FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Galatasaray, cu casa inchisa!

«12»
fcsteaua.ro21.08.2008 17:30

FC Steaua anunta faptul ca pana joi, 21 august, la ora 17:30, au fost vandute 21.832 de bilete din totalul de aproximativ 23.000 scoase la vanzare pentru partida Steaua - Galatasaray, care se va juca miercuri, 27 august, incepand cu ora 20:45.

Cele aproximativ 1.200 de tichete ramase la dispozitia suporterilor sunt impartite intre Tribuna I si Fotolii.

FC Steaua le multumeste suporterilor echipei noastre pentru prezenta numeroasa la casele de bilete in cursul zilei de joi, 21 august, demonstrand inca o data apropierea extraordinara fata de culorile ros-albastre.

SteauaFC.com

diamond_man21.08.2008 17:32

In sfarsit, ceva nou, ma gandeam ca ne-a atacat cineva...Casa inchisa normal...Pitzipoance, pensionari, prea putini copii...

john_8621.08.2008 17:34

Bun asa. De acum sa speram ca "ultrasii" nostri sa isi faca datoria, sa isi dedice cele 90 de minute numai pentru Steaua, sa vada turcii ca si galeria noastra poate concura oricand cu a lor.

Verssace21.08.2008 17:36

deja aud Lacatus Lacatus Lacatus + goarne :)) sa facemmmm atmosferaa nimeni nu-i ca noi ! HAI Steaua !!!

UlTrAs PaNtElImOn21.08.2008 17:41

heuuuu ce bine ca am prins bilet .Imi pare rau pentru cei care au ramas fara:( .......FORZZA Steaua

Steaua - Galatasaray 2-0 :steagcruce::steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

metzzz21.08.2008 17:45

Nu imi pare rau pentru nimeni care n-are bilet . Deasta exista abonamente :punk:

Era logic sa se joace cu casa inchisa

adidwu21.08.2008 17:54

Acum mai lipseste doar calificarea.

:steagcruce:

dax4721.08.2008 18:15

Ne vedem acolo ! Sper sa fie si suporteri, nu doar telespectatori .

Forza Steaua !

ste_farfan21.08.2008 18:30
deja aud Lacatus Lacatus Lacatus + goarne :)) sa facemmmm atmosferaa nimeni nu-i ca noi ! HAI Steaua !!!

Sa-ti bag goarna aia in c.r si sa-ti sune de cate ori strigam noi Lacatus, Lacatus! :spank:

MALDINI21.08.2008 18:31

Fara goarne ... :D

spider7121.08.2008 18:32

capacitatea stadionului este 28000. de ce nu se vand macar 25000 de bilete??FORZA Steaua fular-campionii:steag_cruce_invers:

korynna21.08.2008 18:36

@metzzz

Uite ca eu am abonament si n-am bilet pentru ca am nu am avut cand si cum sa ajung la Bucuresti.Am zis ca imi iau vineri ca oricum veneam pentru Bistrita si se pare ca am ramas fara.Daca are cineva 3 bilete cu care poate ajuta,rog sa dea un PM.

@spider

Dar se pleaca din Bucuresti. :wink:

spider7121.08.2008 18:50

@ Marius

eu stiam ca spatiul de siguranta este de 5% din capacitatea stadionului

25000+1200(turcii)=26200 mai raman 1800 de locuri ,mai mult de 5% :hmmm:

@korynna

meciul cu Bistrita se joaca la Bistrita!! :sad2:

danimarcu21.08.2008 18:54
Ne vedem acolo ! Sper sa fie si suporteri, nu doar telespectatori .

Te asigur ca niciun telespectator nu va fi pe stadion!

Pt simplul motiv ca, prin definitie, telespectatorul este cel ce priveste la televizor... :wink:

danimarcu21.08.2008 19:17

Puteati sa va iubiti de la bun inceput.

On-topic.Intr-adevar,este un lucru pozitiv ca meciul se va juca cu stadionul plin.Baietii vor avea nevoie,pe langa un joc bun,si de sprijinul suporterilor .

Sper ca acestia sa faca in Ghencea adevaratul infern,sa-si reconsidere turcii parerea despre adevaratul sens al cuvantului...

STARforce21.08.2008 19:19

Forza tatiii hai pe ei pe camila lor.Shiiiiiittttttt.

