FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Valoarea lotului stelist reprezinta masura unei judecati falimentare

«12»
fcsteaua.ro12.08.2008 12:04

Atunci cand am aflat de neincluderea lui Vali Badea pe lista UEFA marturisesc ca nu am fost incercat nici de mila si nici nu m-am bucurat. Am incercat sa adopt o pozitie echilibrata fara a cadea intr-o extrema. Pur si simplu sunt de parere ca fiecare staff tehnic al unei formatii analizeaza prestatiile fiecarui fotbalist in parte si adopta decizii in acest sens. Pentru aceasta exista tehnicieni platiti, antrenori principali si secunzi. Restul analizelor sunt realizate subiectiv de catre suporteri, uneori contand foarte mult, alteori fiind inutile pentru ca nu intotdeauna sunt cunoscute toate datele problemei.

In plus, mereu am fost de acord ca la Steaua sa se aplice un sablon de evaluare impersonal, rational, fara sentimentalisme, vizandu-se doar performanta si cresterea valorii lotului de jucatori. Desigur, cu exceptii de genul Lacatus, Adi Ilie sau Radoi, pentru ca este vorba de simboluri, de oameni care au trait pentru si prin Steaua.

Desi l-am regretat pe Cristea, la fel am gandit si-n cazul plecarii sale. Au fost unii care au interpretat aceasta atitudine drept "atac". Ba chiar au existat pareri ca l-am facut "cu ou si cu otet". Nimic mai fals. Exista oameni care nu inteleg sau care nu vor sa inteleaga. Atunci, ca si acum, am fost de parere ca valoarea este un criteriu care trebuie aplicat mereu, dar ca nu este suficienta. Este nevoie si de o punere in aplicare constanta a acesteia. Pur si simplu, doua goluri cu Valencia, unul cu Dinamo si cateva meciuri bune in capionatul intern, au fost prea putin pentru o echipa cu pretentiile pe care ar trebui sa le aiba Steaua. Singura nelamurire pe care o aveam in acel context a fost reprezentata de faptul ca eu nu mai intelegeam mentinerea lui Oprita in lotul stelist odata cu masura despartirii de Cristea.

Revenind la cazul lui Badea trebuie sa admit ca am avut si-un mic "dinte" impotriva-i, de cand Vali a stat la coada pentru a obtine un tricou de la Ronaldo. Stiu, o sa fiu acuzat ca sunt prea exigent, rautacios, dar jucatorul stelist pe care mi-l doresc eu (si pe care l-am vazut candva jucand pentru Steaua Bucuresti) ar fi evoluat atat de bine impotriva Realului incat Ronaldo s-ar fi simtit obligat sa-i inmaneze tricoul personal imediat dupa fluierul final al arbitrului. Sub forma de respect. In plus, cei mai multi spectatori prezenti in acea seara au venit la stadion nu pentru a-i vedea pe galactici ci pentru a-i vedea luptand si sacrificandu-se pe favoriti. Totul in amintirea unor superjucatori ca Dan Petrescu, Hagi, Lacatus, Belodedici sau Boloni. In acelasi context, sustin ca o conducere serioasa ar fi trebuit sa-l dea afara in suturi pe Lovin dupa gesturile de bucurie facute in Giulesti prin care celebra o victorie pentru care nu avea niciun merit. Nu, conducerea a facut in asa fel incat Lovin sa fie iertat de Lacatus si reprimit in lot dupa ce a fost pedepsit pentru indisciplina.

Usor usor se pare ca ajungem si la o problema devenita clasica legata de modul prin care conducerea echipei Steaua intelege sa construiasca un lot de jucatori menit - macar la nivel declarativ - sa domine competitia interna si sa "faca o figura frumoasa" in Europa.

