FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Torpila cu matreata din presa romaneasca

«12»
fcsteaua.ro15.08.2008 13:28

Galatasaray - Steaua. "Calificarea se va juca la Bucuresti". Bine ca nu va fi pe luna. Sau la Polul Nord. Avem o sansa.

Dinamo. "Am facut cel mai tare transfer din Romania". Gratis, am adauga noi. :))

Penescu. "Mi s-a spus sa fiu pregatit de orice in Ghencea". Da, stufosule, pregateste-te sa zambesti amarnic la fiecare dintre cele patru boabe pe care le va primi echipa ta, prefacandu-te ca accepti cu demnitate superioritatea adversarului. Oricum, nu vei fi scuipat ca in Giulesti.

Sdrobis. "La Steaua e haos. Vali Badea a fost demolat". Serios Janele? Oare nefericita intamplare s-a petrecut la....accident?

Lacatus "Nu stiu daca voi apela la Toja in urmatoarele partide". Deja s-a speriat mititelul? Il folosesti in infern cu Galata si-l menajezi cu.....FC Arges ??!!!!

Mircea Lucescu. "Steaua este 60% - 70 % calificata". Noroc de tine omule, ne-am mai linistit si noi acum.

Lacatus "Steaua nu va juca la 0 - 0 in returul cu Galatasaray". E bun asa, ne-am mai linistit. Sa speram ca turcii vor juca la....infrangere.

Vasile Turcu "Avem oferta pentru Moti". Serios? V-ati uitat la data? Dar la an?

Gigi Becali "Szekely e distrus". E de inteles, uitati-va la Plesan. Nici acum nu joaca.

GSP."Steaua, favorita lui Lucescu". Eheheeee, vechile cosmaruri se uita greu.

"Ochirosii si Stancu au fost convocati la echipa nationala de tineret a Romaniei". Mijto tare, ramane ca si Lacatus sa-i descopere in propriul lot. Poate-i foloseste titulari in returul cu Galata. 4 boabe le dam turcaletilor.

Arthuro "Nu conteaza daca jucam cu Real Madrid sau FC Arges, ne concentram la fel". Si daca-i "respectam" pe argeseni la fel de mult? Inseamna ca marcheaza din nou Banel in propria poarta?

Mircea Sandu. "Ar fi o greseala ca Steaua sa joace returul la egal". Stai linistit Nasule, ca va intra Lovin pe teren si in mai putin de 20 de minute toti jucatorii vor fi in ceata si nu va mai intelege nimeni nimic. Jucatorii turci se vor duce in galeria din Nord, 11 insi de acolo vor cobora pe teren si vor lua autografe de la stelisti, un suporter roman in stare de ebrietate va marca un gol Stelei, iar noi vom egala pe final de meci, gratie unei greseli de arbitru: Lovin va fi in offside....

Craciunescu. "Chiar daca nu este un arbitru excelent, fiul meu nu poate fi banuit de coruptie". Gura pacatosului... Chiar daca matale ai facut parte din sfera de influenta a lui George Copos legiferand spaga catre arbitri, noi te credem pe cuvant si juram ca apucaturile nu se transmit din tata-n fiu. Sa ne traiesti nea Ioane.

Arthuro "Galata va juca mai bine la Bucuresti". Te cred pe cuvant omule, mai rau ca in Turcia nu au cum s-o faca. Mai mult ma tem de jocul unor colegi de-ai tai. Crede-ma, uneori sunt atat de perfectionisti in acest sens. Vizioneaza niste casete si ai sa te lamuresti.

Gica Popescu. "Steaua si Galata sunt iesite din forma". O fi cum zici tu Gica dar noi ne-am obisnuit deja sa ne calificam in Liga jucand asa.

Lacatus "Am nevoie si de jucatori in salopeta, de carausi". Sa intelegem ca Fiarei nu-i convine noul echipament al Stelei? Sau ca vom transfera mecanici si hamali la echipa? Luati mai bine de la Rapid. "Echipa muncitoreasca"...

