FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Victoria fotbalului romanesc?

«12»
Tupac Amaru29.08.2008 13:27
Privind acum cateva minute in urama la Sport.Ro am vazut o declaratie a lui Lacatus : "Nu am sa iert niciodata pe cei de la GSPTV si nu am sa le raspun la nici o intrebare si la nici o Invitatie , antrenorul se cheama Marius Lacatus ..Nu Marius Becali dupa cum ati spus voi RUSINE ". simbolul echipei Steaua Bucuresti ! Eu unul ii sustin afirmatia si le bat obrazul celor de la GSPTV rusine voua ca nu puteam vedea meciurile in toata tara! fularsteaua2fularultras

Dupa cum a spus si "conducatorul" Becali : Sa vina echipe de califincare in primavara UCL nu avem nevoie de extraterestii , martieni , jupiterieni , galactici , etc !

:steagcruce:

Una e ca eu, suporter vechi, sa il critic pe Lacatus, pentru ca zic eu ca orice suporter care il mai si critica pe Lacatus de fapt il iubeste si vrea cat mai multe de la idolul lui;

cu totul altceva este ca golanii astia de presa, semianalfabeti si care nu stiu sa faca nimic decat sa manance kkt nonstop (cica sa formeze opinii) sa batjocoreasca un simbol.

Huo !!!!!!!!!!!!!!!

w3bmaster29.08.2008 22:18

Intotdeauna superiori

Forza Steaua

Superb articol

makaan30.08.2008 08:59
Excelente observatii!

Tocmai de-asta a si zis Radoi ca jucatorii nostri merita statui!

Romania nu merita Steaua!

Ba te inseli...Romania chiar asta merita,de asta are nevoie...De Steaua! Numai insusindu-ne spiritul invingator al stelismului,ne-am putea schimba mentalitatile de popor vesnic invadat/calcat de armate straine. Mandru ca sunt stelist, Traiasca Romania!

ultras_florin2031.08.2008 14:06

Chiar daca suntem stelisti trebuie sa recunoastem ca situatia actuala a fotbalului romanesc se datoreaza si Rapidului si lui Dinamo, ele contribuind la coeficientul Romaniei cu 27% respectiv 25% din punctele acumulate.Desigur Steaua a contribuit cel mai mult:45%

«12»