Sintetizand, atunci cand apelezi tot la Nicolita si Lovin, doi jucatori de baza ai unei echipe ce a pierdut titlul de campiona in sezonul precedent, inseamna fie ca transferurile efectuate au fost de mantuiala, fie ca iti esti deplin satisfacut de evolutia primilor si vrei ca echipa ta sa imbrace chipul si asemanarea lor. Automat apar si semne de intrebare legate de tactica. Dayro Moreno, un jucator foarte valoros, adus sa verticalizeze, un latin cu viteza, tehnica si pofta de gol este silit sa joace pe banda, desi acesta ar da randament mai bun daca i s-ar da mai multa libertate in spatele varfurilor de unde ar putea ataca poarta adversa mai usor.

Apoi, placa turnanta, Ochirosii. Vazut de multi suporteri drept cea mai valoroasa aripa stanga din ultimii ani, acest tanar jucator este sacrificat din cauza lui Nicolita. Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu fac referire la dubla cu Galatsaray pentru ca sunt cunoscute problemele legate de accidentarile jucatorilor, iar Lacatus nu prea are optiuni. Ma refer la un cadru general. Pur si simplu, Szekeley fiind un titular incontestabil formeaza un duo redutabil pe partea dreapta impreuna cu Golansky, antrenorul Lacatus fiind obligat sa-l treaca pe Nicolita pe partea stanga. Din punct de vedere defensiv aceasta masura are acoperire totala, dar cum sa joci cu Banel - Doamne Ajuta - intr-o zona in care Ilie Dumitrescu facea candva ravagii in atac?

MoWeed12.08.2008 12:09

O analiza foarte corecta!

Nu cred ca e normal sa ne batem joc de unul din cei mai talentati jucatori din tanara generatie pentru a-i face loc terminatului de Banel. A fost candva bun sau nu a fost, asta nu conteaza: la Steaua nu se joaca din amintiri....

DelPiero1012.08.2008 12:30

Tiganul asta are un bulan fantastic...daca juca Szekely.nu era titular.Am impresia ca a a avut ursitoare 'strong' la nastere,altfel nu-mi explic cum de are norocul asta de a juca mereu,chiar daca el e pardaf de ani e zile!Iar pe Lovin,daca l-as numi femeie,as jigni reprezentantele sexului frumos...Lovin e un las,o nulitate ca om si ca jucator!O sa innebunesc vazandu-i pe astia doi titulari miercuri...

AdrianUltras2512.08.2008 13:58

Sa lamurim niste lucruri:

1.Lacatus nu e antrenor de Steaua.

2.Lacatus nu e antrenor la Steaua.

3.Lacatus e "scut".

4.Lacatus trebuie sa plece.

Un antrenor serios isi facea lotul.Stabilea cine vine si cine pleaca, ce joaca echipa, tot.

La noi insa nu se munceste serios. La noi se face ce are ursu in loc de mana.

p.s.

desi acesta ar da randament mai bun daca i s-ar da mai multa libertate in spatele varfurilor

Nu mai vreau sa aud niciodata expresia asta.

Intelegeti odata si pt totdeauna ca Steaua nu joaca cu VARFURI.

Steaua joaca in cel mai bun caz cu UN PSEUDOVARF care are sarcina de a intoarce mingi, nu de a da gol.

rockist12.08.2008 14:29

salutari !

am o intrebare pt voi . S-a tot spus ca Banel este "praf" , nu (mai) are nici o treaba cu fotbalul e.t.c. ...dar unii revin si spun : stai frate ..pai cand o elimina pe Sevilla cum era ? ca de unu' singur i-a scos ..FALS DOMNILOR ! era praf si atunci ..nu a facut decat sa piarda 7,8 mingi pana sa inscrie primul gol si sa inoate inutil pe teren cand l-a marcat pe al treilea ( al treilea al echipei , al doilea pentru el ) . Va mai aduceti aminte ?

