasm, si atunci se glorificau personaje care mai tarziu au fost contestate uneori violent.

iulianbarlad01.09.2008 14:50

aproape fiecare post e dublat de un fotbalist de aproximativ acelasi calibru cu titularul.Steaua a invatat din anii trecuti ca trebuie un lot numeros si valoros pentru ca in returul campionatului sa nu mai avem de recuperat diferente aproape insurmontabile.facem fata si in campionat si in Liga fara probleme.forta Steaua!!!!

MoWeed01.09.2008 14:58
@MoWeed.

A dat Domnu' si am fost eu cel care s-a inselat. Nu stiu daca ma crezi sau nu dar si eu sunt bucuros. Pe viitor o sa am grija mai mare la opiniile pe care le postez, intru-cat vad ca pe aici se pastreaza dosare cu postarile mai vechi ale userilor.

Cat despre cei care sunt mai iritati de acest articol nu le pot spune decat atat: Am mai vazut odata acest film dupa acel 4-1 de la Kiev si nu doresc ca scenariul sa se repete si acum. Si atunci era acelasi val de entuziasm, si atunci se glorificau personaje care mai tarziu au fost contestate uneori violent.

Nu am pastrat dosare, dar ti-am promis ca o sa imi amintesc. Normal ca te cred ca si tu te bucuri; doar stiu ca esti stelist!

sabin130701.09.2008 15:14
Si atunci era acelasi val de entuziasm, si atunci se glorificau personaje care mai tarziu au fost contestate uneori violent.

Din pacate asta inca este o insusire a romanului in general. Poate invatam si noi odata pentru totdeauana sa ne apreciem adevaratele valori si in momentele mai putin bune, nu numai sa-i evocam si sa le facem statui dupa ce mor.

«12»