FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fifa 2009 - Asteptari

«12»
i0nutz8318.08.2008 14:40

Ce asteptati de la urmatorul joc ?

Din ce am inteles eu, de pe unele forumuri:

1. FIFA09 va fi construit special pentru PC, si nu pe baza variantei pentru console, cum s-a intamplat in ultimii ani.

2. Grafica NextGen, 350 de animatii noi.

3. Meniu nou. Design, optiuni noi, etc. Optimizare pentru HD.

4. Nou mod de control: follow the mouse (!!!). Evident, in afara modurilor deja clasice: tastatura sau gamepad.

5. Controale complet editabile.

Se pare ca jocul o sa apara la sfarsitul lui septembrie, la acest moment fiind terminat in proportie de 70%.

LE: Poze AICI .

mihai141118.08.2008 15:30

o sa aiba cerinte destul de mari am inteles,cei care nu muncesc sau nu au un venit o sa aiba dificultati in a juca jocul

totusi era o discutie pe undeva,ca s-ar putea sa aiba in meniu o setare ceva de genul nextgen,currentgen,iar daca ai sistem slab,activezi current gen,se vede mai prost dar ruleaza bine,acum,nus cum o sa fie pe net daca unul are asa,iar celalalt altfel,sa vedem ce o sa iasa ca din poze mereu e frumos,sper sa nu faca portarii asa slabi ca la euro 2008,sau asa buni ca la fifa2008,sa fie intre :P

bubutza18.08.2008 15:33

am auzit ca apare pe 10 octombrie. Apropo urmatoarea editie e de 2009?

In primul rand sper sa nu aiba cerinte prea mari.

Sper sa imbunatateasca substantial suturile de la distanta.

Astept cu mare nerabdare, m-am saturat de 08.

1on18.08.2008 15:51

Eu am jucat FIFA de la 98 rtwc pânã la 2005 (cu o scurtã incursiune în 2007, datoritã patchului care avea echipe pânã la Divizia C, inclusiv CSM Focșani :clap: ). 2006, 2007 și 2008 mi s-au pãrut toate identice în mediocritate. Din câte vãd în pozele alea, spectatorii vor fi tot atât de activi și de diverși ca și pânã acum.

Interesantã (și foarte probabil, inutilã) reimplementarea mausului ca unealtã de joc. Spun reimplementare pentru cã a mai fost cel puțin un joc din serie care se putea juca cu mausul (dau berea asta :beer2: cui știe care). În afarã de șut și pasã nu mai aveai ce face cu el. Poate cã vor face utilã și rotița de scroll inventatã între timp.

klaus_e8918.08.2008 16:03

- sa bage si Liga I - Frutti Fresh, desi nu prea cred tinand cont de numarul de cd-uri originale vandute la noi in tara ... macar pe Steaua sa o bage la "Rest of the World"

- sa desfiinteze combinatia chiu+w, desi asta ar aduce retragerea a multor jucatori din campionatul FCS ...

- sa mai echilibreze valoric cat de cat echipele mari cu cele mici ... in momentul asta la fifa 2008 este aproape imposibil cu o echipa ca newcastle, tottenham, werder, etc. sa obtii macar un egal in fata unei echipe ca Barcelona

mihai141118.08.2008 16:07

eu am citit cu mare dezamagire,ca nu Steaua o sa fie in fifa,ci alta echipa,probabil Becali tine de bani pt drepturi sau nus

ps:si in realitate klaus e imposibil aproape,trebuie sa ai bulan si un portar bun :P

i0nutz8318.08.2008 16:44

Se aude ca la Rest Of World vor fi milogii aia ai lu' paszkany.. Ce s-or fi gandit cei de la EA: prima echipa din Ro calificata direct in grupele UCL, etc.

axl18.08.2008 16:51
a mai fost cel puțin un joc din serie care se putea juca cu mausul (dau berea asta beer2.gif cui știe care).

'98 mergea cu mausu'.

bubutza18.08.2008 16:55
Spun reimplementare pentru cã a mai fost cel puțin un joc din serie care se putea juca cu mausul (dau berea asta :beer2: cui știe care).

World cup 98 , tin minte ca e primul fifa care l-am jucat si se putea juca si cu mouseul.

DannY_118.08.2008 17:08

Fifa 98 mergea cu mouseul ,nu World Cup.Tin minte ca puteai sa joci si in sala;).

bubutza18.08.2008 17:38

te cam dezamagesc :P Eu am jucat World cup 98 unde era si Romania. Tin minte ca jucam cu un unchi de-al meu, am jucat impotriva lui cateva meciuri.

