FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce Atacant Preferati Din Lotul Stelei?

«12»
S.STEFAN913.08.2008 11:02

Sal all.... am deschis acest topic sa va inreb ce atacant preferati din tot lotul Stelei eu sincer las prefera pe Vali Badea mi se pare cel mai bun atacant de la Steaua si sa nu uitam ca a facut multe pt Steaua .... Lacatus nsh ce are in cap dar nu prea e frumos ce face...

Thew13.08.2008 11:13

Stefanee!!

U nu gandesti?nu vezi ca pe Badea il sufla vantul?nu stie sa dea in minge?daca respiri cu fata la el are nevoie de ingrijiri medicale!

eu sincer as vrea unu sa nu pice prea usor,sa fie tare pe picioare,un sut puternic,tehnica,si...daca pica,il faulteaza,sa nu stea sa astepte fault,se ridica fuge dupa minge,daca fluiera albitru e bn daca nu tot e bn

s0r1n11113.08.2008 11:41
Sal all.... am deschis acest topic sa va inreb ce atacant preferati din tot lotul Stelei eu sincer las prefera pe Vali Badea mi se pare cel mai bun atacant de la Steaua si sa nu uitam ca a facut multe pt Steaua .... Lacatus nsh ce are in cap dar nu prea e frumos ce face...

Ma faci sa rad..Ce's cu topicurile astea ?

Cat despre Badea,in afara de meciul cu Standard si poate meciul de la Kiev nu a facut nimic.In momentul de fata e praf..

tavyto13.08.2008 14:30

ce atacanti?Steaua are acum atacanti?eu nu am vazut asta pana acum.arthuro nu prea face nimic,Badea la e cam dus si capetanos nu are treaba cu fotbalul deci despre ce atacanti vorbim? probabil in ultimii ani atacanti buni la Steaua au fost Claudiu Raducanu(statea el la pomana dar macar date-a goluri) si Thereau.acum asta e parerea mea poate ma insel.

CatalinBerceni14.08.2008 07:27

Pot spune ca avem o problema in ofensiva pentru ca Ady Ilie s-a miscat greu cu transferurile, Kapetanos a apucat o saptamana de pregatire cu echipa, Arthuro a imbracat direct tricoul Stelei in meciul cu Roma iar Toja bagat direct in focul luptei pe frontul de la Istanbul, trebuie sa le acordam timp si sa le oferim suportul nostru pentru ca din ce am vazut eu in meciul cu Roma, Kapetanos are un joc excelent de picior cand se afla in care, Arthuro o data cu pregatirea fizica va fi un atacant de coltul scurt, Stancu ar trebui incercat mai mult , Tiago ar trebui sa-l inlocuiasca pe Lovin ca e petarda mare, Toja trebuie sa faca cateva antrenamente si va face pereche perfecta cu Dayro.

Cu alte cuvinte , viitorul suna bine, insa le trebuie si suportul nostru

Dmx14.08.2008 08:12

Mi se pare ca cel mai bun atacant este Arturo, aproo a facut un meci bun la meciul cu Galatasarai.

Hai Steaua fular-campionii

Raduccio14.08.2008 09:13

Bogdan Stancu are potential!

buzduganionut14.08.2008 18:02
Bogdan Stancu are potential!

Steaua nu duce lipsa de atacanti insa Nicolita si Lovin sunt in plus...
rosky14.08.2008 19:24

bogadan Stancu

CatalinBerceni16.08.2008 12:18
bogadan Stancu

Dap......Bogdan Stancu este o solutie buna, insa sper sa nu-i intre fumurile in cap cum i-au intrat lu V Badea si sa nu mai joace nimik

Ionutjoss16.08.2008 19:57

Janos Szekely

mountytoma16.08.2008 20:47

Stancu si szekely, nu stiu care din ei... desi mi-ar placea sa-l vad pe Neaga liderul echipei!

