FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Galatasaray 1 - 0

«14567»
dax4728.08.2008 12:24

Salutare la tot poporul ! Inca o noapte intr-o peluza magica !

Frumos meci, pacat ca ne nedreptateste scorul. La ce faze am avut, 3-0 minim trebuia sa fie scorul final. Dayro a ratat tot, si faze a avut destule. Arthuro la fel. Noroc cu Banel, un sut, un gol. Incredibil... iar Banel. Cu cat e injurat mai tare, devine mai prolific. Spre deosebire de meciul de la Galata, aseara chiar a jucat Banel, a facut recuperari, a alergat cu folos. Ceea ce nu pot spune despre toti.

Legat de arbitri - 2 varza (centralul si ala de la T2), celalalt ok.

Suporterii : eu am fost la PN. S-a cantat, s-a strigat, s-a aplaudat, etc Mi-as dori insa niste scandari care sa se poata auzi mai tare, sa fie zise mai rar, si eventual sa fie facute in sincron cu PS, precum la "ce drog ciudat", unde a iesit super, mai ales ultima oara, cand era liniste pe stadion. S-a auzit super !

Tin sa-i felicit si pe cei de la PS pe care ii vedeam in zare ca se manifestau la unison , dar mai ales pe cei de la tribuna I, care m-au surprins placut in cateva randuri, cand i-am auzit scandand (probabil terminasera semintele).

Per total o noapte reusita, dar speram mai mult de la baietii nostri, avand in vedere ocaziile avute. Nu e voie sa ratezi in halul ala. Dar bine ca am castigat !

Forza Steaua !

laur_2328.08.2008 12:45

''fanii'' lui Banel n-au aparut...

chiar ma asteptam sa intru azi si sa vad cum e facut din nou cu ou si cu otet!...chiar daca a reusit acel gol ''norocos'', din offside etc.

Acest baiat, pe care si eu l-am admonestat in dese randuri, a jucat aseara cum trebuia sa joace un fotbalist dornic de a lupta pentru echipa lui si de a face tot posibilul sa castige.

A avut si scapari(de-ale lui Banel...), insa per total, a fost, dupa Mirel, omul care cantarit decisiv in balanta calificarii!

Despre publicul stelist, as face comentarii daca s-ar comporta altfel decat a facut-o aseara...atunci ar fi anormal! E ceva firesc sa fie un infern pentru adversari!!!

Vin de 10 ani in Peluza Nord, insa de multe ori innebunesc cand vad ca se canta ceva, la un moment dat, intr-o parte a peluzei, iar in cealalta altceva...nu e un sincron.

Daca n-ar fi aceasta discrepanta, in unele momente ale jocului, ar fi o atmosfera teribila pentru orice echipa de pe acest glob, care ar sosi in Ghencea!

Una peste alta...a fost superb, sublim etc.

MoWeed28.08.2008 12:53

@laur_23

Nici eu nu-l suport pe Banel, dar ieri a jucat bine, cum de altfel a inceput sa joace de la o vreme

undeshila28.08.2008 13:00

stie cineva care a fost treaba cu incidentele din prima repriza de la turci ?

SebahSTEAUA28.08.2008 13:02

In primul rand as vrea sa i cer public demisia nulitatii Lacatus =)) =)) . Glumesc :D . Sper ca exista macar o persoana care sa fi observat excelenta mutare tactica. Ma refer la introducerea lui Ghionea in locul lui Toja. Pentru cine il va acuza pe Laca iar ca e fricos si la la la, va rog sa urmariti cum a evoluat partida dupa introducerea lui Ghionea si ce impact a avut aceasta in registrul tactic. Felicitari mult iubita Fiara si multumim. Vrem Cupa si Campionatul, asta nu trebuie sa le uiti. Champions League e doar un bonus, o mandrie in plus. Dar nu unicul obiectiv. Bravo baieti, Bravo Steaua, Spre 24 si 21!

-7- Lacatus !

laur_2328.08.2008 13:03

Mo Weed

De aceea trebuie sa nu-l mai atacam atat de mult...sa-l lasam sa joace, ca nu juca bine pe vremea lui Protasov(si in gen in acea editie de UEFA), doar datorita lui Protasov...

