FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Slabiciune si prejudecata

«12»
fcsteaua.ro06.08.2008 08:46

"Punctul nostru forte e defensiva". Serios? Sta in picioare acest argument avand in vedere faptul ca, in ultimii ani, turcii au marcat goluri in portile Realului, Milanului, Juventusului si a Liverpoolului, iar voi veniti in fata cu astfel de tampenii? Si apoi, cum sa te califici odata ce avem sanse sa il regasim in atac pe Badea si - fereasca Sfantul - Nicolita?

"Daca nu ne speriem de atmosfera, o sa ne calificam". Bravo desteptilor. Si acum ce mai urmeaza? Probabil nemuritoarele "daca trecem cu bine peste primul sfert de ora", "daca nu intram la pauza in dezavantaj", "daca nu luam gol in minutul 90", am avea ceva sanse sa trecem de Galatasaray.

Chiar si depasind "demonii" de mai sus, ramane de vazut daca nu cumva "adversarul isi va dori mai mult victoria" punandu-se de-a curmezisul in fata demersului nostru crestin de a dovedi suprematia crucii, daca nu cumva arbitrul "va rupe echilibrul partidei" prin eliminarea (cum sa faci asa ceva?!) unui ros albastru ratacit cu talpa-n fata. Cica mai exista si cavaleri ai fluierului care nu au auzit de Muntele Athos.

Puneti frana fratilor si nu uitati ca ar trebui sa reprezentati Steaua Bucuresti. Suporterii stelisti, inainte de a-si dori o calificare vor sa vada fotbal, vor sa stea drept si sa nu-si plece privirile asa cum, din pacate, in multe randuri i-ati determinat s-o faca. De aceea, acesti suporteri vor fi la inaltime inarmati cu dragoste fata de voi, incurajandu-va neincetat. Vrem sa vedem barbatie, sacrificiu. Steaua pe care o incurajam noi insemna candva sete de victorie, lupta si ambitie. Abia dupa ce am descoperi aceste caracteristici la ros albastri vom putea emite judecati de valoare privind factorii care ne-au adus calificarea ori cauzatori ai insuccesului.

Steaua Bucuresti reprezinta mai mult decat o campioana obisnuita a Romaniei, ea a reusit sa impuna respect acolo unde alti romani au ajuns doar cu visele. Jucati fotbal sau plecati pentru ca acest simbol al Romaniei nu inseamna slabiciune si prejudecata! Aia e Becalia Pipera.

kosm1n06.08.2008 09:05

Ov.Petre "Atmosefera infernala", Pedrazzini " apararea" pai normal asta cum e italian nu stie altceva! Oricum vad ca au multe fumuri in cap pt meciul cu Galata si stim cu totii ca noi cand ne consideram favoriti ave sanse 200% sa o dam in bara! In rest sper sa facem un meci bun cu ocazii si din ocazii se nasc golurile nu din bulan ca in epoca Olaroiu!

AdrianUltras2506.08.2008 09:10

Pacat ca nu a zis nimic si Pedrazzini despre punctul slab al Stelei: faptul ca nu joaca nimic!

LARI06.08.2008 09:12

Si pe mine ma calca pe nervi cand aud chestii de genul celei spune de Massimo.

Nu numai turcii au dat goluri echipelor uriase din Europa. Nu pot sa uit ce meciuri facea AEK si Panatha in Liga in jocuri contra echipelor spaniole si italienesti...

Numai ca ma uit la jocul nostru si pe bune daca nu tind sa-i dau dreptate lui Massimo...

Totusi, bazandu-ma pe ce am vazut in celelalte meciuri ale Stelei sub comanda lui Lacatus in cupele europene, sunt sigur ca nu ne vom aseza cu autocarul cu crucea in poarta, spre alungarea spiritelor musulmane...

maye06.08.2008 09:17

Prefer sa jucam fotbal si sa fim eliminati,decat sa nu jucam nimic sa ajungem in Liga si sa facem cel mult 1 pct...cat despre "vesnicele" zicale...astea sunt de adormit copii si multe facute din lipsa de a spune ceva mai inteligenta...

