Prefer un varf de careu bun, insa pe care nu-l avem in lot si pe Bogdan Stancu in spatele lui.
Prefer un varf de careu bun, insa pe care nu-l avem in lot si pe Bogdan Stancu in spatele lui.
sper ca maine seara sa joace si Stancu si sa isi arate valoarea ca e de mare valoare
Bogdan Stancu
, sau Kapetanos, mie Arthuro nu imi place deloc ![]()
meciul cu bayern m-a convins din nou ca desi e un jucator bun, Dayro nu joaca ceea ce stie si de-aia este mai mereu cel mai slab de pe teren.
avand in vedere ca arthuro si kapetanos sunt zero, iar pe pedriel nu stiu de ce l-au luat daca nu il baga in teren, ma intreb cum ar arata Steaua fara arthuro si kapetanos, cu un atac cu Dayro pe dreapta si toja pe stanga? neavand girafa in fata, poate nu vor mai arunca mingile pe sus (oricum adversarii au aparatori si mai inalti), si vor juca pe jos, in pase, combinatii, etc
din pacate Lacatus nu poate face decat 50% din echipa. ca 50% sunt impusi de becali. chiar nu mai moare boul asta odata? sa vedem si noi fotbal si performante? ca de la fatza lui Gigi mi se schimonoseste si dosul cand apare la TV!
Bogdan Stancu urmat de Dayro Moreno, in spatele carora sa stea Toja.
Eu las prefera pe Bogdan Stancu(centru virf impins) urmat de Dayro Moreno(stinga),si Toja(dreapta).
Stancu e cel mai bun,dar totusi e putin sub nivelul care ar trebui sa-l aiba un atacant la Steaua
Stancu e cel mai bun,dar totusi e putin sub nivelul care ar trebui sa-l aiba un atacant la Steaua
Eu zic ca Arthuro vine linistit din spate, Stancu va putea sa-si foloseasca atuurile daca Steaua va juca cu varf impins, deocamdata Arthuro este pus de diversiuni pe acolo pentru ca se retrage mereu si face loc Mijlocasilor de banda sa patrunda spre poarta(ma refer la Szekely si Dayro).
Dupa meciul cu Bayern pot spune ca Arthuro merita sa fie titular, iar Stancu mai are de invatat multe
Bogdan Stancu si Vali Badea (inca este jucatorul Stelei)!
Dayro si de dragul vremurilor apuse Ricaaaaa Neagaaaaa. Pacat ca nu joaca deloc.
Eu astept sa il vad pe Pedriel ![]()
Badea e imprumutat;)
Sa fim seriosi,Badea nu stie sa faca o preluare...
IMI PLAC TOTI ...DAR MAI MULT ARTHURO:x::x:x ![]()
![]()
Badea e imprumutat pe la greci, cat despre Neaga...sa fim seriosi ala nu mai e fotbalist demult
Badea e imprumutat;)
La asta m-am referit si eu! :wink:
Referitor la criticile aduse lui, cred ca accidentul ala l-a afectat destul de mult. Parca nu mai e atacantul ala care la 2 minute dupa ce intra in teren lua mingia pe cont propriu dribla 2 fundasi timisoreni si inscria simplu .... ce vremuri! :biggrin: