FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ricardo Pedriel - atacant bolivian, va semna un contract cu Steaua

«12»
fcsteaua.ro21.08.2008 22:42

Ricardo Suarez Pedriel, varful de 21 de ani al bolivienilor de la Jorge Wilstermann.

Atacantul a bifat si 3 meciuri la echipa nationala a Boliviei, pentru care a si marcat. Pentru echipa de club a marcat 16 goluri in 25 de meciuri, o medie destul de buna, sub rezerva valorii campionatului bolivian.

Pedriel este asteptat in cateva zile in Romania. Speram sa fie un transfer reusit care sa-i aduca in sfarsit Stelei atacantul de care are nevoie.

Pana cand il vom vedea la lucru, va invitam sa urmariti un interesant material video cu diverse realizari ale lui Ricardo Suarez Pedriel.

ros-albastru4ever21.08.2008 22:50

E un atacant super-bun ... tehnicitate,viteza,ceva de care aveam nevoie...asa o sa mai avem un jucator asemanator lui Dayro ;)

DelPiero1021.08.2008 22:55

Tu de unde stii?Mai intai sa vina,si mai apoi sa-l vedem la joc...

Daniellone21.08.2008 22:57

L-am vazut pe youtube. Stiu ca nu-ti poti face o parere corecta de acolo, dar ma tem ca nici Laca nu l-a vazut mai mult... Pare cam dezarticulat si golurile par cam intamplatoare, dar mai ales date intr-un context de fotbal submediocru. Adica a dat ceva goluri, dar campionatul din Bolivia este foarte slab, in Bolivia si Venezuela fiind cele mai slabe campionate din America de Sud. Am citit pe net ca multe echipe au vrut sa-l ia (Genoa, Lugano, Alianza Lima), iar din ce am vazut pe forumuri suporterii bolivieni par sa aiba o parere buna despre el. Poate o fi ceva de capul lui, mai stii de unde apare un nou Erwin Sanchez sau macar un Etcheverry?

AdrianUltras2521.08.2008 23:10

Daca e genul de atacant cum era Thereau, e foarte bine.

Daca nu, e doar umplutura.

P.s.

Numele lui e Ricardo Pedriel Suarez.

Cosmin_Stelistu198621.08.2008 23:17

Oricum nu ne putem face o parere dupa ce am vizionat un montaj video cu cateva goluri ale lui Pedriel, trebuie vazut cel putin un meci intreg ca sa poti observa ce calitati are ca jucator.Eu sper sa fie un transfer reusit pentru ca daca trecem de Galatasaray vom avea nevoie de un lot cat mai competitiv pentru meciurile din UCL.Campionatul din care vine el nu este unul atat de bun , dar poate se va integra cat mai repede in jocul echipei si va face fata nivelului competitional la care joaca Steaua.In sperant ca vom bate pe Galatasaray , va salut pe toti si FORZA Steaua!!! fular-campionii

Cosmin_Stelistu198621.08.2008 23:36

Statistica acestui jucator in 2008:

trei meciuri la echipa naționalã și un gol marcat

25 de meciuri la echipa de club și 16 goluri marcate

în douã meciuri a reușit sã marcheze cîte o triplã

a fost titular în 27 dintre cele 28 de meciuri

a bifat toate minutele în 24 de meciuri

în toate partidele în care el a marcat, echipa sa nu a pierdut

zloty22.08.2008 00:11

Vine un varf si pleaca Nesu sper sa fie adus ceva pa masura ca Petre Marin nush cate meciuri mai poate duce

I.N.Money22.08.2008 00:44

Inca sper ca transferul lui Nesu este o gluma proasta , inca sper ca staff-ul Stelei nu este condus de niste oameni fara minte . Golanski se accidenteaza , Eme este rupt de prin martie , pe Nesu il vinzi si ramai cu Petrica Marin care are 34 de ani ? Unde este logica ? Ba mai mult , mai aduci inca un atacant si in aparare ce facem ? Il reprofilam pe Dayro fundas dreapta/stanga ? Daca Nesu intr-adevar pleaca in Olanda , iar Steaua nu aduce un fundas lateral inseamna ca oamenii de pe banca au luat-o razna .