iulianbarlad06.08.2008 09:55

ma intreb de mult daca nu cumva ura fata de Becali si influentele din presa nu ne transforma in antistelisti prin exprimare si atitudine.se pare ca isi face efect spalarea creierelor de catre cei care numai bine nu doresc Stelei.altfel nu-mi explic cum o declaratie scoasa din context a lui pedrazzini poate starni asemenea reactii. :steag_cruce_invers:

il_capitano06.08.2008 12:10

Pana la : '' Puneti frana'' vreau sa iti spun ca este cel mai realist umor, pe care l-am vazut vreodata ! Daca ar fi sa votam cel mai bun om care face articole ai votul meu ! Intr-adevar, trecand peste partea umoristica, devenim mai seriosi, eu am niste retineri vizavi de dubla cu Galatasaray ! Sper sa iasa bine pana la capat si sper sa ne calificam, declaratiile turcilor ma incurajeaza, sunt cam siguri pe ei, iar noi trebuie sa profitam ! Am incredere in Marius Lacatus si in Massimo Pedrazzini ca vor face ceea ce trebuie pentru a juca la capacitate maxima !

MoWeed06.08.2008 12:46

Ca sa trecem de turci tre sa aratam un fotbal mult peste jocul mediocru din ultimul timp.

Daca nu jucam un fotbal care sa ne permita sa trecem de turci nu avem nici o scuza. Daca vrem sa fim in Champions League tre sa demonstram ca meritam sa jucam acolo. Ca doar alta echipa mai slaba ca Galata va fi greu sa intalnim in CL(decat daca am pica in grupa cu invingatoarea dintre aalborg si campioana letoniei)

Il Soldatino06.08.2008 13:32
ma intreb de mult daca nu cumva ura fata de Becali si influentele din presa nu ne transforma in antistelisti prin exprimare si atitudine.se pare ca isi face efect spalarea creierelor de catre cei care numai bine nu doresc Stelei.altfel nu-mi explic cum o declaratie scoasa din context a lui pedrazzini poate starni asemenea reactii. :steag_cruce_invers:

Stai calm omule.

Diatriba asta "cine este si cine nu stelist" a trecut de mult pe langa mine si iti pierzi timpul incercand s-o reinvii aici, pe acest site (poti sa te si consulti cu userii mai vechi care sunt la fel de "vaccinati" ca si mine in aceasta problema). La fel si faza cu spalatul creierului de catre mass media. Acele declaratii aparute azi in editiile online ale ziarelor sunt REALE si nu vad de unde ai ajuns tu la concluzia ca ar pute face obiectul unei intoxicari. Daca ai fi stat sa asculti declaratiile lui Becali, Pedrazzini si a unor jucatori cu privire la intalnirea cu Galatasaray, probabil ca te-ai fi gandit mai mult inainte de a te pozitiona cu analiza ta aici. Pur si simplu motivarea baietilor se face pe un fundament gresit, aspect criticat de zeci de ori de multi suporteri, jurnalisti ca Andrei Vochin, Catalin Tolontan (juma' de duzina de articole), mai nou Marcel Puscas (cum o dai, tot stelist a ramas) sau alde Mircea Badea (aseara).

Cu privire la creierul meu, crede-ma pe cuvant, ca influentele din presa asupra lui isi fac prea putin efect. Indraznesc sa cred ca mi-l pun serios la treaba inainte de a incerca sa trezesc niste constiinte (o sa intelegi daca vei citi mai jos). Ceea am scris eu mai sus nu este adresat doar la adresa Stelei ci la adresa romanului, conducator, federal sau jucator de fotbal. Faptul ca sunt mai exigent fata de Steaua deriva doar din dragostea ce-o port acestei echipe si din dorinta de a o vedea acolo SUS.

Prin critica mea incerc sa mai scutur putin mintea si sufletul ROMANULUI, tocmai pentru a ma asigura ca am putea-o revedea pe adevarata Steaua luptand si castigand. Intre timp, tu declara-ti iubirea eterna dincolo de orice critica, fapt pentru care eu te felicit, pentru ca automat te transforma intr-un stelist mai mare decat sunt eu.

