Intr-adevar.Adaug acum.In loja de care vorbeam,vor fi bineveniti Motanu,SSK si toti prietenii forumisti pe care i-am omis.![]()
Virgil se poate si de la meciu de diseara??? :lol:
Intr-adevar.Adaug acum.In loja de care vorbeam,vor fi bineveniti Motanu,SSK si toti prietenii forumisti pe care i-am omis.![]()
Virgil se poate si de la meciu de diseara??? :lol:
Nu sunt un sustinator al lui Becali! niciodata nu l-am inghitit fiindca este badaran dar acum sunt indignat de ceea ce se intampla acasa la mine! Nu este posibil ca in Rimania tara pe care Steaua a facut-o cunoscuta in Europa fotbalistica sa isi bata joc de singura echipa care a aratat Europei ca inca mai existam!
Domni de la fisc nu inteleg probabil un lucru cat se poate de simplu! FC Steaua Bucuresti SA -> firma lui Becali este alta fata de AS Steaua Bucuresti -> clubul patronat de Armata!
FC Steaua Bucuresti SA are o datorie de 56.672 Euro la stat in comparatie cu alte echipe un mizilic!
Imi pare rau ca nus in tara sa vin si eu la meci dar rog lumea care iubeste Steaua sa protesteze impotriva badaraniei din Romania! Si ii mai rog sa Cante si pt mine in galerie!
Incepem sa discutam de succese dupa meciu de diseara 8) .
La cum joaca Lens, puteam sa discutam si dupa ce-au fost trase la sorti grupele. :twisted:
Bine ca n-ai spus ca lipseste culoarea rosie, ca pe aia am luat-o noi la semafoare. :wink:Stati voi calmi ca nu se intampla nimic cu voi. Eu sper pe bune sa fie ok, ce faceti, ne lasati sa dominam singuri fotbalul romanesc? Nu ar mai avea nici un farmec.
Sa nu-ti faci iluzii prea mari prietene, nu o sa dominati voi fotbalul in Romania nici peste 100 de ani :wink:
Ce va-ti face voi fara Steaua?!
Singura voastra performanta ramane sa castigati meciurile cu Steaua, lucru din ce in ce mai rar in ultima vreme ![]()
Dupa cum decurg lucrurile,zilele lui GB in libertate sunt tot mai putine.Pentru neindeplinirea clauzelor,MApN nu va prelungi contractul cu Steaua privind inchirierea Templului Fotbalului Romanesc.
In aceste conditii continuitatea echipei noastre este incerta.
Mai poate exista o echipa care nu va mai avea sustinere financiara si nici cea mai elementara conditie,un stadion si terenurile anexa pe care sa se pregateasca ?
Cei care au dorit plecarea lui GB isi vor savura cat de curand "victoria",dar sa nu uite un lucru,echipa care din punct de vedere al sufletului ne apartine,oficial este a lui.
In urma cu cateva zile spunea ca nu va renunta niciodata la Steaua.Pentru ca Steaua e lupta lui,e sangele lui,reprezinta emotiile lui.
E de asteptat ca in atari conditii Steaua sa inceapa sa palpaie.La inceput usor,apoi din ce in ce mai tare,pana cand ajutata si de suflul vrajmasilor se va stinge.
Nu e fictiune,e adevar pur.
Probabil ca exista si posibilitati de contracarare dar personal pana in acest moment,nu cunosc nici una.
Rugati-va pentru Steaua .
Cred ca aia aici raspunul !!!