fansteaua4622.08.2008 00:51

http://uk.youtube.com/watch?v=3xda-TBL4uM

noi nu transferam jucatori de pe dvd-uri sau cd-uri ci de pe youtube.com :laugh:

Revenind la lucruri serioase , tot cumparind cite 5-6 tineri jucatori sud-americani avem sanse mari sa dam lovitura cu 2-3

CANmaryo22.08.2008 01:15

cu banii care sau platit pe el nu luam nimic din tara si cred ca va fi un transfer reusit dar sa-l vedem la treaba si apoi ne vom face o parere despre el

Virgil22.08.2008 04:54

Poate sa mai ia 20 de atacanti. La banii cu care sunt cumparati, niciunul nu poate fi mai bun decat Bogdan Stancu. Bolivia? Sigur, pot exista si acolo talente. In ce-l priveste pe Ricardo, prefer sa vorbesc de abia dupa ce il vad la joc alaturi de coechipierii stelisti.

In cazul in care Ricardo va fi atacantul cautat, pentru Kapetanos si Arthuro va exista o destinatie sigura: Buzau. Sau poate Steaua II.

gabriel_04pyb22.08.2008 06:21

Sa ne aducem aminte ca nimeni nu auzise nici de Toja, iar astazi, la mai putin de 3 saptamani de la venirea la Steaua este unul din idolii tribunei! Sa-l vedem la lucru pe bolivian, va fi destul de greu pana se va acomoda( fus orar, altitudine, comunicare, etc) si apoi putem sa spunem daca e bun sau nu! Pacat totusi de Nesu, care a fost unul din motoarele incinse ale Stelei, se pare ca vom pierde unul din cei mai buni jucatori, dar pentru binele lui, multa bafta Mihaita!!! Sa te vedem la o echipa mare cat mai repede!

CaTaLiNsm StElIsTu22.08.2008 06:38

Stiu ca aceasta comparatie este putin cam exagerata,dar din ceea ce am vazut pe filmulet acest pusti pare un Hagi2,in fata portii...trage bine de la distanta,are sut puternic,nu se cacaie si se macaie cu mingea pana vine toata echipa in careu,ci o loveste rapid si plasat,are viteza destul de buna ,iar inatimea il avantajeaza in fata portii.

Sper sa confirme s chiar sa intreaca orice asteptari,astfel sa se poata lansa in fotbalul "mare".

Mult succes!!!!!!

Nu am mare incredere in filmulete(DVD-uri cum se spune),dar am mari sperante in el.

Probabil cu un Protasov pe banca ajungea"mare",dar asa50-50%sanse.:-|

Oricum sa-l vad ca semneaza si dupa il "stoarcem" bine pe-aici dupa meciuri.

mountytoma22.08.2008 07:11

din cate vad in materialul video, e un atacant in stilul lui Adi Ilie. in echipa lui de pana acum avea pasatori buni.

se pare ca Gigi vrea sa faca o afacere din a cumpara fotbalisti sud-americani tineri pentru a ii lansa in CL dupa care sa ii vanda pentru a face profit cat mai mare.

sunt 100% sigur ca are oferte pentru Zapata (giovani si Victor stiu la ce pret), dar nu a vrut sa-l dea pana nu-i creste pretul in urma meciurilor facute in CL. dar vara viitoare vine Tatarusanu!

despre ricardo, sa fie binevenit, si sa-l vedem la treaba. nu stiu insa ce seva intampla cu kapetanos, arthuro si mai ales Badea. de Badea imi pare rau, ca s-a pierdut desi incepuse asa de bine la noi.

stau insa si ma tot intreb: de ce l-am vandut pe Zaharia, mai pe nimic? ca era mai bun decat pepe moreno, arthuro, kapetanos, Badea etc

ebonyc22.08.2008 07:18

mie-mi placea de zaharia ca si de Thereau sau Elton. asta e viata. sunt jucatori mai mari care schimba echipele (vezi Ronaldinho sau Figo) dar se gasesc jucatori. intradevar bine a zis cineva inainte ca in bolivia avea pasatori buni dar are si la Steaua cine sa-l serveasca (sa speram).

