Nu stiu cine a scris cronica meciului, dar parca s-a uitat la alta partida.
Am fost din nou ridicoli de previzibili, lenti, pase laterale sau inapoi, nici o idee de dezvoltare coerenta a jocului, absolut nici o ocazie de gol. Cand incepi cu Lovin si Nicolita, tinandu-l pe Tiago pe banca si pe Ochirosii in tribuna, se vede cam ce "ochi" de antrenor ai! Apropos, Tiago are 10 clase peste Lovin si asta o poate constata si un pusti de 10 ani care evolueaza in curtea scolii!
Sunt siderat de faptul ca multi dintre useri continua sa-i dea un cec in alb lui Lacatus, cand e limpede pentru orice se pricepe cat de cat la interpretarea acestui sport ca antrenorul nostru nu are nici competenta, nici anvergura necesara pentru a sta pe banca unei echipe de talia Stelei.
Dar nu-i nimic, daca tot e simbolul nostru, ne poate duce oriunde, chiar si in B, nu-i asa?
))
Nu vreau sa te jignesc, dar cred ca tu te-ai uitat la alta partida, iar parerea mea este sa incetezi sa il mai ataci pe Marius Lacatus, atata timp cat nu ai motive REALE !
eu imi dau palme cand vad ca unii il sustin pe Laca si spun ca echipa joaca.Macar recunoasteti ca suntem varza.
Daca nu reusesti singur spune-ne si te ajutam cu placere!![]()