Julio Cesar "Peseiro m-a convins sa vin la Dinamo". Ia te uita pana unde merge cacealmaua. Nu am putea incerca si noi ceva sugestii la doi trei baieti de-ai nostri?

Prosport. "Borcea deschide un cont pentru a-l ajuta pe Mutu". Sa inteleg ca Adrian va dona banii sinistratilor? Sistemului sanitar sau Ministerului Invatamantului? Bine ca a terminat-o cu drogurile...

Lacatus. "Familia Lucescu are ceva cu Steaua". E logic, vreo 20 de campionate pierdute.

Fanatik. "Mai vine un Moreno la Steaua". Las' asa, ca ne-am obisnuit. De surzi nu mai avem nevoie.

AdrianUltras2515.08.2008 13:36
:yeahh::thumbup::w00t::clap:
Marius15.08.2008 13:38

Dankressman undercover? Foarte tare!

Simionesei15.08.2008 13:43

ce face ma Borcea ? deschide un cont ca sa ce ? jesus...da ce dracu am ajuns noi ma ?

mi se pare ca esti o tara cam prostanac mai Borcea ;)

danimarcu15.08.2008 13:49

Cea mai tare:"Ochirosii si Stancu au fost convocati la echipa nationala de tineret a Romaniei". Mijto tare, ramane ca si Lacatus sa-i descopere in propriul lot. Poate-i foloseste titulari in returul cu Galata. 4 boabe le dam turcaletilor.

Aia cu contul deschis de Borcea e penibila rau.Mai bine arunc banii in buda decat sa-i donez unui fost drogat.Si eu am gresit in viata,si am platit de fiecare data cu varf si indesat.Nimeni nu s-a inghesuit sa deschida conturi de ajutorare...Oricum,daca fiecare dinamovist din tara asta ar pune in contul ala cate un euro,datoria ar scadea vertiginos cu cateva sute de euro..))

Oricum,plata aia nu o sa se faca niciodata.Nu vad cum explica englezii paguba aia asa de mare...

Bravo Cataline,te mai asteptam cu astfel de ironii.

cRiss4Steaua15.08.2008 14:48

prea tare :)) la mai multe dinastea

sabin130715.08.2008 15:01

¨Lacatus "Nu stiu daca voi apela la Toja in urmatoarele partide". Deja s-a speriat mititelul? Il folosesti in infern cu Galata si-l menajezi cu.....FC Arges ??!!!! ¨

Mult prost´gust, incerci un umor care nu-ti prea iese. Cu tot respectul, aici atingi penibilul... Aaa, ba nu, Lacatus a fost un speriat mititel de cand il cunoastem, nu? Asta e caracterul lui, ca doar asta se schimba o data la 3 zile, dupa cum bate vantul, asa-i?

Il Soldatino15.08.2008 15:07
¨Lacatus "Nu stiu daca voi apela la Toja in urmatoarele partide". Deja s-a speriat mititelul? Il folosesti in infern cu Galata si-l menajezi cu.....FC Arges ??!!!! ¨

Mult prost´gust, incerci un umor care nu-ti prea iese. Cu tot respectul, aici atingi penibilul... Aaa, ba nu, Lacatus a fost un speriat mititel de cand il cunoastem, nu? Asta e caracterul lui, ca doar asta se schimba o data la 3 zile, dupa cum bate vantul, asa-i?

Draga (cum naiba sa-ti spun ca sa nu jignesc un cititor de pe acest site). Incearca sa citesti si sa intelegi forma mesajului. Acest articol reprezinta o ironie, ceva menit sa descreteasca frunti, un artificiu care nu-ti este accesibil se pare, iar pentru a depasi zona desenelor iti trebuie ceva cultura si educatie. Pur si simplu este tipul de articol pe care-l citesti dar pe care nu trebuie sa-l iei in serios pentru ca se vrea o caterinca.

Toleranta, bunul simt si eleganta reprezinta caracteristici care rezida in urma unei educatii adecvate. Se pare ca nu este cazul tau.

