FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Poli Iasi - Steaua 0 - 2 (0 - 0)

«123»
xray_rom09.08.2008 12:29
Nu stiu cine a scris cronica meciului, dar parca s-a uitat la alta partida.

Am fost din nou ridicoli de previzibili, lenti, pase laterale sau inapoi, nici o idee de dezvoltare coerenta a jocului, absolut nici o ocazie de gol. Cand incepi cu Lovin si Nicolita, tinandu-l pe Tiago pe banca si pe Ochirosii in tribuna, se vede cam ce "ochi" de antrenor ai! Apropos, Tiago are 10 clase peste Lovin si asta o poate constata si un pusti de 10 ani care evolueaza in curtea scolii!

Sunt siderat de faptul ca multi dintre useri continua sa-i dea un cec in alb lui Lacatus, cand e limpede pentru orice se pricepe cat de cat la interpretarea acestui sport ca antrenorul nostru nu are nici competenta, nici anvergura necesara pentru a sta pe banca unei echipe de talia Stelei.

Dar nu-i nimic, daca tot e simbolul nostru, ne poate duce oriunde, chiar si in B, nu-i asa? :))))

Nu vreau sa te jignesc, dar cred ca tu te-ai uitat la alta partida, iar parerea mea este sa incetezi sa il mai ataci pe Marius Lacatus, atata timp cat nu ai motive REALE !

eu imi dau palme cand vad ca unii il sustin pe Laca si spun ca echipa joaca.Macar recunoasteti ca suntem varza.

Daca nu reusesti singur spune-ne si te ajutam cu placere!:))

xray_rom09.08.2008 12:42

In meciul asta, singura greasala facuta de Lacatus si staff-ul sau este ca nu l-a menajat pe Szekely. la fel cum a procedat cu Uv. Petre.

In rest, a fost un meci de uzura, dur, pe un teren fata de care orice pajiste era un Bernabeu. Am dominat tehnic, tactic in toate compartimentele.

Aia si-au dat sufletul pe teren ca au auzit ca sunt impresari de la Inter sa-l urmareasca pe Radoi si ..poate, poate le pune D-zeu si lor mana-n cap:)

Intr-un campionat trebuie sa fii pragmatic, pt ca la sfarsit nu se dau puncte pt impresia artistica. Spectacol se face cu echipe care sunt dispuse sa joace fotbal, nu tzurca si K1, doar, doar scot un egal!

Celor care spun sa suntem varza, nu jucam nimic, Lacatus e zero, etc. ii invit sa scrie pe dinamovistii.ro, etc ... Altfel penibilul vostru devine insuportabil!! Nu spun ca jucam ca Barca, dar nici asa de rau cum decretati voi!

eusunt09.08.2008 13:21

Bafta multa celor car sustin acest club,

Am dorit sa nu mai comentez pe acest site deoarece eu il consider un site celor care nu privesc realitatea si fac din iubirea pentru Steaua o arma impotriva lui Becali....Eu am realizat ce nu va place la Lacatus,da este acelasi lucru care nu va placut nici la Olaroiul..ATASAREA lui Lacatus fata de Becali va face sa turbati..nu mai vedeti nimic bun la Steaua..terfeliti simbolurile Steaua pentru ura voastra fata de patron...Lui Hagi ma aveti putin si ii ridicati statuie numai pentru ca a avut curajul sa se tiganeasca cu patronul...

Nui frumos ce faceti ,in loc sa folosim speranta care moare ultima voi visati mereu la cai verzi pe pereti la plecarea patronului din Ghencea..vise taica vis

O sa incerc sa nu va mai deranjez din lupta voastra oarba cu patronul si cu toti ce vad realitatea chiar daca este cruda este realitate..vreti nu vreti clubul va ramane a lui Becali... :steag_cruce_invers:

Editat de Moderatori

Numele antrenorului e Lacatus nu Lacatusi

novac09.08.2008 13:29

gigilicaaa, iarasi te tii de prostii?

juby09.08.2008 13:39

Nu ma pot abtien sa nu comentez la adresa unor userii in particular. Nu va inteleg, in nici cel mai mic fel posibil, chiar incerc, pe bune, sa va inteleg, de unde vedeti voi joc lent, sau arthuro lent, sau altele.

Cateva observatii: de vreo 3-4 ani incoace Poli Iasi, de cand cu Ionut Popa pe banca, joaca anti-Steaua, cum nu am mai vazut la vreo echipa. La fiecare meci contra politehnicii din Iasi, Steaua a avut CEL PUTIN un accidentat. Oare de ce nu l-o fi introdus pe Ochirosii, care este atat de bine facut, si are experienta necesara pentru evitarea unor contacte mai dure ? Oare ?

