@HassanAcelasi lucru l-am patit si eu, la Peluza Sud. Am avut senzatia ca degeaba mi-am pierdut eu vocea pt vreo saptamana daca animalele alea ne acopereau pe aia care cantam. Incercarile liderilor de galerie au fost sortite esecului nu numai pt ca "instrumentistii" habar n-aveau de cantece, ci n-aveau nici cea mai mica intentie sa le invete.
Ba si mai mult, ca penibilul sa atinga cote maxime, s-a cantat si ghiuleshteanul "Haide, Steaua, haide Steaua, haideee!". De aia de la Tribuna I si de "trompetistii" care au blestemat Sudul cu prezenta lor. Ce MM? Noi suntem cei pe care ne copiaza lumea. Noi nu copiem pe nimeni, "ultrashilor"!
Una peste alta, intr-adevar impresionante aplauzele spectatorilor de dupa meci. Impresionanta atmosfera! Impresionant jocul! Impresionanta daruirea din tribune si din teren!
Ce bine e sa fii stelist! Multumesc, mama!
Da, ma... la auzul manelei giulestene cu ''Haide Steaua...'' era sa sparg computerul, cum MM poti asimila lalaieli tiganesti intr-o galerie ce se vrea de tip ultras italian sau grec? Cu goarnele alea imputite deja m-am obisnuit. E trist ca se intampla ce se intampla...