P.S. "Speriatul" era Toja, dar e mai greu....

hypno15.08.2008 15:28

excelent

sabin130715.08.2008 15:29

Draga (cum naiba sa-ti spun ca sa nu jignesc un cititor de pe acest site). Incearca sa citesti si sa intelegi forma mesajului. Acest articol reprezinta o ironie, ceva menit sa descreteasca frunti, un artificiu care nu-ti este accesibil se pare, iar pentru a depasi zona desenelor iti trebuie ceva cultura si educatie. Pur si simplu este tipul de articol pe care-l citesti dar pe care nu trebuie sa-l iei in serios pentru ca se vrea o caterinca.

Toleranta, bunul simt si eleganta reprezinta caracteristici care rezida in urma unei educatii adecvate. Se pare ca nu este cazul tau.

De spus poti sa-mi spui cum vrei, nu-mi iau jucariile si plec, ca altii pe aici (doar daca-mi dati voi ban). In conditiile in care va considerati cel putin lideri de opinie pe acest site, sunteti in mare masura raspunzatori pentru curentul urat´mirositor anti-Lacatus. Corect, fiecare are dreptul sa-si exprime parerea si nu vi se poate imputa doar voua ca o mana de pusti semi´retarzi si gata oricand sa urmeze trendul isi racnesc prostia pe aici..

Nu cred ca e de vina doar paranoia, dar formularea cu pricina poate fi interpretata in multe feluri (ce te face pe tine sa crezi ca Toja s-ar speria de o atmosfera turceasca, mai ales ca are o saptamana la Steaua? deja l-ati etichetat si pe el, urmatorul!!). Mai ales ca in propozitia imediat urmatoare folosesti persoana a doua, deci inca o sageata spre Marius, adevarat subtila. E foarte posibil sa nu fi avut nicio intentie de a te referi la Lacatus, dar dupa ce am citit cum a fost numit zilele acestea pe forum, ¨speriat¨ ar fi fost chiar cuvant elegant.

Nu am avut parte de educatie la vreo curte regala, cum probabil ai avut tu, cu acest aer superior al tau. Iar toleranta fata de prost´gust, spirit de turma, meschinism, prefacatorie, tradare si alte insusiri urate ale poporului roman nu am obtinut-o niciodata, si sper ca nici n-o voi face niciodata in urma vreunei educatii adecvate. Tocmai bunul simt si eleganta de care tu vorbesti lipseste din vocabularul multura de pe aici. Frapant, socant chiar.

Iar daca e vorba de umor si caterinca, fara nicio rautate, lasa pe altii de pe aici, care chiar se pricep sau cel putin par ca se priocep.

Il Soldatino15.08.2008 15:50

De spus poti sa-mi spui cum vrei, nu-mi iau jucariile si plec, ca altii pe aici (doar daca-mi dati voi ban). In conditiile in care va considerati cel putin lideri de opinie pe acest site, sunteti in mare masura raspunzatori pentru curentul urat´mirositor anti-Lacatus. Corect, fiecare are dreptul sa-si exprime parerea si nu vi se poate imputa doar voua ca o mana de pusti semi´retarzi si gata oricand sa urmeze trendul isi racnesc prostia pe aici..

Nu cred ca e de vina doar paranoia, dar formularea cu pricina poate fi interpretata in multe feluri (ce te face pe tine sa crezi ca Toja s-ar speria de o atmosfera turceasca, mai ales ca are o saptamana la Steaua? deja l-ati etichetat si pe el, urmatorul!!). Mai ales ca in propozitia imediat urmatoare folosesti persoana a doua, deci inca o sageata spre Marius, adevarat subtila. E foarte posibil sa nu fi avut nicio intentie de a te referi la Lacatus, dar dupa ce am citit cum a fost numit zilele acestea pe forum, ¨speriat¨ ar fi fost chiar cuvant elegant.

