FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Galatasaray, cu casa inchisa!

«12»
metzzz21.08.2008 21:17
@metzzz

Uite ca eu am abonament si n-am bilet pentru ca am nu am avut cand si cum sa ajung la Bucuresti.Am zis ca imi iau vineri ca oricum veneam pentru Bistrita si se pare ca am ramas fara.Daca are cineva 3 bilete cu care poate ajuta,rog sa dea un PM.

imi pare rau pentru tine, dar se stia de mult ca se vor vinde foarte repede :)

Hassan21.08.2008 21:45

Nasol pt cei care nu au apucat sa isi ia bilet...sper doar din tot sufletul ca cei care au apucat (mai ales la PELUZA)sa-si strige plamanii alaturi de noi sa-i facem mandri pe baieti sa simta un infern mai mare decat a fost pe ali sami yen. Nu stiu daca a fost o idee buna sa lase 4 bilete cu 1 buletin....dar macar au fost zmadandestii acolo si nu prea am vazut bisnitari la case. Ramane de vazut cat de agasat voi fi in ziua meciului, pentru ca nu stiu daca toti cei care au stat la coada astazi cu buletinele au luat doar pentru prieteni/rude/cunostinte......

FORZA Steaua BATEM TURCII!!!

ultras_florin2021.08.2008 21:46

E bine ca pan la urma am prins si eu bilet.Am dat dublu fata de pretu de la case,dar pentru Steaua orice efort financiar merita tinand cont ca astfel de meciuri sunt destul de rare(3-4 pe an).

Diabia astept meciu...........

MALDINI21.08.2008 21:53

@lumeaeamea nu am spus eu asa ceva...nu-mi baga vorbe in gura..nu am spus ca daca nu vii la meci nu esti suporter...citeste mai bine si iti vei da seama ca altul a spus asta, nu eu.

stelist24/2421.08.2008 22:23
E bine ca pan la urma am prins si eu bilet.Am dat dublu fata de pretu de la case,dar pentru Steaua orice efort financiar merita tinand cont ca astfel de meciuri sunt destul de rare(3-4 pe an).

Diabia astept meciu...........

bisnitarii o sa iti aprecieze efortu) in locul tau sa fi fost as fi procedat la fel ;)

Korado22.08.2008 07:53

Normal ca doar joaca Steaua si nU Rapid ...:D

:steag_cruce_invers:

lumeaeamea22.08.2008 08:21
@lumeaeamea nu am spus eu asa ceva...nu-mi baga vorbe in gura..nu am spus ca daca nu vii la meci nu esti suporter...citeste mai bine si iti vei da seama ca altul a spus asta, nu eu.

Scuze...am observat, dar m-am gresit ca am citit mai multe comentarii de la tine si am ramas fixat, plus ca am intrat de pe telefon pe net si nah...e mai nasol.scuze inca odata si...sa auzim de bine!

1uLy4Nn22.08.2008 12:16

ca de fiecare data ;)) sa le aratam turcaletilor ca suntem mai buni ca ei si in peluze si pe teren

alexandru_mare22.08.2008 12:37

daca are cineva 2 bilete in plus la tribuna 1 sau 0 sa imi lase si mie un PM va rog

-jon-22.08.2008 12:48

Era clar ca si la preturile astea biletele se vor vinde destul de repede. Aparent sunt tot mai multi romani (stelisti) cu posibilitati financiare, sau cu dorinta de a plati pentru a vedea spectacol. Aparent ciobanul nu da doi bani pe suporteri, pe dragostea sau interesul nostru fata meciurile echipei. :sick:

"Pânã acum am incasat 1 milion jumãtate, cu drepturi TV cu tot, 350 de mii doar din bilete. Nu e o mare afacere cu biletele, nu ajung nici pe o mãsea. Acum cațiva ani era o sumã, acum nu e o mare afacere. Anual cheltuiesc 15-20 milioane de euro, cu transferuri cu tot "

Sursa Pro Sport

catasteaua1722.08.2008 12:58

suntem mai fanatici ca turci suntem mai tari avem mai multe atouri bate cu 2-0 hai Steaua

Inima ros-alb@str@22.08.2008 20:54

Am si yo o intrebare, cand au fost capturate steagurile de la brigate ??? Anul asta ???

pui de dac 11223.08.2008 05:16

o sa iasa sarbatoare mare ..a 3-a oara la rand in grupele UCL

joitaru24.08.2008 00:14

Sa ma .... pe politica lor de dat bilete, pe site scrie MARE ca poti lua bilet, cu Buletin (carte de identitate), permis, pasaport.

eu a pierdut buletinul, si m-am dus cu pasaportul,si aia la casa domne de azi (joi) nu se mai dau pe pasapoarte si permise. si asta dupa ce am stat de la 11.00, la 14.30 in soare pe 44 de grade la soare.

Argaseala, sa iei foc cu copiii tai prosti de la casele de bilete. :|

mot_alin24.08.2008 14:40

rog mult cine are bilete in plus la Steaua-galatasaray sa imi scrie pe adresa de email m***@***. Vreau neaparat la Peluza Nord si as vrea 4 bilete. Ofer 500 de mii pe un bilet

john_8624.08.2008 16:08
Am si yo o intrebare, cand au fost capturate steagurile de la brigate ??? Anul asta ???

Mai exact pe 12 august, cu o zi inainte de meciul de la istanbul

barzu24.08.2008 21:48

vreau si eu 1 bilet la Peluza Sud...ofer 70 ron...

«12»