FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria - Steaua 2 - 2

«1234»
danimarcu23.08.2008 21:06
Imi cer scuze, chiar nu am observat.

Daca nu ma insel, de la revenirea lui, e primul meci in care greseste mai grav. A facut el gafe si mai mari la viata lui( in supercupa cu spurcatii). Sa speram ca nu o sa se mai intample.

Este alarmant,pt ca e vorba de un stalp al apararii,in care am mare incredere.Sper sa-si revina...

Daca ati vazut meciul cu Letonia de miercuri,a avut si acolo o scapare in genul celei de azi de la golul doi...

Totusi,inclin sa cred ca langa Goian nu mai face greselile astea.

Horica23.08.2008 21:28

Daca nu ma insel pe tabela scria la al doilea gol Neaga...nasoala treaba pentru ca mai toti suporteri Stelei de pe stadion au crezut ca Neaga a dat gol, si la sfarsit a fost chemat sa salute galeria Neaga si nu Stancu cum ar fi trebuit, avand in vedere ca a fost omul meciului...oricum Neaga nu a venit...deci trageti voi concluzia...

adidwu23.08.2008 21:42

Chiar nu inteles ce se intampla cu Zapata,in schimb Stancu creste de la meci la meci.

xray_rom23.08.2008 22:11

Un meci retativ bun pt deplasare dificila.

Circumstante atenuante:

1) Caldura si ora de disputare a meciului. Steaua mereu a avut probleme cu meciurile disputate ziua si nu mai dau exemple...

2) Arbitraj partinitor, pro Bistrita.

Ce nu mi-a placut?

Defensiva in general. Luam prea usor goluri in comparatie cu editia trecuta.

Strict la acest meci:

1) Apararea se clatina cam des in absenta unui inchizator "de profesie".

2) Fluctuatia de forma ale lui Zapata a fost taxata si acum.

3) Rada sub asteptari.

4) Ghionea in ton cu Zapata: si calde si reci.

Ce mi-a placut?

1) Joc combinativ in fata unei echipe care a jucat la rupere.

2) Spirit ofensiv pronuntat.

3) Determinarea jucatorilor.

catasteaua1723.08.2008 22:18

din pacate au fost cu gandul la turci sper sai bate alt fel nul vad bine pe Laca :(( :ce_oameni:

ULTRAS_8623.08.2008 23:12
Voi, cei din Ro. cine poate sa faca o caracterizare a acestui jucator Ionescu? Meciurile din Ro. le privesc doar pe ale Stelei si rar de tot alte ale altor echipe

Andrei IONESCU

Data nasterii: 29.03.1988

Locul nasterii: Craiova (Dolj)

Inaltime: 171 cm

Greutate: 62 kg

Nationalitate: Roman

Pozitie: mijlocas central ofensiv

2004-2005 Universitatea Craiova 16A 0 0

2004-2005 PSV Eindhoven II - - -

2005-2006 Universitatea Craiova 1B 19 3

2006-2007 Universitatea Craiova A

Liga 1 meciuri - goluri

Liga 2 19 meciuri - 3 goluri

- a debutat in prima divizie la partida "U" Craiova-Dinamo 0-4

- 4 luni au trecut de la ultimul meci oficial jucat de Andrei Ionescu. El a evoluat 12 minute in "U" Craiova-Steaua 1-2, disputat pe 26 aprilie

-36 de meciuri a jucat Ionescu pentru Craiova in Liga I, marcand un gol

sabin130724.08.2008 00:00
nu credeam ca o sa ajung sa o spun pe asta, dar Becali si-a cam facut partea lui de treaba...

a adus antrenor simbol , asa cum vrea galeria... si macar a lasat impresia ca la inceput de sezon nu pune presiune pe el...

a adus macar cate un jucator de valoare pentru fiecare post, cu unele rezerve aproape de valoarea titularilor....

si totusi, in opinia mea, desi valoare individuala exista in mod evident, nu se leaga de o echipa stralucitoare, cum ne dorim cu totii...

normal, se naste o intebare...oare unde e buba?

am spus si tind sa mai sustin inca faptul ca pestele se impute de la cap, deci Becali pare-se ca e buba...numai ca acum folosesc alte nuante fata de anul trecut, atunci cand mi se cere sa nuantez problemele Stelei, si anume:

cred ca daca ciobanelul din Ghencea ar aduce un tehnician adevarat in locul simbolului, s-ar putea naste din nou o mare echipa in Ghencea, sau poate ca meciul de miercuri si timpul il vor ajuta pe Marius Lacatus, mi-o doresc din tot sufletul, desi ratiunea ma indeamna sa cred altceva !

