Asta spune multe despre felul in care stim sa ne pretuim PUTINA istorie pe care o avem. Fiindca la un asemenea popor de 22 Milioane de locuitori, faptele de vitejie sunt cam putine
Vina nu este a omului de rand. Dupa 89 Romania a ramas tot pe mana criminalilor care din 1945 pana atunci nu au facut decat sa ne distruga neamul. Istoria unui neam se invata in scoli daca vrei ca viitorii locuitori ai respectivei tari sa si cunaosca istoria. Dar la noi au avut grija in cele mai mici amanunte sa ne "rescrie" istoria in asa fel incat ajuns la 18 19 ani sa nu ti pese....de ce sa ti pese daca in cartile noastre de istorie nu este scris nimic semnificativ?????
Ion Antonescu a fost reacuzat de crime de razboi. Statuile cu el sunt interzise in Romania dar cele cu criminalul horty stau bine mersi prin orasele pline de unguri. Cine ia aceste decizii? Aceasi "justiti" subjugata tot lor, criminalii, noii vechii comunisti.
Comunismul in Romania a fost acuzat deabia in 2006. Iar acest fapt a fost si el manjit de aceste scursrui, acesti tradatori de neam. Cine s a ocupat de incirminarea comunismului? Tot ei. Nici un roman care a avut de suferit de pe urma comunismului (si sunt multi in viata) nu a facut parte din acea comisie comisionara. Dar e plina de fosti beneficiari ai comunismului, ai "luptatorilor" prin cultura impotriva comunismului, ca alde plesu, tismaneanu, etc. Comisia tismaneanu e un alt cuib de viespi care actioneaza impotriva neamului romanesc.
Ataranatorii respectivi sunt aceasi care au hotarat ca Eminescu, Caragiale, Eliade si tot ce e de valaore in literatura romaneasca sunt prea vechi, tinerii romani nu au nevoie de ei! Deci tot ce este romanesc nu mai este de actualitate.
Se chinuie vitimile revolutiei si ale mineriadelor sa i dea in judecata pe ilici iliescu si sleahta lor de aproape 20 de ani. NIMIC.
Societatea romaneasca din ziua de astazi e REZULTATUL "muncii" depuse de acesti atarantori, de acesti tradatori.
Scrie in cartile noastre de istorie ca peste Prut exista a doua Germanie de est europei? Ca peste 1 milion de romani au murit in Basarabia sub teroare bolsevicam prin tortura, impuscare ca pe animale, prin deportari in Siberia? Scrie ca romani care au fost vanati ca iepurii de acesi evrei deveniti peste noapte fiare salbatice? Nu scrie. Dar scrie ca romanii sunt un neam de criminali, ca avem gena criminala de cand ne am nascut noi, SCRIE. Copii nostri citesc acum i ncartile de istorie ca Romania e acuzat de holocaust ca am omorat evrei pe capete, 400 000. Dar nu scrie ca am salvat cei mai mult ievrei din europa, nu scrie, chiar daca dovezi sunt si la Crucea rosie intenationala, si la Papa (fiul guvernatorului Transnistirei de atunci a fost decorat de Crucea rosie cat si de Papa cu cel mai inalt grad pe care un roman l a primit vreo data din partea Papei, si cu sigurnata nu pentru ca a omorat evrei)
Scrie in cartile noastre de istorie peste 50 000 de romani au fost omorati cand americanii au bombardat Gara de Nord? Nu scrie. Dar au americanii monument in Bucuresti AU? Iar cimitirile eroilor romani sunt arate si batjocorite in ultimul hal in noua provincie rusa din sudul Basarabiei.
Scrie in cartile naostre de istorie despre cei 3000 de romani omorati in Bucovina de nord cand incercau sa treaca in ce mai ramasese din Regat??? Nu scrie.
Scrie in cartile noastre de istorie de lupta romaneaca de rezistenta impotriva comunistilor ce a durat pana in 1960? Scrie in cartile noastre de istorie despre acei oameni? Nu scrie. Si inca mai sunt in viata oameni buni, inca mai sunt in viata acesti eroi si doar rudele lor stiu de ei si acele organizatii a caror voce nu trece de prostia instaurata voit in Romania.
Ne au tacut eroii, ne au tacut martirii, ne au tacut faptele de vitejie si acum am ajuns ca o turma de vaci, oi si ce mai vreti voi. e mai simplu sa "mani" niste vaci decat niste oameni care si cunosct trecutul.
Peste un milion de romani a fost ucis dupa venirea bolsevicilor in Romania si in inchisorile de reeducare comuniste. Despre martirii si eroii nostri citim in diverse carti publicate poate de ei insine (cei care mai sunt in viata), sau de pe site urile sustinue de cei care inca vor sa faca dreptate in Romania DAR NU IN CARTILE NOASTRE DE ISTORIE de pe care invata copiii nostri. La randul meu, nici eu nu am citi nimic din cartile mele de istorie. Imi redescopar istoria de pe net datorita campaniei Basarabia pamant romanesc. Astfel i am descoperit pe Paul Goma si pe ceilalti care inca mai lupta. Dar vocea lor nu ajunge la "mase". la mase ajung doar scursurile societatii imbracate in poleala.
Desteapta te romane pana nu e prea tarziu.