Noroc

enjoy06.08.2008 20:06

articol fara rost pentru ca sarea si piperul sunt marfuri scumpe. mi-a placut chestia cu diatriba, numai ca pentru scuturat ar trebui sa devii cobai si apoi sa ne impartasesti experienta traita. astept sa ai o noua revelatie, pe care s-o prezinti in episodul urmator!

Il Soldatino06.08.2008 20:17
articol fara rost pentru ca sarea si piperul sunt marfuri scumpe. mi-a placut chestia cu diatriba, numai ca pentru scuturat ar trebui sa devii cobai si apoi sa ne impartasesti experienta traita. astept sa ai o noua revelatie, pe care s-o prezinti in episodul urmator!

Dintr-o data sensul discutiei este indreptat spre persoana mea? Interesant...

enjoy06.08.2008 20:48

@Il Soldatino: am dorit sa verific daca vaccinul mai are efect; tu ce zici?

danimarcu06.08.2008 20:49

Eu cred ca este o mare legatura intre prezenta lui Pedrazini pe banca Stelei, si faptul ca echipa se bazeaza de un timp incoace mai mult pe defensiva...

AdrianUltras2506.08.2008 21:38

DaniMarcu

Lacatus a si recunoscut ca Pedrazzini se ocupa de aparare in timp ce mijlocul si atacul ii revin lui.Probabil de aia nici nu merg cele 2 compartimente.

Ma rog. Oricum, nici apararea nu prea merge.

Si de jucat defensiv, echipa joaca defensiv de la Oli incoace.

MoWeed06.08.2008 21:42
Si de jucat defensiv, echipa joaca defensiv de la Oli incoace.

Si Zenga tot defensiv a jucat, din pacate o exceptie ca Protasov este greu sa mai gasim....

Asta de fapt se vede si in faptul ca de la Claudiu Raducanu incoace nu am mai avut vreun jucator macar aproape de topul clasamentului golgheterilor.

danimarcu06.08.2008 22:07
DaniMarcu

Lacatus a si recunoscut ca Pedrazzini se ocupa de aparare in timp ce mijlocul si atacul ii revin lui.

Poate era mai bine invers... :whistle:

AdrianUltras2506.08.2008 22:12

Nu cred.

Pedrazzini nu pare capabil de a se ocupa de ofensiva.

In scurtul lui interimat, echipa a jucat foarte slab in ofensiva.

androsteaua06.08.2008 22:13

bine zis! din pacate la Steaua se impune o mentalitate gen"Becali"....

danimarcu06.08.2008 22:21
Nu cred.

Pedrazzini nu pare capabil de a se ocupa de ofensiva.

Glumeam,desigur.

Ideal ar fi sa avem un antrenor capabil sa se ocupe cu aceiasi maiestrie de ambele faze ale jocului...

Ma rog,Jiji deja incepe sa-l intepe pe Laca,a dat azi de inteles ca acum are un lot puternic si e obligat sa faca echipa sa joace...

AdrianUltras2506.08.2008 22:27

o fi pregatind terenul pt o noua umilire.

sau poate doar voia sa se dea mare ca a adus vedete...desi nu cred ca e cazul.

Marius07.08.2008 05:12

"Oli a facut din rahat bici cand nu avea nici jucatori si nici rezerve si a ajuns in Liga si in semifinalele Cupei UEFA. Acum, lui Lacatus trebuie sa ii cer performante, pentru ca are marfa, are jucatori. Sa-l vad acum!", a spus Becali.

Nu mi se pare foarte deplasata declaratia asta...

Tupac Amaru07.08.2008 05:39
"Oli a facut din rahat bici cand nu avea nici jucatori si nici rezerve si a ajuns in Liga si in semifinalele Cupei UEFA. Acum, lui Lacatus trebuie sa ii cer performante, pentru ca are marfa, are jucatori. Sa-l vad acum!", a spus Becali.

Nu mi se pare foarte deplasata declaratia asta...

Of, of, ce repede uita unii dintre suporteri....hai sa va reamintesc eu cum a fost.

Singurul care a facut din rahat (sinonim pentru Becali) bici a fost Protasov. Chiar daca a avut si esecuri.

Echipa facuta de el i-a permis lui Olaroiu sa obtina acele performante.

I-au trebuit acestuia cateva luni bune pana a distrus ceea ce construise Oleg.

