Echipa a fost varza.
Ghionea pe spate tot meciul.
Zapata relaxat.
Rada a fost peste Ghionea in acest meci, deci faza cu "am pierdut pe mana rezervelor" nu merge.
Baciu a jucat pe un post pe care nu era obijnuit.DE CE?
As vrea sa stiu asta.
Atat e Lacatus de fricos incat nu a putut sa il bage pe Mustata daca tot a zis becalul ca e "amical"?!
Nesu a jucat suprinzator de bine pt un jucator vandut.A bagat piciorul la minge.Nu ma asteptam.Se putea accidenta.Respect!
Toja si Tiago au jucat cu capul sus si asta a fost foarte bine.
Dar au fost singuri la constructie.
Pt ca restul "mijlocasilor" erau atacanti(la propriu - Neaga si Stancu sunt atacanti)
Banel(spre surprinderea mea) a jucat peste medie.Dar mult mai fricos decat pana acum.Nu prea a mai atacat poarta.A stat sa il ajute pe Baciu mai mult.
Arthuro si Neaga au ratat ca niste nesimtiti.Nu stiu ce a avut brazilianul dar, daca ai 190 si nu stii sa dai cu capul in minge, asta spune multe despre tine ca fotbalist!
Pe Dayro l-am vazut iarasi incercand sa fie salvatorul.
A intrat in teren si a incercat sa faca jocul.Probabil ca daca era titular, altul era scorul(in bine, in favoarea noastra).
Kapetanos a fost Arthuro 2.Nu vad mare diferenta intre ei.
Iar Radoi, e o placere sa vezi acest jucator jucand.
Joaca cu o siguranta incredibila, o siguranta pe care o simti chiar si din tribune.
Se vede pe fata lui la absoult fiecare faza.Parca cheama mingea la el, a castigat toate duelurile.
Am jucat slab.
Ca de obicei.
Si s-a dovedit inca o data ca Gigi becaliii nu e antrenor de Steaua.
Trebuie sa plece.
Echipa facuta cu Gloria Bistrita a fost o rusine.
Acum s-a vazut insa adevaratul obiectiv al Stelei.
Acesta nu e castigarea campionatului sau al cupei, e facutul banilor!