FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Wolfsburg: "Rapid e mereu în umbra Stelei" (ProSport)!

«12»
fcsteaua.ro29.08.2008 13:48

Adversarii echipelor românești ne desconsiderã

Se pare cã prestația României la Euro 2008 nu a speriat pe nimeni.

Evoluțiile palide ale tricolorilor în Austria și Elveția face ca team-urile românești sã nu stârneascã decât voie bunã.

Adversarii echipelor românești ne desfințeazã.

Fie cã este Wolfsbug sau Hamburg, pânã și Partizan se bucurã cã vor juca cu echipe din România.

Astfel, antrenorul lui NEC a spus cã " nu am auzit de Dinamo", cei de la Hamburg au pus o fotografie cu un Martin Jol zâmbitor lângã știrea cu Vaslui, iar siteul lui Wolfsburg spune, nici mai mult nici mai puțin decât cã "tragerea la sorți a fost blândã pentru noi.

Puteam sã jucâm cu FC Sevilla sau Paris Saint Germain". Dovadã cã nemții ne iau la preț de matineu este cã nici mãcar nu știu câte titluri are echipa giuleșteanã, trecând unul în plus: "Rapid are 4 titluri, dar este în umbra mai cunoscutei Steaua București, echipã care joacã regulat în Champions League ".

Mijlocașul lui Partizan, Ivan Tomic, a spus pentru site-ul clubului cã " suntem favoriți în fața Politehnicii".

axl29.08.2008 13:52

Nu ca ar avea ce sa caute articolul asta aici da' cam au dreptate aia.

c.ronaldo1729.08.2008 13:56

Singuri impotriva tuturor! :))

john_8629.08.2008 13:57

cata dreptate au baietii de la wolfsburg :thumbsup:

Astristul29.08.2008 14:18

:laugh: Hehe, nemtii au confirmat ce stie lumea intreaga! Si olandezul ala cu "nu am auzit de dinam0" e tare! :biggrin:

forzateaua

diamond_man29.08.2008 14:20

Gata, s-a inecat Maftei, iar Razvanica fara Frica trebuie sa iasa acuma cu vreo declaratie din aia de mare antrenor, ca si el a fost acolo , nuuu???

AdrianUltras2529.08.2008 14:29

ohohohohohoh!!!

:))

Ce fain i-au ars.

Mai trebuia facuta la acest articol o mica completare.

Asta :

Site-ul lui Chelsea: "Clujul are onoarea de a fi orașul natal al Cheeky Girls"
redondo29.08.2008 14:35

Faza ca n-au auzit de Dinamo e cam ciudata pt ca am impresia ca ne cam iau pe toti romanii la pret de matineu. In fond NEC Nijmegen e mai putin cunoscuta decat Dinamo

danimarcu29.08.2008 14:42
In fond NEC Nijmegen e mai putin cunoscuta decat Dinamo

De Dinamo nu a auzit nimeni din Europa.Ce au facut ei ca sa auda Europa de ei?

Aaaa, stiu, se aude doar cand mai reusesc cate o "performanta" gen Elfsborg sau omonia,dar si alea se uita repede...

redondo29.08.2008 14:56

In fond NEC Nijmegen e mai putin cunoscuta decat Dinamo

De Dinamo nu a auzit nimeni din Europa.Ce au facut ei ca sa auda Europa de ei?

Aaaa, stiu, se aude doar cand mai reusesc cate o "performanta" gen Elfsborg sau omonia,dar si alea se uita repede...

E adevarat ca strainii in principal cand aud de Dinamo se gandesc la Kiev apoi vin Bucuresti,Zagreb,Moscova,Tbilisi.Tirana s.a. Dar oricum cine e NEC ? La asta m-am referit

Si sincer eu ma tem ca Dinamo va ceda meciurile pt a se concentra doar pe campionat.Avand in vedere ca Steaua joaca in Liga va gestiona mai greu campionatul(avem deja 2 ex). Pt ca Dinamo daca nu ia campionatul nu poate ajunge niciodata in Liga ca nu e cap de serie,iar pe actionarii de acolo doar asta ii intereseaza(de acolo vin banii)

c.ronaldo1729.08.2008 14:59

Probabil Dinamo e cunoscuta sub numele de "Bukarest D." :)

zloty29.08.2008 15:13

si mai zice lumea ca cei din afara nu stiu ce se intampla in campionatu Romaniei:))

Astristul29.08.2008 15:22
Si sincer eu ma tem ca Dinamo va ceda meciurile pt a se concentra doar pe campionat. Avand in vedere ca Steaua joaca in Liga va gestiona mai greu campionatul(avem deja 2 ex). Pt ca Dinamo daca nu ia campionatul nu poate ajunge niciodata in Liga ca nu e cap de serie,iar pe actionarii de acolo doar asta ii intereseaza(de acolo vin banii)

Ei uite de asta ma tem si eu. Se spune ca si anul trecut special au pierdut dubla cu Elfsborg pentru a castiga titlul in Liga 1 si sa se duca direct in grupele UCL (pentru ca in preliminarii nu aveau cum :laugh: ). E periculos sa faci asa ceva, dar ce au facut anul trecut s-a intors impotriva lor si au avut un sezon dezolant! :biggrin:

forzateaua

danimarcu29.08.2008 15:58
Si sincer eu ma tem ca Dinamo va ceda meciurile pt a se concentra doar pe campionat.

