FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rugati-va pentru Steaua !

«12»
Virgil08.07.2005 10:02

Dupa cum decurg lucrurile,zilele lui GB in libertate sunt tot mai putine.

Pentru neindeplinirea clauzelor,MApN nu va prelungi contractul cu Steaua privind inchirierea Templului Fotbalului Romanesc.

In aceste conditii continuitatea echipei noastre este incerta.

Mai poate exista o echipa care nu va mai avea sustinere financiara si nici cea mai elementara conditie,un stadion si terenurile anexa pe care sa se pregateasca ?

Cei care au dorit plecarea lui GB isi vor savura cat de curand "victoria",dar sa nu uite un lucru,echipa care din punct de vedere al sufletului ne apartine,oficial este a lui.

In urma cu cateva zile spunea ca nu va renunta niciodata la Steaua.Pentru ca Steaua e lupta lui,e sangele lui,reprezinta emotiile lui.

E de asteptat ca in atari conditii Steaua sa inceapa sa palpaie.La inceput usor,apoi din ce in ce mai tare,pana cand ajutata si de suflul vrajmasilor se va stinge.

Nu e fictiune,e adevar pur.

Probabil ca exista si posibilitati de contracarare dar personal pana in acest moment,nu cunosc nici una.

Rugati-va pentru Steaua .

greco08.07.2005 12:27

In general, oamenii sunt invatati sa se roage cand ii asteapta un eveniment important, sau cand sunt la incurcatura, si, contrar opiniei generale, acest lucru este foarte prost pentru ca ne invata ca putem sa ne bazam si pe altceva in afara de propriile noastre puteri...

Mai bine nu ne rugam deloc si ne apucam sa facem ceva productiv. Sa cumparam abonamente (nu cum imi zicea cineva de curand ca nu stie daca isi cumpara, pentru ca n-avem echipa), sa cumparam materiale promotionale, sa fim alaturi de jucatori si de antrenori, sa ne gandim cu adevarat daca il vrem sau nu pe Ciobanul la club si sa ne spunem punctul de vedere. Si sa ne facem o asociatie a suporterilor.

Sau am putea sa ne rugam.

sorin_77708.07.2005 17:27

sa ne rugam pentru binele echipei de acum? sau sa ne rugam pentru Steaua? sa ne rugam pentru 86? sau sa ne rugam pentru ceva ce nu stim ce va fi?

probabil ca Steaua nu va mai fi o perioadao echipa care sa ne reprezinte in europa, dar tot timpul va EXISTA! e ca si cum ai vedea ca lipseste culoarea verde a semaforului daca nu va fi Steaua... E ca si cum pe Ghencea nu se vor mai juca jocuri de fotbal si se va face o parcare auto... IMPOSIBIL...

Cand zici Steaua, zici Romania!

reddog08.07.2005 20:01

Bine ca n-ai spus ca lipseste culoarea rosie, ca pe aia am luat-o noi la semafoare. :wink:

Stati voi calmi ca nu se intampla nimic cu voi. Eu sper pe bune sa fie ok, ce faceti, ne lasati sa dominam singuri fotbalul romanesc? Nu ar mai avea nici un farmec.

sorin_77709.07.2005 08:11

si asa zic ca in fiecare an incepe un campionat mai viu disputat si nimic... Transferuri peste transferuri, declaratii peste declarati... si echipele tot aia joaca...

Grinch09.07.2005 08:23

Hai mai bine sa ne rugam sa spulberam Dinamo pe 31. :evil:

Virgil09.07.2005 13:52
In general, oamenii sunt invatati sa se roage ...cand sunt la incurcatura, si, contrar opiniei generale, acest lucru este foarte prost pentru ca ne invata ca putem sa ne bazam si pe altceva in afara de propriile noastre puteri...

Corect,atunci cand nu mai vad nici un licar de speranta,oamenii incep sa se roage.Rugaciunea insasi le ofera acea minima speranta.

Vorbesti de propriile noastre puteri.Enumara-le te rog.Eu poate ca sunt orb,poate nu am cunostinta de ele,si las rugaciunea la o parte si ma implic.

Oricum,indemnul din titlul topicului,era simbolic.

E posibil ca odata cu demisia guvernului,problemele lui Ciobanul cu anumite institutii ale statului sa se amane.

sorin_77710.07.2005 05:07

categoric se vor amana aceste probleme... Poate vor fi si ingropate...

Va dati seama ce inseamna sa schimbe intreaga curte constitutionala?

Ma intreb oare daca mai participa la alegeri...

Virgil10.07.2005 08:26

Vei afla in scurt timp.Nu mai participa.

E la mintea cocosului de ce.Nu mai are bani.Nu spune el asa?Sa uite ce a spus si sa participe totusi?Sa fie chiar atat de lipsit de precautie?

Bodu atat asteapta.

Probabil.

