FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vine si Abel Gomes (ProSport)!

«12»
fcsteaua.ro06.08.2008 10:04

Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat cã roș-albaștrii au perfectat transferul lui Abel Gomes.

"O sã mai vinã astãzi încã un jucãtor. Ne-am înțeles cu Murcia. Abel Gomes a costat 200.000 de euro. Noi am avut mai mulți jucãtori care sã vinã, dar nu puteam sã îi aducem pentru cã trebuia sã îl trecem pe Dicã pe banca de rezervã. O sã aduc fotbaliști și o sã îi rulez. Dacã nu sunt buni, pleacã. Abel Gomes o sã vina astãzi", a spus Gigi Becali, la Sport.ro.

bijoux_bz06.08.2008 10:08

Asta e mijlocas ofensiv sau defensiv? bine ar fi sa fie ofensiv sa avem o rezerva pt Dayro. daca e defensiv l-au luat degeaba.

stelist nebun06.08.2008 10:13

dah..deci vine si abel... dak nu joaca 2 meciuri bine..ii face Gigi bagaju:)...cat despre toja sper sasi confirme valoarea...mai era cva pe sport.ro sau prosport... ca cik lacatuis vrea sal incerce pe mai multe posturi....deci vai de kpo lui toja...portar il face=)))))

Deliric106.08.2008 10:41
dah..deci vine si abel... dak nu joaca 2 meciuri bine..ii face Gigi bagaju:)...cat despre toja sper sasi confirme valoarea...mai era cva pe sport.ro sau prosport... ca cik lacatuis vrea sal incerce pe mai multe posturi....deci vai de kpo lui toja...portar il face=)))))

o sa uite si cum il cheama , dar apoi fotbal daca Lacatus incepe sa faca pe antrenoru cu el :))

ThereauRistul06.08.2008 10:48

e mijlocas ofensiv...urmaresc de regula meciurile din spania si pot spune ca aducerea lui Abel este poate cel mai mare castig al Stelei..e adevarat nu e un jucator uluitor,nu dribleaza ca Elton nici nu paseaza ca zidane dar cu siguranta ...si afirm oricand asta..e un jucator mult peste valoarea lui Lovin, Nicolita ,Badea sau plesan...am vorbit acum cateva saptamani (mai ales ca se zvonea ca abel sau goitom vin la Steaua) cu un prieten care chiar merge la meciurile murciei, si imi spunea ca murcia are destui jucatori vlaorosi care pot juca la Steaua...mai putin Dani aquino care e de real sau barca...pe abel mi l-a descris ca fiind tehnic si mereu cu capul sus...a fost dezavantajat de stilul lui clemente (care juca in stilul lui Olaroiu)...fostul selectioner al spaniei punand mult ma mult accentul pe faza defensiva,atragandu-si chiar criticile fanilor,mail ales ca abel gomez era printre favoritii tribunei...sincer cred ca si pe Ghencea Abel va fi printre favoriti,pt ca e genul de jucator care noua-fanilor- ne place...iar daca va fi titular la Steaua vom castiga un excelent executant al fazelor fixe ...asta va fi un mare castig..nu-l mai vedem pe Banel chinuindu-se sa loveasca adversarul cand centreaza

Virgil06.08.2008 11:13

abelg.jpg

Nascut la 20 februarie 1982

Locul nasterii: Sevilla

Postul: mijlocas

Inaltimea: 1,82 m

Greutatea: 73 kg

A jucat la: 2001-2004 Sevilla B / divizia B

2004-2006 Málaga B / divizia B

2006-2008 Real Murcia / in prima si a doua divizie

Marius06.08.2008 11:38

Frate, oi fi io in urma (recunosc, azi am fost mai mult pe drumuri), dar pot sa jur ca acum o saptamana Abel Gomes asta era transferat la Dinamo...

SSK06.08.2008 11:40

Si acum o luna la Steaua, la schimb cu Rada, dupa care Becali a anuntat ca renunta, "ca daca-l dadeau aia pe Abel Moreno la schimb cu Rada plus o suma de bani, inseamna ca nu era mare fotbalist". Acum a mai crescut :)

Marius06.08.2008 11:42

Exact asta era faza. Ma apucasem saptamana trecuta de titluri bombastice de genul "Fotbalistul dorit de Steaua a ajuns la Dinamo!" pentru ca acum sa-l vad iar la Steaua... In fine, poate il luam, asta daca nu intra pe fir Timisoara sau Urziceni...

danimarcu06.08.2008 11:48

Pai stati,ca acum Jiji spune ca intre timp vrea si impresarul jucatorului comision,si nu stie daca il mai ia..))

