Nu inteleg de ce-l vrea oierul pe Semedo.
Daca tot vroia un schilod de 30KG, mai bine-l tinea pe Elton.
Macar facea spectacol pe teren.
Nu inteleg de ce-l vrea oierul pe Semedo.
Daca tot vroia un schilod de 30KG, mai bine-l tinea pe Elton.
Macar facea spectacol pe teren.
Fara discutie intoarcerea lui Ogararu e extraordinara.In ceea ce-l priveste pe Semedo e unul dintre oamenii de baza cu care Clujul a Luat campionatul si cred ca este cel mai rapid fotbalist din Liga 1 cu mingea la picior dar ma intreb unde va juca ca deja avem prea multi fotbalisti
Pe Wikipedia poti sa scriu si eu ce vreau acolo... sa adaug ceva...deci pana nu il vedem semnand nu e nimic oficial
tie iti trebuie un detector de sarcasm
Ar fi o mare lovitura pentru noi .
Daca discutam de viteza putem spune ca-l avem si noi pe Banel.
Cum juca pe stadionul National cand avea pista langa el.
Ziceai ca se antreneaza pentru Olimpiada.
azi e "maine"
asteptam ![]()
daca vin si astia doi putem spune ca avem un lot solid si echilibrat ,treaba e ca Laca sa nu joace cu mijl. ofensivi ca nu e niciun astfel de jucator la Steaua in momentul asta
Ogararu ar fi un transfer excelent; cel mai bun fundas dreapta roman(chiar daca Piturca il nedreptateste prin utilizarea petardei de Contra). Semedo oricum nu ar avea sanse mari sa joace titular, probabil a fost luat in ciuda celor de la Cluj.
Eu sper ca amandoua transferurile sa fie utile, daca se vor concretiza!
Pe Wikipedia pot sa scriu si eu ce vreau acolo... sa adaug ceva...deci pana nu il vedem semnand nu e nimic oficialtie iti trebuie un detector de sarcasm
Pentru?Uita-te si tu singur pe wikipedia si o sa vezi ca este acolo butonul "edit" ... in rest , numai bine !
Nu-l vreau pe Semedo! Fara mercenari! La Cluj se vede sunt toti mercenari nu e unit lotul! La Steaua cat timp or sa fie romani o sa fie uniune! Ogararu da el merita pt ca desi doarea sa se intoarca in Romania nu a venit la orice echipa ci a asteptat sa-l cheme Steaua!
Pe Wikipedia pot sa scriu si eu ce vreau acolo... sa adaug ceva...deci pana nu il vedem semnand nu e nimic oficial
E adevarat, la un moment dat Bogdan Stancu era dat la Eindhoven, echipa despre care se spune ca il voia, sau il vrea.
Eindhoven, sau Feyenord , nu mai stiu exact.
cica de aseara Ogararu este la Bucuresti
http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/viewVideo1.php?video_id=5192
Pe Wikipedia pot sa scriu si eu ce vreau acolo... sa adaug ceva...deci pana nu il vedem semnand nu e nimic oficialtie iti trebuie un detector de sarcasm
Pentru?Uita-te si tu singur pe wikipedia si o sa vezi ca este acolo butonul "edit" ... in rest , numai bine !
STIU ASTA ! chiar eu am scris o data ca Michael Jackson e negru din nou , ce dracu
Ideea era ca tu nu te-ai prins ca postul lui axl era la misto ..si ai postat destul de serios despre scrisul pe wiki
Numai bine si tie !
se pare ca Semedo e la Bucuresti ,a acceptat sa faca o poza in tricoul Stelei.Probabil ca in cateva ore sau minute va semna
. URMEAZA Ogararu !! sper din tot sufletul :X ![]()
Tu ai mare nevoie de un detector de sarcasm!
Tocmai pt ca site-ul respectiv nu are nici o credibilitate a fost @axl ironic...
Nu conteaza. ![]()
Important este sa se finalizeze cu bine tratativele,si Ogararu sa revina la Steaua,pt ca avem mare nevoie de el.
Astept cu nerabdare ca site-ul oficial sa anunte revenirea.
Daca a trecut de ora 00:00 mai pot semna? Ogararu si Semedo? :noexpression:
Semedo a si semnat, desi este mai important George, oierului nu-i convine sa-i dea salariu bun lui George. Cica nimeni nu ia atatia bani ca Mirel, dar Semedo ia 250.000 si in fiecare an ia 50.000 prima de instalare care fac tot 300.000 cat are si Mirel. Dar oierului nu-i place foarte mult George Ogararu si de asta nu prea mai vrea sa-l ia. Mare pacat! Sper totusi sa ma-nsel si George sa fie adus la noi ca avem mare nevoie de el. George, vino, Steaua te asteapta!