1on12.08.2008 14:44

Io am mai spus treaba asta. ªi o mai spun o datã. Bãnelul nu joacã mai prost decât juca acum 3 ani jumate, când a venit. Joacã exact la fel. Doar cã bagajul lui tehnic de cunoștințe cu mingea e al unui jucãtor de Divizia B care și-a fãcut junioratul în curtea școlii. Singurul lucru care îl face sã nu joace acolo e faptul cã aleargã, aleargã, aleargã, aleargã, aleargã................... Faptul cã a dat randament când a venit eu îl explic prin faptul cã adversarii încã nu îi știau jocul. Acum toți știu felul în care încearcã sã preia mingea, încearcã sã dribleze, încearcã sã paseze, încearcã sã dea cu capul, încearcã sã centreze, și toți știu pe de rost ce trebuie sã facã pentru al neutraliza în atac. Bãnelul este un jucãtor terminat pentru Steaua.

DelPiero1012.08.2008 15:56

3.Lacatus e "scut".

Un antrenor serios isi facea lotul.Stabilea cine vine si cine pleaca, ce joaca echipa, tot.

p.s.

desi acesta ar da randament mai bun daca i s-ar da mai multa libertate in spatele varfurilor

Steaua joaca in cel mai bun caz cu UN PSEUDOVARF care are sarcina de a intoarce mingi, nu de a da gol.

Hai Adriane,gata,deja ai devenit obositor...intelegem cu totii(sau aproape toti) ca Laca nu-i antrenor,insa nu trebuie sa repeti asta mereu...pana la urma,nu decidem noi,din pacate,cine vine la Steaua...

lucy_bunu12.08.2008 15:57

mai taica nu stiu cum sa zic, eu unt un suporter al Stelei din nastere si pana la moarte, la bine si la rau dar, Banel si Lovin pur si simplu nu au ce cauta in echipa noastra.Ar trebui mai multa incredre in Ochi si sa i se dea mai multa libertate lui Dayro.Dar astea se vor intampla can nea Gigi nu se vamai baga la echipa si cand o sa lase si el un antrenr cel putin un an intreg la echipa.El vre ca si multi dintre suporteri ca o echipa care vrea performanta sa se faca in 3luni.Nu se poate.O echipa competitiva se face cu jucatori si antrenor de valoare in cel putin doi ani, timp in care nu prea vei castiga nimic nici pe plan national nici international.

Sa speram intr-un mare BULAN maine seara si sunt convins ca vom vede un meci frumo c 2 echipe care vor juca fotbal.Doamne ajuta si HAI Steaua

1on12.08.2008 16:04

Da' mãcar de l-ar impune în primul 11 pe Ochiroșii, cum i l-a impus și lui Olãroiu acum 2 ani.

AdrianUltras2512.08.2008 16:13

Del Piero

Daca lumea incepe sa protesteze ciobanul nu va avea de ales.

Va trebui ori sa bage bani in echipa si sa aduca jucatori care sa decida meciul indiferent de antrenor, ori sa aduca antrenor!

sau poate, cea mai buna varianta, pleaca chiar ciobanul!

bodanelu12.08.2008 16:29

Daca lumea o sa inceapa sa protesteze o sa zica huliganii, nu protesteaza ei in curtea mea. Si fi singur ca o sa bage el bani cand protesteaza lumea...

AdrianUltras2512.08.2008 16:35

bine ma.

daca nu protesteaza nimeni in curtea lui, nu mai merge nimeni pe stadion la meciurile de acasa.

doar in deplasare.

sa vada el cum e sa nu vinzi bilete.

s-asa chestia cu stadionul foarte gol in CL anul trecut l-a ars la buzunare.

asta a fost unul din motivele pt care a fost atunci adus Laca.sa umple stadionul.

bodanelu12.08.2008 16:45
bine ma.

daca nu protesteaza nimeni in curtea lui, nu mai merge nimeni pe stadion la meciurile de acasa.

doar in deplasare.

sa vada el cum e sa nu vinzi bilete.

uite, vezi, parca mai vi de acasa. Dar si asa, nu merg eu, nu mergi tu si inca 2000 de oameni, dar tot se gasesc lingusitorii...

AdrianUltras2512.08.2008 17:23

bodanelu

de aia trebuie sa se trezeasca niste oameni ca noi, sa faca un banner, sa atraga atentia asupra faptului ca NOI nu suntem multumiti.