Nu am avut parte de educatie la vreo curte regala, cum probabil ai avut tu, cu acest aer superior al tau. Iar toleranta fata de prost´gust, spirit de turma, meschinism, prefacatorie, tradare si alte insusiri urate ale poporului roman nu am obtinut-o niciodata, si sper ca nici n-o voi face niciodata in urma vreunei educatii adecvate. Tocmai bunul simt si eleganta de care tu vorbesti lipseste din vocabularul multura de pe aici. Frapant, socant chiar.

Iar daca e vorba de umor si caterinca, fara nicio rautate, lasa pe altii de pe aici, care chiar se pricep sau cel putin par ca se priocep.

Omule, tu chiar ai o problema. Eu ma opresc aici. Sincer, iti doresc tot binele din lume. Noroc.

adidwu15.08.2008 16:00

Se deschide cutia milei pentru cea mai scumpa doza de cocaina din istorie.

Mori de ras cand auzi ca-i doare inima pe Lucesti de Steaua.

Buna gluma si aia cu...am venit la cea mai importanta echipa din Romania....dinamu.

L-a pacalit Peseiro ,se tine de farse .

sabin130715.08.2008 16:14

Il Soldatino, nu am nicio problema personala cu nimeni, doar imi spun si eu parerea, sau macar ce mi se pare. Sa fie bine la toata lumea. :steag_cruce_invers:

il_capitano15.08.2008 17:07
:)) ! Super !
Bodanel15.08.2008 18:09

Felicitari. Sper sa mai scrii asa ceva pentru ca ai talent.

DelPiero1015.08.2008 18:14

Nu credeam ca stii sa faci si astfel de articole!Felicitari,a iesit bine.

Living_Dead_Stripper15.08.2008 18:17

Galatasaray - Steaua. "Calificarea se va juca la București".

Acum ne-am mai liniștit

Cã am aflat, în sfârșit,

Vom juca la noi acasã,

Cã la bulgari nu ne lasã... :-(

Dinamo. "Am facut cel mai tare transfer din România".

Dinamu' fãcu transfer

Unu' tare rãu, monșer,

Macaroana o sã v-o taie,

Borcea, TRANSFER LA PÂRNAIE!

Penescu. "Mi s-a spus sã fiu pregãtit de orice in Ghencea".

Sã-ți iei la tine și tortu'

Fiindcã o sã facem totu'

Chiar de n-ai sã ne dai bani,

O sã-ți cântãm LA MULÞI ANI!

Sdrobiș. "La Steaua e haos. Vali Badea a fost demolat".

Dupã ce s-a întâmplat

În SUA la atentat,

Mã întreb: O fi vreun semn?

O fi Gigi - Bin Laden?

Lãcãtuș. "Nu știu dacã voi apela la Toja în urmatoarele partide"

Hotãrãște numai loja

Dacã joacã sau nu Toja,

Cã dacã-i place lu' Gigi,

Îl pui în posesia mingii...

Mircea Lucescu."Steaua este 60% - 70 % calificatã"

Il Muce este galant,

Pe alocuri fscinant,

Își face și el damblaua

Când vorbește despre Steaua...

Lãcãtuș "Steaua nu va juca la 0 - 0 în returul cu Galatasaray".

O sã ne suim pe ei,

O sã-i strivim pe mișei,

O sã-nfrângem otomanii,

Vom nimici musulmanii...

Vasile Turcu "Avem ofertã pentru Moți"

Când am auzit cu toții

Cã e ofertã la Moți,

Nu știam un' sã mã duc,

Poate-un kil și eu s-apuc...

Gigi Becali "Szekely e distrus".

Te dãdeai tare destoinic,

Mare psiholog - rãzboinic,

La cât ești tu de bufon

Sigur râde bietul om...

GSP."Steaua, favorita lui Lucescu".

Hitler este favorit

În Israel, negreșit,

Iar la Casa Albã-n geam

E un portret cu Saddam...

"Ochiroșii și Stancu au fost convocați la echipa naționala de tineret a României".

Cu ai noștri tinerei

Aprigi, iuți ca niște zmei,

Are Gigi un gând rãu:

Sã-i trimitã la Buzãu...

