FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ricardo Pedriel - atacant bolivian, va semna un contract cu Steaua

«12»
ebonyc22.08.2008 08:17

e un jucator cu calitati dar de la a avea calitati si talent pana la a fi un jucator mare e drum lung. din filmulet ma impresioneaza cand suteaza cu dreptul o respinge portarul apoi expediaza o bomba cu stangul. ca va fi bun sau nu eu apreciez faptul ca se orienteaza spre piata asta sudamericana. demult imi doream sa exploram si noi aceasta piata; ca e vorba de argentina, chile, columbia, bolivia, e bine ca se face ceva. si marcelo moreno un jucator apreciat si de suporterii nostri tot din bolivia e. pacat ca a ajuns la shahtior, pt ca il vedeam la o echipa adevarata, dar se pare ca banii sunt destul de importanti pentru unii. s-o tina tot asa conducerea si sa aduca un fundas lateral ca e jale. Banel ar avea calitatile necesare porstului de fundas dar sta prost cu concentrarea. autogolul cu Poli Iasi l-a dat din postura de fundas dreapta daca nu ma insel. poate i-a venit si lui mintea la cap.

steaua_gloria22.08.2008 08:20
Transferul lui Nesu e o prostie.

Petre Marin trebuia sa plece, nu el!

Unde , la Avantu Pietricica? Nu ne batem joc de marii jucatori ! Petre Marin inca mai poate si trebuie sa ramana la steua pana la sfarsitul carierei.

MoWeed22.08.2008 08:22
Unde , la Avantu Pietricica? Nu ne batem joc de marii jucatori ! Petre Marin inca mai poate si trebuie sa ramana la steua pana la sfarsitul carierei.

Asta e problema; ca nu mai poate. Cel putin in meciurile importante....

De altfel s-a vazut asta in meciul tur...

steaua_gloria22.08.2008 08:26

In legatura cu acest Pedriel pare un jucator bun , insa ne punem urmatoarea intrebare : CAMPIONATUL BOLIVIEI E MAI TARE CA DIVIZIA B ? ? avem si noi golgeteri prin Liga a 2-a , dar daca-i aduci in prima Liga la o echipa mare nu e nimic de capul lor.

.

Asta e problema; ca nu mai poate. Cel putin in meciurile importante....

De altfel s-a vazut asta in meciul tur...

O sa vedeti voi ca Petre Marin poate. De altfel , nici Nesu nu era cel mai grijuliu jucator. A facut destul de multe greseli cu Galata.

victor22.08.2008 08:43

mai luam si un fundas lateral!

atacantul era oricum pe teava, caci Gigi promisese ca in caz de calificare in UCL mai aduce un varf cu lipici la gol. vad ca s-a grabit, incercand sa forteze norocul. toti cei care au vazut materialele de prezentare cu suarez au ramas incantati, inclusiv Becali care a spus ca la atacanti el are ultimul cuvant! e recomandat de giovanni si Lacatus l-a cerut imediat.

Marius22.08.2008 08:50

Deci tot cei care l-au vazut, ma refer la staff-ul Stelei, au vazut montaje cu fotbalistul, nimeni nu l-a urmarit live nici macar 12 milisecunde. Corect?

Fundasul ala lateral e tot roman? Daca nu, stiu io cativa pe iutub care sigur o sa-l incante pe Gigi...

stoicavlad4322.08.2008 09:04

dupa video mi se pare destul de bun ......a si marcat 16 goluri sa vedem dak marchiaza si aici atatea

ssinpadureacualune22.08.2008 09:05

kapetanos si arthuro sunt mult sub nivelul lui Iacob sau zaharia.Arthuro cred ca poate functiona numai daca mai are langa el (si subliniez...langa el...aproape de el) inca un atacant cu care sa colaboreze.Ceea ce pare imposibil pt ca Lacatus joaca 4-5-1....indiferent cum vreti voi sa vedeti....4-2-3-1...4-1-4-1...tot 4-5-1 ramane.Asa ca aducerea bolivianului poate fi un lucru bun...ar creea concurenta adevarata...si poate omu e mai talentat decat astia care ii avem.de Bogdan Stancu nu am zis nimik pt ca nu cred ca va fi bagat vreodata la Steaua varf...el este vazut de patron inlocuitorul lui Dica...adik retras...si asa va ramane.

AmuntBoy22.08.2008 09:28

atacantul era oricum pe teava, caci Gigi promisese ca in caz de calificare in UCL mai aduce un varf cu lipici la gol. vad ca s-a grabit, incercand sa forteze norocul. toti cei care au vazut materialele de prezentare cu suarez au ramas incantati, inclusiv Becali care a spus ca la atacanti el are ultimul cuvant! e recomandat de giovanni si Lacatus l-a cerut imediat.

stie ceva fundasul lateral? e roman?

barbubobby22.08.2008 09:39

In legatura cu acoperirea posturilor de fundasi lateral... Tinand cont ca Golanski este folosit relativ des pe postul de fundas stanga la nationala Poloniei de catre Benhaker ( o sti si batranu asta ceva) iar noi in lot ii avem deja pe Eme care este clar fundas stanga si pe Petre Marin care este iar mai mult fundas stanga decat dreapta... imi place sa cred ca ne trebuie un fundas dreapta... nu de alta da acolo un singur nume imi vine in minte George Ogararu!!!

danimarcu22.08.2008 09:40

Ma rog,sa-l vedem si pe asta...