OILE despre care vorbeai tu, nu vor face nimic daca vor vedea ca cei din jurul lor nu actioneaza.

Dar poate daca vad...

grizzly12.08.2008 18:04

uite cataline, eu cred ca Ronaldo este (sau ma rog, era) un jucator din categoria Pele si maradona. eu cred ca oricine si-ar fi dorit tricoul lui. chiar si unul de la apusul carierei. in rest, tot ce ai zis este perfect adevarat (dupa opinia mea personala, bineinteles). doar o singura intrebare mai am si eu, un fel de completare la art tau. cum si mai ales de ce ajunge Nicolita sa bata loviturile libere? cine l-a mintit ca ar avea ceva in comun cu tehnica si cine il lasa sa isi faca de cap?

acestea fiind spuse, hai Steaua, te iubim Lacatus!

eduardo_stelist12.08.2008 18:38

3.Lacatus e "scut".

p.s.

Lasa`l frate pe Lacatus odata in pace, pt numele lui Dumnezeu, lasa`l, indreapta`ti atentia catre orice altceva, dar renunta ca la fiecare postare sa il ataci.

Nu iti place, se vede, dar esti stresant de acum, ai ultimele 174 de postari total anti - Lacatus.

Cand ai sa intelegi ca nu este vina lui, ca atat timp cat ciobanu` e la conducere, orice antrenor ar veni, ar avea aceeasi soarta??!!

Stiu, ai sa spui ca Laca nu are onoare, ca daca ar avea, de ce nu pleaca, de ce prefera sa fie sclavul lui Becali...dar totul este din dragoste enorma pt clubul nostru drag, pt tot ce inseamna el, pt ca spera ca va fi lasat sa`si faca treaba pt care e platit, chiar daca acest lucru sub oier nu se va intampla.

Nu imi place nici mie titularizarea lui Banel, a lui Lovin, netitularizarea lui Stancu, a lui Ochirosii, macar pana sa vina "vedeta" din MLS, jocul cu un "varf", nu sunt singurul care accepta ca Laca nu e INCA antrenor(si sa nu incepi cu rabdarea pe care nu o mai ai, ca si placa asta este veche), dar nimeni in afara de tine nu face atata caz si nu ataca atat de virulent o persoana.

Vrei sa iesi in evidenta pe fcsteaua.ro pt asta, pt ca esti cel mai anti - Lacatus, vrei un premiu pt asta???

Nu te mai chinui, ai demonstrat`o si rog pe cei in masura sa iti dea o diploma..sa o incetezi pt ca esti STRESANT!!!!

Forza Steaua....sper intr`un 1-1 maine!!!

Bafta si inspiratie celor 12 (11+Laca)

Azazello12.08.2008 18:52

3.Lacatus e "scut".

AdrianUltras,

Obstinenta cu care postezi impotriva lui Lacatus este deja agasanta si obositoare. Sigur, este punctul tau de vedere. L-ai exprimat de atatea ori, il cunoasteam, nu crezi ca este de ajuns ? Poate ca ar trebui sa inlocuiesti obstineta cu putina abstinenta...Hai sa asteptam sa vedem ce va fi ...sa asteptam sa treaca cateva jocuri peste echipa. Cel mai devreme in pauza competitionala putem pune in balanta plusurile si minusurile.

reqviem12.08.2008 19:54

Sincer, n-am inteles mare lucru din articol. Banel este un jucator timid cu un stil foarte ciudat. Cand a venit la Steaua avea potential si am pus lipsa sa de inteligenta in joc pe seama lipsei de experienta la acest nivel. Am presupus ca va creste ca fotbalist, cum au facut 80% din jucatorii care au venit la Steaua. Nu s-a intamplat deloc asta, ba dimpotriva, rezultatele le vedem cu totii: Banel este mult sub nivelul la care era cand a venit; imi amintesc ca 8 din 10 centrari le dadea perfect, alerga de manca terenul si facea toate fazele, si nu gresea nici 10% din ce greseste acum. La ora asta putem spune cu certitudine ca Banel nu mai este o solutie pentru Steaua. Banuiesc ca problema lui Banel e in principal mentala, pur si simplu presiunea sub care a fost pusa Steaua in ultimii 2 ani la absolut fiecare meci, nu i-a putut face fata si nu sunt semne ca 'stimabili ingrijorati de soarta Stelei' ne vor SCUTI cu impresile si speculatile d-lor de acum incolol.

