FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Brigate, cãzut la datorie...a 2-a oarã!

«123»
Stanici24.08.2008 17:25

Era cazul sa apara comunicatul asta. La cat mai multe, baieti!!

@ celor care au de gand sa isi dea cu parerea ca cat de rau e ca sunt violente, etc, samd: luati, va rog, o pauza pe topicul asta!

MR.KILLER.ULTRAS24.08.2008 17:56

Felicitari pentru captura!La cat mai multe...

bodanelu24.08.2008 18:25

ce frumos isi flutura membrii brigate steagurile in tribuna rapidista... :ce_oameni:

xray_rom24.08.2008 19:15
...iti inteleg totusi frustrarea...probabil esti unul dintre cei carora li se fura sandvich-ul de catre cei mari acum ceva timp si acum dupa ani si ani iti versi nervii pe cei care ti se par asemenea lor,din spatele unui nick name...

:)))Relax! Nu indrazneau nici macar sa-mi fure sandwich-ul, dar sa-l ia:)))Pentru cultura ta generala, am fost campion national(juniori) la o disciplina sportiva vecina cu "bataia". Dar asta nu a insemnat ca ce am invatat la sala puneam in aplicare pe strada!Violenta si vitejia "in haita" este apanajul celor slabi, nu al celor puternici si cerebrali!

enjoy24.08.2008 19:33

citez un clasic in viata:"-iarta-i doamne ca sunt prosti! -prosti dar multi maria-ta!" nici eu si nici voi n-o sa facem ordine in lumea asta. din punctul vostru de vedere voi sunteti arhanghelii, dintr-al meu sunteti mameluci! libertate inseamna sa nu deranjezi pe altii prin ce faci. acest fapt e foarte greu de inteles dar si mai greu de relizat. manifestarile semisclavagiste, fanatice, nu se pot incadra in vreun fel in conceptul de libertate. pacat, pentru acest site ca va gazduieste! in rest, prostii de popa beat sau extravagante din lipsa de creier!

noname_fu24.08.2008 20:02
libertate inseamna sa nu deranjezi pe altii prin ce faci. acest fapt e foarte greu de inteles dar si mai greu de relizat.

Exact. Un om comprehensiv. Insa ce a urmat nu se mai invecineaza cu aceasta calitate rara. Nu s-a batut nimeni cu cineva care nu voia sa faca acest lucru. Asadar status quo-ul libertatii ramane nealterat. Daca eu vreau sa ma omor cu toporul cu tine, nimeni n-ar trebui sa ne-o interzica. Lasand teoria generala a dreptului la o parte , nu va mai bagati in seama pe topicul asta daca nu va privesc direct informatiile mentionate sau daca nu doriti sa postati referitor la acest subiect - o captura, altfel nu cred ca o sa mai aveti libertatea de a face acest lucru. Bafta!

Stanici24.08.2008 20:26

Aloo, cei doi iubareti de bunapace pe Pamant!!! Care parte din "luati o pauza pe topicul asta" nu ati inteles-o?!! Sunt niste chestiuni cu care nu vreti sa aveti de-a face, pe care nu le stiti - NU TINETI TEORII GENERALISTE vis a vis de un lucru pe care care nu il cunoasteti in amanunt!

diamond_man24.08.2008 20:51

Pai si aia de la care s-a capturat zdreantza aia de carpa...Traiesc, sunt bine sanatosi? Respect pentru cel de mai sus cu vechea garda...

xray_rom24.08.2008 21:13

Potaile cred ca si-au mai lasat draepele si colti in glia "ciorilor":))

A fost o seara perfecta!

CFR cu felceru'n frunte au furat-o la Vaslui si Dinamo a bifat si ea o bataitza:)

Mai ramane ca Urziceni sa o ia la Otopeni si parca egalul de la Bistrita si infrangerea de la Vaslui nu va mai cantari asa greu:)

Dupa hopul Galata sa speram ca nu vom mai ceda usor puncte!

dax4724.08.2008 21:37

Felicitari pentru captura ! La mai multe ! Eventual sa le si filmati si sa le dati pe net , poate asa se vor desfiinta.

zyder24.08.2008 21:46

bravo la mai mare :yeahh:

karas_ultras24.08.2008 22:02

Bravo!

Pentru neinitiati, este vorba despre modul in care invingatorul desfiinteaza insemnele inamicului, proclamandu-si victoria!...

...Deci, superioritatea!!!