Eu cred ca ar trebui ca Lacatus sa-si deschida ochii,ar putea sa descopere ca atacantul de care avem nevoie este deja in lotul Stelei.Il cheama Bogdan Stancu,e viclean,poate sa dea gol din nimic,cred ca ar merita o sansa cu turcii!...

Nu pot sa inteleg,de la un fost fotbalist care a debutat la 17 ani,aceasta lipsa de incredere fata de tinerii din lotul nostru...Ei demonstreaza meci de meci la tineret ca pot,dar se pare ca asta nu-i de ajuns pt Lacatus.Probabil ca e musai ca ei sa treaca de 26 de ani ca sa prezinte incredere..))

steaua_gloria22.08.2008 09:46
nu de alta da acolo un singur nume imi vine in minte George Ogararu!!!

:rolleyes: visezi frumos . Si eu l-as vrea inapoi , mai ales ca Van Basten nu prea-l place da nu prea cred ca va veni prea curand iapoi la Steaua.

DonAndres22.08.2008 09:56

În atenția Stelei pentru un transfer este și internaționalul bolivian de tineret Ricardo Verduguez. Evolueazã la echipa de primã divizie bolivianã Blooming, pe postul de fundaș stânga. A jucat pentru naționala Boliviei, U-20 în Campionatul Sud-American 2007 din Paraguay și este nãscut la 28 iulie 1989, în Santa Cruz de la Sierra. Are 1,72 înãlțime și a bifat 30 de prezențe pentru Blooming sezonul trecut.

zloty22.08.2008 09:58

poate cu ocazia asta (plecarea lui nesu) prinde mai multe meciuri si mustata care pare un fundas lateral ff bun

LARI22.08.2008 10:00
kapetanos si arthuro sunt mult sub nivelul lui Iacob sau zaharia.Arthuro cred ca poate functiona numai daca mai are langa el (si subliniez...langa el...aproape de el) inca un atacant cu care sa colaboreze.Ceea ce pare imposibil pt ca Lacatus joaca 4-5-1....indiferent cum vreti voi sa vedeti....4-2-3-1...4-1-4-1...tot 4-5-1 ramane.

De acord cu faptul ca Arthuro mai are nevoie de cineva langa el.

Dar, in opinia mea, Arthuro e mai valoros decat Iacob. Victoras nu facea pressingul pe care il exercita Arthuro meci de meci, aproape toata driblingurile lui erau sortite esecului, Arthuro mai incearca si cate un sprint...

Dar si eu cred ca Zaharia ar fi fost excelent la lotul pe care il avem. Pacat... Atacantul lui Little Muce are niste calitati excelente, nu inteleg de ce nu s-a impus pana acum decat la Gloria Bistrita.

zloty22.08.2008 10:02

Lari

dar Iacob mai dadea si goluri ,pana acuma arturo cam someaza la capitolu asta

despre pedriel ce sa zic ,sa vedem cum o sa joace ,sper ca odata cu aducerea lui sa se mai schimbe si sistemu de joc la unu cu 2 varfuri ca saracu arturo se cam zbate in van de unu singur

dr.adrian922.08.2008 10:03

voi chiar credeti iara minciunile astea de 2 bani????

ma autorectific.

siteul oficial a confirmat transferul

LARI22.08.2008 10:18

@Zloty

Iacob a stat ceva la noi pana sa dea gol dupa gol. Arthuro n-are decat fix 5 jocuri la noi; a dat un gol f important, si-a creat destule ocazii...

alex_lef22.08.2008 10:59

mai terminati ma cu faptul ca arthuro e slab. Abia are cateva meciuri in prima echipa a noastra are nevoie de mai mult timp. Eu am vazut ca intra bine in combinatii, controleaza bine mingea, face culoare pt Dayro si compania, isi creaza ocazii. Chiar nu inteleg de unde pana unde Arthuro e un jucator mediocru. Parerea mea ca a aratat destule pt cate meciuri a jucat la noi. Astepti putin si vor aparea si golurile din partea lui.

ps: ar fi ideal si din punctul meu de vedere trecerea in atac a lui B.Stancu langa Arthuro. Cred ca s-ar completa excelent

victor22.08.2008 11:02

nu cred ca mai luam romani! sunt scumpi si apoi e greu sa-i vinzi! cautam un strain, dar inteleg ca am vrea sa fie pana in 23 ani (pana una alta titularii sunt considerati golanski si emeghara) si cu pasoport comunitar. daca il vindem pe golanski, imediat il aducem pe Ogararu. pe golanski cerem 3.5mlnE (George costa 1.5mln, mai putin dar e si mai batran).

inteleg ca am facut o noua oferta si pentru costea. e mai complicata povestea insa si eu zic ca oricum jucatorul nu merita caruta de bani care se cer pe el.

adidwu22.08.2008 11:04

Sa vedem daca Pedriel se acomodeaza,campionatul bolivian e totusi altceva.

«12»