Virgil12.10.2005 08:56

Sa reluam un topic vechi de trei luni,pentru ca nu-i asa,nu ai voie sa deschizi unul nou.

Nu credeti ca subiectul e de actualitate?

Ciobanul se restrange tot mai mult.A predat sefia clubului,renunta la birourile de la Marriott pentru cele din Ghencea,imparte procentele din club nepotilor?

Va fi in stare sa mai sustina financiar echipa,in conditiile in care Bodu si toata politia fiscala sunt cu ochii pe el?

Mie imi e teama ca acest mare club sa nu inceapa sa se stinga.Asa cum spuneam in postul initial.

Vreau sa priviti foarte serios aceste aspecte si eventual,daca veti considera ca merita,sa va spuneti parerea.Daca veti citi si veti tace,voi intelege.Si tacerea e un raspuns.

ADRIAN PACURAR12.10.2005 09:00

Nu stiu ce sa spun , in continuare sustin ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a fost adus pentru a tine suporterii alaturi de club si poate e singurul cu care ar discuta autoritatile pentru ca personajele care ne conduc sunt detestate si pe Ghencea .Posibil sa vina vremuri grele , acelea au sosit din momentul in care suporterii au fost izgoniti prin acte repetate de violenta.

sorin_77712.10.2005 10:09

Sunt oameni care o vor reconstrui Virgil... Stai tu linistit... ca nu va fi Romania fara Steaua...

Bodanel13.10.2005 05:27

Sa zicem ca Jiji da faliment. A dat Steaua nepotilor. Astia sunt mai multi si ca sa scoata profit din ea au interes ca ea sa mearga bine.Sa zicem ca astia o vand repede ca sa scape de complicatii. O cumpara unul sau mai multi investitori. Atunci aia ca sa nu piarda banii o sa aiba grija ca echipa sa mearga bine. Cat despre faptul ca bodu il vaneaza pe Becali ma cam lasa rece. Si politia sau procuratura la fel. De 2 ani zic ca-l aresteaza a fost pe la parchet si tot e liber si face ce vrea.Un alt lucru: Steaua va juca pe Ghencea si la primavara stai linistit. Astia de la mapn ameninta ca nu le-a dat Jiji spaga la timp si nu au nici un interes ca Steaua sa plece de pe Ghencea ca nu mai au ce face cu arena.

P.S. Cum a spus cineva: te rogi atunci cand nu mai ai nici o speranta dar atunci cand exista macar o sansa de a reusi te lupti cu toate fiinta ta. Eu cred in Dumnezeu dar cred ca daca el ar fi vrut ca Steaua sa dea faliment ar fi lasat-o in mana fratilor Paunescu.

zarboss13.10.2005 19:47

asta cam asa e... tot ce vedem noi la TV si citim in presa e exagerat ca sa para senzational .. ca noi sa ne uitam cu mare interes la stirile lor si ei sa faca bani

Bodanel20.10.2005 06:07

Steaua va juca in Ghencea in urma noului acord incheiat intre Jiji si mapn, sechestru pe actiunile lui Jiji la Steaua s-a cam dus pe copca si cred eu ca de acum inainte se vor mai linisti. NU stiu daca sa imi para bine sau ca Steaua va juca pe Ghencea datorita spagii sau fricii de a iesi in evidenta a celor de la mapn. Virgile sa nu fie cu suparare dar cred ca inca nu a venit momentul sa apelam la Cel de sus.

Virgil20.10.2005 06:14

Bodanele te contrazic.Si cand ne merge bine trebuie sa ne rugam. :) Asa face un bun crestin zi de zi.Spune macar "Tatal nostru" inainte de culcare si se inchina.Daca atunci cand spui rugaciunea,te gandesti si la Steaua,crezi ca strica ? :)

Bodanel20.10.2005 06:43

Dar ideea e ca acum nu ne rugam ca suntem disperati ci ca sa fim ajutati sa BATEM pe lens ca doar asta conteaza astazi. Maine va fi o cu totul alta situatie. Azi conteaza doar meciul cu lens, nu chelu'bodu(asa mi-a venit mie sa-i zic lu' "nu stiu sa calculez tva"), nu presa care publica articole care mai de care mai incendiare, nu Borcea,nimic. Doar meciul cu lens. Atat.

Motanu D20.10.2005 07:10

Pentru neindeplinirea clauzelor,MApN nu va prelungi contractul cu Steaua privind inchirierea Templului Fotbalului Romanesc.

Mai poate exista o echipa care nu va mai avea sustinere financiara si nici cea mai elementara conditie,un stadion si terenurile anexa pe care sa se pregateasca ?

Cei care au dorit plecarea lui GB isi vor savura cat de curand "victoria",dar sa nu uite un lucru,echipa care din punct de vedere al sufletului ne apartine,oficial este a lui.

In urma cu cateva zile spunea ca nu va renunta niciodata la Steaua.Pentru ca Steaua e lupta lui,e sangele lui,reprezinta emotiile lui.