Mai apoi, jocul 'lent' al Stelei. Chiar am ras. Serios, chiar am inceput sa rad, de unul singur. Voi mai stiti ce joc avea Steaua noastra inainte de Dayro Moreno, Szekely, sau Arthuro ? PENIBIL ! Numai pase lungi, majoritatea esuate, atacanti care abia isi depaseau adversarii directi. D-asta si dadeam numai goluri din faze fixe. Acum, la al 2-lea gol, Steaua a jucat ca o echipa mare, cu adevarat mare, numai cu pase din prima, din propria jumatate, combinatii frumoase, pase precise, si o executie frumoasa a lui Stancu.

Arthuro e lent ? Preferati pe Badea care alearga, dar fara minge, ca, deh, tehnica lui e impecabila. Sau pe Dica, care nu putea sa alerge ? Iacob de acum ceva timp ... ? Pepe Moreno era bun, simtul portii, dar nu era nici el asa rapid. Si cum sa uit de Habibou, care mi s-a parut un al 2-lea Badea. Arthuro e lent. Clar (sunt sarcastic, pentru cei ce nu gusta ironia asa bine).

Cat despre Lacatus.. tot ce pot spune e ca jocul Stelei inca nu ma incanta, mai avem mici probleme, dar cred ca pana la finele acestui tur, se vor rezolva, si sunt sigur ca jocul echipei ma va incanta. Nu zic ca e un antrenor bun, nici prost, sincer, imi pare unul mediocru. Dar mai bun decat majoritatea antrenorilor care i-am avut pana acum, si mai bun decat majoritatea din Liga I.

Citesc articolele acestui site, si sunt toate bune, toate realiste. Apoi citesc comment'urile de la user'i, si ma inspaimant de cata lipsa de cunostinte, sau cata infantilitate, sau chiar ingamfare.

Nu zic ca Steaua e cea mai buna din estul Europei. Dar sa fim seriosi; e cea mai buna Steaua de cativa ani incoace.

Forza Steaua !

rivelino09.08.2008 14:05

Cum se face ca si daca ne ia o echipa de divizia C mai tare un pic, ne fastacim de tot.Nu se vede o farama de cojones la echipa.

alessandro steaua09.08.2008 14:05

EU NU AM VAZUT MECIUL DEOARECE AM FOST LA SERVICI. I MI POATE SPUNE SI MIE CINEVA UNDE POT VEDE INREGISTRAREA?

aditza_stelistu09.08.2008 14:06

nu prea comentez mult...aproape deloc :) dar trebuia sa spun macar atat: ca juby are mare dreptate

lupi09.08.2008 16:16
Nu ma pot abtien sa nu comentez la adresa unor userii in particular. Nu va inteleg, in nici cel mai mic fel posibil, chiar incerc, pe bune, sa va inteleg, de unde vedeti voi joc lent, sau arthuro lent, sau altele.

Cateva observatii: de vreo 3-4 ani incoace Poli Iasi, de cand cu Ionut Popa pe banca, joaca anti-Steaua, cum nu am mai vazut la vreo echipa. La fiecare meci contra politehnicii din Iasi, Steaua a avut CEL PUTIN un accidentat. Oare de ce nu l-o fi introdus pe Ochirosii, care este atat de bine facut, si are experienta necesara pentru evitarea unor contacte mai dure ? Oare ?

Mai apoi, jocul 'lent' al Stelei. Chiar am ras. Serios, chiar am inceput sa rad, de unul singur. Voi mai stiti ce joc avea Steaua noastra inainte de Dayro Moreno, Szekely, sau Arthuro ? PENIBIL ! Numai pase lungi, majoritatea esuate, atacanti care abia isi depaseau adversarii directi. D-asta si dadeam numai goluri din faze fixe. Acum, la al 2-lea gol, Steaua a jucat ca o echipa mare, cu adevarat mare, numai cu pase din prima, din propria jumatate, combinatii frumoase, pase precise, si o executie frumoasa a lui Stancu.

Arthuro e lent ? Preferati pe Badea care alearga, dar fara minge, ca, deh, tehnica lui e impecabila. Sau pe Dica, care nu putea sa alerge ? Iacob de acum ceva timp ... ? Pepe Moreno era bun, simtul portii, dar nu era nici el asa rapid. Si cum sa uit de Habibou, care mi s-a parut un al 2-lea Badea. Arthuro e lent. Clar (sunt sarcastic, pentru cei ce nu gusta ironia asa bine).