Referitor la acest site, trebuie sa marturisec ca e foarte stresant de parcurs. Banuiec ca aici raman numai 'suporteri' beligeranti, care au intodeauna ceva de impartit paradoxal cu cineva de la Steaua (un jucator doi, un antrenor, un oficial si bienintele Becali), pentru ca ceilalti se enerveaza si pleaca. Presa ii intoarce cu cheia cum doreste si apoi dau navala pe Steaua.ro sa-si verse naduful pe cineva. Amicalele nu sunt relevante cand batem si jucam frumos, dar sunt foarte relevante cand pierdem. Obtinem puncte importante cu echipe bine puse in teren si cu pretentii de UC nici asta nu e bine, vin o groaza cu exemple idioate de cum a batut CFR niste echipe de L2 ca CS Otopeni si Buzau si ce frumos au pasat ele printre jaloane semi-statice. Mahmureala cu efecte prelungite probabil.

Sugestia mea e ca ar trebui sa va mai treziti si voi, probabil dormiti din mileniul 2. Sunt mai multe echipe cu pretentii atat la CL cat si UC, 'marea rivala Dinamo' nici nu mai e un punct prea mare de interes, sunt CCA 150 de jucatori straini in L1, dreturile TV se dau cu 35 mil de euro pe sezon, bugetele si salarile automat au crescut si au aujuns pe la 20 de mil la echipe cu pretentii de CL. 2 titluri si 2 locuri 2 si 2 prezente in CLGS plus o semifinala de UC in ultimii 4 ani sunt niste realizari remarcabile in conditile actuale de concurenta. Steaua se bate an de an la titlu si in ciuda opinilor habarnistilor fenomenului o face fara a intra in jocuri de culise. Avem o echipa solida in mare ei majoritate, foarte greu de batut la orice nivel, foarte greu de dominat. Politica de transferuri e acceptabila, nu ne pleaca jucatorii pe capete dupa un sezon mai reusit. Nu mai rastalmaciti fiecare joc si situatie cum vrea muschiul vostru negativist, polarizati aiurea suporterii si ii intoarceti incostient impotriva Stelei. Daca esti asa de nemutumit (x fan) ce ar fi sa te dai un pic la fund si sa nu mai consumi atata spatiu din cel destinat celor care au incredere in echipa si in ce se face la Steaua. Nu ai nici o datorie divina de suporter sa schimbi lucrurile dupa chipul si asemanarea ta (sau a lui tolontan, buzarin, geambasu, boncu, etc).

Si apropo, nu mai dati ban-uri pana in 2011-2013 celor carora nu va place voua ce zic, si ramaneti voi aici sa faceti o mare placinata mucegaita anti-Becali.

eduardo_stelist12.08.2008 20:20
Sincer, n-am inteles mare lucru din articol. Banel este un jucator timid cu un stil foarte ciudat. Cand a venit la Steaua avea potential si am pus lipsa sa de inteligenta in joc pe seama lipsei de experienta la acest nivel. Am presupus ca va creste ca fotbalist, cum au facut 80% din jucatorii care au venit la Steaua. Nu s-a intamplat deloc asta, ba dimpotriva, rezultatele le vedem cu totii: Banel este mult sub nivelul la care era cand a venit; imi amintesc ca 8 din 10 centrari le dadea perfect, alerga de manca terenul si facea toate fazele, si nu gresea nici 10% din ce greseste acum. La ora asta putem spune cu certitudine ca Banel nu mai este o solutie pentru Steaua. Banuiesc ca problema lui Banel e in principal mentala, pur si simplu presiunea sub care a fost pusa Steaua in ultimii 2 ani la absolut fiecare meci, nu i-a putut face fata si nu sunt semne ca 'stimabili ingrijorati de soarta Stelei' ne vor SCUTI cu impresile si speculatile d-lor de acum incolol.

