FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Echilibru

«12»
greenyes14.08.2008 14:03
@ greeneyes

Stii faptul ca baietii enumerati de tine jucau si pe vremea lui Protasov, Zenga, Oli, Hagi .... Cum explici? Sunt toti tampiti de aia bagau in teren? :)

Pai Protasov atunci nu avea un Szekely pentru Banel si din cate imi aduc aminte la mijloc titulari erau Paraschiv si cu Radoi nu impiedicatul de Lovin. Lovin a facut un meci bun cu Valencia la fel ca si oprita, Cristea dupa care...pauza....pauza....

Sa ti aduc aminte ca si Hagi l a zburat pe Lovin???? Si ca Hagi isi punea mainile in cap de disperare ca Banel o dadea numai in plopi si ca atletul era singurul "mijlocas" dreapta????

Sa ti aduc aminte de fotbalul constipat practicat de Lovin si co pe timpul lui Olaroiu?????

Imi este mila de Dayro. Sa schimbi pase in regim de viteza cu Lovin si Nicolita....fericirea de pe lume....

Ce fel juca Dica cu Elton. Fotbal la fotbal trage fratie. La fel cum Dayro poate schimba pase de efect cu Arthuro ..pentru ca vorbesc limba fotbalului. Daca ai jucat fotbal la viata ta stii despre ce vorbesc....daca nu asta e....fiecare cu standardele lui.

luv_steaua_4_ever14.08.2008 14:19

Nana c tot aveti cu Banel????????

mirceaor14.08.2008 14:27

@ greeneyes

Da sa stii ca io sunt foarte de acord cu tine :) cei trei sunt praf, chiar si Ovidiu Petre este un jucator de duzina... Nici mie nu-mi plac si ma enervez cand il vad pe Lazar de la ciori de exemplu ...

Atata doar ca voiam sa aud explicatiile tale, pentru ca nici eu nu inteleg de ce nu se face curatenie in lot odata...

De un milion de ori mi i-as dori pe Bicfalvi si Simion in locul ruptilor Lovin si Banel, dar asta e,nu suntem noi acolo sa decidem..

alexois14.08.2008 14:52

Ca sa citez si eu o replica recenta. Ma mir cum de Lacatus nu il antreaneaza pe Banel la Barcelona. A, stiu de ce: acolo nu se antreneaza si nu se joaca cu inima. Si ca citez o alta replica recenta: aia de acolo nu se pricep la fotbal.

Tupac Amaru14.08.2008 15:03

Mda, chestia aia cu "51% sanse" n-o cred nici sa ma pici cu ceara.

Ceva sanse avem, dar eu cred ca acestea sunt limitate la 50,84724356347645967876979676969(3) la suta.

Acum sa fim seriosi: turcii ne scot pentru ca suntem, incepand chiar cu fostul mare fotbalist Lacatus, niste cacaciosi. Pur si simplu nu meritam sa mergem mai departe pentru ca nu avem mentalitate de invingatori....

Tupac Amaru14.08.2008 15:07
Salutare Ovidiu,

Ai spus ca Dayro trebuie sa fie pus in valoare de pasele primite de la mijlocasii nostri. Eu vin si intreb CARE MIJLOCASI????

Lovin???? ne mananca ficatii in fiecare meci. imi vin in minte 2 3 meciuri in car omul asta s a ridicat la pretentiile Stelei. este incredibil pentru mine cum poate Laca sa aiba incredere in limitatul asta, nu pot sa inteleg. Am mancat fotbal pe paine la viata mea, si jucat si privit; standardul de calitate mi l am creat dupa Steaua anilor 90. Eu is crescut cu fotbalul adevarat practicat de Steaua in care alde Lovin si Banel nu aveau loc nici la carat sacii cu mingi. Pai cand ma gandesc ca i am vazut jucand la Steaua pe Militaru, Rotariu, Bogdan Bucur, Linkar mijlocasi defensivi, ca sa nu i mentionez pe monstrii sacri Tudorel Stoica si Boloni plus cei responsabili cu ofensiva Rosu, Panduru, Ilie Dumitrescu etc eu unul stau si ma intreb cum gandeste Lacatus. Lacatus a jucat cu toti astia, plus Hagi, Balint, Iordanescu, toata Steaua 86. Cum poti tu ca fost jucator ai Stelei de aur sa ai standarde asa de limitate?????? Nu pot sa inteleg, NU POT.

Ce sa mai spun de Banel care e .... nu stiu...e o lipsa de respect pentru ce inseamna fotbal, bataie de joc. Cand i l mai aud pe MM Stoica, am rams masca, ca Banel a fost omul meciului. Bai s a tampit lumea???? Cum poti sa emani asa ceva, cum poti frate???? Pai golurile s au luat pe greselile lui, plus orice tentativa de a iesi cu mingea la picior se lasa cu fault in atac sau minge pierduta intr o maniera penibila, plus mingi scapate inafara terenului, plus alergat bezmetic, ce sa mai vorbesc de centrari....De fiecare data cand Banel pleca la "atac" turcii ii taiau fata si gata...se lasa cu fault pentru ei.

