FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Andrei Ionescu, pro si contra

«12»
AdrianUltras2526.08.2008 10:45

La Steaua din cate vad eu, Piturca face transferurile, Piturca conduce, Piturca face tot.

El i-a zis becalului sa il ia pe Croitoru - tzeapa!

El i-a facut probleme lui Hagi prin indobitocirea ciobanului cu idei de gen : "Radoi e mai bun fundas"

El l-a pus pe Nicolita titular multa vreme.

etc etc

Parca vad ca dupa ce gata cu nationala o sa vina antrenor la noi.

Ma doare capul.

ariven2126.08.2008 10:47

Adevarul este ca ei au vrut sa scape de el...iar noi am muscat-o.

MoWeed26.08.2008 10:54
Daca ai mentiona si ce regulamente a incalcat, ar fi super :)

E un paragraf conform caruia daca termina junioratul la o echipa, trebuie sa semneze cu echipa mare daca aceasta vrea sa-l pastreze. Ori el nu semna ca vrea la Eindhoven. Daca nici asta nu e incalcare a regulamentului(a si fost suspendat un timp pentru asta) ce e?

Asta denota lipsa de profesionalism, deoarece in loc sa respecte regulamentul si sa-si faca treaba a preferat sa stea degeaba vreo 2 ani.

@AdrianUltras25

Nu stiu daca oierul o sa accepte un antrenor care sa nu-l lase sa trimita echipa din loja...

MALDINI26.08.2008 11:34

bodanelu are dreptate, AdrianUltras25 , Bicfalvi juca la inchidere ! Cat despre Ionescu , pana nu il vad nu ma pronunt :D

AdrianUltras2526.08.2008 11:56

Da ma.

Juca la inchidere.

De aia nu prea deposeda si nu prea ajuta apararea.Ca juca la inchidere.

De aia a dat gol lu Poli Iasi, ca juca la inchidere si era preocupat cu apararea.

De aia avea cate 3-4-5 suturi la poarta in fiecare meci.

MALDINI26.08.2008 11:58

Pai ce mijlocasii la inchidere nu au voie sa dea goluri sau suturi la poarta ?

Marius26.08.2008 12:02
Daca ai mentiona si ce regulamente a incalcat, ar fi super :)

E un paragraf conform caruia daca termina junioratul la o echipa, trebuie sa semneze cu echipa mare daca aceasta vrea sa-l pastreze. Ori el nu semna ca vrea la Eindhoven. Daca nici asta nu e incalcare a regulamentului(a si fost suspendat un timp pentru asta) ce e?

Asta denota lipsa de profesionalism, deoarece in loc sa respecte regulamentul si sa-si faca treaba a preferat sa stea degeaba vreo 2 ani.

@AdrianUltras25

Nu stiu daca oierul o sa accepte un antrenor care sa nu-l lase sa trimita echipa din loja...

hai ca incep lucrul si n-am mult timp, asa ca o sa fiu scurt :)

Ionescu a semnat pana la urma intelegerea, nu dupa doi ani, ci mult mai repede. N-a semnat imediat pentru ca i se baga pe gat un contract care nu-l avantaja deloc. Apoi, in octombrie, a semnat iar cu Craiova, pe 5 ani. Contractul lui prevedea ca el sa castige cam cat ia acum la Steaua (120.000/an) cu mentiunea ca in ultimii 2 ani de contract urma sa incaseze, fabulos pentru Romania, 500.000 pe an.

Cum era de asteptat, in februarie sau martie, maricelu s-a sucit si i-a propus sa semneze un nou contract, la doar cateva luni dupa ce se parafase intelegerea pe 5 ani. Ionescu nu era tampit sa renunte la 1 mil./2 ani asa ca a fost trimis iar la Primavara in div. D.

AdrianUltras2526.08.2008 12:07

De obicei inchizatorii nu ataca poarta prea des.

Probabil ca si Ionescu asta va fi pus tot la inchidere.

MALDINI26.08.2008 12:09

Nu stiu ce sa zic acuma .. om traii si om vedea..poate nici nu apucam sa il vedem ca joaca :))

iris_forza_steaua26.08.2008 12:35
:ce_oameni: nici nu stiu dc lo mai luat si pe asta.....park nare destui jucatori
sisu_stelistul26.08.2008 12:36

La Craiova , Ionescu era privit ca un mare fotbalist. Dar sa stiti ca mititelu inca il mai regreta. Dar stim cu totii ca mititelu nu e un om care sa dea salariu mare iar el vroia ca Ionescu semneze pe o suma mult mai mica. Este un jucator care daca ii va da Lacatus sanse de joc o sa straluceasca ( dar problema e ca tinerii la Steaua nu sunt cam bagati in seama) si ce daca pleaca Nesu, aducetil pe Ninu inapoi de la Buzau si avem fundaj. Steaua am vazut ca are oferte pentru Lovin si Petre, eu spun ca poate sa il vanda pe Lovin si sa il aduca pe Bicfalvi .

adibenjy26.08.2008 18:27

sa vedem daca este omul potrivit la locul potrivit, Craiova a dat oameni buni de-a lungul timpului, dar...pana una alta am inteles ca nu are conditie fizica, deci mai dureaza pana e apt si dupa mai vedem daca apuca sa intre,intre timp cine stie ce mai vede Gigi pe youtube (sau piti:)) si nu apuca si asta decat un buzau ceva:)

andrey_ptm_steaua26.08.2008 19:24

Parerea mea e ca acest baiat nu va prinde nici macar banca Stelei acest sezon...poate doar sa avem multi jukatori accidentati sau suspendati..