Auzi la Jiji:"Gratis nu era bun,acum costa 200 de mii,deci e valoros" :whistle:

bijoux_bz06.08.2008 11:57
e mijlocas ofensiv...urmaresc de regula meciurile din spania si pot spune ca aducerea lui Abel este poate cel mai mare castig al Stelei..

daca va fi titular la Steaua vom castiga un excelent executant al fazelor fixe ...asta va fi un mare castig..nu-l mai vedem pe Banel chinuindu-se sa loveasca adversarul cand centreaza

si de ce costa doar 200 mii? sunt aia chiar asa de prosti sau i-a vrajit ciobanu cu charm-ul sau mioritic?

fansteaua4606.08.2008 12:03

Abel Gomez Moreno : a costat 200 000 + 3 ani de contract ( 3x200 000 salariu anual ) = total 800 000 euro

sursa Jiji Becali :death:

si de ce costa doar 200 mii? sunt aia chiar asa de prosti sau i-a vrajit ciobanu cu charm-ul sau mioritic?

acum citeva saptamini aia ni-l dadeau GRATIS :tongue: , acum a costat 200 000 :ce_oameni:

MoWeed06.08.2008 12:38

Pai saptamana trecuta cand era aproape sigur la dinam0, Jiji zicea ca nu e mare jucator.

Acum zicea ca l-ar fi trecut pe Dica pe banca de rezerve.....

1uLy4Nn06.08.2008 13:28

bun venit si tie..astept multe de la tine

vlad7506.08.2008 13:34

aveti ptutintica rabdare.......

Pana la urma vine sa nu vine? Ca m-au zapacit de cap ziaristii astia,inclusiv Creditorul,ca sa n-o mai pun la socoteala si pe nevasta-mea! :chair:

PS "Eu cu cine votez?" :drunk:

il_scorpio06.08.2008 14:55
Pai stati,ca acum Jiji spune ca intre timp vrea si impresarul jucatorului comision,si nu stie daca il mai ia..))

Auzi la Jiji:"Gratis nu era bun,acum costa 200 de mii,deci e valoros" :whistle:

Daca atat il duce mintea aia de oaie beata!

ThereauRistul06.08.2008 15:45

.............................................................................

nu e vorba de "charm-ul" lui Jiji...jucatorul vrea sa plece iar murcia risca sa-l piarda gratis fiind in ultimul an de contract....nu stiu daca face 200 mii, eu zic sa-l asteptam..sa semneze..iar dupa ce il vei vedea la lucru sa-mi spui tu daca face 200 mii sau mai mult...in plus murcia a retrogradat iar cota jucatorilor a scazut considerabil( spre exemplu a cedat jucatori ca Acciari, Curro Torres sau Antonio Notario -gratis!) ..eu spun ca e un jucator valoros,care poate evolua fara probleme la Steaua...dar am spus-o si mai devreme ..sa nu credem acum ca vine zidane?!

kosm1n06.08.2008 16:36

Are 30 de meciuri si 5 goluri in Primera Division deci la noi ar trebui sa se joace cu ekipele astea gen Vaslui, Gloria, Iasi.....jucatori cu experienta ne trebuie! Sper sanu-l mai vad pe Lovin si pe Nicolita titulari ca fac boala!

S.S.Lazio06.08.2008 21:22

3X200 000 - 800 000 ? :) ..( ai inclus si primele ? :P ) mda , dc oare nu`mi inspira mie incredere ? sa-l vedem la treaba mai intai ..

danimarcu06.08.2008 22:12

@S.S.Lazio

N-ai inteles bine.El a spus:

Abel Gomez Moreno : a costat 200 000 + 3 ani de contract ( 3x200 000 salariu anual ) = total 800 000 euro

sursa Jiji Becali

oricum,deocamdata vorbim discutii.Cand Abel va fi al Stelei,vom mai vedea ce si cum...

androsteaua06.08.2008 22:15

multi jucatori vin la Steaua! isa tot la fel de multi sunt izgoniti de king pin Becali

S.S.Lazio07.08.2008 13:25

gata , m-am prins ..oricum bine ca vine si el , sa fie concurenta totusi macar pe postul de atacant respectiv mijlocas ofensiv . Mie-mi place mult Bogdan Stancu , ar trebui totusi sa-l foloseasca cateva meciuri titular sa-si arate valoarea..si nu ca mijlocas,nu e locul lui acolo , ca daca-l tine rezerva meci de meci sau intra in teren prin min. 70 , tare-mi e ca ajunge pe la gloria bz . In loc sa aduca jucatori ca neagoe , cl.ionescu si alti terminati care umbla dupa bani , mai bine aducea 2-3 jucatori de profilul lui Dayro sau fundasi laterali - unde zic eu ca avem probleme !

bijoux_bz07.08.2008 14:36
deocamdata vorbim discutii.

asta a fost tare rau de tot.... :)) nu te supara dar ai comis-o !!

S.S.Lazio07.08.2008 18:58

sau discutam discutii :P

danimarcu07.08.2008 20:52

Nu ma supar..))

Chestiunea este ca tot ne dam cu parerea despre jucatori care inca nu au semnat cu Steaua.

Ziarele sunt de vina ,ca ne coplesesc toata ziua cu telenovele de-astea.Eu cred ca un jucator este al Stelei doar atunci cand apare pe site-ul oficial al clubului...

«12»