El i-a zis becalului sa il ia pe Croitoru - tzeapa!
Croitoru nu a fost chiar o teapa , ci mai degraba si-au batut joc antrenorii Stelei care au fost la echipa din momentul venirii sale . Numai noi putem sa aducem un jucator si sa il nenorocim cu reprofilari si alte idiotenii . Desi nu e un jucator de banda dreapta , eu l-as prefera la orice ora pe Croitoru pe acea parte in locul lui Banel (cand Janos nu joaca) pentru ca avem nevoie de jucatori capabili sa se descurce cu mingea daca jocul nostru se bazeaza pe acelasi stil : pasa a mijlocasilor la inchidere catre cei laterali care urca si centreaza la nimereala .
Bun , acum sa vorbim de Ionescu . Cand l-am vazut in meciurile Craiovei din Liga a 2 a de acum cativa ani am crezut ca este un jucator exceptional , cu viitor mare . Insa a venit anul promovarii si dupa cateva etape la un meci cu Iasi pe Oblemenco, Stînga aproape l-a luat la bataie pentru indolenta sa , lovindu-l cu o gheata in cap cand acesta se afla pe gazon . De atunci a disparut din planurile celor ce au antrenat Craiova , asa ca nu prea vad rostul acestui transfer .
Nu vreau ca Steaua sa ajute Buzaul cu jucatori , vreau ca aceasta echipa sa se descurce singura pentru ca m-am saturat de aceast diminutiv pe care l-a primit aceasta echipa tocmai pentru ca Becali se vede un mare filantrop .
Cred ca acest jucator o sa aibe aceeasi soarta ca a lui Gurita , Ionescu ,Panait sau chiar cum se aude , a lui Kapetanos .