nu mai pot sa rezist pana deseara! ma duc naibii afara sa ma plimb.....
nu mai pot sa rezist pana deseara! ma duc naibii afara sa ma plimb.....
e foarte tare articolul
...........am mari emotzii pentru deseara,dar cred ca va fi bine.........Forza Steaua ![]()
o sa fie greu... dar am sperante ca ne vom califica. daca pe flancuri ne vom face treaba, nu avem cum sa pierdem calificarea. daca Petrica si cu Mihaita vor fi depasiti de situatie... atunci vom pierde. vedem ce o sa fie
Urasc ideea asta care o au toti stelisti cum ca"nu merita CFR Cluj,ca noi am adus punctele" poi daca nu merita de ce e acolo cu toata coruptia lui Becali s toata megalomania,o fi adus Steaua puncte dar in Anglia nu se intreaba nimeni cine a adus cele mai multe puncte si cine merita sa mearga, din cate stiu Liverpool e cel mai titrat club englez si acuma joaca preliminari si nu se mai plang si noi pisam ochi cu invidie ca s-au dus aia direct in grupe,CFR Cluj a fost cea mai buna in sezonul trecut chiar daca sunt stelist, nu sunt orb de invidie si daca suntem "dream teamul" care toata lumea il crede o sa-i rupem pe turci si o sa fim acolo, daca nu stam si jucam cu echipe de UEFA. Asta este VIATA E NEDREAPTA SI ASTA E O VESTE BUNA!
FORZA Steaua!!!JUCATI PT ISTORIE!!!!! ![]()
Urasc ideea asta care o au toti stelisti cum ca"nu merita CFR Cluj,ca noi am adus punctele" poi daca nu merita de ce e acolo cu toata coruptia lui Becali s toata megalomania,o fi adus Steaua puncte dar in Anglia nu se intreaba nimeni cine a adus cele mai multe puncte si cine merita sa mearga, din cate stiu Liverpool e cel mai titrat club englez si acuma joaca preliminari si nu se mai plang si noi pisam ochi cu invidie ca s-au dus aia direct in grupe,CFR Cluj a fost cea mai buna in sezonul trecut chiar daca sunt stelist, nu sunt orb de invidie si daca suntem "dream teamul" care toata lumea il crede o sa-i rupem pe turci si o sa fim acolo, daca nu stam si jucam cu echipe de UEFA. Asta este VIATA E NEDREAPTA SI ASTA E O VESTE BUNA!FORZA Steaua!!!JUCATI PT ISTORIE!!!!!
Exemplul tau cu Anglia nu-si are locul aici. Acolo au tot timpul 3 - 4 echipe in Champions League si o istorie incarcata cu reusite la nivel de club realizate de multe echipe. E vorba de traditie la nivelul intregului campionat, bani extrem de multi, o infrastructura pe care noi nu o vom avea nici peste 100 de ani (ma refer la media intregului campionat din Romania).
La noi doar Steaua a rezistat dupa Revolutie. In ceea ce priveste echipa CFR Cluj, cu atat mai mult trebuie sa nu le recunoastem meritele pentru ca au ajuns in Grupele CL intr-un moment prielnic. Au avut un tur de campionat perfect (in unele meciuri cu ajutor serios de la arbitri) dupa care si-au aratat limitele. Au castigat gratis vreo 12 puncte in retur, dintre care 6 cu Dinamo si Rapid, iar Steaua a avut parte doar de batalii dificile. In aceste conditii nu m-as mira ca actuala campioana a Romaniei sa fie ciuca batalilor in CL. Oricum, ideea articolului era sa evidentieze faptul ca acest spirit al Stelei a fost acela care i-a motivat pe jucatori si unicul care a supravietuit si nu sa insist asupra unei alte echipe.
Un articol extraordinar, acum, cu cateva ore inainte de inceperea meciului. Fratioare, ai atins cea mai de sus limita de pana acum a valorii articoleleor tale. Esti nascut pentru a scrie despre Steaua. Si pentru a fi stelist. Tine-o tot asa. Acest site si noi, suporterii Stelei si membri ai acestui site, avem nevoie de tine.![]()
Hai noroc si multam fain (cand ne mai contram pe messenger?) ![]()
Noroace
si
Forza Steaua!
incredibil..mi se face pielea de gaina numai cand citesc aceste randuri
Oricum, ideea articolului era sa evidentieze faptul ca acest spirit al Stelei a fost acela care i-a motivat pe jucatori si unicul care a supravietuit si nu sa insist asupra unei alte echipe.
ba de ce sa nu insisti? mi se pare o observatie cat se poate de pertinenta faptul ca unii muncesc si altii trag foloasele. daca nu era dupa punctele aduse tocmai de spiritul de neingenucheat al Stelei, una sau doua echipe din campionat mai jucau prin "europene", si si alea incepeau de pe undeva din preliminarii.
P.S. superb articol ![]()
Am spus 1-0 si ascultam melodia fantastica.
Steaua MAGICA !
MANDRU DE SANGELE MEU ROS-ALBASTRU !
![]()
La meciul asta cred ca a fost team effort al tuturor celor 5 milioane de suporteri stelisti , pentru ca si eu am transpirat , dar stand in fotoliu .
Mirel Radoi ,pe cale sa-l ajunga pe jucatorul Lacatus in inimile noastre , Lacatus incepe sa ne arate ca nu degeaba e numarul 1 in tara asta ca palmares la o echipa de club romaneasca ( lui Hagi ii lipseste o Cupa a Campionilor)
Mai avem de lucrat , dar suntem pe drumul cel bun . As vrea sa vad totusi aceeasi determinare si in campionat ,pentru ca doar atunci Steaua va capata mentalitatea de invingator . Ceva in genul perioadelor '85-89 sau '92-'98
Forza Steaua !