Dovada cea mai buna: Oli antreneaza in locuri in care te deprofesionalizezi ca antrenor, dar iei bani cu toptanul. Si unde pupatul mainii seicului este o stare de fapt. El a ales!

PS Exceptand doi - trei jucatori, Steaua de acum are jucatori de mana a doua...se pregateste asadar debarcarea lui Marius.....

Il Soldatino07.08.2008 07:29
@Il Soldatino: am dorit sa verific daca vaccinul mai are efect; tu ce zici?

Din cate imi amintesc eu, argumentul legat de vaccin l-am prezentat unui coleg de-al nostru si intr-un alt context :)

xray_rom07.08.2008 07:33

Slaba echipa asta Bate Borisov:))Cand i-am batut chimuit, au injurat cot la cot prietenii si dusmanii:))Numai ca realitatea este alta. Dovada:

BATE Borisov (Belarus) - RSC Anderlecht (Belgia) 2-2 (în tur, 2-1)

Ar trebui sa vedem si rezuiltatele si nu sa ne dorim doar "circul".

Steaua se mandreste acum cu Cupa CE, desi in finala cu Barca nu a stralucit si a avut si "norocul" numit Dukam. E drept, nici Barca nu a jucat ca Milan cand ne-am luat-o cu 4-0. Dar...peste ani a ramas doar gloria!!!A luat cupa si a jucat inca o finala!!!Asta conteza!

Daca CFR(doamne, fereste!) ia campionatul la o diferenta de 2 puncte, isi va mai aminti cineva ca a batut Buzaul cu 2 autogoluri si ca a jucat mediocru in compania unei echipe alcatuita din "carpeli"?Nu!A luat titlul si asta va conta pentru istorie, pt glorie, pt fani si pt dusmani!In lumea de azi, nu mai poti elimina pargmatismul nici din performanta si nici din ... iubirea. Fotbalul spectacol fara rezultate e ca iubirea platonica. Idela, ideatica, dar sterila...contraproductiva, atat ca implinire personala cat si la nivel de specie!!!!

Mai e ceva!Fostbalul nu inseamna numai calcaie, pase din prima, dominare su 10 de suturi/minut. Inseamna si tacticizare, impiedicarea adversarului sa-si faca jocul, etc ... Sa fac o metafora...este o combinatie de sah(strateie)-table(noroc)-atletism(maraton, fond), biliard ... cu capul si piciorul, condimentat cu jongleria:)

Nu joci contra unor jaloane, aia prosti si noi destepti!In trecut, Steaua si Dinamo jucau f. bine ca peste 60% din echipele din campionat jucau prost, erau jaloane, fie obligate sa fie jaloane, fie ca atat puteau!Steaua si Dinamo erau ca 2 nationale!De ce uitam asta!!!!!

Acum s-au intarit mai toate echipele!!Numai e ce a fost, nici macar raportat acum 1 an, nu raportat la acum 20!!!! Acum mult depinde de forma, psihicul/determinarea si norocul din ziua respectiva.

COSMIN thz07.08.2008 07:49

Avem sanse foarte mari sa-i batem pe turci, trebuie sa ne pastram concentrarea si sa ne facem jocul.

Nu trebuie sa ne aparam, pentru ca nu rezista mult tactica asta de aparare si o sa cedeze dupa 60 de minute cam asa.

Cea mai buna aparare este ATACUL, si stiu sigur ca Lacatus si baietii vor ataca poarta lui ERÇETİN.

Mai bine ne concentram pe urmatorul meci, pentru ca daca ne gandim numai pentru un meci o sa ne cream iluzii si o sa ne fie frica mai mult de aceasta Galatasaray.

Hai Lacatus, Hai baietii, Hai Steaua ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :steag_cruce_invers::steagcruce:

"Fostbalul nu inseamna numai calcaie, pase din prima, dominare su 10 de suturi/minut. Inseamna si tacticizare, impiedicarea adversarului sa-si faca jocul, etc ... Sa fac o metafora...este o combinatie de sah(strateie)-table(noroc)-atletism(maraton, fond), biliard ... cu capul si piciorul, condimentat cu jongleria:) "

frumos spus :)):))

forzateaua:hai_steaua:

«12»