Calificati-va si veti avea sansa sa va aratati valoarea fiecare dintre voi in Liga ! Hai baieti !

Fiti mai tari ca turcii !!!!

¨cred ca daca ciobanelul din Ghencea ar aduce un tehnician adevarat in locul simbolului, s-ar putea naste din nou o mare echipa in Ghencea,¨.... da, si marmota invelea ciocolata mai departe, iar asupra lui Gigi se va pogori intelepciunea divina.. Sa fim seriosi.

~CRISTI@NO~24.08.2008 00:06
Chiar nu inteles ce se intampla cu Zapata,in schimb Stancu creste de la meci la meci.

Ma insel eu sau n'ea 'scos' la 1-0 pentru Bistrita?....intr'adevar a gresit la golul marcat de borbely....dar i se poate intampla oricui....sunt de parere ca nu trebuie sa il criticam si sa il judecam prea dur pentru ca:

1 la mana..am inteles ca are o problema personala....sotia sa tocmai a pierdut un copil si asta cred ca la afectat substantial...

si 2 la mana...sa nu uitam cate a facut pentru Steaua...sigurantza pe care ne'a dat'o si de cate ori ne'a 'scos'....si tind sa cred ca a fost o greseala care o va remedia in scurt timp...

Forza ZAPATA!!! :hai_steaua:

sabin130724.08.2008 00:07
[

Ai probleme grave frate dute si nu mai scrie aici ca esti penibil

Ma cunosti cumva ca sa sti ca am probleme??Nu mai imi da tu sfaturi si nu te mai baga in seama aiurea.N-ai tu valoare sa comentezi ce am scris eu.Mai ales fara niciun argument.Asa ca JET!!

Imi cer scuze ¨ca ma bag in seama aiurea¨ si eu. Tu esti de ala ¨cu valoare¨?. Da, sunt de acord, ai probleme grave, nu mai argumentez ca n-are rost, ar fi inca o data in zadar.. , si?, ce-o sa faci de acolo de sus de la ¨valoarea ta¨?.

~CRISTI@NO~24.08.2008 00:11

:thumbsup:

Un meci retativ bun pt deplasare dificila.

Circumstante atenuante:

1) Caldura si ora de disputare a meciului. Steaua mereu a avut probleme cu meciurile disputate ziua si nu mai dau exemple...

2) Arbitraj partinitor, pro Bistrita.

Ce nu mi-a placut?

Defensiva in general. Luam prea usor goluri in comparatie cu editia trecuta.

Strict la acest meci:

1) Apararea se clatina cam des in absenta unui inchizator "de profesie".

2) Fluctuatia de forma ale lui Zapata a fost taxata si acum.

3) Rada sub asteptari.

4) Ghionea in ton cu Zapata: si calde si reci.

Ce mi-a placut?

1) Joc combinativ in fata unei echipe care a jucat la rupere.

2) Spirit ofensiv pronuntat.

3) Determinarea jucatorilor.

sunt perfect de acord cu tine...in special la partea cu arbitrii.....a tras CLAR cu gazdele.... steagro :oops::wall:

Tupac Amaru24.08.2008 06:08

Salve Cataline.

In mare sunt de acord cu tine (totusi, de ce 6 pentru Pardailan, cand el e jucator constant de zero?), dar spui la final ca Lacatus ar avea nevoie si de noroc la meciul cu Galatasaray.

Eu cred ca norocul nu l-a parasit deloc de cand antreneaza Steaua, si imi revin in minte numai golul lui Arthuro din ultimele minute in meciul cu Brasovul si golul egalizator din meciul cu Bistrita.

Concluzionand, Marius are nevoie de valoare. Si de "rautate", pentru ca e clar ca echipa i-o face Fecali. Cred insa ca este prea tarziu sa le arate.

Cu tot respectul, avem nevoie de un antrenor profesionist. Dar este clar ca nu il vom avea atat timp cat gunoiul va fi sef.

Voi, cei din Ro. cine poate sa faca o caracterizare a acestui jucator Ionescu? Meciurile din Ro. le privesc doar pe ale Stelei si rar de tot alte ale altor echipe

Este o speranta care nu a confirmat, un jucator mult supraestimat de presa, fara gabarit si care nu cred ca va face mare branza la Steaua.

Daca ar fi fost asa de bun de ce nu l-a oprit Eindhoven sau de ce macar nu a avut oferte de la alte echipe din occident?