I.N.Money26.08.2008 19:49
El i-a zis becalului sa il ia pe Croitoru - tzeapa!

Croitoru nu a fost chiar o teapa , ci mai degraba si-au batut joc antrenorii Stelei care au fost la echipa din momentul venirii sale . Numai noi putem sa aducem un jucator si sa il nenorocim cu reprofilari si alte idiotenii . Desi nu e un jucator de banda dreapta , eu l-as prefera la orice ora pe Croitoru pe acea parte in locul lui Banel (cand Janos nu joaca) pentru ca avem nevoie de jucatori capabili sa se descurce cu mingea daca jocul nostru se bazeaza pe acelasi stil : pasa a mijlocasilor la inchidere catre cei laterali care urca si centreaza la nimereala .

Bun , acum sa vorbim de Ionescu . Cand l-am vazut in meciurile Craiovei din Liga a 2 a de acum cativa ani am crezut ca este un jucator exceptional , cu viitor mare . Insa a venit anul promovarii si dupa cateva etape la un meci cu Iasi pe Oblemenco, Stînga aproape l-a luat la bataie pentru indolenta sa , lovindu-l cu o gheata in cap cand acesta se afla pe gazon . De atunci a disparut din planurile celor ce au antrenat Craiova , asa ca nu prea vad rostul acestui transfer .

Nu vreau ca Steaua sa ajute Buzaul cu jucatori , vreau ca aceasta echipa sa se descurce singura pentru ca m-am saturat de aceast diminutiv pe care l-a primit aceasta echipa tocmai pentru ca Becali se vede un mare filantrop .

Cred ca acest jucator o sa aibe aceeasi soarta ca a lui Gurita , Ionescu ,Panait sau chiar cum se aude , a lui Kapetanos .

AdrianUltras2526.08.2008 20:46

Din pacate Croitoru sufera de aceeasi boala care l-a infecatat si pe Badea.

A ajuns la Steaua si s-a crezut imediat zeu intre oameni.A uitat sa mai munceasca.

Acolo a fost problema.

OZZY27.08.2008 06:55
Din pacate Croitoru sufera de aceeasi boala care l-a infecatat si pe Badea.

A ajuns la Steaua si s-a crezut imediat zeu intre oameni.A uitat sa mai munceasca.

Acolo a fost problema.

si Cristocea, Cristea si lista poate continua, eu spun sa-l lasam si om vedea.daca este serios poate ajunge fotbalist daca o ia cu baruri, cluburi dupa un joc bun se alege praful si de asta , ar fi pacat. oricum se pare ca viitorul ar trebui sa sune bine cu tatarusanu, b Stancu, ionescu, Ochirosii poate se intoarce si bicfalvi, Simion, nu suna rau deloc.

Korado27.08.2008 10:00

AM spsu si o sa o repet daca confirma are fata de Steaua daca nu ... afaraaaaa

ANTIgigi28.08.2008 15:31

"Plesan nu este constant, si probabil nu va deveni niciodata"

Plesan e un fitos de vreo 2-3 ani de zile incoace. Numa vedetisme are in cap. Fotbal joaca poate acasa pe PS, ca live nu prea are treaba. Toata lumea il tine minte pe Mihaita de la acel meci cu jermanii. Ce saracie?...

w3bmaster29.08.2008 21:57

Numa timpu va demonstra daca e bun transferu sau nu .....

Om vedea e nevoie de un lot numeros si valoros pt a tine pasu pe toate fronturile ...

redondo29.08.2008 22:11

Este foarte tehnic.Eu il cunosc caci sunt craiovean.Sa vedem insa daca va face fata la Steaua unde e cu totul un alt nivel

danimarcu29.08.2008 22:20

Ca o paranteza,la emisiunea de la Fanatik de alaltaieri,Lacatus a spus,intrebat fiind de Ionescu:"Si eu cand am ajuns la Fiorentina antrenorul mi-a spus ca el il dorea pe Protasov,dar patronul m-a luat pe mine" -adica,cu alte cuvinte Lacatus nu l-a dorit pe Ionescu,ci Becali l-a adus de capul lui (pardon,a lui Piturca).Apoi,Lacatus a continuat spunand ca il va vedea cum se pregateste si in functie de asta va intra sau nu.

Impresia mea este ca Jiji asculta prea mult de cine nu trebuie(nu ma refer la cazul asta,ci in general)...

«12»