FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: Ogãraru și Semedo vor semna mâine (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro29.08.2008 18:34

Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a dezvãluit astãzi faptul cã jucãtorul campioanei și fostul fundaș dreapta al Stelei vor fi transferați mîine în Ghencea, acesta referindu-se și la declarația acordatã astãzi Gazetei de cãtre Mutu.

"Atît Semedo cît și George Ogãraru vor semna mîine contractele de joc la Steaua . Pentru Semedo m-am înțeles, mai trebuie sã semneze și jucãtorul. Ogãraru este un jucãtor bun, i-am oferit 350,000 de euro la semnãturã și 250,000 de euro pe an . ªtiu cã își dorește sã revinã la Steaua, avem nevoie de el."

il_scorpio29.08.2008 18:39

Ogararu la Steaua=DREAM TEAM!!!!!!

bodrumdan_barkahan29.08.2008 18:42

Semedo cine e?

STARforce29.08.2008 18:43
Semedo cine e?

Fost jucator de la CFRiosh Cluj.

Tupac Amaru29.08.2008 19:01

Oga este Fiul Templului, nu am cuvinte sa imi exprim bucuria ca se va intoarce...dar Semedo (care este un jucator excelent!) va fi oare rezerva lui Pardailan?

mNiosu29.08.2008 19:08

Uraaa :kisstogether: ...se intoarce un stelist adevarat.Exact de ce aveam nevoie.Un fundas bun sa acopere spartura in aparare si un plus "de suflet" pe teren. Cea mai buna veste(sper sa fie adevarata)!!

FORZA Steaua !!! Cel putin 4 puncte anul asta :D !!

:steag_cruce_invers:

MALDINI29.08.2008 19:13

Ar fi super !! Imi place foarte mult Semedo...de Ogararu ce sa mai spun , abia asteptam sa se intoarca !

Astristul29.08.2008 19:21

Spre deosebire de alti ani in care nu aveam 2 echipe cat de cat egale ca valoare cu care sa abordam si grupele UCL si Liga 1, anul asta, din pacate, multi jucatori, de o certa valoare, nu vor prinde lista UEFA. Dar nu mai conteaza asta deoarece, luna Noiembrie este de cosmar si trebuie sa trecem cu bine de ea cu jucatorii pe care ii avem in lot. Rotirea lotului este cea mai buna idee, dar trebuie sa "lege" si Marius relatiile de joc intre ei.

forzateaua

1uLy4Nn29.08.2008 19:26

sper sa fie adevarat si Ogararau sa revina aks :X

un stelist adevarat se intoarce in templu :steag_sah_mic:

Deliric129.08.2008 19:29

ar fi prea frumos , sunt fan Ogararu ,si Semedo imi place mult ...dar tre sa recunosc nu cred ca se va intampla sa vina vrunu din ei

cum ar arata atacul Stelei cu Semedo si b. Stancu ?

aBSo29.08.2008 19:31

cea mai buna veste pe care am primit`o in aceasta zi aiurea pe care am avut`o. Intr-adevar, revenirea lui Ogararu este de vis. Cat despre Semedo, urmeaza sa-l vedem, daca va juca bine, daca se va impune ca titular, daca va fi pe placul nostru :)

LUPTA Steaua

AmuntBoy29.08.2008 19:35

ar fi super sa vina Ogararu

chiar daca noi avem nevoie de fundas stanga

la o adica va juca Ogararu drepata si golanski stanga

PS: Pana la urma daca vina Oga am sa fac rost de bani pentru tricou cu numele lui, merita

CANmaryo29.08.2008 19:52

foarte buna stire ,bravo Steaua cred ca anul acesta o sa facem spectacol in CL cit si -n campionat.

sinnerman29.08.2008 20:09

prea frumos ce se intampla ! Ogararu inapoi la Steaua. :bananadance:fular-campionii

razvan_sacu29.08.2008 20:36

Poate ca il urasc pe Becali mai mult decat multi dintre voi , dar de data asta nu sunteti "fair-play".......

Rele a facut pe lumea asta mai multe decat Satana dar anul acesta din punct de vedere al transferurilor a bagat o gramada de bani si a adus jucatori despre care nu stim exact cat de buni sunt dar sunt peste media campionatului drept pentru care nu am vazut si eu pe vrunu sa zica bvo Gigi sau sa ii acorde 2 cuvinte de lauda pentru implicare in transferuri nu in echipa .

Daca vrem sa fim DEASUPRA TUTUROR trebuie sa invatam si mai si apreciem inaintea unor tone de critica si injuraturi .

Din partea mea bvo Becali pentru lotul pe care il avem ...................si inca mai ma rog sa pici cu avionu sa scapam de tine , dar pentru transferuri bravo.

Forza Steaua

lozzy29.08.2008 20:40

este oficial Ogararu SE INTOARCE

:steag_cruce_invers:

http://en.wikipedia.org/wiki/George_Og%C4%83raru

axl29.08.2008 20:45

E clar. daca scrie pana si-n Wikipedia... Ia uite: * On 30 August 2008 go back to Steaua.

