Salutare la tot poporul ! Inca o noapte intr-o peluza magica !
Frumos meci, pacat ca ne nedreptateste scorul. La ce faze am avut, 3-0 minim trebuia sa fie scorul final. Dayro a ratat tot, si faze a avut destule. Arthuro la fel. Noroc cu Banel, un sut, un gol. Incredibil... iar Banel. Cu cat e injurat mai tare, devine mai prolific. Spre deosebire de meciul de la Galata, aseara chiar a jucat Banel, a facut recuperari, a alergat cu folos. Ceea ce nu pot spune despre toti.
Legat de arbitri - 2 varza (centralul si ala de la T2), celalalt ok.
Suporterii : eu am fost la PN. S-a cantat, s-a strigat, s-a aplaudat, etc Mi-as dori insa niste scandari care sa se poata auzi mai tare, sa fie zise mai rar, si eventual sa fie facute in sincron cu PS, precum la "ce drog ciudat", unde a iesit super, mai ales ultima oara, cand era liniste pe stadion. S-a auzit super !
Tin sa-i felicit si pe cei de la PS pe care ii vedeam in zare ca se manifestau la unison , dar mai ales pe cei de la tribuna I, care m-au surprins placut in cateva randuri, cand i-am auzit scandand (probabil terminasera semintele).
Per total o noapte reusita, dar speram mai mult de la baietii nostri, avand in vedere ocaziile avute. Nu e voie sa ratezi in halul ala. Dar bine ca am castigat !
Forza Steaua !