Eu jucam cu Romania si el cu brazilia in optimi dupa ce am mai jucat cateva meciuri in grupe, l-am batut 5-3 , el dandu-si 5 autogoluri . Juca cu mouseul bineinteles. Tin minte acest lucru ca nu am mai jucat fifa apoi pana la world cup 2002 cand luam bataie cu vreo 2,3 -0 la incepatori :))

Asta bineinteles daca nu cumva era simularea turneului final si la fifa 98.

1on18.08.2008 17:56

:beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: fãrã numãr...

De FIFA 98 RTWC știu sigur cã se juca cu mausul. De WC 98 nu știu pentru cã l-am jucat foarte puțin, și de fundând (parcã anul trecut l-am jucat prima oarã).

Da' FIFA 95, 96 și 97 n-a jucat și nu-l are nimeni?

EMPORiO18.08.2008 18:10

in poze arata bine ;)) e mult schimbat ... sa vedem ce-o iesii ;))

bubutza18.08.2008 18:22

ce inseamna RTWC ? :P

de jucat nu am jucat , de gasit se gasesc pe torrente :P

as vrea sa ma bag la un 95 dar ma tem ca iau bataie

sper ca o sa-mi mearga 09 ... nu stiti cam ce cerinte are?

1on18.08.2008 18:34

Numele complet al lui FIFA 98 este "FIFA 98 Road To World Cup" (RTWC).

alexxx_tzupy18.08.2008 18:50

si 97 mergea cu mouse ul...si mergea si in sala

steaua_gloria18.08.2008 20:51

Fontul cu care este scris numele marcatorului e acelasi cu cel din fifa 2007. E un format patratos asa ca ala.

s0r1n11118.08.2008 23:16

M'am saturat de 08..Din imagini jocul pare destul de ok,cu o grafica foarte buna..Sper sa fie imbunatatiri la gameplay pentru ca la grafica pare mult peste 08..

Hai cu 09!!

klaus_e8918.08.2008 23:40
ps:si in realitate klaus e imposibil aproape,trebuie sa ai bulan si un portar bun :P

in realitate se mai intampla sa aibe jucatorii o zi mai proasta, sa intalneasca un grup unit (vezi bayern-zenit, slavia - arsenal ) ...

blindica19.08.2008 05:13
a mai fost cel puțin un joc din serie care se putea juca cu mausul (dau berea asta beer2.gif cui știe care).

'98 mergea cu mausu'.

si avea mod in sala :X

mihai141119.08.2008 05:18

Daniel Kaltenthaler : I guess that the graphical update means that the system requirements will be raised. Which system requirements are required to play FIFA 09 in full detail, and which are the minimum system requirements to play FIFA 09?

Paul Hossack: To get all the details you will get those information by the PR guys in future. Of the top of my head – and we still finalizing suspects of the game right now – but I can tell you that if you have a good graphics card like the GeForce 8800, any of those or above, you'll be able to run basically the full thing. All we have done this year which is a bit different than the last years: We give you a lot of more control of the visual side of what's turned on and turned off. So we will detect your card and the computer setup and pick the best what we think that will work for you, but you can also play around by yourself and turn full screen effects on or off, or turn the referee and linesman on or off, or turn the 3D grass on or off and some of the different effects, you can control it by yourself. But basically if you have – I don't know it definitely – 3 GB RAM and GeForce 8800 there will be no problems with it. But we're still working on it and are trying to make it better than that.

Daniel Kaltenthaler (FIFA 4 Fans.de): We have talked about a lot of features which have been added or have been improved. Can we expect that there will be other features which haven't been talked about today which will be included to the final game?

Paul Hossack: There is something else about that I can't talk about yet, but we haven't done any announcements about authenticity yet – leagues and stuff in the game. Stay tuned, we have some exciting stuff to talk about on the PC before we launch. "

Enquist19.08.2008 12:44

Cea mai mar4e asteptare e sa mearga si la mine :worthy:

c.ronaldo1721.08.2008 08:25

Sper sa vad si eu o preluare gresita la un jucator in Fifa 2009.

i0nutz8321.08.2008 15:27

Daca se confirma previziunile sper sa vedem la o echipa intreaga ;)) Aia de-o baga acu ;)

MALDINI21.08.2008 15:50

Eu zic sa incercati Pro Evolution Soccer , e mult peste fifa , ( fifa are decat licente si atat ) ... la gameplay fifa e varza , daca joci PES simti cu adevarat ca joci un joc de fotbal .. defapt un simulator . Incercati PES si va promit eu ca dupa 2-3 jocuri dati delete la fifa :)

«12»