MALDINI21.08.2008 20:08

A venit sibianu sa ma faca pe mine manelist :)))))) Bai tinere talent , uita-te mai sus si citeste .. aia a fost o expresie ca eu nu scuip pe nimeni.Si aporopo...tu ai fost ma in viata ta macar odata in peluza ? Tu crezi ca baietii aia care striga pana ragusesc au toti loc unu langa altu ? Nu bai talentatu-le...ei se strag acolo jos (ma refer la SUD pentru cunoscatori nu pentru roakeri ca asta)chiar daca nu au acolo bilet toti si nu vine nimeni sa i deranjeze pentru ca stiu ca ar venii degeaba , asa ca ramai tu acolo la sibiu tau si culca-te...hai ca imi fac deageaba nervi

Marius21.08.2008 20:16

Ok, ajunge da?

MALDINI21.08.2008 20:17

Ok

AlcaponneAISS21.08.2008 20:19
Mah uriasi suporteri ce sunteti voi altceva decat sa va scuipati si sa va umflati muschii pe net nu puteti? Cautati-va un topic pe masura dorintelor voastre razboinice si mai scutiti lumea cu vorbele voastre de doi lei!!!! Auzi la ala ca el il scuipa...pai daca omu' are bilet acolo unde te-ai pus tu,cine iti da tie dreptul sa il scuipi ca isi cere dreptul? La fel cum "dreptul" tau e sa fii pe stadion asa si el vine, o data pe an,sa vada un meci deci lasa vorbele astea de manelist umflat cu Red Bull si mai bine pastreaza-ti fortele sa incurajezi echipa,nu pe ala care te va "deranja"!!!!

E foarte bine ca o sa fie stadionul plin si sper sa ne calificam. Am cautat degeaba un bilet insa nu am reusit sa imi fac rost dar cred ca tot suporter ma numesc si de acasa,nu? Sper sa fie o atmosfera minunata iar la sfarsit sa ne bucuram cu totii.

Hai Steaua!!!!

:steag_cruce_invers:

Pretenash in .... se vede ca habar nu ai si pun pariu ca nu ai fost niciodata in peluza...spune-le la baietii lucru asta ca o sa de-a cu pedalele in sus....daca tot erai suporter veneai pe stadion..faceai tot posibilu`...asa ca daca nu esti in stare lasa pe altii care vin meci de meci si isi sustin echipa din peluza...!!!! Hai sa lasam discutia ca nu are rost sa ne certam...sa degenereze lucrurile...!!Hai noroc

Marius...Gata terminam :) oke

novac21.08.2008 20:20
Cautati-va un topic pe masura dorintelor voastre razboinice si mai scutiti lumea cu vorbele voastre de doi lei!!!! Auzi la ala ca el il scuipa...pai daca omu' are bilet acolo unde te-ai pus tu,cine iti da tie dreptul sa il scuipi ca isi cere dreptul? ...? Sper sa fie o atmosfera minunata iar la sfarsit sa ne bucuram cu totii.

Hai Steaua!!!!

Cu totii speram ca asa va fi, o atmosfera de mare sarbatoare!

MALDINI21.08.2008 20:25

Hai ca ma culc ... deja vorbesc berile pentru mine :P Scuze Marius inca odata...PUBLIC :))

stelist24/2421.08.2008 20:40

scuze de off top) insa iar am vizionat rezumatul cu comentariu live Steaua-valencia 2-0 m-au apucat lacrimile, parca traiesc momentele la fel ca si in timpul meciului... sper sa ma faca si acum Steaua fericita si sa intram in Liga

lumeaeamea21.08.2008 20:52

@MALDINI sa inteleg ca daca nu esti in peluza meci de meci nu poti sa fii suporter adevarat, doar cetatian.interesant. Atunci de ce ne mai laudam ca Steaua are milioane d suporteri adevarati in tara si peste hotare?ar trebui sa spunem ca are milioane d cetateni si samantari, asa cum le spui tu.i-ai spus la un user d aici ca daca ar fi suporter adevarat ar face tot posibilul sa fie la meci. Atunci nici eu nu sunt suporter ca nu pot sa vin la meci, sunt la vreo 3500 d km.nu pot nici sa-l vad la TV ca sunt la munca. Din start nu mai sunt suporter,nu?

Poate ne vedem la vreun meci d CL prin Spania.daca nu vii inseamna ca nu esti suporter adevarat:P.Esti doar telespectator. V-am salutat pe toti suporterii. Sa auzim de bine

savage21.08.2008 20:54

mai are cineva un bilet la peluza a 2 a? va rog....

daca e cineva.....

«12»