Ok, baiatul acesta nu are prea multe calitati fotbalistice, cele tehnice cu atat mai putin!...dar, Stelei ii trebuie si un salahor, care trebuie sa faca presing, sa stea langa adversar, sa-l sufoce..daca se poate!...si sa mai dea si un gol cateodata, eventual al calificarii...

Au fost altii mai slabi aseara, de ex. lui Toja, in fara de superba pasa de la gol, nu i-a iesit nimic, insa cred ca isi va intra repede in ritm...

sabin130728.08.2008 13:13
Felicitari, Steaua! Felicitari, Stelisti! Felicitari, Marius Lacatus!

M-am indoit si inca ma indoiesc de calitatile antrenorului Lacatus. Rezultatul de aseara este mare iar jocul nostru a fost exceptional. Este momentul sa-mi cer scuze stelistilor de pe acest site, stelisti care s-au simtiti jigniti de cuvintele grele pe care le-am adresat lui Lacatus. Dragostea si devotamentul lor nu merita asa ceva indiferent de ceea ce cred eu despre el.

Bravo, ai castigat respectul meu

De acord. Adevarul e ca mai rar vezi asa ceva. Respect

tazonne28.08.2008 13:17
..., dar mai ales pe cei de la tribuna I, care m-au surprins placut in cateva randuri, cand i-am auzit scandand (probabil terminasera semintele).

waa ce esti rautacios ca acolo am stat si eu pt prima data in viata si a fost suuper admosfera( la peluza s-au terminat biletele mai rpd decat ma asteptam):D oricum felicitari suporterilor a fost o admosfera super frumoasa!

Forza Steaua

cRiss4Steaua28.08.2008 13:19

sa inteleg ca acesta va fi noul imn al Stelei? gata cu scooter ? The White Stripes - 7 nation army ?

1uLy4Nn28.08.2008 13:21

FELICITARI BAIETI. ati dat dovada de maturitate in aces meci..sper ca si in grupe sa facem o figura la fel de frumoasa :X

MANDRU CA SUNT STELIST fular-campionii

milovan djilas28.08.2008 14:22

Bravo, Steaua!!!!!

Atitudine de mare echipa!!! Intotdeauna superiori!!!

rockist28.08.2008 14:24

ok..sunt unul din "fanii" lui Banel ...fratilor ,nu vreau sa ma cert cu nimeni ( mai ales in aceste clipe frumoase pentru clubul NOSTRU ) dar omul asta nu are fatza de Steaua !!! nu are !!!!!! ok...sa lasam golul , travaliul ( care de multe ori e cam in van , sa fim seriosi ) dar sunt prea multe inexactitati tehnice care , in afara faptului ca ne scot peri albi , dovedesc ca nu poate mai mult !!! una la mana ca e plafonat , ceea ce nu e un capat de tara , ca doar nu e primul si nici ultimul jucator in conditia asta , mai ales din clubul nostru - dar mai important e ca isi va reveni imediat la forma in care nu va reusi 2 centrari de Doamne-Ajuta pe meci ! o sa vedeti ...de fapt , o sa vedem cu totii :(...nu imi psuneti ca nu mai tineti minte meciul cu cainii in care am pierdut campionatul , cand printre ultimele faze nu a reusit desi a incercat de doua ori sa centreze in careu , lovindu-l pe Torje - care are inaltimea unui hidrant- succesiv in cap ! daca nu era chiar derbyul care stabilea campioana era Ok , doiar o faza de cascadorii rasului ...dar asa ...haideti sa nu mai pupam in c*r un jucator care ne mananca 8 meciuri din 10 si este constant cel mai slab din echipa noastra timp de un retur intreg . Va salut ! FORZA S T E A U A !

unixro28.08.2008 14:30

ALAH ESTE ROMAN !!!! :bananadance:

fular-campionii

joe2128.08.2008 15:03

Cuvintele sunt de prisos, totusi as dori doar atat sa spun, aseara imi dadeau lacrimile pentru Lacatus, a inghitit multe acest simbol de la tot felul de ratati si neaveniti, mai dureros este ca unii sunt asa zisi suporteri ai Stelei...Ma bucur totodata si pentru Banel, tot timpul mi-a parut rau de el, atunci cand era in pasa aia rea, in rest echipa e toata de laudat, succes din tot sufletul pe mai departe, sa dea Dumnezeu sa avem parte de sorti mai blanzi in grupe si de un public o idee mai tolerant cu jucatorii nostri de ieri, de azi si de maine.Tuturor va doresc numai bine...