Arthuro "Nu conteazã dacã jucãm cu Real Madrid sau FC Arges, ne concentrãm la fel".

ªi Arthuro și Bãnel

Urmãresc același țel:

Sã joace fotbal total

ªi transferul la Real...

Mircea Sandu. "Ar fi o greșealã ca Steaua sã joace returul la egal".

O greșealã mare a fost

Când ai ajuns tu în post,

Un coțcar ș-un panglicar,

La UEFA funcționar...

Crãciunescu. "Chiar dacã nu este un arbitru excelent, fiul meu nu poate fi bãnuit de corupție"

Eu unu' atâta știu:

Așa tatã - așa fiu,

Iar acum mai zic odatã:

La așa fiu, așa tatã...

Arthuro "Galata va juca mai bine la București"

Acum zãu cã ne-a dat gata

Treaba asta cu Galata,

Dacã ne calificãm,

Cred cã-n finalã jucãm...

Gicã Popescu. "Steaua și Galata sunt ieșite din formã".

Nu știu ce-o fi cu Galata,

ªtiu cã Steaua-i de mult gata,

De când Protasov s-a dus

Noi tot stãm cu cracii-n sus...

Lãcãtuș. "Am nevoie și de jucatori în salopetã, de cãrãuși".

Domnu' Marius Lãcãtuș

Își dorește un cãrãuș,

Pentru a-și intra în mânã,

Îi dã Gigi de la stânã...

Julio Cesar "Peseiro m-a convins sã vin la Dinamo".

La un ceas aniversar,

Peseiro și Cesar,

Au discutat pe-ndelete

Cum e viața la cașchete...

Prosport. "Borcea deschide un cont pentru a-l ajuta pe Mutu".

Dacã vrei neapãrat

Sã-l vezi pe Mutu salvat,

O sã te simți cam nasol,

Sã pozezi în curu' gol...

Lãcãtuș. "Familia Lucescu are ceva cu Steaua".

Familia cu pricina

E ciudoasã, bat-o vina,

ªi-a gãsit mereu beleaua,

Când s-a întâlnit cu Steaua...

Fanatik. "Mai vine un Moreno la Steaua".

Steaua cea latinizatã

Este rãu carbonizatã,

Un Moreno, pic cu pic,

NOI NU MAI JUCÃM NIMIC!!!!

;-)

1on15.08.2008 18:20

Puneți asta pe prima paginã, la "Tableta de Haz".

MoWeed15.08.2008 18:21
:))) tare articolul! Felicitari, ti-a iesit...
1on15.08.2008 18:26
Arthuro "Nu conteaza daca jucam cu Real Madrid sau FC Arges, ne concentram la fel". Si daca-i "respectam" pe argeseni la fel de mult? Inseamna ca marcheaza din nou Banel in propria poarta?

ªi Vali Badea sã-i cearã tricoul lui Youssuf Kamara.

zoloz200515.08.2008 20:08

asa si asa articolul , mie imi lipseste "originalul" ..dar orice "actiune" e binevenita..

apropo,tind sa ii dau dreptate lui sabin1307 : sunteti in mare masura raspunzatori pentru curentul urat´mirositor anti-Lacatus

enjoy15.08.2008 21:12

Scrii mereu, scrii si sub dus,

Si-l ataci pe Lacatus,

Nu stiu ce ti s-a-ntimplat,

Dar ai minte de frustrat.

Stai si tu putin pe tusa

Poate intra altii-n cursa,

Si asfel vei fi clasat,

desigur, vei fi iertat!

w3bmaster15.08.2008 22:12

Catalin respect

LDS esti mortal omule

danimarcu15.08.2008 22:32

@LDS -esti genial,omule.

Asta-i cea mai tare:

GSP."Steaua, favorita lui Lucescu".

Hitler este favorit

În Israel, negreșit,

Iar la Casa Albã-n geam

E un portret cu Saddam...

:clap:

saphyrre15.08.2008 22:45

Foarte tare, felicitari. Totusi nu am inteles ce e cu "torpila cu matreata".... :unsure:

«12»