FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Valoarea lotului stelist reprezinta masura unei judecati falimentare

«12»
w3bmaster12.08.2008 23:35

Nuj de ce sa insistat atat cu Banel da poate scapam de el

Cu Lovin nuj e rezerva lu Ov Petre da mai mult nu il vad ...

eu_jimmy13.08.2008 06:41

Din pacate nu prea jucam un fotbal de calitate da am incredere in baieti.Forza Steaua!!!Desi in ultimi 2 ani ma cam dispera Banel sper din inima sa inceapa sa joace ca in primu lui an la Steaua ca sa ne inchida gurile.Batem cu 2-1Fortza Steaua!!! :steag_cruce_invers:

Il Soldatino13.08.2008 07:52
.

Sal.

Nu ai sa primesti ban pe acest site, pentru ca nimic din ce ai scris nu ar trebui sa conduca la o astfel de masura (colegii mei care se ocupa cu banarile stiu cand sa adopte o astfel de masura). Daca in trecut ai primit asa ceva, probabil ca au fost si motive.

Faptul ca "nu ai inteles nimic din articol" poate reprezenta o problema pentru ca textul este accesibil, limba este tot romana, iar mesajul este destul de clar. Mai simplu de atat nici macar eu nu pot sa cobor. ;)

In ceea ce priveste acest site dar si recomandarile tale eu cred ca te-ai grabit putin in a trage concluzii si a ne cataloga. Nimeni nu are nimic de impartit cu un jucator anume sau oficial (in cazul meu sunt preocupat de Steaua in general). Desi sunt un critic feroce al d-lui Becali, atunci cand a fost cazul i-am recunoscut si meritele (atunci am fost atacat de cei care nu-l suporta pe finantator).

Din pacate, in clipa de fata Steaua reprezinta imaginea unui copil rasfatat, alintat excesiv si cand nu trebuie, dar si strangulat in momente care ar trebui sa fie de respiro. Totul din cauza unui singur om, o persoana pe care - indirect si cu multa subtilitate - ai incercat sa o aperi (repet, nu era cazul) in ultima ta formulare.

Chiar daca nu ma crezi trebuie sa-ti spun ca mi-a placut mesajul tau pentru modul de redactare a ideilor, claritate si pentru ca faptul ca ai avut un mesaj.

Noroc

Catalin

«12»