clausblaus28.08.2008 15:36

PALME!!!Da,Banel a inceput sa ne dea palme si se pare ca ii place.Astfel de palme mi-as dori in fiecare etapa!Despre meci ce pot sa spun....fara cuvinte.Adevar graita Goe---au jucat cu inima.Nu poti decat sa te inchini in fata baietilor.FELICITARI!!!!

Korado28.08.2008 15:52

Am citit mai sus un articol cum ca nu stiu care nu crede ca avem antrenor ca bla bla bla yac yac tuh tuh ... frate daca stai in pestera normal ca nu ai de unde sa stii ca este antrenor la Steaua il cheama Marius Lacatus..off scuze da poate nu ia televizor sau .. si mai rau poate nu ai minte !!!

parangul28.08.2008 17:03

cred ca e o grupa acceptabila i-mi pare rau ca nu o sa-i vad aici pe viu dar intr-un fel ma bucur ca nu a cazut cu real s-au barca fiindca era mai greu multa bafta baieti forzza Steaua :steag_sah_mic:

woof28.08.2008 18:11
..., dar mai ales pe cei de la tribuna I, care m-au surprins placut in cateva randuri, cand i-am auzit scandand (probabil terminasera semintele).

waa ce esti rautacios ca acolo am stat si eu pt prima data in viata si a fost suuper admosfera( la peluza s-au terminat biletele mai rpd decat ma asteptam):D oricum felicitari suporterilor a fost o admosfera super frumoasa!

Forza Steaua

nu e rautacios, e realist. am stat in primul rand si muream de draci ca nu am prins bilete in peluza... cand ma ridicam ii auzeam in spate: stai ba jos ca eu am dat bani sa vad meciul! Pai vii sa vezi meciul din fund? Mai bine stateai acasa, ca era moca.

Si cum sa stai jos cand la 10 metri de tine erau turcaletii care cantau si scandau aproape non-stop?

Numai dupa gol s-a aprins in ei "spiritul ros-albastru". Daca era 0-0 in min 80, in mod sigur injurau toata echipa, de la Radoi la Lacatus.

Dar nu-i nimic, "e bune" semintele pe stadion. Mai venim si alta data, ca ne-a laudat Radoi ca am fost un public minunat... i-a placut tehnica noastra de scuipat seminte cu bolta pe spatele vecinului din fata

leonardo28.08.2008 18:18
anti LACA7US unde sunteti mancav'ar pamantul de "stelisti"......

dezamagirea pe care am simtit-o la acel val virulent si de ultima speta impotriva lui Lacatus ma face sa intreb acelasi lucru: UNDE SUNTETI?????

de atunci, am spus, sa nu indrazneasca sa se bucure la succesele care vor venicu Laca pe banca, si iata ca vin! stiu, suntem toti euforici, multumiti, incantati, dar pe acei ¨stelisti¨ nu-i pot uita, nu-i pot intelege, nu-i pot ierta..

Multumi Laca! Multumim baieti! Suntem mandri de voi!!

Ei sunt peintre noi ! Si isi vor arata coltii cu prima ocazie !

leonardo28.08.2008 18:50
anti LACA7US unde sunteti mancav'ar pamantul de "stelisti"......

dezamagirea pe care am simtit-o la acel val virulent si de ultima speta impotriva lui Lacatus ma face sa intreb acelasi lucru: UNDE SUNTETI?????

de atunci, am spus, sa nu indrazneasca sa se bucure la succesele care vor venicu Laca pe banca, si iata ca vin! stiu, suntem toti euforici, multumiti, incantati, dar pe acei ¨stelisti¨ nu-i pot uita, nu-i pot intelege, nu-i pot ierta..

Multumi Laca! Multumim baieti! Suntem mandri de voi!!