Cat despre Lacatus.. tot ce pot spune e ca jocul Stelei inca nu ma incanta, mai avem mici probleme, dar cred ca pana la finele acestui tur, se vor rezolva, si sunt sigur ca jocul echipei ma va incanta. Nu zic ca e un antrenor bun, nici prost, sincer, imi pare unul mediocru. Dar mai bun decat majoritatea antrenorilor care i-am avut pana acum, si mai bun decat majoritatea din Liga I.

Citesc articolele acestui site, si sunt toate bune, toate realiste. Apoi citesc comment'urile de la user'i, si ma inspaimant de cata lipsa de cunostinte, sau cata infantilitate, sau chiar ingamfare.

Nu zic ca Steaua e cea mai buna din estul Europei. Dar sa fim seriosi; e cea mai buna Steaua de cativa ani incoace.

Forza Steaua !

inca ametit dupa ce ai sarbatorit victoria de aseara?

scaraoski09.08.2008 16:34

ce va tot luati mai d Laca???aducetiva aminte ca acum 2 ani lacatush a preluat uta cu 3 jucatori d divizia c cand nu a primit fcm bacau daca nu ma insel licenta si uta a urcat direct in Liga 1 din Liga 3-a...a avut 3 jucatori cu o saptamana inainte de inceperea campionatului in o saptamana a facut un lot cu jucatori adushi d ici d colo si a mentinut uta in prima Liga....ba chiar dupa primele 4 etape era p primul loc......deci nu mai zicety ca nu e antrenor...are nevoie de timp si d liniste facety antrenoratul toti si sa va vad daca pootety mai bne ca ell...

lupi09.08.2008 16:36

Editat de Moderatori

Fara comentarii aiurea

danimarcu09.08.2008 16:54

:offtopic:

Imi pare rau pt cei care nu prind gsp-urile,ati avut ce pierde azi.

Mediasul face spectacol cu cimisoara:4-1,dupa ce frustratii au condus cu 0-1.

Curtean a marcat de trei ori,un gol mai frumos decat altul...

De urmarit tanarul jucator de 21 de ani...

Mda,umilinta e totala:5-1!

f_torres09.08.2008 17:46

Cat naiba va mai dura pana va juca si Steaua fotbal ? m am saturat de jocuri mizerabile si de asezari tactice care deja devin nesimtite din partea lui Lacatus care aproape singur a ingropat UTA avand un lot gen Urziceni....

Doamne ajuta sa se intample ceva si sa jucam fotbal ca de cand a venit zerolaroiu in primavara lui 2006 Steaua nu mai joaca absolut nik.... si calificarile in fata lui Betis, heerenven, Rapid s-au facut datorita ideilor lui Protasov ...dar cand au inceput sa intre ideile lui Oli s-a vazut....boro!!!

Iubesc Steaua si ma voi uita la meciuri indiferent de ce se va intampla dar ceva trebuie sa se schimbe...MEREU SUPERIORI

fularsteaua2

:steagcruce:

fedora09.08.2008 18:38

Cand jucam si noi fotbal macar cat Gaz Metan Medias?

Si asta si revenind de la 0-1!

fansteaua4609.08.2008 20:43

19 suporteri stelisti se afla in cercetari la Politia Iasi pentru un furt de 6 000 RON dintr-o benzinarie

1uLy4Nn09.08.2008 21:07

dezastru fratilor..un sor mincinos..dupa pareera mea Steaua nu a jucat nimic..m-am plictisit groaznic uitandu-am la meci si m-am speriat teribil cand m-am gandit la ce o sa fie miercuri :-<

MoWeed09.08.2008 21:09

Un jucator bun pentru centrul liniei mediane ar fi Gabi Paraschiv de la Otelul Galati. O medie de 2 goluri pe meci nu poate face orice mijlocas....

maye10.08.2008 09:10
Cand jucam si noi fotbal macar cat Gaz Metan Medias?

Si asta si revenind de la 0-1!

Pai aia chiar ca joaca fotbal...nu am vazut nicio minge bubuita

grizzly10.08.2008 14:19
Un jucator bun pentru centrul liniei mediane ar fi Gabi Paraschiv de la Otelul Galati. O medie de 2 goluri pe meci nu poate face orice mijlocas....

pai stai un pic sa vedem la sfarsitul campionatului ce medie de goluri pe meci are.

olfgob10.08.2008 16:22

Hai,ma...va certati pe Paraschiv....pffffff...nu mai bine injurati putin antrenorul?au trecut vreo 2 zile fara a aparea atacuri deosebit de virulente...Adrian&Co.....ati adormit sau ce dracu?

2007-2008 campioni10.08.2008 20:16

Steaua a jucat bine....si o sa joace si mai bine la Istanbul...Forzza Steaua...MEREU SUPERIORO :steag_sah_mic:fular-campionii:steag_cruce_invers:

Galatasaray_Steaua.jpg

«123»