Referitor la acest site, trebuie sa marturisec ca e foarte stresant de parcurs. Banuiec ca aici raman numai 'suporteri' beligeranti, care au intodeauna ceva de impartit paradoxal cu cineva de la Steaua (un jucator doi, un antrenor, un oficial si bienintele Becali), pentru ca ceilalti se enerveaza si pleaca. Presa ii intoarce cu cheia cum doreste si apoi dau navala pe Steaua.ro sa-si verse naduful pe cineva. Amicalele nu sunt relevante cand batem si jucam frumos, dar sunt foarte relevante cand pierdem. Obtinem puncte importante cu echipe bine puse in teren si cu pretentii de UC nici asta nu e bine, vin o groaza cu exemple idioate de cum a batut CFR niste echipe de L2 ca CS Otopeni si Buzau si ce frumos au pasat ele printre jaloane semi-statice. Mahmureala cu efecte prelungite probabil.

Sugestia mea e ca ar trebui sa va mai treziti si voi, probabil dormiti din mileniul 2. Sunt mai multe echipe cu pretentii atat la CL cat si UC, 'marea rivala Dinamo' nici nu mai e un punct prea mare de interes, sunt CCA 150 de jucatori straini in L1, dreturile TV se dau cu 35 mil de euro pe sezon, bugetele si salarile automat au crescut si au aujuns pe la 20 de mil la echipe cu pretentii de CL. 2 titluri si 2 locuri 2 si 2 prezente in CLGS plus o semifinala de UC in ultimii 4 ani sunt niste realizari remarcabile in conditile actuale de concurenta. Steaua se bate an de an la titlu si in ciuda opinilor habarnistilor fenomenului o face fara a intra in jocuri de culise. Avem o echipa solida in mare ei majoritate, foarte greu de batut la orice nivel, foarte greu de dominat. Politica de transferuri e acceptabila, nu ne pleaca jucatorii pe capete dupa un sezon mai reusit. Nu mai rastalmaciti fiecare joc si situatie cum vrea muschiul vostru negativist, polarizati aiurea suporterii si ii intoarceti incostient impotriva Stelei. Daca esti asa de nemutumit (x fan) ce ar fi sa te dai un pic la fund si sa nu mai consumi atata spatiu din cel destinat celor care au incredere in echipa si in ce se face la Steaua. Nu ai nici o datorie divina de suporter sa schimbi lucrurile dupa chipul si asemanarea ta (sau a lui tolontan, buzarin, geambasu, boncu, etc).

Si apropo, nu mai dati ban-uri pana in 2011-2013 celor carora nu va place voua ce zic, si ramaneti voi aici sa faceti o mare placinata mucegaita anti-Becali.

Super tare....felicitari frate.

P.S. nu raman doar cei care au chef de cearta, raman si cei care s-au saturat de minciunile din media romaneasca si cauta aici adevarul, sau macar ce e aproape de adevar.

Respect maxim....o super postare

AdrianUltras2512.08.2008 21:03
sa asteptam sa treaca cateva jocuri peste echipa

Azazello, eu o sa ma abtin de la a-l critica pe Lacatus daca va abtineti si voi de la a mai folosi expresia asta.

De 10 luni sunteti tot cu ea!

Cand ai sa intelegi ca nu este vina lui, ca atat timp cat ciobanu` e la conducere, orice antrenor ar veni, ar avea aceeasi soarta??!!

Eduardo_Stelist, da-mi voie sa ma indoiesc in ceea ce priveste acest lucru.

In momentul cand la Steaua ar veni un antrenor serios, care ar face treaba, acel antrenor nu ar accepta "sugestiile" lui geigei.In momentul in care becaliotul si-ar da cu parerea, antrenorul respectiv ar pleca.Pt ca nimanui nu ii place sa isi bata cineva joc de munca lui.