Jony_stelist24.08.2008 22:11

FELICITARI celor de la HNT si la mai mare :D

Am vorbit acu vro 4-5 zile despre acest subiect cu niste prieteni dinamovisti si cate aberatii am putut sa aud, culminand cu faptul ca era pentru steag pe 2 bete:)))

Oricum mai trebuie, momentan e 2-1 pentru ei :thumbdown:

Hassan24.08.2008 22:49

Bravo baieti, frumoasa captura. :steag_cruce_invers:fularultrasfularsteaua2 FORZA Steaua SI LA MAI MARE! Campionatul de-abia a inceput si avem timp sa "egalam" scorul la steaguri

PS: Catzeii au fost pusi la coltz de indieni, rezultatele deocamdata ne ajuta, cum scoate capu alta echipa cum isi ia una peste bot, s-a intamplat cu noi, rapid, vasluiu, otelu, acum dnhamo, e un campionat incins intr-adevar. Cine se va incurca cel mai putin cu cei mici (gen Bistrita :( ) va castiga. FORZA Steaua fular-campioniifularsteaua2 sa fim campioni din nou!

andrey_ptm_steaua25.08.2008 00:16

Am si eu o intrebare...ce trebuie sa fac sau sa indeplinesc pentru a face si eu parte dintr-o grupare...de obicei la meciurile Stelei stau in PN cu prietenii mei...Astept raspuns...ms fular-campionii

Razvan WWE25.08.2008 00:59
Am si eu o intrebare...ce trebuie sa fac sau sa indeplinesc pentru a face si eu parte dintr-o grupare...de obicei la meciurile Stelei stau in PN cu prietenii mei...Astept raspuns...ms fular-campionii

Sa vorbesti cu liderul de la brigada in care doresti sa intri!

Ultras_Fever25.08.2008 06:26

andrey_ptm_steaua:

tu ce esti maidanez sau cioara, sa stim ce brigada iti facem !

zoloz200525.08.2008 07:47

eu nu cred ca articolul asta trebuia pus pe prima pagina a site`ului...

Piece of Mind25.08.2008 08:44

Doar atat: BRAVO!

andrey_ptm_steaua25.08.2008 09:05
andrey_ptm_steaua:

tu ce esti maidanez sau cioara, sa stim ce brigada iti facem !

dak eram maidanez sau cioara crezi ca mai scriam aici??? Ai comentat si u ca probabil nu aveai ce sa faci :steag_cruce_invers:

Ultras_Fever25.08.2008 09:22

intri pe net, tastezi cate litere, vei fi contactat de cineva din peluza, iar la primul meci pe stadion ti se va da un fular al brigazii respective, eventual si un steag personal !

David_Steaua200725.08.2008 10:01

Si daca tot l-ati capturat,ei se vor desfiinta??Sau se mai gandesc? :))

Oricum,bravo celor care au luat atitudine!!

maye25.08.2008 10:51

Bravo :D....de ar crapa toti spurcatii...

sorinf25.08.2008 11:25
Ne face plãcere sã facem urmãtorul anunț: grupul dinamovist Brigate (fost Brigate Pantelimon), actualmente de la Tribuna a 2-a (fost Pch, fost sud) a fost doborât la datorie, undeva prin București. Grupul fondat în 1997 a pierdut în luptã ceea ce urma sã fie steagul de deplasare al brigãzii. Asta în ciuda unor comunicate penibile, care susțineau cã ar fi vorba fie de un "steag personal" (așa cum avem toți, de bunã seamã), fie de un "steag pe douã bețe" (dupã cum lesne se poate observa și în pozele atașate, dupã dimensiunile "reduse" și ațele cusute special pentru a fi legate de...bețe). Grupul Brigate primește astfel o nouã loviturã deosebit de dureroasã, dupã ce în urmã cu un an și-a pierdut locul din Peluza Sud dinamovistã, întrucât un membru de vazã a fugit în Grecia cu banii de abonamente ai numeroșilor cotizanți Brigate. Cu toate acestea, în buna lui tradiție grupul a anunțat cã își va continua drumul cu demnitate...

Reamintim celor care au uitat cã Brigate se face cunoscut în peisajul ultra autohton ca fiind (recent) unul din grupurile care pierde pentru a doua oarã un steag de gard, dupã ce prima oarã tot "cu demnitate" și-au lãsat steagul în mâinile rivalilor în 1997, la un Derby pe Ghencea în data 10 mai (alãturi de ei mai fiind și uN Grup cu pretenții istorice, precum și alte facțiuni dinamoviste). Astfel, Brigate se îndreaptã "cu demnitate" spre noi și noi recorduri!

<span class=blueboldtext>Gurile rele</span>

NU inteleg eu ce se intampla sau carpa asta e mai importanta ca punctele de la Bistrita????????????

Probabil ca o sa mi spuneti ca nu inteleg fenomenul ultras. ba da , insa hai sa umplem site ul stelistilor cu poza carpei asteia

trist

FORZA Steaua

axl25.08.2008 11:28
NU inteleg eu ce se intampla sau carpa asta e mai importanta ca punctele de la Bistrita????????????

Probabil ca o sa mi spuneti ca nu inteleg fenomenul ultras. ba da , insa hai sa umplem site ul stelistilor cu poza carpei asteia

trist

FORZA Steaua

E, exagerezi. Nu s-a umplut site-ul cu poza carpei asteia, e doar un articol cu 3, 4 pagini de comentarii. Si e foarte frumos ca e asa. Pentru ca e site-ul SUPORTERILOR STELISTI, nu al ultrasilor, sau al samantarilor, sau al intelectualilor rasati cu comentarii acide.

«123»