Fii serios omule,Dinamo nu e in stare sa-si depaseasca conditia de loser.Daca pierde,o face din cauza incompetentei lor,nu voit.

Desi,sincer vorbind,nu cred ca NEC-ul asta o poate elimina...

Totusi temerea ta e indreptatita.Ar fi grozav pt noi ca toate echipele rivale sa se califice in grupe.Ne-ar fi si noua mai usor...

AdrianUltras2529.08.2008 15:59
Faza ca n-au auzit de Dinamo e cam ciudata pt ca am impresia ca ne cam iau pe toti romanii la pret de matineu. In fond NEC Nijmegen e mai putin cunoscuta decat Dinamo

Eu de NEC stiu de foarte multa vreme.E o echipa de mijlocul clasamentului din olanda.

Dar cine e acest dinam0?De ei nu am auzit niciodata.

Probabil sunt niste ratati.

Verssace29.08.2008 16:37

ce legatura are articolul asta cu Steaua ?? n-are sens .. haideti sa vorim de Steaua ca e mai frumos ..

Tupac Amaru29.08.2008 17:54

Evrika!!!!!!!!!!!!!!

Am descoperit de ce sunt asa negri rapidistii! Pentru ca stau in umbra noastra!

danimarcu29.08.2008 18:10
Evrika!!!!!!!!!!!!!!

Am descoperit de ce sunt asa negri rapidistii! Pentru ca stau in umbra noastra!

Buna asta!...

Ramane sa descoperim de ce put asa de tare...

il_scorpio29.08.2008 18:48

Oricum presimt ca o sa fie un macel in turul asta....daca trec 2 echipe mai departe deja ar fi o performanta!

w3bmaster29.08.2008 22:23

Mie mila de Urziceni

Restu ar trebui sa se califice dar nu cred ca avem in UEFA mai mult de 2

Ar fi bine mai fac si ele 1 -2 puncte ca mai mult nus in stare sa no lase numa pe Steaua ....

Succes la meciuri si poate mai fac si alti puncte ...

fansteaua4629.08.2008 22:30
Si sincer eu ma tem ca Dinamo va ceda meciurile pt a se concentra doar pe campionat. Avand in vedere ca Steaua joaca in Liga va gestiona mai greu campionatul(avem deja 2 ex). Pt ca Dinamo daca nu ia campionatul nu poate ajunge niciodata in Liga ca nu e cap de serie,iar pe actionarii de acolo doar asta ii intereseaza(de acolo vin banii)

Ei uite de asta ma tem si eu. Se spune ca si anul trecut special au pierdut dubla cu Elfsborg pentru a castiga titlul in Liga 1 si sa se duca direct in grupele UCL (pentru ca in preliminarii nu aveau cum :laugh: ). E periculos sa faci asa ceva, dar ce au facut anul trecut s-a intors impotriva lor si au avut un sezon dezolant! :biggrin:

forzateaua

CFR Cluj special au pierdut dubla cu Anorthosis Famagusta pentru a castiga titlul in Liga 1 si sa se duca direct in grupele CL :thumbdown:

MoWeed30.08.2008 07:29

Normal ca adversarii echipelor romanesti nu au auzit de ele. Numai Steaua exista in Europa din aceasta Liga 1...

Harald30.08.2008 13:26

mie mi se par cam rautacioase declaratiile astea. Se stie ca in fotbal, astfel de atitudini se pot intoarce impotriva ta. In orice caz, cei de la Wolfsburg ar putea sa se consulte cu cei de la Hamburg sau Hertha Berlin in privinta Rapidului, iar acei olandezi ce sa mai zic, vorbea ciob de oala sparta :)

Oricum ar fi, sper ca echipele noastre as faca cat mai multe puncte si cum spunea Mirel, sa ne copieze, nu sa ne invidieze

Astristul30.08.2008 21:30

forzateaua

CFR Cluj special au pierdut dubla cu Anorthosis Famagusta pentru a castiga titlul in Liga 1 si sa se duca direct in grupele CL :thumbdown:

Poate ca nu au planuit asta, dar sigur s-au gandit ca nu ar fi rau sa fie mai putin obositi. Adu-ti aminte ca la finele turului, daca nu-i batea Poli aek distanta fata de ei era IMENSA.

steaua_gloria30.08.2008 21:40

Nu stiu de ce dar eu ma simt jignit si luat la misto atunci cand olandezii de la o echipa de tot kktu spun ca n-au auzit de Dinamo.

«12»