Vreo sansa sa revina Szekely si sa scapam si de Banel ?![]()
cred ca nu ai vazut meciul de azi si cel cu galata , in care Banel a jucat foarte bine , cred ca tu teàai luat dupa ce se scria pe forum de pana acum o saptamana cand Banel era contestat
cred ca nu ai vazut meciul de azi si cel cu galata , in care Banel a jucat foarte bine , cred ca tu teàai luat dupa ce se scria pe forum de pana acum o saptamana cand Banel era contestat
Banel a jucat bn
nus dc vrei sa scpai de el
2 goluri in 2 meciuri
cred ca nu ai vazut meciul de azi si cel cu galata , in care Banel a jucat foarte bine , cred ca tu te?ai luat dupa ce se scria pe forum de pana acum o saptamana cand Banel era contestat
@stelistul_stelist
ms pt completare
![]()
ceeee face ? in meciul cu galata Banel a dat un gol bulanos si apoi a stricat TOATE fazele Stelei. Orice centrare venea de la el, cadea inainte sa intre careu, la faza aia cand a preferat sa traga cu exteriorul in loc sa paseze in venea sa ii dau cu televizorul de cap. Si astazi a avut o centrare executata prost, apoi le-a executat Toja. Astazi a jucat bine, dar tot nu merita sa fie la Steaua !
ceeee face ? in meciul cu galata Banel a dat un gol bulanos si apoi a stricat TOATE fazele Stelei. Orice centrare venea de la el, cadea inainte sa intre careu, la faza aia cand a preferat sa traga cu exteriorul in loc sa paseze in venea sa ii dau cu televizorul de cap. Si astazi a avut o centrare executata prost, apoi le-a executat Toja. Astazi a jucat bine, dar tot nu merita sa fie la Steaua !
ba uite ca merita
el se dariueste f mult pe teren, in plus atu-ul lui este viteza, lucru necesar la Steaua. acum ca am "scapat de mojneagu" Dica , trebuie sa jucam rapid
-Am mai zis-o, Banel e bun cand echipa nu se bazeaza pe el. In meciurile usoare ar trebui sa joace. Nu face el 4 milioane de euro dar nici nu trebuie aruncat la gunoi.
-Stancu a fost la locul potrivit, in momentul potrivit. Sper sa fie si in continuare.
-Toja e un real castig pentru Steaua. Sper sa continue la fel. Un transfer facut cu capu'! Nici n-a fost o suma de transfer mare.
-Lovin e bun de Steaua II. Ar trebui sa fie folosit numai cand Ovidiu, Radoi, plesan si tiago sunt indisponibili. Imi pare rau ca zic asta despre un jucator stelist... dar asta e treaba... Sper ca Abel sa ii ia locul.
-Imi pare bine ca au jucat Ochirosii si Neaga pe final. Ambii au nevoie sa joace cat mai mult. Pacat ca Neaga are atata presiune pe el de la patron... azi a incercat prea multe si nu i-a iesit nimic. As vrea sa-l vad la Bistrita. As mai vrea sa-l vad si pe Rada. El nu-i jucator care sa nu joace deloc intr-un campionat.
- Zapata n-a prea avut ce apara dar s-a descurcat bine
- A fost o victorie frumoasa si meritata.
Cred ca azi Banel a fost cel mai bun de la Steaua, la mare lupta cu Toja. Insa si fundasii au fost destul de siguri pe ei, la putinele faze cand a fost necesara interventia lor. Cel mai slab mi s-a parut Dayro.
ba uite ca merita
el se dariueste f mult pe teren, in plus atu-ul lui este viteza, lucru necesar la Steaua. acum ca am "scapat de mojneagu" Dica , trebuie sa jucam rapid
Isi revine Szekely,care pe langa faptul ca are viteza cam egala ca a lui Banel,are si tehnica!Pe stanga e Toja,deci eu nu vad unde ar putea juca Banel!Azi a jucat bine,insa cu un gol nu te faci fotbalist...eram sigur ca vor 'sari' pe noi fanii lui Banel dupa meciul de azi!Toja si Szekely au trei clase(cel putin) peste Banel... ![]()
eu nu sunt fan Banel ![]()
Dayro n-a jucat rau! Nu el a scos un penalty? In plus a combinat destul de bine cu toja si cu arthuro. Incepem sa avem asteptari prea mari de la el.
eu nu sunt fan Banel![]()
Ba da, din ce am vazut ca ai scris, esti fan Banel !