E de asteptat ca in atari conditii Steaua sa inceapa sa palpaie.La inceput usor,apoi din ce in ce mai tare,pana cand ajutata si de suflul vrajmasilor se va stinge.

Probabil ca exista si posibilitati de contracarare dar personal pana in acest moment,nu cunosc nici una.

Steaua l-a creat pe Ciobanul, nu Ciobanul a creat Steaua, echipa va merge mai departe si fara acest individ, si fara banii lui. Atunci cand un astfel de om (precum Gigi) dispare, apare instantaneu altul care sa-i ia locul. Steaua nu va dispare, isi va schimba cel mult proprietarul. Daca va fi mai bine sau nu, nu stiu. Sa ne rugam...

Si OM, si Milan au ajuns sa joace in ligile inferioare. Si nu s-a terminat lumea. Mai mult, si-au revenit, iar Milan a ajuns sa castige Champions League, titluri si cupe. Daca Steaua de azi va apune o va face doar pentru a rasari mai puternica. Sa ne rugam...

Dar ma tem ca rugaciunea noastra, desi corecta, va fi inutila. Intr-o tara data naibii ca Romania nici Dumnezeu nu poate face ordine. Iar daca cineva crede ca Ciobanul va pati ceva inseamna ca a uitat in ce tara traieste.

Bodanel20.10.2005 07:20

Steaua l-a creat pe Ciobanul, nu Ciobanul a creat Steaua, echipa va merge mai departe si fara acest individ, si fara banii lui. Atunci cand un astfel de om (precum Gigi) dispare, apare instantaneu altul care sa-i ia locul. Steaua nu va dispare, isi va schimba cel mult proprietarul. Daca va fi mai bine sau nu, nu stiu. Sa ne rugam...

Si OM, si Milan au ajuns sa joace in ligile inferioare. Si nu s-a terminat lumea. Mai mult, si-au revenit, iar Milan a ajuns sa castige Champions League, titluri si cupe. Daca Steaua de azi va apune o va face doar pentru a rasari mai puternica. Sa ne rugam...

Dar ma tem ca rugaciunea noastra, desi corecta, va fi inutila. Intr-o tara data naibii ca Romania nici Dumnezeu nu poate face ordine. Iar daca cineva crede ca Ciobanul va pati ceva inseamna ca a uitat in ce tara traieste.

Se vor schimab si la noi treburile. Dar va dura mult timp si ma indoiec ca noi vom prinde acele vremuri cu toate ca marea noastra majoritate nu au 30 ani. Cu noroc vom prinde inceputurile lor. Incet,incet lucrurile au inceput sa se miste si la noi. Astia ca noi inghit mai greu faptul ca trebuie sa dea spaga si cred ca cei care vin dupa noi nu vor mai inghiti deloc.Vin vremuri mai bune dar sunt atat de departe....

Motanu D20.10.2005 07:27
Vin vremuri mai bune dar sunt atat de departe....

Mult prea departe... atat timp cat sechestrul pus pe averea lui Becali de fisc e anulat de instanta inseamna ca mai sunt multe de pus la punct. Poate ca acele vremuri vor veni, poate ca vom avea atunci o Stea mai ceva ca cea din '86. Pana atunci, vorba lui Virgil, sa ne rugam. Pentru Steaua si pentru noi toti.

Virgil20.10.2005 08:35

Salut revenirea pe forum a fratelui nostru de sange ros-albastru,Motanu D.Sa traiasca !

Bine ai revenit Motane !

Motanu D20.10.2005 08:54
Salut revenirea pe forum a fratelui nostru de sange ros-albastru,Motanu D.Sa traiasca !

Bine ai revenit Motane !

:lol: :P :lol:

Multumesc pentru urari, Virgil. Din pacate pentru ceva timp nu am avut conexiune la internet... Acum am rezolvat problema si ma bucur ca pot discuta succesele Stelei aici, cu voi ceilalti.

I.N.Money20.10.2005 08:55

Bine ai revenit Motane !

:lol: :P :lol:

Multumesc pentru urari, Virgil. Din pacate pentru ceva timp nu am avut conexiune la internet... Acum am rezolvat problema si ma bucur ca pot discuta succesele Stelei aici, cu voi ceilalti.

Incepem sa discutam de succese dupa meciu de diseara 8) .

Bodanel20.10.2005 09:22

Eu cand am vazut nick-ul tau credeam ca ai facut vreo magarie de ai 300 si ceva de posturi ca eu nu te-am vazut:D . Oricum salutari si cum spunea cineva mai sus sa speram ca maine vom vorbi de un nou succes al Stelei.

P.S. Virgile pe el l-ai uitat cand pomeneai de loja de pe Ghencea care o visai tu.

Virgil20.10.2005 09:36

Intr-adevar.Adaug acum.In loja de care vorbeam,vor fi bineveniti Motanu,SSK si toti prietenii forumisti pe care i-am omis. :)

«12»