Salutare Ovidiu,
Ai spus ca Dayro trebuie sa fie pus in valoare de pasele primite de la mijlocasii nostri. Eu vin si intreb CARE MIJLOCASI????
Lovin???? ne mananca ficatii in fiecare meci. imi vin in minte 2 3 meciuri in car omul asta s a ridicat la pretentiile Stelei. este incredibil pentru mine cum poate Laca sa aiba incredere in limitatul asta, nu pot sa inteleg. Am mancat fotbal pe paine la viata mea, si jucat si privit; standardul de calitate mi l am creat dupa Steaua anilor 90. Eu is crescut cu fotbalul adevarat practicat de Steaua in care alde Lovin si Banel nu aveau loc nici la carat sacii cu mingi. Pai cand ma gandesc ca i am vazut jucand la Steaua pe Militaru, Rotariu, Bogdan Bucur, Linkar mijlocasi defensivi, ca sa nu i mentionez pe monstrii sacri Tudorel Stoica si Boloni plus cei responsabili cu ofensiva Rosu, Panduru, Ilie Dumitrescu etc eu unul stau si ma intreb cum gandeste Lacatus. Lacatus a jucat cu toti astia, plus Hagi, Balint, Iordanescu, toata Steaua 86. Cum poti tu ca fost jucator ai Stelei de aur sa ai standarde asa de limitate?????? Nu pot sa inteleg, NU POT.
Ce sa mai spun de Banel care e .... nu stiu...e o lipsa de respect pentru ce inseamna fotbal, bataie de joc. Cand i l mai aud pe MM Stoica, am rams masca, ca Banel a fost omul meciului. Bai s a tampit lumea???? Cum poti sa emani asa ceva, cum poti frate???? Pai golurile s au luat pe greselile lui, plus orice tentativa de a iesi cu mingea la picior se lasa cu fault in atac sau minge pierduta intr o maniera penibila, plus mingi scapate inafara terenului, plus alergat bezmetic, ce sa mai vorbesc de centrari....De fiecare data cand Banel pleca la "atac" turcii ii taiau fata si gata...se lasa cu fault pentru ei.
Pai Golansky a jucat singur pe dreapta???? atletul nu trebuia sa l acopere???? Pe faza defensiva unde i se acorda merite ca de asta e folosit a fost ZERO. A fost depasit in toate duelurile. Mingi recuperate cand adversarul e in duel cu alt coleg e floare la ureche nu ti trebuie calitati extraordinare pentru asta. Ce putea sa faca Golo de unul singur????
Cine sa i dea pase lui Dayro???? Nicolita, Lovin, Ov Petre (la recuperare, cand e in zilele lui bune e super dar la consturctie e aproape praf). Cine sa i dea pase lui Arthuro? Nu ati vazut ca asera Arthuro a creat faze de fotbal in marea majoritate a cazurilor cu Dayro???? Imi vin acum in minte niste incercari penibele de un doi uri de ale lui Lovin....Doamne.....se impiedica in minge....
Fratilor vorbim de Steaua. Chiar asa de jos a coborat nivelul pretentiilor de la echipa noastra????
De remarcat e echipa scurta pe care Lacatus a creat o. In rest nu pot sa l inteleg fratilor in cazul Lovin si Banel, mai ales ca are obtiuni mult mai bune pe banca. Si ma repet, mai ales ca a jucat la un nivel foarte inalt in care acest gen de jucatori ar fi fost priviti ca ultimele panarame. Asta nu am sa inteleg niciodata.
Daca Laca chiar face echipa de capul lui, fara interferente becaliote si le credit acestor panarame......e de plans.