Imi pare rau, eu sunt un tip care nu crede in continuare ca avem antrenor. Nici dupa acest succes, pentru care nu stiu cine e de felicitat: Lacatus sau Becali.

Corect ar fi sa il felicitam atat pe Lacatus (antrenor cu numele), cat si pe Becali (adevaratul antrenor).

Vedeti, de-aia n-am incredere in Lacatus. Nu el face echipa!

PS V-ati intrebat cat ii va mai ajuta norocul pe Lacatus/Becali? Daca turcii dadeau gol in min. 5? Credeti ca ne mai calificam? Si sa vedeti atunci ce-l injurau pe Lacatus cei care-l lauda acum.....

Stilul asta de Gica' contra este caracteristic pe acest site ! Chiar daca bateam cu 4-0, tot ai fi avut ceva de comentat ! Ba ca am intalnit o echipa slaba, cum a fost anul trecut cu Borisov, care intre noi fie vorba acum este in Liga, ba ca Galatasaray este o echipa iesita din forma, etc. Cred ca si criticile aduc progres si nu pun la indoiala faptul ca tu esti un stelist adevarat, dar hai sa ne bucuram atunci cand avem de ce ! Forza Steaua!!!!

Allyylla28.08.2008 22:46

mda..il injurau..normal... doar Lacatus e vinovat nu?..mai..de ce sa dezbatem un subiect care nici nu merita mentionat...Steaua e in grupe . punct:x..gata... o sa trecem si de alea..cu putina incredere..nu cu huiduieli si bla blauri dastea...

doamne8-|

rosualbastru29.08.2008 01:40

sunt crestin, cred in Dumnezeu ca unic Dumnezeu, in Isus Hristos ca fiind Fiul sau ce s-a jertfit pentru noi si cred in Duhul Sfant ca fiind calauza noastra pe pamant. si chiar daca suna a blasfemie, o spun din toata inima:

ma inchin in fata Stelei, a spiritului ei si voi fi cu Steaua pana la moarte si dincolo de ea orice ar fi, mereu!

te iubesc Steaua!

tisho29.08.2008 06:43

Kind of weird to register in Romanian for a Bulgarian guy but I want to congratulate you for the qualification and I want to wish Steaua great success in Champions League - the group is tough but definitely doable!

Respect for the support for CSKA Sofia at the game with Galatasaray :steag_cruce_invers: :

IMG_6475.JPG

MARYO-29.08.2008 08:09

Gica Chioru si tupac amaru 2 caini infiltratzi aici...nu cred ca ar trebui sa posteze aici 2 javre care denigreaza Steaua si simbolul ei...Lacatus e un nume sfant si ar trebui protejat chiar si aici pe fcsteaua.ro...Forza Steaua!

dax4729.08.2008 10:17

Forza Steaua

Prima oara cand am fost la un meci pe Ghencea am stat la tribuna 2, langa PN. Si eram singurul care ma ridicam sa scandez impreuna cu peluza. Si toti aia de langa mine se uitau ciudat, si unii chiar ma luau la injuraturi, ca ii deranjam fonic. Varul meu, Jack, si el pentru prima, dar si ultima oara pe stadion, s-a distrat la culme de situatie : unul scanda pentru echipa, altii scandau ca sa taca si sa stea jos. Dar toti insa reactionau si scandau cand se striga " m**e d.inamo. Era singura chestie care ii scotea din tacere. Imi place cum se vede insa de la tribuna, e peste orice peluza. Dar nu e locul meu acolo printre seminte.

Prefer sa stau la peluza, fie nord, fie sud, pentru ca doar acolo simt ca iau parte la jocul echipei, nu stand in fund si crapand seminte. Mi-e ciuda cand ma uit la Premier League si vad pe tineri si batrani cantand la unison, pe cand la noi, in Romania...

Per total a fost bine. Chiar m-am bucurat ca au inceput sa vina din ce in ce mai multi cu tricourile Stelei (nu ale Barcelonei, fiorentinei, juventusului, milanului, bayernului, etc - desi n-au lipsit nici astia). Chiar membri de galerie, de langa mustata, mini sefi, cu tricoul Barcelonei pe ei incercau sa dea tonul la scandari ros-albastre. Cam hilar, asa-i ?

:steag_cruce_invers:

«14567»