Brusc echipa asta Wolfsburg mi-a devenit simpatica.
Brusc echipa asta Wolfsburg mi-a devenit simpatica.
Steaua gloria
Eu nu ma simt nicicum cand cineva zice ca nu a auzit de o echipa de care nu a auzit nimeni..)) ![]()
"Cine este acest rapid , acest Dinamo sunt nou promovati ? Eu unul stiu o echipa foarte mare din Romania cu care de cati ori am jucat importiva ei mi'ai pus mari probleme , in majoritate cazurilor creaza probleme legate de fotbal si insapmanat orice echipa din Europa . SIncer eu laud in Romania treaba lui Steaua Bucuresti " aceste vorbe au fost ale lui Arsene Wenger , managerul celor de la Arsenal. ![]()
"Cine este acest rapid , acest Dinamo sunt nou promovati ? Eu unul stiu o echipa foarte mare din Romania cu care de cati ori am jucat importiva ei mi'ai pus mari probleme , in majoritate cazurilor creaza probleme legate de fotbal si insapmanat orice echipa din Europa . SIncer eu laud in Romania treaba lui Steaua Bucuresti " aceste vorbe au fost ale lui Arsene Wenger , managerul celor de la Arsenal.
Ar trebui sa citesti regulile forumului al carui scop nu este luatul la misto al adversarilor si jignirea acestora caci astfel suntem exact precum Cristi Borcea un frustrat care inainte de a fii dinamovist e antistelist
doar Steaua conteaza. ar fi fost ceva urat daca ar fi zis cineva de Steaua. saracii, de unde sa stie de dinam0? si de ce sa ma deranjeze pe mine, pe noi, faptul ca nu a auzit nimeni de dinam0. lasand ironiile la o parte, si strainii astia sunt usor handicapati, ei nu au auzit nici de Romania cred, d-apoi de dinam0! merci...
Ma doare fix in cot de ce zic aia de echipele romanesti. Atata vreme cat ei respecta Steaua, n-am nimic cu ei. Ce-ati vrea acuma ? Sa se sperie de niste aviare / pisici / cheferisti / porumbisti ? Sa fim seriosi.
Doar Steaua e cunoscuta din Romania, si pe buna dreptate.
"Cine este acest rapid , acest Dinamo sunt nou promovati ? Eu unul stiu o echipa foarte mare din Romania cu care de cati ori am jucat importiva ei mi'ai pus mari probleme , in majoritate cazurilor creaza probleme legate de fotbal si insapmanat orice echipa din Europa . SIncer eu laud in Romania treaba lui Steaua Bucuresti " aceste vorbe au fost ale lui Arsene Wenger , managerul celor de la Arsenal.![]()
Ar trebui sa citesti regulile forumului al carui scop nu este luatul la misto al adversarilor si jignirea acestora caci astfel suntem exact precum Cristi Borcea un frustrat care inainte de a fii dinamovist e antistelist
redondo adica aia de la NEC din campionatul Olandei ar trebui sa se ude instant cand aud de dinamu care a fost eliminata de Elfsborg?
Dupa cum ziceam incercati sa ganditi inainte sa scrieti.
"Cine este acest rapid , acest Dinamo sunt nou promovati ? Eu unul stiu o echipa foarte mare din Romania cu care de cati ori am jucat importiva ei mi'ai pus mari probleme , in majoritate cazurilor creaza probleme legate de fotbal si insapmanat orice echipa din Europa . SIncer eu laud in Romania treaba lui Steaua Bucuresti " aceste vorbe au fost ale lui Arsene Wenger , managerul celor de la Arsenal.Ar trebui sa citesti regulile forumului al carui scop nu este luatul la misto al adversarilor si jignirea acestora caci astfel suntem exact precum Cristi Borcea un frustrat care inainte de a fii dinamovist e antistelist
redondo adica aia de la NEC din campionatul Olandei ar trebui sa se ude instant cand aud de dinamu care a fost eliminata de Elfsborg?
Dupa cum ziceam incercati sa ganditi inainte sa scrieti.
N-am zis asta dar am spus ca trrebuia sa aiba respect pt un adversar superior in cupele europene. Nu inteleg de ce imi spui sa gandesc inainte de a scrie deoarece nu am atacat pe nimeni. Baietilor care au scris inainte le-am spus ca scopul nostru nu este acela de a ataca mereu in mod copilaresc rivalele. In fine fiecare are o parere si o educatie
Evrika!!!!!!!!!!!!!!Am descoperit de ce sunt asa negri rapidistii! Pentru ca stau in umbra noastra!
Buna asta!...
Ramane sa descoperim de ce put asa de tare...
fiindca ne-am c.acat mereu pe ei.