Pai Golansky a jucat singur pe dreapta???? atletul nu trebuia sa l acopere???? Pe faza defensiva unde i se acorda merite ca de asta e folosit a fost ZERO. A fost depasit in toate duelurile. Mingi recuperate cand adversarul e in duel cu alt coleg e floare la ureche nu ti trebuie calitati extraordinare pentru asta. Ce putea sa faca Golo de unul singur????

Cine sa i dea pase lui Dayro???? Nicolita, Lovin, Ov Petre (la recuperare, cand e in zilele lui bune e super dar la consturctie e aproape praf). Cine sa i dea pase lui Arthuro? Nu ati vazut ca asera Arthuro a creat faze de fotbal in marea majoritate a cazurilor cu Dayro???? Imi vin acum in minte niste incercari penibele de un doi uri de ale lui Lovin....Doamne.....se impiedica in minge....

Fratilor vorbim de Steaua. Chiar asa de jos a coborat nivelul pretentiilor de la echipa noastra????

De remarcat e echipa scurta pe care Lacatus a creat o. In rest nu pot sa l inteleg fratilor in cazul Lovin si Banel, mai ales ca are obtiuni mult mai bune pe banca. Si ma repet, mai ales ca a jucat la un nivel foarte inalt in care acest gen de jucatori ar fi fost priviti ca ultimele panarame. Asta nu am sa inteleg niciodata.

Daca Laca chiar face echipa de capul lui, fara interferente becaliote si le credit acestor panarame......e de plans.

Absolut la fel gandesc si eu.

greenyes14.08.2008 15:07
@ greeneyes

De un milion de ori mi i-as dori pe Bicfalvi si Simion in locul ruptilor Lovin si Banel, dar asta e,nu suntem noi acolo sa decidem..

Din pacate pentru noi ramane amaraciunea, nervii si neputinta in a schimba ceva. Esti atras ca un drog spre TV sau stadion si la urma pleci cu capul plecat spre casa si cu capul plini de nervi la culcare. Noi ramanem cu dezamagirea.

Din toata chestia asta tot ei raman castigati, in limitarea lor ei cred ca au facut o mare branza ...si iar ajungem la cine a adus circul asta penibil in Ghencea odata cu trasnhumanta sa in 2000.

Legat de tineri. Alexandru Iacob era dorit de Inter. A tras MM ul de el si acum copilul joaca pe unde joaca. E bataie de joc. Bicflavi la fel...etc...dar nu mai are rost......

Tupac Amaru14.08.2008 15:10

Tu cine dreaq mai esti? Ma-sa? Fra'-su? Sor'-sa?

Sau Mailat? Sau Iulian? Sau Madalin Voicu? Sau Soros, prietenu' meu...?

Oricine ai fi, du-te nene de pe site-ul asta ca s-a invinetit de tot....

greenyes14.08.2008 15:15

Tu cine dreaq mai esti? Ma-sa? Fra'-su? Sor'-sa?

Sau Mailat? Sau Iulian? Sau Madalin Voicu? Sau Soros, prietenu' meu...?

Oricine ai fi, du-te nene de pe site-ul asta ca s-a invinetit de tot....

:)))

Se pare ca mediocritatea s a facut frate cu multi suporteri stelisti. Ori au uitat ce inseamna a fi Steaua ori nu au inteles niciodata ce insemna Steaua.

danimarcu14.08.2008 15:34
@Il Soldatono

Ha?... :blink:

Un articol care in mare rezuma realitatea din teren la meciul de aseara.Echilibrat,cum ne-a obisnuit @SSK.

In ceea ce priveste sansele de calificare,nu cred ca acestea se pot calcula in procente...

Putem juca bine tot meciul,dar sa avem ghinion si sa nu marcam.In minutul 85 sa luam gol si suntem eliminati.S-a dus dracului procentajul.

Eu cred ca ne calificam daca jucam la victorie,cu tot ce inseamna lucrul asta.Lacatus sa-si indrepte micile greseli de la meciul de aseara,echipa care intra pe teren sa prinda o zi buna,suporterii sa-i impinga de la spate.Marcam un gol rapid,turcii iasa la joc si le bagam mortul in casa pe sfarsit de meci...Cam asta sper si cred ca se va intampla pe Ghencea.

MoWeed14.08.2008 17:23
Legat de tineri. Alexandru Iacob era dorit de Inter. A tras MM ul de el si acum copilul joaca pe unde joaca. E bataie de joc. Bicflavi la fel...etc...dar nu mai are rost......

La fel ca Ninu, Tudose, Mustata....