Asa ca pe mine nu ma pacaleste acest transfer facut, evident, la misto si fara nici un fel de strategie.

mountytoma24.08.2008 07:22

fara ov Petre sau Lovin (dau nu amandoi) suntem prada usoara in defensiva. mai ales ca Ghionea nu are viteza necesara pentru a compensa neiesirea la offside a lui rada...

nu sunt de acord cu ce zici de arthuro, mie mi se pare cel mai balerina dintre toti, eu l-as trimite cateva jocuri la Steaua II. si pe zapata l-as fi tinut pe banca la Bistrita, nu avea nevoie de balastul asta psihic inainte de meciul cu galata

costhinia24.08.2008 08:16

mercenarilor !!!

numai la banii va ganditi. vreti sa va calificati in Liga? si nu sunteti in stare sa treceti de Bistrita?

cand ma i jucati si voi pentru culori? pentru Steaua?

nu vreau sa va calificati miercuri/.....

Heart_For_Steaua24.08.2008 08:57

Am vazut ca unii dintre voi ati observat ca Zapata s-ar putea sa aiba probleme de vedere... La fel mi s-a parut si mie... Un control nu ar strica... In orice caz el ramane cel mai bun portar din Romania, si sunt sigur ca isi va reveni cat de curand...

gintupaulandrei24.08.2008 09:01
off topic: a zis Becali ca a cumparat un fotbalist din Liga 1 si nu ne spune cine! Cica maine ca acum e la Bucuresti si se transfera in seara asta! Ce ziceti? eu sper sa fie fundas de banda bun! Apropo ce fundasi de banda buni gasim pe la noi ? oare cine sa fie?

Iti zic eu : nici unul !!!!

Nu e nici un fundas de banda bun pe care sa il cumpere Steaua. Intotdeauna am stat prost la acest capitol...cu exceptii gen : Ogararu sau Emeghara

Andrei IONESCU de la Craiova, a fost in probe in Olanda la PSV.

vrei sa spui ca golansky nu e bun?

imi place de golanski. Dupa Radoi si Toja e favoritul meu...e incredibil in ofensiva...dar la meciurile importante se blocheaza..are emotii. Ia meciul cu Galatasaray , si in momentul in care isi dau mana jucatorii , uita-te la Golanski...

bodanelu24.08.2008 09:13

de ce nu se zice nimic legat de baietii care au facut deplasarea din Bucuresti, si din ce am vazut eu nu au intrat pe stadion?

shmekheru24.08.2008 09:42

50 de bilete la 200 de persoane.

Asty24.08.2008 10:41
de ce nu se zice nimic legat de baietii care au facut deplasarea din Bucuresti, si din ce am vazut eu nu au intrat pe stadion?

Pai ce s-ar putea spune...trebuie sa multumim conducerii pt organizarile de vis pe care le face...cand vii 250 intr-o deplasare si ti se pun la dispoitie doar 150 de bilete ce ai putea face?...erau 50 de bilete gratis si 100 cu plata...am mai solicitat 100 de bilete dar degeaba...asta e...se pare ca suntem bataia lor de joc...dar ne vom revansa;)

AdrianUltras2524.08.2008 10:45

Echipa a fost varza.

Ghionea pe spate tot meciul.

Zapata relaxat.

Rada a fost peste Ghionea in acest meci, deci faza cu "am pierdut pe mana rezervelor" nu merge.

Baciu a jucat pe un post pe care nu era obijnuit.DE CE?

As vrea sa stiu asta.

Atat e Lacatus de fricos incat nu a putut sa il bage pe Mustata daca tot a zis becalul ca e "amical"?!

Nesu a jucat suprinzator de bine pt un jucator vandut.A bagat piciorul la minge.Nu ma asteptam.Se putea accidenta.Respect!

Toja si Tiago au jucat cu capul sus si asta a fost foarte bine.

Dar au fost singuri la constructie.

Pt ca restul "mijlocasilor" erau atacanti(la propriu - Neaga si Stancu sunt atacanti)

Banel(spre surprinderea mea) a jucat peste medie.Dar mult mai fricos decat pana acum.Nu prea a mai atacat poarta.A stat sa il ajute pe Baciu mai mult.

Arthuro si Neaga au ratat ca niste nesimtiti.Nu stiu ce a avut brazilianul dar, daca ai 190 si nu stii sa dai cu capul in minge, asta spune multe despre tine ca fotbalist!

Pe Dayro l-am vazut iarasi incercand sa fie salvatorul.

A intrat in teren si a incercat sa faca jocul.Probabil ca daca era titular, altul era scorul(in bine, in favoarea noastra).

Kapetanos a fost Arthuro 2.Nu vad mare diferenta intre ei.

Iar Radoi, e o placere sa vezi acest jucator jucand.

Joaca cu o siguranta incredibila, o siguranta pe care o simti chiar si din tribune.

Se vede pe fata lui la absoult fiecare faza.Parca cheama mingea la el, a castigat toate duelurile.