MoWeed22.08.2008 07:28

Nu va mai pronuntati dupa un film de pe Youtube; mai intai sa-l vedem la treaba. Daca va veni sper sa fie mai bun decat Badea sau Kapetanos.

DelPiero1022.08.2008 07:37

Asa cum s-a mai zis si mai sus,nu cred ca-i peste Stancu...de ce nu i se da mai multa incredere lui Bogdan?E in primii 3 jucatori ai generatiei sale...o generatie ce e aproape mult mai mult decat altele de calificarea la un turneu final...

lumeaeamea22.08.2008 07:39

Jucatori de genul lui sunt buni si in camionatul ostru pentu a le inoda picoarele la fundasii de la echipele mai mici ce se baga cu poponetzu in poarta.e bine ca Steaua are jucatori multi tneri, de perspectiva si cu experienta in acelasi timp, majoritatea jucand in echipele nationale ale tarii lor.

in legatura cu Nesu..era deja timpul si pt el, 8 ani sunt mult, doar Radoi are mai mult la Steaua.Cu toate ca era de mult tot juca foarte motivat, ca si cum ar fi proaspat transferat si ar vrea sa demonstreze.Greu o sa mai gasim jucatori asa de motivati. ca solutie eu red ca o sa fie reprofilat Banel, mai ales ca pe flancuri nu mai are loc si nici pe banca nu ar vrea Jiji sal tina.

Personal cred ca fundas lateral poate da randament mai bun pt ca nu are nevoie de foarte multa tehnica.

Sa auzim de bine...

MoWeed22.08.2008 07:46
Asa cum s-a mai zis si mai sus,nu cred ca-i peste Stancu...de ce nu i se da mai multa incredere lui Bogdan?E in primii 3 jucatori ai generatiei sale...o generatie ce e aproape mult mai mult decat altele de calificarea la un turneu final...

Aceeasi situatie e valabila si in cazul lui Ochirosii sau Bicfalvi!

Stancu ar trebui sa fie titular in atacul Stelei alaturi de Dayro Moreno

greenyes22.08.2008 07:50

Astia au lasat Steaua in fundul gol pe flancuri.....inafara de Golansky, Emegahara si Petre Marin (34 35 ani) mai stie cineva vre un fundas stanga sau dreapta??? Astia is nebuni.

Pustiul pare meserie. Dar iar....cine o sa i dea pase....mai ales din zona centrala?

AdrianUltras2522.08.2008 07:55

Transferul lui Nesu e o prostie.

Petre Marin trebuia sa plece, nu el!

Korado22.08.2008 08:02

Ce eu nu pot sa spun daca e bun sau nu trebuie el sa o dovedeasca .. sa joace constant , sa mai marcheze si cate un gol pe ici pe colo ... sa nu fie cat Carlos petrecaret... makitor sau fie cu capul pe umeri ca la cati bani primesc ei ... eu unul nu as mai comenta ....

stoicavlad4322.08.2008 08:06
Nu va mai pronuntati dupa un film de pe Youtube; mai intai sa-l vedem la treaba. Daca va veni sper sa fie mai bun decat Badea sau Kapetanos.

de unde sti ca e dupa youtube??

MoWeed22.08.2008 08:08
de unde sti ca e dupa youtube??

Sa inteleg ca toti cei care deja se pronunta ca e extraordinar sunt fani avizi ai campionatului Boliviei si nu pierd nici un meci din acest campionat....

«12»