CatalinBerceni17.08.2008 07:54

Eu zic ca cel mai bun dintre ei este Stancu, Szekely este mai mult obisnuit sa joace mijlocas de banda dreapta decat atacant, oricum cred ca cel mai in forma atacant stelist este Stancu si Dayro Moreno apoi precedat de Banel care a dat 2 goluri consecutive, drq la Steaua nici nu mai stim care e atacand si care e mijlocas, ca in meciul cu Arges, Nicolitza a ajuns la finalizare de vreo 4 ori si arthuro pe undeva uitat la 30 m de poarta fular-campionii

syndy17.08.2008 19:17

Eu una imi place si de Neaga,iar Nicolita sper sa-si revina,cel putin in ultimele 2 meciuri a jucat bn si a inscris pentru Steaua

file.php.jpg

FC_STEAUA_194718.08.2008 07:33

Stancu este un jucator cu calitati excelente de atacant dar din pacate este tiner si se pare ca Laca deocamdata nu se bazeaza pe jucatori tineri prea des.

Arthuro este un jucator bunicel dar era mai bun Pepe Moreno.

Kapetanos a fost adus la umplutura. Are o lovitura de cap bunicica dar cam atat.

Badea din pacate este iesit din forma complet. Nu uitati ca a dovedit ca este un jucator talentat cand are moralul bun.

Cel mai bun si cel mai talentat atacant din lotul nostru este Dayro dar el este jucat in pozitie de mijlocas pentru ca nu avem mijlocasi in acest lot din pacate. Si Neaga este de fapt atacant dar numa pa benzi il vedem...

Steaua, unde atacantii se duc sa devina mijlocasi...

razvan_stelist200718.08.2008 16:11

mie imi plac arthuro , Stancu si Badea

RaMs3s18.08.2008 21:26

eu cred ca b.Stancu ar trebui sa fie titular si nu arthuro

Stelistu suprem19.08.2008 11:10

Arthuro este un jucator de valoare dar eu cred ca Stancu il depaseste. Lacatus ar trebui sa il scoate pe arthuro.

Pe primul loc este Vali Badea. Neaga=:death::hai_steaua:as.jpg

s0r1n11119.08.2008 11:12

Ce vedeti la Vali Badea nu pot sa inteleg...

steaua_gloria19.08.2008 11:13

Bogdan Stancu a dovedit ca e cel mai valoros dupa parerea mea.

alecsa25.08.2008 16:37

Eu consider ca, in acest moment, Bogdan Stancu este cel mai bun atacant din lotul Stelei, are reflexe, inscrie des. Insa in meciul cu Gloria s-a vazut ca fara Arthuro langa el nu joaca la fel de bine. Probabil impreuna ar face un cuplu perfect de atacanti. Arthuro stie sa joace mingea, dar cu golurile sta cam nasol. Iar Stancu poate inscrie cu usurinta din pasele de la Arthuro.

adidwu25.08.2008 19:43

Bogdan Stancu ma uimeste pe zi ce trece.

Sincer nu ma asteptam sa se impuna asa repede.

tudor1115.09.2008 18:28

:steag_cruce_invers: Bogdan Stancu.... da oricum dak o tzine tot aja o sa plece p banii greiin strainatate... e bun si arthuro da e km pampalau nu stiu..............de Neaga ce sa mai zic...slabuz, slabutz si Vali Badea e ok da nu e de Champions League sorry

FORZA Steaua!!! :steag_cruce_invers::steag_sah_mic:

.Ax3L.15.09.2008 18:48

Bogdan Stancu si Dayro in spatele lui rupem tot batem si pe bayern 3-4 la 0 (deja o dau in vb lui becali) oricum eu zic ca Bogdan Stancu cu Dayro in spatele lui este cel mai bun cuplu pe atacanti care iam avea in lot

steaua-forum15.09.2008 18:51

la ce lot ai acum cu orice jucator ai juca ar fi OK fular-campionii

«12»