Am jucat slab.

Ca de obicei.

Si s-a dovedit inca o data ca Gigi becaliii nu e antrenor de Steaua.

Trebuie sa plece.

Echipa facuta cu Gloria Bistrita a fost o rusine.

Acum s-a vazut insa adevaratul obiectiv al Stelei.

Acesta nu e castigarea campionatului sau al cupei, e facutul banilor!

84ava24.08.2008 11:31

Si il mai comparati pe Dayro cu Dica.Niciodata Dayro nu o sa fie nici macar la degetul mic al lui Dica,singurul care are toate sansele sa ajunga la nivelul lui Dicanho e B.Stancu.

E scula de jucator insa trebuie sa joace acolo unde se simte mai bine nu pus aiurea iar pe teren.

eduardo_stelist24.08.2008 14:03
Nimeni nu spune ca Ghionea si-a spalat umpic din pacate printr-o pasa de gol?

Am spus eu mai sus,daca citeai vedeai.Uite:

Ghionea si-a mai scos parleala la golul nostru doi,cand a prelungit cu capul pe spate pana la Stancu,care a marcat.

Oricum,e preferabil sa-si faca mai bine treaba lui.

Dani..trezirea....prelungirea a venit de la arthuro, nu de la Ghionea....prima data am crezut ca ai gresit, dar vad ca persisti in vedenii.....wake up!!!!

danimarcu24.08.2008 14:12
Nimeni nu spune ca Ghionea si-a spalat umpic din pacate printr-o pasa de gol?

Am spus eu mai sus,daca citeai vedeai.Uite:

Ghionea si-a mai scos parleala la golul nostru doi,cand a prelungit cu capul pe spate pana la Stancu,care a marcat.

Oricum,e preferabil sa-si faca mai bine treaba lui.

Dani..trezirea....prelungirea a venit de la arthuro, nu de la Ghionea....prima data am crezut ca ai gresit, dar vad ca persisti in vedenii.....wake up!!!!

Esti de-a dreptul ridicol baiete!

Dupa cum vezi,am ingrosat partea cu golul nostru doi,poate asa iti dai seama in sfarsit despre ce e vorba. :spank:

xray_rom24.08.2008 15:30
Si il mai comparati pe Dayro cu Dica.Niciodata Dayro nu o sa fie nici macar la degetul mic al lui Dica,singurul care are toate sansele sa ajunga la nivelul lui Dicanho e B.Stancu.

E scula de jucator insa trebuie sa joace acolo unde se simte mai bine nu pus aiurea iar pe teren.

Sa nu exageram!

Dica e Dica si va ramane mereu Dica in inimile noastre.Asa cum Hagi e Hagi si Lacatus e Lacatus.Unul nu l-a scos pe celalalt, ci au completat paleta de jucatori cu care ne mandrim.

Si Dayro va fi numai Dayro, iar Stancu numai Stancu!

Mereu ii vedem numai pe cei care o baga in ate, dar ii uitam pe cei care le-au servit mingea pe tava.

In cazul lui Stancu la cele 4 goluri: Lovin la 1 gol, Banel la golul 2, Arthuro la golul 3 si Ghionea la golul 4. Nici un gol nu a fost ca o actiune singulara a lui!E un jucator f bun, dar nici sa nu-i punem pe frunte si ceea ce nu-i a lui!

De cand e la Steaua, Dayro a marcat din actiuni facute de el si a dat si pase de gol pt altii.

xray_rom24.08.2008 15:37

Sa nu exageram!

Dica e Dica si va ramane mereu Dica in inimile noastre.Asa cum Hagi e Hagi si Lacatus e Lacatus.Unul nu l-a scos pe celalalt, ci au completat paleta de jucatori cu care ne mandrim.

Si Dayro va fi numai Dayro, iar Stancu numai Stancu!

Mereu ii vedem numai pe cei care o baga in ate, dar ii uitam pe cei care le-au servit mingea pe tava.

In cazul lui Stancu la cele 4 goluri: Lovin la 1 gol, Banel la golul 2, Arthuro la golul 3 si Ghionea la golul 4. Nici un gol nu a fost ca o actiune singulara a lui!E un jucator f bun, dar nici sa nu-i punem pe frunte si ceea ce nu-i a lui!

De cand e la Steaua, Dayro a marcat din actiuni facute de el si a dat si pase de gol pt altii.

Am omis golul de la Iasi unde l-a facut 80% singur:) Golul 1 a fost cu Roma: centrare Ochirosii, deviere Lovin si gol Stancu.

Korado27.08.2008 10:03

Adevarat StanciuGOOOOL

«1234»