Galatasaray - Steaua. "Calificarea se va juca la Bucuresti". Bine ca nu va fi pe luna. Sau la Polul Nord. Avem o sansa.
Dinamo. "Am facut cel mai tare transfer din Romania". Gratis, am adauga noi. ![]()
Penescu. "Mi s-a spus sa fiu pregatit de orice in Ghencea". Da, stufosule, pregateste-te sa zambesti amarnic la fiecare dintre cele patru boabe pe care le va primi echipa ta, prefacandu-te ca accepti cu demnitate superioritatea adversarului. Oricum, nu vei fi scuipat ca in Giulesti.
Sdrobis. "La Steaua e haos. Vali Badea a fost demolat". Serios Janele? Oare nefericita intamplare s-a petrecut la....accident?
Lacatus "Nu stiu daca voi apela la Toja in urmatoarele partide". Deja s-a speriat mititelul? Il folosesti in infern cu Galata si-l menajezi cu.....FC Arges ??!!!!
Mircea Lucescu. "Steaua este 60% - 70 % calificata". Noroc de tine omule, ne-am mai linistit si noi acum.
Lacatus "Steaua nu va juca la 0 - 0 in returul cu Galatasaray". E bun asa, ne-am mai linistit. Sa speram ca turcii vor juca la....infrangere.
Vasile Turcu "Avem oferta pentru Moti". Serios? V-ati uitat la data? Dar la an?
Gigi Becali "Szekely e distrus". E de inteles, uitati-va la Plesan. Nici acum nu joaca.
GSP."Steaua, favorita lui Lucescu". Eheheeee, vechile cosmaruri se uita greu.
"Ochirosii si Stancu au fost convocati la echipa nationala de tineret a Romaniei". Mijto tare, ramane ca si Lacatus sa-i descopere in propriul lot. Poate-i foloseste titulari in returul cu Galata. 4 boabe le dam turcaletilor.
Arthuro "Nu conteaza daca jucam cu Real Madrid sau FC Arges, ne concentram la fel". Si daca-i "respectam" pe argeseni la fel de mult? Inseamna ca marcheaza din nou Banel in propria poarta?
Mircea Sandu. "Ar fi o greseala ca Steaua sa joace returul la egal". Stai linistit Nasule, ca va intra Lovin pe teren si in mai putin de 20 de minute toti jucatorii vor fi in ceata si nu va mai intelege nimeni nimic. Jucatorii turci se vor duce in galeria din Nord, 11 insi de acolo vor cobora pe teren si vor lua autografe de la stelisti, un suporter roman in stare de ebrietate va marca un gol Stelei, iar noi vom egala pe final de meci, gratie unei greseli de arbitru: Lovin va fi in offside....
Craciunescu. "Chiar daca nu este un arbitru excelent, fiul meu nu poate fi banuit de coruptie". Gura pacatosului... Chiar daca matale ai facut parte din sfera de influenta a lui George Copos legiferand spaga catre arbitri, noi te credem pe cuvant si juram ca apucaturile nu se transmit din tata-n fiu. Sa ne traiesti nea Ioane.
Arthuro "Galata va juca mai bine la Bucuresti". Te cred pe cuvant omule, mai rau ca in Turcia nu au cum s-o faca. Mai mult ma tem de jocul unor colegi de-ai tai. Crede-ma, uneori sunt atat de perfectionisti in acest sens. Vizioneaza niste casete si ai sa te lamuresti.
Gica Popescu. "Steaua si Galata sunt iesite din forma". O fi cum zici tu Gica dar noi ne-am obisnuit deja sa ne calificam in Liga jucand asa.
Lacatus "Am nevoie si de jucatori in salopeta, de carausi". Sa intelegem ca Fiarei nu-i convine noul echipament al Stelei? Sau ca vom transfera mecanici si hamali la echipa? Luati mai bine de la Rapid. "Echipa muncitoreasca"...
Julio Cesar "Peseiro m-a convins sa vin la Dinamo". Ia te uita pana unde merge cacealmaua. Nu am putea incerca si noi ceva sugestii la doi trei baieti de-ai nostri?
Prosport. "Borcea deschide un cont pentru a-l ajuta pe Mutu". Sa inteleg ca Adrian va dona banii sinistratilor? Sistemului sanitar sau Ministerului Invatamantului? Bine ca a terminat-o cu drogurile...
Lacatus. "Familia Lucescu are ceva cu Steaua". E logic, vreo 20 de campionate pierdute.
Fanatik. "Mai vine un Moreno la Steaua". Las' asa, ca ne-am obisnuit. De surzi nu mai avem nevoie.