Nici unui om serios, that is!

Si daca echipa merge si antrenorul pleaca din senin, e clar a cui vina e si e clar pe cine vor huidui tribunele!

Stiu, ai sa spui ca Laca nu are onoare, ca daca ar avea, de ce nu pleaca, de ce prefera sa fie sclavul lui Becali...dar totul este din dragoste enorma pt clubul nostru drag,

Daca ar face totul din dragoste, Laca i-ar cere lui geigei sa plece si el si-ar da demisia.

Lacatus, cand a fost presedinte in Ghencea, si-a dat demisia.

De ce?

Pt ca stia ca a fost adus doar de ochii lumii, ca sa fie scut pt becalii(ca atunci era scandalul cu datoriile).Si a plecat pt ca si-a adus aminte ca odata a fost "Fiara".

La UTA se pare insa ca a cam uitat de vremurile alea.

Nu imi place nici mie titularizarea lui Banel, a lui Lovin, netitularizarea lui Stancu, a lui Ochirosii, macar pana sa vina "vedeta" din MLS, jocul cu un "varf", nu sunt singurul care accepta ca Laca nu e INCA antrenor(si sa nu incepi cu rabdarea pe care nu o mai ai, ca si placa asta este veche), dar nimeni in afara de tine nu face atata caz si nu ataca atat de virulent o persoana.

Poate ca daca lumea nu ar dormi in papuci atata amar de vreme, s-ar mai rezolva niste treburi aici in tara asta.

Asa si cu noi.Poate ca daca s-ar fi continuat protestul antibecalii pornit la sfarsitul domniei lui Oli in Ghencea, alta era treaba acum.

Dar pe rand, aducerile lui Hagi si Lacatus, ne-au inchis gurile.

Si a fost rau!

Vrei sa iesi in evidenta pe fcsteaua.ro pt asta, pt ca esti cel mai anti - Lacatus, vrei un premiu pt asta???

Te asigur ca pe acest site sunt oameni care sunt mult mai anti Lacatus decat mine.

Si nu ma refer aici la antrenorul Lacatus.

Eu sunt anti antrenorul Lacatus.

Macar cu bulanu...

eduardo_stelist12.08.2008 22:08

Te asigur ca pe acest site sunt oameni care sunt mult mai anti Lacatus decat mine.

Si nu ma refer aici la antrenorul Lacatus.

Eu sunt anti antrenorul Lacatus.

La antrenor ma refeream si eu..nu la jucator..pt ca nu se poate numi stelist cine e impotriva jucatorului Lacatus.

Nu zic ca nu mai sunt si alti "anti - antrenorul - Lacatus", dar tu esti obsedat sa ne arati asta, la asta ma refeream, ca arati non stop aceasta pornire impotriva lui.

Macar cu bulanu...

Nu avem o super echipa, un super antrenor, dar ceea ce am urat eu nu cred ca tine de "bulan". Inspiratia reprezinta una dintre principalele dovezi ca un antrenor este bun......deci eu sincer ii doresc multa multa multa inspiratie lui Lacatus.

Si bafta care am urat`o....."norocul tine cu cei puternici"

AdrianUltras2512.08.2008 22:13

Eduardo

Eram un pic ironic la faza aia.

Prea mult ne bazam pe noroc, inspiratii, bulan,etc.

Ar trebui sa mearga totul de la sine, nu sa asteptam minutul 89 ca sa isi dea adversarul autogol.

Eu cel putin asta vreau.

DelPiero1012.08.2008 22:31

Adriane,adriane...sa vedem maine meciul,atat iti zic!Bulanul face parte din fotbal,din viata,din ce vrei tu...si tine cu cei puternici!

AdrianUltras2512.08.2008 22:36

Si Banel a avut bulan la viata lui...e puternic?:D

Cei puternici, isi fac singuri norocul!

DelPiero1012.08.2008 22:45

Ala a avut ursitoare de top,iti spun eu! :laugh:

«12»