Verssace29.08.2008 20:49

parerea mea e ca Ogã e urmatorul simbol dupa Lãcãtuș si Rãdoi. Si Semedo imi place f f mult .

IMAGINATI-VA cum va arata atacul cu Semedo si B.Stancu :-x :steag_cruce_invers: dar totusi parca cam multi straini si la Steaua ..

MALDINI29.08.2008 20:53

Pe Wikipedia pot sa scriu si eu ce vreau acolo... sa adaug ceva...deci pana nu il vedem semnand nu e nimic oficial

Verssace29.08.2008 20:54
Poate ca il urasc pe Becali mai mult decat multi dintre voi , dar de data asta nu sunteti "fair-play".......

Rele a facut pe lumea asta mai multe decat Satana dar anul acesta din punct de vedere al transferurilor a bagat o gramada de bani si a adus jucatori despre care nu stim exact cat de buni sunt dar sunt peste media campionatului drept pentru care nu am vazut si eu pe vrunu sa zica bvo Gigi sau sa ii acorde 2 cuvinte de lauda pentru implicare in transferuri nu in echipa .

Daca vrem sa fim DEASUPRA TUTUROR trebuie sa invatam si mai si apreciem inaintea unor tone de critica si injuraturi .

Forza Steaua

de acord cu tine .. si multi dintre voi care nu il suportatti pe Becali , trebuie sa va ganditi putin, inainte sa il criticati si ssa il njurati ..

SS Lazio29.08.2008 21:01

De Ogararu sunt foarte bucuros. Un mare stelist. Un mare caracter, dar si un mare ghinionist(Sunt cateva petarde la nationala care i-au luat locul doar fiindca erau titulari sau mai "cu mot" in fata lui Piti... Codrea, Contra sunt niste penibil comparativ cu George).

Are, totusi, 28 de ani. Sa dea Dumnezeu sa aiba longetivitatea lui Petre Marin si energia lui, fiindca un fundas lateral trebuie sa fie energic, rapid, bataios.

Oricum, nu e o varsta chiar asa inaintata, asa ca nu voi focaliza apocaliptic.

In schimb, Semedo e o petarda . E rezerva lui Ruiz, Didy & co. A avut probleme cu disciplina la cefere, de aceea scapa de el atat de usor securistii Muresan si Paszkany.

Il arunca ca pe o masea stricata, sper sa nu fie chiar o masea stricata. Poate isi revine.

Subscriu la cele spuse mai sus: parca prea multi straini. Nu era suficient bolivianul?

Am impresia ca Semedo a fost adus la numar. Sper sa imi infirme presupozitiile, desi ma indoiesc.

Om vedea!

Conclusiv, e bine ca a venit Ogararu si cam atat :)

korynna29.08.2008 21:03

Cea mai buna veste din ultimul timp:George se intoarce acasa! :clap:

PS:Ciobane pleaca din Ghencea!Si m-am gandit mult si bine...

Fane_casieru'29.08.2008 21:04

Pana nu-i oficial nu cred , iar daca`i un zvon - imi doresc sa fie cat se poate de oficial.

@SSLatio - mare dreptate ai .

@ Korynna - esti viata mea.

Verssace29.08.2008 21:25
In schimb, Semedo e o petarda . E rezerva lui Ruiz, Didy & co. A avut probleme cu disciplina la cefere, de aceea scapa de el atat de usor securistii Muresan si Paszkany.

Il arunca ca pe o masea stricata, sper sa nu fie chiar o masea stricata. Poate isi revine.

Semedo nu e o petarda , din contra e un jucator f f bun cu o viteze mare .. e f bun pe contraatac , si stai linistit ca in legatura cu disciplina are grija Becali de el ... sper sa vina Semedo , e bine venit .

danimarcu29.08.2008 21:27

Din partea mea bvo Becali pentru lotul pe care il avem ...................si inca mai ma rog sa pici cu avionu sa scapam de tine , dar pentru transferuri bravo.

Forza Steaua

Exagerezi.Nu trebuie sa-i multumim becalului.Nu e de ajuns ca-i suportam idioteniile zi de zi?

Nu e de ajuns ca trebuie sa traim cu emblema pe care ne-a pus-o,si pe care o intareste de fiecare data cand deschide gura?

Ia de aici,asta e noua,chiar de azi:

Patronul Stelei considerã cã el are meritul principal în calificarea Stelei pentru a treia oarã consecutiv în grupele Ligii Campionilor."Rolul cel mai important la Steaua l-a avut patronul. Adicã eu. Eu am fost cel mai important. Eu am meritul principal. Eu am ieșit mereu în fațã, eu am fost suspendat, eu am fost blamat. Toatã strategia eu am fãcut-o, toți banii eu i-am bã­gat. Toate rãzboaiele eu le-am dus, cu Dinamo, cu CFR, cu FRF, cu LPF, cu alți oameni din fotbalul ro­mânesc", a spus Becali

Si asta e doar inceputul.O sa trebuiasca sa-i auzim monstruozitatile in fiecare minut,ori de cate ori face cate ceva bun.

@korynna si @Fane-eu va iubesc pe amandoi! :beer2:

«12»