golul lui Banel a fost imparabil ... e bine ca a inceput sa mai joace si el cel putin pana revine szekely ...
toja a aratat valoare si cred ca are potentialul sa fie unul din cei mai buni jucatori din echipa
sa speram ca aceasta este a 3-a victorie dintr-o serie de cel putin 8 , daca nu si mai multe ![]()
l-am injurat noi pe Banel, dar azi ne-a dat peste nas! cel mai mult mi-a placut ca la golul doi a fost baiat destept si a ridicat privirea din pamant, l-a vazut pe Stancu si ... golul doi ii apartine 90%.
eu nu am vazut meciul cu galata, deci azi l-am vazut prima data pe Toja. asta pare sa fie un Lacatus stangaci. tehnica, daruire si ambitie! sper sa o tina tot asa!
Lovin a fost eliminat in compensatie, parerea mea. ca eliminarea lor a fost 50% iar penaltyul nostru tot 50%...`
iar penaltyul nostru tot 50%...`
Scuza`ma ca te contrazic, dar a fost penalty mai mult decat 100%.
iar penaltyul nostru tot 50%...`
Scuza`ma ca te contrazic, dar a fost penalty mai mult decat 100%.
nu e nici o problema ca ma contrazici. eu am vazut ca Dayro pierduse mingea deja cand a fost atins de argentinianul ala...
Problema e ca argentinianul nu l-a atins.... l-a luat cu fulgi cu tot.
Un joc bunicel insa avem inca dificultati in circulatia mingii, s-a vazut ca Toja e nou si nu prea il inteleg colegii, dar nu-i nimik asa juca si Dayro, cu pase de neinteles pt restul si pana la urma s-au adaptat toti la ideile lui, avem o banda stanga buna acolo cu Nesu>>Toja>>Dayro pot spune ca este cea mai dinamica si rapida din Liga noastra, insa depinde mult de cat de bine se va adapta Toja si daca va fi reintrodus printre titulari Nesu , in meciurile viitoare.
In rest, un meci placut, o eliminare care de pe stadion nu mi s-a parut insa cand am ajuns acasa am vazut ca totusi a fost un cot in figura, iar penaltiul s-a vazut in peluza foarte clar, pacat ca Arthuro a tras relaxat, ne putea costa asta.
Banel a fost omul meciului pot spune, iar evolutiile sale cred ca il va scoate pe Lovin din centru terenului unde probabil va juca Szekely. mi se pare mult mai dinamica echipa cu-n centru Szekely-Tiago decat Lovin-Ov Petre.
Eu va inteleg pe unii ca o ardeti cu Banel , dar omu doar alearga...si cam atat. E bun in meciurile cu echipele slabe. In joc ai nevoie de claritate , capul ridicat sus , viziune si centrari bune , nu doar in peluze.
nu sunt nici pe departe fan Banel , dar omul cand merita laudat si felicitat pai asa sa se intample , cand merita contestat il contestam
Piturca a avut oarecum dreptate ca Banel va salva Steaua - vezi meciul cu Galata si meciul de ieri.
Per ansamblu meci reusit.Nu-l mai criticati pe Banel - ca nu e de Steaua,ca asa si pe dincolo - isi face treaba.
Toja- bine lucrat.
Pacat de Arthuro ca a ratat penalty-ul,trebuie sa uite imediat,alte goluri il asteapta,ar trebui sa fie mai atent la pozitia de offside.
Eu va inteleg pe unii ca o ardeti cu Banel , dar omu doar alearga...si cam atat. E bun in meciurile cu echipele slabe. In joc ai nevoie de claritate , capul ridicat sus , viziune si centrari bune , nu doar in peluze.
si eu l-am injurat suficient pe Banel. dar aseara a facut ceva ce nu-l credeam in stare sa faca. nu ma refer la preluarea aia pe piept, in careu, a la Ronaldinho, ci la faptul ca patruns in 6 metri si ajuns singur cu portarul, A RIDICAT PRIVIREA SI L-A VAZUT PE Stancu, SERVINDU-L IDEAL (la golul 2). pentru asta a crescut in ochii mei enorm. insa trebuie sa joace mereu asa pentru a deveni un jucator bun!
bravo baietzi ![]()
![]()
20:30, conform site-ului oficial al echipei.
Cineva poate posta rezumatul meciurilor Vaslui-Steaua 1-0 si Steaua-Arges 2-0?
Va multumesc mult!!!!!1