FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Torpila cu matreata din presa romaneasca

«12»
bad_joke16.08.2008 13:36

Bun!!! La mai multe Catalin!!!!! La articole dastea de umor negru ma pricep si eu,dar in orice caz bine editat,ca de obicei fan declarat al articolelor tale:D Sunt atat de multe titluri care pot fi foarte amuzante daca stai s ale citesti cu atentie sau mai bine zis , o gramada de titluri penibile si nu stiu de voi dar eu daca as vrea s ama angajez la un ziar sau sa zicem realizatorul articolului ar fi intrebat de 1000 de calitati la interviu si cand vezi cine a ocupat postul la ziar iti dai seama ca traiesti in Romania,dau un singur exemplu de sef de ziar...GRIGORE CARTIANU,cum sa-l pui redactor-sef ''Adevarul''...poate daca vrei sa iti ruinezi ziarul si de la astfel de angajati care nu nicio treaba cu redactatul ziarelor apart itluri penibile ,scremute o zi si-o noapte scot astfel de mizerii pe prima pagina, e incredibil.

Respect Cataline!!!Raman fan al articolelor tale,au mult bun simt si doza potrivita de aciditate.

«12»