Jucatori cu potential dar nu joaca la noi ca nu au loc de alde Baciu, Lovin sau Petre Marin

liv7714.08.2008 17:49

bai tupac esti chiar asa o mare vedeta de nu permiti celorlalti sa-si spuna parerea,chiar daca in cele mai multe randuri iti dau dreptate ,totusi esti prea plin de tine si atotstiutor lasa-i frate si pe altii sa-si exprime parerile fie ele si mai putin bune.Nu toata lumea e nascuta intr-o zi.In legatura cu Banel deocamdata este singura solutie pana la integrarea lui Toja si revenirea lui Szekely,ar mai fi una cu Neaga dar el nu prea face faza de aparare.

MARYO-14.08.2008 18:13

..Aceaiasi mari antrenori de pe net se perinda si scriu tampenii pe aici..Mihai somanescu tupac amaru etc..voi nu suntetzi stelisti adev..suntetzi niste frustratzi si din lipsa de ocupatzie debitatzi prosti referitoare la antrenor si echipa..peste 2 sapt sper sa plangetzi in punga de semintze in timp ce Laca si echipa se califica in CL..Forza Steaua M... cetatzeni!

Azazello14.08.2008 18:45
Pur si simplu nu meritam sa mergem mai departe pentru ca nu avem mentalitate de invingatori....

Rezulatele demostreazã ca in Ghencea e existat mereu si va exista mentalitate de invingator.

Din contra, ceea ce ai postat denota ca tu nu ai mentalitate de invingator, tu te recunosti invins dinainte. Nu ai incredere in propria echipa...Cum se numeste asta ?

adidwu14.08.2008 18:50

Bravo Ovidiu si la mai mare.

De mult nu am mai citit o analiza atat de pertinenta a unui meci jucat de Steaua.

Observ cu bucurie ca stilul acesta obiectiv este apreciat de o parte insemnata a fanilor stelisti,deci suntem pe drumul cel bun.

Tupac Amaru14.08.2008 19:27
bai tupac esti chiar asa o mare vedeta de nu permiti celorlalti sa-si spuna parerea,chiar daca in cele mai multe randuri iti dau dreptate ,totusi esti prea plin de tine si atotstiutor lasa-i frate si pe altii sa-si exprime parerile fie ele si mai putin bune.Nu toata lumea e nascuta intr-o zi.In legatura cu Banel deocamdata este singura solutie pana la integrarea lui Toja si revenirea lui Szekely,ar mai fi una cu Neaga dar el nu prea face faza de aparare.

Ia tradu-mi si mie ce scrie asta aici si dupa aia mai discutam:

"Nana c tot aveti cu Banel????????"

Tupac Amaru14.08.2008 19:39
Pur si simplu nu meritam sa mergem mai departe pentru ca nu avem mentalitate de invingatori....

Rezulatele demostreazã ca in Ghencea e existat mereu si va exista mentalitate de invingator.

Din contra, ceea ce ai postat denota ca tu nu ai mentalitate de invingator, tu te recunosti invins dinainte. Nu ai incredere in propria echipa...Cum se numeste asta ?

Azazello, salutare!

Esti un stelist pe care il simpatizez in mod deosebit, nu numai datorita fotbalului, ci si datorita modului in care vezi viata - suntem pe pozitii asemanatoare.

Dar uite ca azi polemizam - se mai intampla.

De fapt nu conteaza ca eu n-am incredere in echipa. Conteaza insa ca Lacatus nu are, este un antrenor fricos, exact opusul jucatorului pe care il stiam.

Mai ai dubii ca ii face Becali echipa?

Iar despre rezultate - cu Lacatus antrenor nu am avut decat o ratare monumentala a campionatului, dupa un meci cu Dinamo in care ar fi putut arata ca e un antrenor mare, dar a aratat exact contrariul! Din pacate!

Daca ne referim la rezultatul de ieri, strict fotbalistic este bun, dar eu nu am incredere ca ne calificam pentru ca nu am incredere in echipa mea! Si nu pot sa sper ca ne calificam pentru ca turcii au mai putine meciuri in picioare, pentru ca fac vreo toxiinfectie alimentara sau pentru ca au palmares mai slab in meciurile cu noi!

Eu numesc asta luciditate.

Dar desigur ca nu inseamna ca nu vreau sa ii eliminam. De-aia zic FORZA Steaua!

aburici14.08.2008 23:23

hmm....

Iata ce spune Lacatus despre meci:

"Marius Lacatus face radiografia meciului cu Galatasaray Istanbul"

http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radi...ay-istanbul.htm

Azazello15.08.2008 07:20

Azazello, salutare!

Eu numesc asta luciditate.

Dar desigur ca nu inseamna ca nu vreau sa ii eliminam. De-aia zic FORZA Steaua!

Salut.

Multumesc pentru aprecieri.

Poate ca eu nu sunt lucid ci visator. Ceea ce ne desparte este increderea in antrenorul Lacatus. Ai vazut cumva reactia sa la declaratiile lui "razvanel"...? De asta ne trebuie antrenorul Marius Lacatus...Cat despre Becali, el s-ar baga peste toti..De la Oli la Laca...Si in cazul acesta il prefer pe ultimul.

FORZA Steaua si sa polemizam pe mai departe in grupele CL ! :)

«12»