FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial / Ricardo Pedriel la Steaua

«12»
Irresistible23Steaua22.08.2008 16:00

Uff... Toti va dati niste analisti si deontologi .

Asteptati sa-l vedeti la joc si dupa vorbiti.

E un tanar promitator, poate sa creasca mult la noi.

Ce vreti sa vina un Torres la noi ? Chiar credeti ca veti vedea vreodata un astfel de jucator la noi ?

Sa fim multumiti daca acest tanar confirma...

Eu zic ca este un transfer reusit din mai multe puncte de vedere : are o cifra destul de buna la goluri, am vazut ca suteaza bine si cu stangu si cu dreptu, este destul de tanar si poate creste (in sfarsit avem si noi o astfel de politica si nu mai luam fosile).

Pana atunci, bun venit Pedriel si spor la goluri !!!

BlaUGranA22.08.2008 16:46

Presimt ca o sa faca treaba buna la Steaua...din cate am vazut e tehnic are viteza si executii bune,abia astept sa-l vad la lucru :steag_cruce_invers:

Deliric122.08.2008 17:44

Jucatorul in varsta de 21 va sosi la Bucuresti la sfarsitul acestei saptamani pentru a semna un contract cu clubul nostru. Pedriel este un atacant format la Jorge Wilstermann, echipa pentru care a evoluat, in ultimele trei sezoane, in 39 de partide si a inscris 21 de goluri. De asemenea, tanarul varf a evoluat de trei ori pentru echipa nationala de seniori a Boliviei, pentru care a inscris un gol si a fost desemnat cel mai bun jucator al turneului Copa Aerosur 2008, scrie site-ul Stelei.

sport.ro

daca e adevarat mi se pare destul de bun , sunt cativa jucatori la Steaua care nu ar da gol in Liga a2a ro.

bun venit !

steaua_gloria22.08.2008 22:11
Inca o data , campionatul bolivian e peste divizia B de la noi ?

Hai ba fi serios, parca Divizia B la noi ar fi Champions League.

Alooo , daca ar fi egal cu divizia B la noi ar fi nasol, adica nu ar fi nimic de capul lui . Alta data poate o sa fii pe subiect ;) .

ssilviu_1922.08.2008 22:27

nu are rost sa zicem nimic pana nu-l vedem la lucru la Steaua!p dvd-uri si nesu poate sa para un fotbalist extrem de bun(poate asa l-au luat cei de la utrecht=))),pt ca faci un filmulet cu cele mai bune faze pe care le-ai facut in toata cariera si esti mare fotbalist!pana nu o sa-l vedem jucand vreo cateva meciuri vorbim degeaba....

grizzly23.08.2008 07:59
daca e adevarat mi se pare destul de bun , sunt cativa jucatori la Steaua care nu ar da gol in Liga a2a ro.

foarte, foarte adevarat.

eu unul sunt multumit ca macar e un jucator tanar. poate are ce-i trebuie si se va forma aici.

adidwu23.08.2008 10:55
@ adidwu

ori nu esti stelist, ori esti doctor si le stii pe toate fara sa le vezi; sper sa n-ai dreptate, cel putin pana mai cresti!

Cred ca m-ai inteles gresit.

PaiN23.08.2008 20:41

eu cred ca ar trebui sa il vedem la treaba. sper sa faca o figura frumoasa. :smile:

~CRISTI@NO~23.08.2008 23:44

pare un jucator....promitator :wanker: ....dar nu inteleg banka tehnica...AVEM NEVOIE DE UN FUNDASI LATERAL....Ghionea e dezorientat...nesu va pleka(bafta aklo)...Baciu e sortit bancii si Petre Marin nu o sa mai poata duce mult.iti urez multa bafta la Steaua si sper sa faci un cuplu perfect cu Bogdan Stancu

:steagcruce:

Virgil24.08.2008 05:29

Atacantul bolivian a sosit sâmbata seara în Bucuresti. Jucãtorul a fost asteptat de un trimis al clubului Steaua pentru a-l prelua. El a sosit neinsotit, avand asupra sa doua geamantane imense.

"Am venit sa joc la o echipa foarte buna" a declarat sud-americanul. Acesta nu a stat la discutii cu presa, fiind obosit dupã zborul foarte lung, dar a acceptat un fular al Stelei, cu care s-a pozat.

Text si imagini: prosport

pedr2.jpg

pedr3.jpg

«12»